Társkereső Körösladány

Legújabb körösladányi női társkeresők

Ritus, 39 éves
Társkereső Körösladány
389 napja tag
Sziasztok Rita hívnak 165 magas fekete haj barna szemem nagyon szeretek főzni minden èrdekel termèszet sportolás kicsit magas vagyok mèg sajnos fèrjnèl vagyok van három gyerekem 9 lányom 6 meg 2 fiaim ?őket nagyon szeretem őket .
Marika, 63 éves
Társkereső Körösladány
797 napja tag
Marika vagyok ,61 éves ,három éve özvegy,egy varrodában dolgozom vasalóskéntde az egészségügyi sulim is megvan ,,sokminden érdekel ,itthon szeretek varrni ,kézimunkázni ,nagyon szeretem a virágokat ,van is elég sok !!! Két lányom van ,három unokám ,de már nem velem élnek !!!Szeretnék egy társat ,komoly vagy kötetlen kapcsolatot ,mert nem jó egyedül !! Szeretek főzni .sütni ,kertészkedni ,sétálni ,biciklizni stb ,szeretek néha jó buliba menni ,táncolni ,Kevés tv -internet !!!rejtvényt fejteni ,az unokáimmal lenni ,

Legújabb körösladányi férfi társkeresők

Imi, 32 éves
Társkereső Körösladány
144 napja tag
Szia, Imi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Artur, 52 éves
Társkereső Körösladány
374 napja tag
Szia, Artur vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Béla, 31 éves
Társkereső Körösladány
375 napja tag
Szia, Béla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sándor, 37 éves
Társkereső Körösladány
416 napja tag
Sándor vagyok, 36 éves, lakhelyem Körösladány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás körösladányi társkereső férfiak

István , 46 éves
Társkereső Körösladány
PhD végzettségű
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Artur, 52 éves
Társkereső Körösladány
Főiskolát végzett
Majd bemutatkozom akinek erdemesnek tartom. Addig kis türelem.

Fiatalabb, 30 év alatti körösladányi társkereső férfiak

Zoltán, 21 éves
Társkereső Körösladány
Zoltán vagyok, 19 éves. Társam keresem Körösladány környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as körösladányi társkereső férfiak

Gábor, 34 éves
Társkereső Körösladány
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
János, 33 éves
Társkereső Körösladány
János vagyok, 30 éves, lakhelyem Körösladány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József, 30 éves
Társkereső Körösladány
25 éves vagyok, szeretnék olyan személyekkel ismerkedni akiknek nem a külső számit.körösladány és környékéről!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • EMŐ (45), Budapest, XV. Sziasztok! Keresem azt aki a másik felem lehetne, akivel jól kiegészítjük egymást mint az érem két oldala. Valakit akivel hosszú távon boldog lehetek.
  • Attila (35), Kecskemét Sziasztok! Attila vagyok 34 éves. Céltudatos,határozott,dolgos és család centrikus vagyok. Őszinte ember vagyok aki komoly kapcsolatot keres. Szeretek sokat nevetni és a szabadban lenni. Szeretem a küzdősportokat (nem csak nézni) hanem lehetőség szerint csinálni is illetve utazni és túrázni akár motorral vagy biciklivel vagy akár gyalog.
  • Zsolt (55), Pécs Szabad ember, érző szívvel 55éves vagyok, keresem párom, elég a magányból!
  • Bálint (26), Tunyogmatolcs Sziasztok szeretnék ismerkedni lányokkal ismerkednék lányokkal szeretném megtalálni aszt akit majd tud szeretni és tisztelni
  • Erika (48), Budapest, XXI. Társat keresek Az élet túl rövid, ezért nincs elég időnk megörvendeztetni azok szívét, akik velünk együtt utaznak ezen a ködös úton. Siessünk hát szeretni. Siessünk kedvesek lenni. " (Amiel)

Társkeresés Körösladányban

KörösladányKörösladány

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk