Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Kötegyán

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • László (42), Érd Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek ! Őszinte, egyenes, megbízható, szerethető nőt, akivel öröm együtt felfedezni a világot és értékelni a mindennapokat
  • Zsuzsanna (51), Budapest, XVIII. Sziasztok! Ötvenegy éves vagyok hat éve özvegy tartós kapcsolat reményében vagyok itt.
  • Csaba (41), Csongrád Sziasztok! Keresem életem párját. 41 éves életvidám srác keresi hasonló párját. Elönt ha szereted a művészeteket régiségeket. 176 cm vágyok. Mackós alkat. Szeretek kirándulni, autót vezetni.
  • Annamária (34), Jobaháza Ready player one? Három dolog kell hozzám, türelem, türelem, türelem. Na jó, egy kis kv /vagy nagy/ is pozitív irányba terelheti a beszélgetést!
  • Szilvia (47), Budapest, XI. Sziasztok! Vidám, természetszerető, konzervatív. Címszavakban így. Ennél bővebb mondatokban szoktam beszélgetni:)

KötegyánKötegyán

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk