Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Biharkeresztes

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb biharkeresztesi férfi társkeresők

Fecó (35)
Társkereső Biharkeresztes
472 napja tag
A képen a keresztlányom van. A pandémia miatt kénytelen vagyok itt is próbálkozni. Keresem a társam akivel lelki és szellemi téren is egy húron pendülünk. Fontos számomra az intelligencia így nem fontos hogy tudj nokedlit szaggatni az megy egyedül is.🙂 De nem bánom ha segítessz.😉 Ha szeretnél egy jót beszélgetni ne habozz! A többi úgyis alakul.😉
Zsolt (32)
Társkereső Biharkeresztes
543 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk ... Volt rendes bemutatkozás is csak valamiért nem felelt meg az oldalnak és törölték...o_o . .
Gyula (43)
Társkereső Biharkeresztes
660 napja tag
Ismerkedés, aztán amit hoz az élet. Komoly kapcsolat kialakítása a végső cél. "Csak egy ág vagyok ezen a fán, csak egy fogaskerék a gépben, Egy csepp, nem az Óceán, aki veled együtt mindent kibír, Csak egy levél vagyok a fán, Csak egy darab a kerek egészben, És csak neked mondom el EGYÜTT LEHETNÉNK HURRIKÁN!"
Frank (47)
Társkereső Biharkeresztes
882 napja tag
Nevem Frank, fordítóként dolgozom egyéni vállalkozóként. 15 évig boldog házasságban éltem (amiből az utóbbi kettő feleségem betegségével telt), sajnos nemrég megözvegyültem, és most egyedül nevelem remek 10 éves kislányomat. Új istenhivo társat keresek hazassag céljából, akivel sokat beszélgethetnénk, társasozhatnank, megoszthatnánk örömünket, bánatunkat egymással.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Olga (66), Farmos Komoly kapcsolatot keresek nyugdíjas vagyok szeretek kirándulni többit személyesen
  • Feri (46), Kiskunfélegyháza Feri vagyok, 46 éves, lakhelyem Kiskunfélegyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Zoli (33), Budapest, XIV. Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ági (50), Balassagyarmat Nagyon szeretnék már boldog lenni ! Nem vagyok elő fízetö😔
  • Márió (19), Pápa Szia, Márió vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

BiharkeresztesBiharkeresztes

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk