Társkereső Bocskaikert

Legújabb bocskaikerti női társkeresők

Gabriella, 33 éves
Társkereső Bocskaikert
27 napja tag
Sziasztok Gabriella vagyok 33 éves egy normális férfit keresek komoly kapcsolatra vágyom és már nagyon szeretnék boldog lenni és aki hüsséges hozzám és aki összinte velem.
Krisztina, 62 éves
Társkereső Bocskaikert
52 napja tag
Krisztina vagyok, 62 éves, lakhelyem Bocskaikert. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Patrícia Anna, 28 éves
Társkereső Bocskaikert
75 napja tag
Patrícia Anna vagyok, 28 éves. Társam keresem Bocskaikert környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Viktória, 18 éves
Társkereső Bocskaikert
411 napja tag
Keresztény vagyok. Az életcélom bejárni a világot és megismerni más kultúrákat. Szeretem az állat és növény világot. Rajzolok, festek, olykor verseket írok. Szeretnék emiatt egy kreatív és intelligens embert megismerni. Valamint 18-20 éves kor között. Debrecenhez közel éljen.

Legújabb bocskaikerti férfi társkeresők

József, 57 éves
Társkereső Bocskaikert
83 napja tag
Gyere, légy a nappalom, az éjszakám, a fény az életemben, minden amiért érdemes élni...
Laszlo, 49 éves
Társkereső Bocskaikert
132 napja tag
Laszlo vagyok, 49 éves, lakhelyem Bocskaikert. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József , 39 éves
Társkereső Bocskaikert
174 napja tag
József vagyok, 39 éves, lakhelyem Bocskaikert. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoli, 24 éves
Társkereső Bocskaikert
188 napja tag
Zoli vagyok, 23 éves, lakhelyem Bocskaikert. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online bocskaikerti társkereső férfiak

Robi, 42 éves
Társkereső Bocskaikert
1 órája lépett be
Keresem azt a lányt, akivel meg tudom élni az élet szépségeit. Hobbim a motorozás, kirándulás, természetjárás, terepjarozas, szeretem a kutyákat, macskákat, sütést, főzést, kerti partykat...

Diplomás bocskaikerti társkereső nők

Éva, 60 éves
Társkereső Bocskaikert
Főiskolai diplomás (Oktatás)
Sok csalódás után keresem azt a hűséges, őszinte, empátiával rendelkező, vidám, humoros társat, aki lehetőleg spirituális gondolkodó.

Keresztény bocskaikerti társkereső férfiak

László, 62 éves
Társkereső Bocskaikert
vallása: református (alkalmanként)
Ember szerető jó tulajdonságokkal rendelkezem ! Szeretem a munkám szeretek dolgozni!
Csaba, 54 éves
Társkereső Bocskaikert
római katolikus vallású
Sziasztok acél nem minden áron, de igyekezni, hogy megtalálak mert biztos, hogy közel vagy. Keresem azt a hölgyet akit boldoggá tehetek,megismerni azt az embert akinek mindent megadhatok,viszonzásul Igaz szerelmet kapok.Ha van ilyen,és közel érzed magad ehez a karakterhez, kérlek jelentkezz.

30-as bocskaikerti társkereső férfiak

Attila, 33 éves
Társkereső Bocskaikert
Ismerkedni szeretnèk velem korabeli hölgyekkel plázacicák kerüljenek!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Éva (66), Budapest, IV. Sziasztok! Jogász, 66 éves vagyok, Újpesten panelben élek. Imádom a zenét, szeretek sétálni, beszélgetni és mindent, ami jó. \"Imádok élni, imádok égni..\"
  • Fàbien (35), Franciaország Sziasztok! Mes hobbies ce sont les activités caritatives , les automobiles , les balades , le bricolage , le cinéma , la danse , la déco , le dessin , les expositions musée , la fitness , internet , le jardinage , les jeux en ligne , la chicha , l\'art , lire , les sorties , la musique , la peinture , la photo , regarder le sport , le resto , la détente , le shopping , la Tv , le théatre , les travaux manuels , les voyages , etc ...
  • Peter (35), Budapest, XIII. Barátkozás, ismerkedés Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok. Független, gyerek -és füstmentes, egyedül élő férfi vagyok. Szívesen ismerkedek kívül-belül értékes nővel. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle. Állandóságra és minőségre vágyom.
  • Marianna (46), Kecskemét Sziasztok!Éld az életed ne másoktól várj választ! Ide nem tudom mit szoktak irni ezért csak annyit irok, hogy ha meg akarsz ismerni kérdezz mindenre válaszolok ☺️
  • Laci (22), Székesfehérvár I may not be perfect, but it\'s always me:) Laci vagyok 22 éves , jelenleg mentőápólóként teljesítek szolgálatot az Országos Mentőszolgálatnál, mellette a PTE-ETK szakán tanulok Mentőtisztnek . Szeretek túrázni, tekeni-edzeni, írjatok bátran:)

Társkeresés Bocskaikert-n

BocskaikertBocskaikert

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk