Társkereső Bocskaikert

Legújabb bocskaikerti női társkeresők

Katalin, 53 éves
Társkereső Bocskaikert
15 napja tag
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Krisztina, 62 éves
Társkereső Bocskaikert
128 napja tag
Krisztina vagyok, 62 éves, lakhelyem Bocskaikert. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Patrícia Anna, 28 éves
Társkereső Bocskaikert
151 napja tag
Patrícia Anna vagyok, 28 éves. Társam keresem Bocskaikert környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Viktória, 18 éves
Társkereső Bocskaikert
487 napja tag
Keresztény vagyok. Az életcélom bejárni a világot és megismerni más kultúrákat. Szeretem az állat és növény világot. Rajzolok, festek, olykor verseket írok. Szeretnék emiatt egy kreatív és intelligens embert megismerni. Valamint 18-20 éves kor között. Debrecenhez közel éljen.

Legújabb bocskaikerti férfi társkeresők

Norbert, 32 éves
Társkereső Bocskaikert
42 napja tag
Norbert vagyok, 32 éves. Társam keresem Bocskaikert környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tomika, 44 éves
Társkereső Bocskaikert
64 napja tag
Tomika vagyok, 44 éves. Társam keresem Bocskaikert környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 58 éves
Társkereső Bocskaikert
159 napja tag
Gyere, légy a nappalom, az éjszakám, a fény az életemben, minden amiért érdemes élni...
Laszlo, 50 éves
Társkereső Bocskaikert
208 napja tag
Laszlo vagyok, 49 éves, lakhelyem Bocskaikert. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás bocskaikerti társkereső nők

Éva, 60 éves
Társkereső Bocskaikert
Főiskolai diplomás (Oktatás)
Sok csalódás után keresem azt a hűséges, őszinte, empátiával rendelkező, vidám, humoros társat, aki lehetőleg spirituális gondolkodó.

Diplomás bocskaikerti társkereső férfiak

Robi, 42 éves
Társkereső Bocskaikert
Főiskolai diplomás (Mûszaki fõiskola)
Keresem azt a lányt, akivel meg tudom élni az élet szépségeit. Hobbim a motorozás, kirándulás, természetjárás, terepjarozas, szeretem a kutyákat, macskákat, sütést, főzést, kerti partykat...

Keresztény bocskaikerti társkereső férfiak

Csaba, 54 éves
Társkereső Bocskaikert
római katolikus vallású
Sziasztok acél nem minden áron, de igyekezni, hogy megtalálak mert biztos, hogy közel vagy. Keresem azt a hölgyet akit boldoggá tehetek,megismerni azt az embert akinek mindent megadhatok,viszonzásul Igaz szerelmet kapok.Ha van ilyen,és közel érzed magad ehez a karakterhez, kérlek jelentkezz.

30-as bocskaikerti társkereső férfiak

József , 39 éves
Társkereső Bocskaikert
József vagyok, 39 éves, lakhelyem Bocskaikert. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 34 éves
Társkereső Bocskaikert
Ismerkedni szeretnèk velem korabeli hölgyekkel plázacicák kerüljenek!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mihály (46), Vác Sziasztok! Sok jó és persze rossz elmondható velem kapcsolatban, de egy biztos ízig-vérig nyilas vagyok. Így ha utána nézel horoszkópokban mindent tudsz rólam. Köszönettel Ferencz Mihály
  • Andrea (42), Békéscsaba Sziasztok! Igényes, életvidám nő vagyok! Párom keresem. A kaland nem érdekel!
  • Jozsef (75), Spanyolország Sziasztok! Az idö telik, es most 75 eves letemre ujbol mihez kezdjek? Egy önallo fiatalos, tevekeny magyar nemzetisegu hölggyel szeretnek megismerkedni, egyenlöre talan ennyi is eleg. Otthonulö nagymamak kimeljenek leveleikkel.
  • Judit (61), Budapest, XIV. Halihó kedves fiatalember....:-) Mert ugye lélekben mind fiatalok vagyunk! Hozzám korban illő és jól karban tartott / hogy karban tarthass/ vidám uraságot keresek, aki NEM dohányzik és szeret császkálni a városban, szereti a változatos.....programokat, fotózást, sok értelmes és vidám beszélgetést . Sajnos csak napközben érek rá .....
  • István (28), Budapest, III. Intelligencia ! Intelligens és Intellektuális ismerkedésre nyitott...

Társkeresés Bocskaikert-n

BocskaikertBocskaikert

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk