Társkereső Hajdúbagos

Legújabb hajdúbagosi női társkeresők

Icus, 61 éves
Társkereső Hajdúbagos
2519 napja tag
Az igazi nő nem féltékeny, hanem féltő. Nem kételkedik, hanem magabiztos. Tud érinteni és tudja értékelni az érintést. Az igazi nő vár, nem elvár. A szemével a mosolyával az egyéniségével hódít. Az igazi nő a férfi számára nem probléma hanem megoldás mindenre!

Legújabb hajdúbagosi férfi társkeresők

Jenő, 18 éves
Társkereső Hajdúbagos
94 napja tag
Sziasztok 18 èves egyedülálló srác vagyok 18 ès 25 èv közötti nővel ismerkednèk nagyon szimpatikus kedves jo lelkük srác vagyok!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Jozsef (75), Spanyolország Sziasztok! Az idö telik, es most 75 eves letemre ujbol mihez kezdjek? Egy önallo fiatalos, tevekeny magyar nemzetisegu hölggyel szeretnek megismerkedni, egyenlöre talan ennyi is eleg. Otthonulö nagymamak kimeljenek leveleikkel.
  • Mihály (46), Vác Sziasztok! Sok jó és persze rossz elmondható velem kapcsolatban, de egy biztos ízig-vérig nyilas vagyok. Így ha utána nézel horoszkópokban mindent tudsz rólam. Köszönettel Ferencz Mihály
  • István (28), Budapest, III. Intelligencia ! Intelligens és Intellektuális ismerkedésre nyitott...
  • Natália (49), Dunaújváros Sziasztok! Szia, Natália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Írj elérhetőséget, - nem vagyok előfizetős!
  • Ercsa (51), Vasszécseny Sziasztok! Őszinte, szókimondó társat keresek akivel kellemesen tölthetem el azt a kevés kis szabadidőmet ami a sok munka után kikapcsol! 178 cm magas vagyok és szeretem a magassarkú cipőt! Szeretnék a társamra \"felnézni\" 😜

Társkeresés Hajdúbagos-n

HajdúbagosHajdúbagos

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk