Társkereső Nádudvar

Legújabb nádudvari női társkeresők

Erzsike, 57 éves
Társkereső Nádudvar
30 napja tag
Sziasztok! Nevem Erzsi.Szeretnék egy komoly tartós kapcsolatot.Te is tapasztalod.Nem jó egyedül.Kaland nem érdekel.
Monika, 48 éves
Társkereső Nádudvar
74 napja tag
Vidám,kedves természetű,házias,rendszerető, könyvimádó.
Ivett, 25 éves
Társkereső Nádudvar
83 napja tag
Szia, Ivett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marcsi, 60 éves
Társkereső Nádudvar
169 napja tag
Elvált vagyok , egyedül élek . Szeretem a zenét , a természetet , főzni , kirándilni . Tartós kapcsolatot keresek . Üdv .!

Legújabb nádudvari férfi társkeresők

Lajos, 55 éves
Társkereső Nádudvar
8 napja tag
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jóska, 35 éves
Társkereső Nádudvar
64 napja tag
Szia, Jóska vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Lajos, 41 éves
Társkereső Nádudvar
73 napja tag
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Károly, 72 éves
Társkereső Nádudvar
104 napja tag
Szia, Károly vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás nádudvari társkereső nők

judit, 68 éves
Társkereső Nádudvar
Főiskolai diplomás (pedagógia)
Érdekel a grafika,valamilyen képzőművészeti irányultsága legyen a leendő partnernek.Személyiségem nyitott volt,nyugdíjba vonulás után viszonylag zárt világba kerültem.Pedagógia volt a szakterületem. Hobbim a sakk ,a grafika,olvasás ,zene ,újabban a számítógép. Nyári szórakozások közül a strand és a szabadtéri programok érdekelnek. Milyen társra vágyom :legyen nyitott, beszédes,empatikus,tudjon az élet nagy dolgaiban együtt mozdulni a partnerrel,legyen jókedvű,pozitiv.és főleg a probléma megoldó képessége működjön nehéz helyzetekben is. Egyelőre ennyi. Üdv.Judit
Judit, 67 éves
Társkereső Nádudvar
Főiskolát végzett
Társam keresem, a remélhető szép évekre. Semmi extra, szövetségest keresek akivel kiteljesedhet még az életünk. Egyszerű, átlagos, normális életet szeretnék élni, ehhez keresek partnert.

Diplomás nádudvari társkereső férfiak

János, 25 éves
Társkereső Nádudvar
Egyetemi diplomás (Villamosmérnök)
Üdvözöllek az adatlapomon! Azért vagyok itt, amiért mindenki más. Találani egy társat, akivel jól érezhetjük magunkat, és számíthatunk egymásra. Na meg az sem rossz ha van kivel ... :D Na de komolyra fordítva, rendes kapcsolatot keresek, aranyos csajszi személyében. :)
Zoltán, 59 éves
Társkereső Nádudvar
Főiskolai diplomás (informatika)
Öndicséret büdös! Jöjjenek a tények: Család centrikus, nincs cigi, nincs pia, nincs drog, nincs szerencsejáték. Szeretem a gyerekeket, Imádom a mozit, dokumentumfilmeket, utazást, stb.. Kettős állampolgár vagyok. Vidám természetű. Univerzális, mindenevő érdeklődési köröm van. Nem tudsz olyat mondani ami ne érdekelne. (kivéve az opera és a spenót) Milyen nőt keresek? Aki szeretné, hogy EGY férfi imádottja, királynője legyen, akivel lehet beszélgetni, aki nem kiabál, akivel lehet tengerparton összebújva naplementét nézni, akivel kéz a kézben lehet sétálni, akivel lehet egy jót bicajozni, aki nevetni, mosolyogni tud, akivel meg lehet beszélni mit és hogyan csináljunk, stb. És végül aki enged néha főzni, akivel együtt tudunk mosogatni, aki néha enged kiporszívózni, stb. Sajnos, a munkámból adódóan nagyon sokat utazok. (Egy cég kereskedelmi vezetője vagyok.) Ezért nincs időm arra, hogy hölgyek sokaságának kezdeményezve írogassak itt, aztán (illemet nem ismerve) válaszra sem méltatnak. Ezért te kedves hölgyem ott valahol, mutasd meg, hogy te ott vagy és áldozz fel kb. 3,5 kilokalóriát, 24,6 másodpercet és nyomj meg pár gombot kis üzenetként irányomba. :) Ha ez sok, akkor elég, ha csak megnyomod a kedvelem gombot. :) Ja! A profilképem 2 napos, 13 órás, 9 perces, 41 másodperces. :)
István, 45 éves
Társkereső Nádudvar
Egyetemet végzett
Komoly kapcsolatot kereső megbízható szerény ember vagyok, aki a természetet és a természetes dolgokat szereti. Ha időm engedi a szabadban vagyok, szeretek kirándulni hegyekbe, falvakba, városokba szóval megismerni hazánkat minél jobban. Ha úgy gondolod, hogy vannak közös vonásaink, akkor adjunk egy esélyt magunknak, mit lehet tudni…

Keresztény nádudvari társkereső nők

Éva, 53 éves
Társkereső Nádudvar
hite: református (alkalmanként)
Éva vagyok, 52 éves. Társam keresem Nádudvar környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény nádudvari társkereső férfiak

János, 69 éves
Társkereső Nádudvar
református vallású (alkalmanként)
János vagyok, 69 éves. Társam keresem Nádudvar környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Minden káros szenvedélytől mentes vagyok iszok, dohányzok, nőzök tessék érdeklődni. Köszönöm.
János, 62 éves
Társkereső Nádudvar
hivő: római katolikus
Munkás ember vagyok mégötévig most atehenészszetben dolgozom Olyan szeretö holgyet keresek aki hozzám költözne csak email retudok irni UDV János Faceboc megtalász
Feri, 43 éves
Társkereső Nádudvar
vallása: református (nem gyakorlom)
FERI VAGYOK 43 ÉVES. 174cm magas zöld szemű srác. Keresek egy 37és 43 év közötti független, káros szenvedélyektől mentes lányt, Hajdú-Bihar megyében, komoly kapcsolat reményében!

Fiatalabb, 30 év alatti nádudvari társkereső férfiak

Márk, 20 éves
Társkereső Nádudvar
Márk vagyok,20éves,lakhelyem Nádudvar.Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 24 éves
Társkereső Nádudvar
24 vagyok,keresem a párom,van egy 4 hónapos kislányom akit nagyon szeretek,de az ő korában az anyukája mellett a helye,ennek tudatában gondolg meg, hogy rám esik e a választásod
Imre , 23 éves
Társkereső Nádudvar
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tomi, 22 éves
Társkereső Nádudvar
21 vagyok kedves barátságos Mindenre nyitott emberke

30-as nádudvari társkereső férfiak

Zsolt, 38 éves
Társkereső Nádudvar
Zsolt vagyok, 37 éves. Társam keresem Nádudvar környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Viktor, 31 éves
Társkereső Nádudvar
Sziasztok!Szeretek ismerkedni és barátkozni.Kézilabdázok Hobbim: -Kézilabda -motorozás -kocsikázás Ha szeretnél megismerni írj nyugodtan!:)

Középkorú nádudvari társkereső férfiak

János, 48 éves
Társkereső Nádudvar
János vagyok, 48 éves. Társam keresem Nádudvar környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 42 éves
Társkereső Nádudvar
Szeretni és szeretve lenni! :)
Pál, 44 éves
Társkereső Nádudvar
Szia, Pál vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltan, 46 éves
Társkereső Nádudvar
Szia, Zoltan vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti nádudvari társkereső nők

Zsófia, 59 éves
Társkereső Nádudvar
Egyedül élek 3 éve. Amit nagyon utálok. De sajnos az élet igy hozta. Szeretek utazni kirándúlni sütni főzni. Minden ami szép és jó . Nem dohányzom .
Zsófia, 62 éves
Társkereső Nádudvar
Komoly társat keresek aki még tiszteletbe tartja ha szeretik Hisz szeretet nélkül üres az élet . Kalandokra nincs szügségem
Marika, 72 éves
Társkereső Nádudvar
Nyugdíjas vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy nem elfoglalt, én egy Nyugdíjas klubok összefogó kapocsa vagyok, H - B - Megyei elnöke , már 12 éve ,,,,, akinek minden szabad ideje ezzel a feladat körrel telik el,,,, mert külömbféle szervezések pl. kirándulások, üdülések, rendezvények, azokon felépések szervezése, turázás, gyógyfürdőbe kirándulás,,,, mind mindnek a szervezése megrendezése az én feladat körömhöz tartozik,,,,, de azért van magán életem is, csak sajnos egyedül kell ezt csinálnom,,,,ha színpatikusnak találsz és nem vagy szélhámos, akkor néz be hozzám,,,,,,,

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
  • Gyula (61), Gödöllő Sziasztok! Szeretem a kölcsönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatokat. Általában vidám, barátságos, családcentrikus, társaságot kedvelő férfi vagyok. Szeretek és tudok is jókat nevetni. Szeretem a jó hangulatú, beszélgetős napokat. Szeretem a természetet, az utazást. Rendszeresen sportolok, sokat dolgozom. Korban hozzám illő párt keresek! Fontos a kölcsönös szimpátia! Ismerjük meg egymást!
  • János (42), Kunhegyes Sziasztok! Mások szerint is igényes, humoros, megbízható vagyok. Hasonló paraméterekkel megáldott Életem Párját keresem! :)
  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen
  • Regina (29), Budapest, XXI. Sziasztok..... Sziasztok regina vagyok part kerresek aki meg ert nm balhezos kb egy koru belem 28-30 kozott 3 csodalatos lányom van szeresss a gyerekeket es fogadjon el ugy ahogy vag, ok tomoren enny gyerekek mostb 12,7,1 eves csodalatos lanyaimnyitott vagyok sok mindenkire

Társkeresés Nádudvaron

NádudvarNádudvar

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk