Társkereső Mezőcsát

Legújabb mezőcsáti női társkeresők

Beáta, 30 éves
Társkereső Mezőcsát
422 napja tag
Ismerj meg és megtudod milyen vagyok!!!! Fészen beuss beata néven nagyok fent ott beszélhetunk itt nem nagyon vagyok fent
Szilvia, 49 éves
Társkereső Mezőcsát
956 napja tag
Szilvia vagyok, 48 éves. Szeretek természetben sétálni túrázni.Horgászni szoktam,.Szerető társat keresek.Olyan férfi, van a világon aki, nem csak a külsőt, hanem a belső értékeit is nézi egy nőnél?? Nem minden a szépség, ha, csak cica baba.!! Én nem vagyok, szép tudom magamról,azért szeretni, és boldoggá tenni még tudok egy társat, ha itt található.
Marika, 63 éves
Társkereső Mezőcsát
1640 napja tag
sziasztok egy uriember ismeretseget keresem egyedül álló nő vagyok
Éva, 54 éves
Társkereső Mezőcsát
1951 napja tag
Nem várok hatalmas csokrokat ,nem kérek ünnepet , s ajándékokat....Hozd csak a mezőn szedett virágot , mondj ki egy szót , mi tegnap még hibázott..Adj csak egy puszit , egy ölelést ,mosolyogj rám ,ennyi pont elég.......... Köszöntelek látogató!!!!! Pozitív gondolkodású ,víg kedélyű sokat mosolygó nő vagyok.Komoly kapcsolatot keresek,barátot, társat, szerelmet, kivel együtt megéljük az örömöket, támogatjuk és egyenlő partnerként kezeljük egymást.A jó párkapcsolat része a bizalom,megtudjuk beszélni a necces...problémákat is.Fontos senkit nem akarok átalakítani ,megváltoztatni.Amit nem tudok tolerálni az alkohol fogyasztás,és itt nem az étkezés után elfogyasztott pohár sör vagy borról beszélek.Fontos tudni rólam túléltem a rettegett betegséget,másképp látom a dolgokat,pici apró mindennapi dolognak is tudok örülni.Szükséges tudnod, nincs elmaradt tartozásom,adósságom ,hitelem és nem azért kellesz hogy ezt kifizesd nekem!!!!! Kérdésed van írj szívesen válaszolok!TALÁLJ RÁM ,MÁR NAGYON VÁRLAK.Rossz egyedül.Köszönöm hogy végig olvastad!!! A FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSÉRE :A KÜLÖNÉLÉS NÁLAM AZT JELENTI NEM ÉLEK EGY FEDÉL ALATT A VOLT PÁROMMAL *moderálva* FACEBOOK SZŰCS ÉVA!!!HIÁBA ÍRSZ NEM TUDOK VÁLASZOLNI. NINCS ELŐFIZETÉSEM!!

Legújabb mezőcsáti férfi társkeresők

Gábor, 27 éves
Társkereső Mezőcsát
13 napja tag
Gábor vagyok, 27 éves, lakhelyem Mezőcsát. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 62 éves
Társkereső Mezőcsát
39 napja tag
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ernö, 49 éves
Társkereső Mezőcsát
59 napja tag
Szeretek zenethalgatni. sokat beszélgetni.
Zsolt, 29 éves
Társkereső Mezőcsát
75 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás mezőcsáti társkereső férfiak

Ambrus, 31 éves
Társkereső Mezőcsát
Főiskolát végzett
Ambrus vagyok, 30 éves, lakhelyem Mezőcsát. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény mezőcsáti társkereső nők

Zsóka, 63 éves
Társkereső Mezőcsát
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Egyedülálló özvegy vagyok,szeretnék meg ismerkedni hasonló korú egyedül álló úrral.Ismerkedés és szimpátia esetén tartós kapcsolat.Lehetőleg rendezett anyagi körülmények közöttiek jöhetnek szóba, és külsőleg 175-185 magas legyen:de ez nem feltétel és ki záró ok!Ha esetleg hasonló "karakterű" hölgyet keresel,mint Én _szívesen fogadom jelentkezésed,vedd fel velem a kapcsolatot kérlek!!!! Le ment az előfizetésem és nem tudok válaszolni ...(Emődről ,aki írt ,,*moderálva*

Keresztény mezőcsáti társkereső férfiak

Gábor, 38 éves
Társkereső Mezőcsát
vallása: református (nem gyakorlom)
Gábor vagyok, 39 éves, lakhelyem Mezőcsát. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 42 éves
Társkereső Mezőcsát
református vallású (nem gyakorlom)
Szia, Istvàn vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Miklós, 25 éves
Társkereső Mezőcsát
hivő: református
22 vagyok komoly kapcsolatot keresek !! Ir bátran !

Fiatalabb, 30 év alatti mezőcsáti társkereső férfiak

Hannibál, 20 éves
Társkereső Mezőcsát
Hannibál vagyok, 19 éves. Társam keresem Mezőcsát környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
István, 27 éves
Társkereső Mezőcsát
Szia akár ki is olvadod. Én egy ezysuerü ember vagyok, aki már sok mindemt megélt. Több ism alapján.
Janó, 28 éves
Társkereső Mezőcsát
Janó vagyok, 27 éves, lakhelyem Mezőcsát. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Norbi, 22 éves
Társkereső Mezőcsát
21 eves vagyok szeretek uj dolgokat felfedezni es sportolni

30-as mezőcsáti társkereső férfiak

Gyula, 33 éves
Társkereső Mezőcsát
Gyula vagyok, 33 éves. Társam keresem Mezőcsát környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Henrik, 34 éves
Társkereső Mezőcsát
Henrik vagyok, 33 éves, lakhelyem Mezőcsát. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Henrik, 34 éves
Társkereső Mezőcsát
Szia, Henrik vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ferenc, 34 éves
Társkereső Mezőcsát
31 éves mozgássérült férfi vagyok, ismerkedni szeretnék.Szeretek művelődni, legfőképpen olvasni. Egy kedves barátságos, nőt keresek. Ha megismersz nem fogsz csalódni, ugyanis barátságos, kedves megértő férfi vagyok.

Középkorú mezőcsáti társkereső férfiak

Imre, 47 éves
Társkereső Mezőcsát
legyen őszinte és nagyon kedves szeretetre méltó
István, 49 éves
Társkereső Mezőcsát
Keresem a párom.

50 év feletti mezőcsáti társkereső férfiak

István, 63 éves
Társkereső Mezőcsát
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 63 éves
Társkereső Mezőcsát
62 éves vagyok 175 cm 84 kg vagyok Amit a szabadidőmbe csinálok autót szoktam szerelni néha,állásom biztonsági őr autóm van komoly kapcsolatra szeretnék szert tenni elérhetőségem:telefon szám:*moderálva* szakmám:autó szerelő és vagyon őr. *moderálva*

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Norbert (45), Szeged Az élet egy örök kaland :) Üdvözöllek az adatlapomon! Biztos kíváncsi lettél, hogy miért ez a jelmondatom, ha már ezen sorokat olvasod 😊 Így adok egy rövid magyarázatot akkor neked. Minden döntésünk egy kaland kezdetét jelzi, aminek se az idejét, se a kimenetlét nem tudjuk, de minden alkalommal pozitívan nézzük és lelkesen vágunk bele. Természetesen vannak gödrök az úton, de mikor ne lennének .) Ha meg elakadunk, akkor sincs gond mert a következő kaland továbbvisz 😊 Itteni jelenlétem is egy lehetséges kaland kezdetét jelentheti, de ebben a kalandban már nem egyedül vennék részt, hanem egy útitárssal :D Te is belevágnál? 😊
  • Gréti (67), Érd Sziasztok üdvözlök Mindenkit ! röviden,vállalkozásom, 1 éve befejeztem, megragadva a lehetőséget, most már élvezem, a szabad független életet. Párom, sajnos 2 éve elhunyt, 23 évig éltünk együtt. Szép Családom van, 2 lányom, Vejeim és szinte felnőtt Unokák, akik a közelemben élnek. Önálló egzisztenciával rendelkezem. Szeretem az életem, sokat kirándulunk barátokkal, szeretek Wellnessbe járni, úszni, szaunázni,de futni és sportolni is Miért keresek társat ? A szépet szebbé tenni :-) Fiatalos, lendületes az életem,ehhez keresek megfelelő társat, hasonló értékrenddel. Nincsenek elvárásaim. Igényeim vannak. Legyél független, lezárt, rendezett kapcsolat nem gond .legyen alkalmanként szabadidőd, és megfelelő háttér, hogy együtt utazhassunk, és fedezhessünk fel mindent ami széppé teszi közös jövőnket És a legfontosabb kölcsönös vonzalom, és szimpátia, nagyjából közös érdeklődés. Röviden ennyi, a többit majd személyesen :- És most szívesen vennék Tőled,pont egy ilyen bemutatkozó levelet. Köszönöm Üdv. Gréti
  • Ildikó (59), Pócsmegyer Amikor egymásra találunk, minden értelmet nyer. Versenyen kívül Én nem futok. Nincs mért. Nem kápráztat a pálma-ág. Útszélen; árokparton, A versenyen kívül Szedem a novemberi ibolyát. Én nem futok, Távol a sértő zajtól, bántó fénytől A Janus-arcú dicsőségtől, Rendezgetem csokorba ibolyámat, Ha valakit tarlómra fúj a szél, A vágy, a nyugtalanság, vagy a bánat: Más virág híján, mutatom neki Novemberben kinyílott ibolyámat. Ha kell: jó, ha nem: békesség neki. Én nem futok. Én nem akarok senkit utolérni. Nem hatalomért, csak egy morzsa szívért Vágyom a virágomat kicserélni. Reményik Sándor verse
  • Ágnes (62), Szolnok Együtt, boldogabban élünk Elnézést, de sajnos, előfizetni nem tudok az oldalra....
  • Edmond (38), Szerbia Merj élni! Kerámiával foglalkozom, sportolok, motorozom, szeretek utazni csak egy igazi társ hiányzik az életemből. Szeretem a gyerekeket, bár még nekem nincs. Kedves vagyok, figyelmes, számomra a párom boldogsága mindig az enyém előtt van. Ilyen vagyok! Ismerj meg! *moderálva*

Társkeresés Mezőcsáton

MezőcsátMezőcsát

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk