Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Tarcal

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Norina (32), Kecskemét Nincs szeretősdi, nincs alkalmi szex, mindenki hagyjon békén aki kapásból nyomulni akar. Normális, jól szituált, intelligens vagyok, köszönöm szépen jól vagyok, keresem azt a személyt akivel kapcsolódni tudok, mint pl. érdeklődési kör, széles spektrumú beszédtémák, hasonló világlátás. Fontos hogy aki szeretne velem beszélni az a személy képes legyen nem pusztán felszínesen hozzáférni a saját érzelmeihez.
  • Viki (45), Vác Szia, Viki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Szabolcs (23), Ausztria 23 éves vagyok ha szimpatikus vagyok irjal !!!!!! Komoly kapcsolatot keresek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zsolti (34), Tiszafüred Őszintén bevallom, hogy annyit tudok most ide írni,hogy ha szimpatikus vagyok képről,írj rám ,aztán ismerj meg ,és megtudod ha akarod ,hogy milyen is vagyok!Mert az a biztos!:)
  • Gézu (57), Budapest, VI. Szia, Gézu vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

TarcalTarcal

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk