Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Tiszanagyfalu

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (48), Vértesboglár Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Katrin (64), Székesfehérvár Katrin vagyok, 64 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Mátyás (25), Románia Szia, Mátyás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anikó (39), Székesfehérvár Szia, Anikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Balázs (38), Karcag szeretném potolni az elveszet élet társamat minél hamarabb megtanálni a szerelmemet mert 12 éve 2 családos egyedül állo aPUKA VAGYOK ÉS TULSÁGOSAN LELKILEG ÖSSZETÖRT ÉS MAGÁNYOS FOLYAMATOSAN ISMERKEDEK ÉS JOPÁR ODALAM VAN AMI SAJNOS SIKERTELENÜL ZÁROL NEKEM A LEWGFONTOSABB ELVÁRÁSAIM AZ ÖSZINTESÉG MEGÉRTÉS SZERETET HÁZIAS ÉS FOGADJON EL AMILYEN VAGYOK ENGEM A KOR AZ ANYAGI HÁTTÉR NEM SZÁMIT ÉS AMI MÉG LÉNYEG AZ ELÖZŐ HÖZ KÉPES AZ EDÉSÉG ÉS A HIGÉNIA MIVEL ÉN AZ VAGYOK IDÖTÖLTÉSEM A KEDVENC UTAZÁS BULI HORGÁSZAT ÉS A TZENE MEG A RAJZ HA EZT FENT TARTOD ÉS EGYÜTT MÜKÖDSZ VELEM MNEG VÁLTOZIK AZ ÉLETED A LEG BOLDOGABB ASSZONYA LESZEL ÉS ÚJJÁ SZÜLETSZ VÉGE LESZ A SZÖRNYÜ MULTATBOL

TiszanagyfaluTiszanagyfalu

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk