Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Tiszaújváros

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb tiszaújvárosi női társkeresők

Bianka (20)
Társkereső Tiszaújváros
20 napja tag
Szeretek nagyokat sétálni. Jelenleg szingli vagyok.
Móni (46)
Társkereső Tiszaújváros
57 napja tag
Üdvözöllek kedves Társkereső! A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves férfi személyében. Van egy fiam, aki már nagykorú, így nem velem él. Engem nem érdekelnek az anyagiak, azonban azt elvárom, hogy legyél igényes magadra és udvarias. Imádok sütni-főzni, zenét hallgatni és a természetet járni, és ha úgy alakul megfőzöm a kedvenc ételeidet is. Írj bátran, minden udvarias levélre válaszolni fogok! Sikeres párkeresést kívánok Mindenkinek! Egyelőre nem vagyok előfizető, így nem tudok válaszolni mindenkinek.....
Éva (49)
Társkereső Tiszaújváros
89 napja tag
Barát az, akire figyelsz, mert fontos számodra a sorsa. És figyel rád, mert fontos számára a te sorsod. Barát az, aki megért - s akit mélységesen megértesz. Nem tudtok egymásnak hazudni. Túl közel van. Mintha magaddal beszélnél.  Müller Péter
Kata (52)
Társkereső Tiszaújváros
253 napja tag
Az élet időnként feladja a leckét, s rajtunk áll, hogyan oldjuk meg a feladatot. Életvidám, az életet szerető nőként keresem társamat egy harmonikus, tartalmas, őszinte, bizalmon alapuló kapcsolathoz. Ha hasonlóan gondolkodsz, jelezd elérhetőséggel együtt, ismerkedjünk, talán egymást keressük!

Keresztény tiszaújvárosi társkereső nők

Gabica (40)
Társkereső Tiszaújváros
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Kedves,jó humorú és persze egyedülálló urak jelentkezését várom,nem csak egy éjszakára.
Zsóka (63)
Társkereső Tiszaújváros
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Bennem még él a remény, hogy így 63 évesen is rámtalál valaki és megfogja a kezem! Kézenfogva együtt megyünk tovább, leküzdve minden félelmet és akadályt! Hiába írsz, nem tudok válaszolni!!! Nem vagyok előfizető, ezért nem is tudok válaszolni, sőt a a videóhívásokat sem tudom fogadni. Ha ismerkedni szeretnél velem, adj más elérhetőséget. FB-n esetleg! Köszönöm!
Julika (72)
Társkereső Tiszaújváros
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Julika vagyok, 69 éves, lakhelyem Tiszaújváros. Nagyon szép Város szeretek itt lakni. Gyerekeim is a környéken laknak, 9-éve vagyok Özvegy 3fiam van, 5unokám, és 1 dédunokám van Imádom családom. Mit is írjak magamról jókedélyű mosolygós egyszerű nő vagyok. Szeretnék egy őszinte, hűséges, férfit találni kegyetlen egyedül élni szeretnék még szeretni és szeretve lenni! Szeretek utazni, szeretem a zenét, kerékpározni a virágokat, de most azt szeretném a vágyam teljesülne Egy Féri kellene aki Boldoggá tenne sok szeretetre vágyom elnézést, hogy ilyen hosszúra sikerült még most utoljára meg próbálom! Üdvözlettel: Julika!
Edit (66)
Társkereső Tiszaújváros
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Egyedül élek, igazi társat, barátot keresek.

Keresztény tiszaújvárosi társkereső férfiak

Gábor (40)
Társkereső Tiszaújváros
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Komoly párkapcsolatot keresek 😀
balázs (52)
Társkereső Tiszaújváros
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
magas vagyok fekete haju lelkiismeretes humoros jószivű vagyok.
Zoltán (48)
Társkereső Tiszaújváros
vallása: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia kedves ismeretlen hölgy! Köszönöm hogy megnézted az profil lapomat. Zoltán vagyok és keresem a társamat, barátomat ,a másik felemelt ,a szerelmemet , ha lehetséges akkor egy személyben, vagyis csak egy személyben érdekel. Most írnom kellene magamról pár dolgot,de úgyis csak jókat írnék, és az nem lenne hiteles:) (Meg kell írnom hogy elég nehezen ismerkedem, ezért kérem ha valaki érdeklődne irántam nyugodtan írjon kérdezzen, mindenkinek szívesen válaszolok! Így csak azt írom le mit szeretek és mit nem. Szeretek fotózni , kerékpározni, túrázni, jó zenét hallgatni, szeretem a verseket ,a természetet, az állatokat. Érdekel a tudomány és a technika ,és még sok minden más. Amit nem szeretek, a képmutató embereket, a mindent pénzben mérő embereket, a pláza cicákat, a tetovált szemöldököt és általában a tetoválást, a műkörmöket, az erős sminket, az extrém színű hajakat, a csendet nem tűrő hölgyeket, és az idő utazó hölgyeket sem, a sört, a focit, a sorozatokat. De persze egy kapcsolat, a másik fél elfogadásáról szól, és ha kedvesen kérik, még a sorozatokat is meg lehet nézni:) Egy pár dolog még magamról: Több műszakos munkarendben dolgozom(Tiszaújvárosban), harmincadik éve ugyanazon munkahelyen. Egy borsodi kis faluban lakom. 2020-ban egy fogyókúrának indult, életmód váltáson vagyok túl. Ezért naponta sportolok, olyan hölgyel szeretnék megismerkedni aki ebben támogat. Molett hölgyek közeledését nem tudom viszonozni,de ezzel senkit nem szeretnék megsérteni(pár plusz kiló nem lehet akadály).Nem fotómodellt keresek, egy átlagos külsejű, intelligens hölgy társaságának nagyon örülnék. Röviden ennyit írok magamról.
Tom (52)
Társkereső Tiszaújváros
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Talán nekem is sikerül, miért ne? Elérhetőséget kérnék, mert itt nem tudok válaszolni.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Eszter (40), Budapest, XI. Nyitott vagyok a boldogságra Figyelmes, törődő, empatikus és intellektuális vagyok, nem szeretem a felszínességet semmiben sem. Szeretem, ha valaki kedves, udvarias. Én is az vagyok. Magas végzettségem van, szeretem a művészeteket (főleg: zene, irodalom, festészet, filmek). Nyitott gondolkodású vagyok, érdekel az önismeret, a személyiségfejlődés. Szeretem a mély beszélgetéseket, de a humort is fontosnak tartom.
  • Dénes (51), Ausztria Sziasztok! Keresem párom akivel az elkövetkezo éveimet boldogságban és hazugság mentesen letudom élni. Elvált vagyok van 3 gyönyöru lányom felnotek már. Egyedul élek nem dohányzom nincs káros szenvedélyem .
  • Bálint (20), Budapest Sziasztok! Egy mindig vidám céltudatos ember vagyok. Szeretek sportolni, olvasni, zenét hallgatni.
  • Melinda (22), Nagyvisnyó komoly kapcsolatot keresek nem szex partnert meg nem egy éjszakás kalandot meg nem futó kalandott
  • Réka (49), Budapest, XI. 20 év házasság után váltam el,épp ezért nem összeköltözős kapcsolatban gondolkodom.Ismerkedjünk, programozzunk, beszélgessünk.

TiszaújvárosTiszaújváros

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: