Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Tiszaújváros

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Keresztény tiszaújvárosi társkereső nők

Borika (63)
Társkereső Tiszaújváros
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Borika vagyok, 62 éves, lakhelyem Tiszaújváros. Özvegy,de nagyon wnergikus .Szeretem a mozgással járó életmódot,mint például a kirándulás,természet járást
Renáta (39)
Társkereső Tiszaújváros
görög katolikus vallású (alkalmanként)
Sziasztok! Normális élhető kapcsolatot keresek. Max:42 éves korig keresem társam.
Zsóka (63)
Társkereső Tiszaújváros
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Bennem még él a remény, hogy így 63 évesen is rámtalál valaki és megfogja a kezem! Kézenfogva együtt megyünk tovább, leküzdve minden félelmet és akadályt! Nem vagyok előfizető, ezért nem is tudok válaszolni, sőt a a videóhívásokat sem tudom fogadni. Ha ismerkedni szeretnél velem, adj más elérhetőséget. FB-n esetleg! Köszönöm!
Julika (71)
Társkereső Tiszaújváros
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Julika vagyok, 69 éves, lakhelyem Tiszaújváros. Nagyon szép Város szeretek itt lakni. Gyerekeim is a környéken laknak, 9-éve vagyok Özvegy 3fiam van, 5unokám, és 1 dédunokám van Imádom családom. Mit is írjak magamról jókedélyű mosolygós egyszerű nő vagyok. Szeretnék egy őszinte, hűséges, férfit találni kegyetlen egyedül élni szeretnék még szeretni és szeretve lenni! Szeretek utazni, szeretem a zenét, kerékpározni a virágokat, de most azt szeretném a vágyam teljesülne Egy Féri kellene aki Boldoggá tenne sok szeretetre vágyom elnézést, hogy ilyen hosszúra sikerült még most utoljára meg próbálom! Üdvözlettel: Julika!

Keresztény tiszaújvárosi társkereső férfiak

balázs (52)
Társkereső Tiszaújváros
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
magas vagyok fekete haju lelkiismeretes humoros jószivű vagyok.
Zoltán (48)
Társkereső Tiszaújváros
hivő: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia kedves ismeretlen hölgy! Köszönöm hogy megnézted az profil lapomat. Zoltán vagyok és keresem a társamat, barátomat ,a másik felemelt ,a szerelmemet , ha lehetséges akkor egy személyben, vagyis csak egy személyben érdekel. Most írnom kellene magamról pár dolgot,de úgyis csak jókat írnék, és az nem lenne hiteles:) (Meg kell írnom hogy elég nehezen ismerkedem, ezért kérem ha valaki érdeklődne irántam nyugodtan írjon kérdezzen, mindenkinek szívesen válaszolok! Így csak azt írom le mit szeretek és mit nem. Szeretek fotózni , kerékpározni, túrázni, jó zenét hallgatni, szeretem a verseket ,a természetet, az állatokat. Érdekel a tudomány és a technika ,és még sok minden más. Amit nem szeretek, a képmutató embereket, a mindent pénzben mérő embereket, a pláza cicákat, a tetovált szemöldököt és általában a tetoválást, a műkörmöket, az erős sminket, az extrém színű hajakat, a csendet nem tűrő hölgyeket, és az idő utazó hölgyeket sem, a sört, a focit, a sorozatokat. De persze egy kapcsolat, a másik fél elfogadásáról szól, és ha kedvesen kérik, még a sorozatokat is meg lehet nézni:) Egy pár dolog még magamról: Több műszakos munkarendben dolgozom(Tiszaújvárosban), harmincadik éve ugyanazon munkahelyen. Egy borsodi kis faluban lakom. 2020-ban egy fogyókúrának indult, életmód váltáson vagyok túl. Ezért naponta sportolok, olyan hölgyel szeretnék megismerkedni aki ebben támogat. Molett hölgyek közeledését nem tudom viszonozni,de ezzel senkit nem szeretnék megsérteni(pár plusz kiló nem lehet akadály).Nem fotómodellt keresek, egy átlagos külsejű, intelligens hölgy társaságának nagyon örülnék. Röviden ennyit írok magamról.
Tom (52)
Társkereső Tiszaújváros
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Talán nekem is sikerül, miért ne? *moderálva*
János (53)
Társkereső Tiszaújváros
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Az élet kétpólusú, jó és rossz, hideg- meleg, fény és sötétség, boldogság-boldogtalanság stb. A remény az az esély, hogy még talán van lehetőségünk elég hittel arra, hogy megélt, sok-sok negatívan át élt nehéz valós élethelyzetek után, még bízzunk abban, hogy előbb utóbb jobb és szebb lesz a világ és benne a mi kis életünk is! Az élet is három élű kard! Az élet amit szeretnél, az élet amit mások szeretnének neked és látnak benne és a valós élet! Hiszem, az a jó az életben, hogy nem vagyunk egyformák és ezért, mindent más kép és más látószögből látunk, megfelelő toleranciával és együtt érzéssel, kitágulhat a meglátásunk a valós életre. Azt hiszem, minden jóravaló ember azt szeretné az útja végén, hogy minnél több szép emléket vigyen magával és kevés olyan dolog legyen amit megbánt, megtettem vagy nem tettem meg! Egyszer élünk de azt úgy, hogy nyugott legyen a lelkünk és nem bántunk meg semmit!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gyula (49), Derecske Sziasztok! Ne félj csak higgy Gyula vagyok 49 éves elvált
  • Csillag (49), Tápiógyörgye Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék! 3 felnőtt gyermekem van dohányzom szeretek kirándulni!Tartos kapcsolatot szeretnék!
  • Róbert (42), Budapest, XVIII. Sziasztok! Őszinte, csendes, becsületes. Van 2 gyermekem, akik 2 hetente hétvégén, velem vannak.
  • Andi (50), Pécs Légy bolondos, légy kedves... Kiismerhetetlen, de megismerhető. . . határozottan határozatlan. . . szétszórt, de összetett. . . örökké változó. . változatlanul álmodozó. . . önmagát kereső. . . szabad, de ragaszkodó. . . zárkózott, de emberszerető. . . néha jó és néha rossz. . . nem hibátlan, de így \"tökéletes\". . . \"csak egy egyszerű Nõ . . . se több, se kevesebb. .
  • József (47), Kazincbarcika Sziasztok! Sziasztok. Jocó vagyok. 47 èves elvált. Van egy 17 fiam aki nem velem èl. Alkalmazottkènt dolgozom egy fèmipari cègnèl. Komoly kapcsolatra vágyom. A mottóm hűsèg ès tiszzessèg!

TiszaújvárosTiszaújváros

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk