Társkereső Edelény

Legújabb edelényi női társkeresők

Vanessza, 23 éves
Társkereső Edelény
17 napja tag
Vanessza vagyok, 23 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kriszta, 50 éves
Társkereső Edelény
34 napja tag
Kriszta vagyok, 49 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilvia, 50 éves
Társkereső Edelény
106 napja tag
Szilvia vagyok, 50 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tìmea, 27 éves
Társkereső Edelény
123 napja tag
Tìmea vagyok, 26 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb edelényi férfi társkeresők

Péter, 34 éves
Társkereső Edelény
17 napja tag
Péter vagyok, 34 éves, lakhelyem Edelény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Peti, 41 éves
Társkereső Edelény
26 napja tag
Szia, Peti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Béla, 29 éves
Társkereső Edelény
95 napja tag
Béla vagyok 29éves szeretnek ismerkedni, komoly kapcsolatra vágyok! Szeretek focizni,énekelni. Idősebb hölgyeket sem zárok ki..
Viktor, 31 éves
Társkereső Edelény
133 napja tag
Viktor vagyok, 31 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online edelényi társkereső nők

Ilona, 68 éves
Társkereső Edelény
31 perce lépett be
Szia, Ilona vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nem vagyok elő fizető ezért nem tudok az üzenetekre válaszolni !! De elérhető vagyok több helyen is !!! Ilona *moderálva*

Diplomás edelényi társkereső nők

Tünde, 55 éves
Társkereső Edelény
Főiskolát végzett
Egyszerű vidám természetű nő vagyok.Korban hozzám illő egyszerű társat keresek tartós kapcsolat céljából.Szeretek utazni,kirándulni,szeretem a vízpartot és minden olyan dolgot ami boldoggá tesz.Röviden ennyi.
Enikő, 51 éves
Társkereső Edelény
Főiskolát végzett
Szeretem a zenét, szeretek kirándulni, megismerni uj embereket, helyeket. Ha érdeklődésed felkeltettem, mivel nem vagyok előfizető, ha írsz, nem tudok válaszolni. Adj meg más elérhetőséget. 🙂
Éva, 75 éves
Társkereső Edelény
Főiskolát végzett
.Szeretem a labdajátékokat,pl,asztalitenisz, tollaslabda,melyeket alkalmanként játszom is.Szeretem a virágokat ,a kertet a munka kikapcsol .Szeretem a jó társaságot a szabadban lévő programokat, énekelni, táncolni.Tudok azonosulni mások gondjaival,érzékeny, romantikus lélek vagyok,őszinte és egyenes. Kapcsolatban a korkülönbség nem befolyásol.Hasonló adottságú társat keresek.Mindenkinek vannak gondjai, nekem is !,ha szeretnéd elmondani szívesen meghallgatom.Igényes vagy magaddal? én is.Szeretek rácsodálkozom a Világra.

Diplomás edelényi társkereső férfiak

Laci, 36 éves
Társkereső Edelény
Egyetemet végzett
Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek. Nem vagyok előfizető, de ha szimpatikusnak tartasz küldj egy emailt és kereslek én.
Laci, 36 éves
Társkereső Edelény
Főiskolát végzett
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Béla, 62 éves
Társkereső Edelény
Főiskolai diplomás (agrár ágazat)
Kertes családi házban élek. Biztosan egyetértesz te is azzal hogy egy kellemes együttélés alapja a kedvesség és a beszélgetésen alapuló megértés. Egymást megismerjük, megtapasztaljuk hogy kinek mi a jó és annak fényében eldöntjük hogy hogyan lesz ez tovább. Azt hiszem ez egy nagyon jó ötlet, csak kell valaki, aki ezt megérti, és rálép erre az útra, velem.
Tamás, 41 éves
Társkereső Edelény
Egyetemet végzett
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény edelényi társkereső nők

Teodóra, 55 éves
Társkereső Edelény
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Sokat dolgozom,szeretem az állatokat,a baráti társaságot,színház,előadások,koncertek,spirituális beállítottságú vagyok,kérdezz bátran...
Melánia, 21 éves
Társkereső Edelény
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Hobbik: rajzolás, fotózás, természet járás
Ilona, 68 éves
Társkereső Edelény
római katolikus vallású (alkalmanként)
Egyedűl élek már elég régen . Szeretnék egy korban hozzám illő, barátot (egyenlőre ). Vidám természetű vagyok . Szeretek utazni ,kirándulni, szeretném még a hátra lévő életet élvezni . Fiatalos viselkedésű vagyok mivel az életem gyerekek közt éltem nyugdíjba vonulásaig . Szélhámosok kerűljetek!!!!! *moderálva*

Keresztény edelényi társkereső férfiak

Dávid, 33 éves
Társkereső Edelény
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Szívesen ismerkedem...A további dolgokat a kölcsönös szimpátia dönti el...
laci, 49 éves
Társkereső Edelény
vallása: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 41 éves
Társkereső Edelény
református vallású
Szia! Újfajta férfi prototípus aki nem írja magáról, hogy céltudatos, cégvezető, sikerorientált, magabiztos, stb. pasi. Mindösszesen annyit, pozitív lelki beállítottságú alak vagyok.
Zoli, 44 éves
Társkereső Edelény
hite: református (alkalmanként)
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti edelényi társkereső nők

Boglárka, 17 éves
Társkereső Edelény
Boglárka vagyok, 16 éves, lakhelyem Edelény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti edelényi társkereső férfiak

Atesz, 24 éves
Társkereső Edelény
Atesz vagyok, 23 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 22 éves
Társkereső Edelény
Zoltán Balázs vagyok Rudolftelepen lakom 21 éves vagyok hobbim zene hallgatás sétálás
Dávid, 29 éves
Társkereső Edelény
Nyugodt, csendes, kiegyensúlyozott embernek tartom magam. Sokak szerint aranyos vagyok ezen kívül értelmes és szerintem elég egyedi,különleges is. Szeretem a bolondozást ha úgyalakulnak a dolgok, szeretnék egy biztos pontot az életembe konkrétabban egy nő személyében akivel megérdemeljük egymást. De így hirtelen nem tudok sok mindent írni ha szeretnél megismerni írj nyugodtan aztán meglátjuk ;)
Benjámin, 22 éves
Társkereső Edelény
Szia, Benjámin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as edelényi társkereső nők

Szilvia, 37 éves
Társkereső Edelény
Szilvia vagyok, 36 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Rita, 38 éves
Társkereső Edelény
Szia, Rita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as edelényi társkereső férfiak

Ferenc, 35 éves
Társkereső Edelény
Átlagos vagyok. Csak egy igaz szerelmet keresek !!
Laszlo, 37 éves
Társkereső Edelény
Randizni szeretnék,szeretek kirándulni strandolni ki kapcsolódni
Attila, 33 éves
Társkereső Edelény
Attila vagyok, 32 éves, lakhelyem Edelény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 37 éves
Társkereső Edelény
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú edelényi társkereső nők

Anita, 42 éves
Társkereső Edelény
Anita vagyok, 41 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú edelényi társkereső férfiak

Attila, 49 éves
Társkereső Edelény
Attila vagyok, 49 éves, lakhelyem Edelény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 43 éves
Társkereső Edelény
Lesz ami lesz nyitot vagyok.Magam vagyok.
Zoltán, 40 éves
Társkereső Edelény
Nem tudom mit szoktak ide irni magamrol hmm. Aki akar az majd megismer
Boldizsar, 44 éves
Társkereső Edelény
Boldizsar vagyok, 43 éves, lakhelyem Edelény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !
  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!
  • Zoltán (60), Szlovákia Sziasztok! Karos szokasoktol mentes anyagilag rendezett termeszetrajongo es szenvedelyes turazo valamint ketekparos eletet elo kenyerkereso ferfikent keresem hasonlo erdeklodesu Lee do partnerom. Jobb kettesben tekerni jeligevel
  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!

Társkeresés Edelényen

EdelényEdelény

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk