Társkereső Edelény

Legújabb edelényi női társkeresők

Mónika, 48 éves
Társkereső Edelény
7 napja tag
Mónika vagyok, 48 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kriszta, 50 éves
Társkereső Edelény
69 napja tag
Kriszta vagyok, 49 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Teodóra, 55 éves
Társkereső Edelény
200 napja tag
Sokat dolgozom,szeretem az állatokat,a baráti társaságot,színház,előadások,koncertek,spirituális beállítottságú vagyok,kérdezz bátran...
Ildikó, 57 éves
Társkereső Edelény
399 napja tag
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb edelényi férfi társkeresők

Janos, 29 éves
Társkereső Edelény
9 napja tag
Janos vagyok, 29 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltan, 33 éves
Társkereső Edelény
9 napja tag
Zoltan vagyok, 33 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 34 éves
Társkereső Edelény
52 napja tag
Péter vagyok, 34 éves, lakhelyem Edelény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Peti, 41 éves
Társkereső Edelény
60 napja tag
Szia, Peti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online edelényi társkereső nők

Ilona, 61 éves
Társkereső Edelény
2 órája lépett be
Szia, Ilona vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nem vagyok elő fizető ezért nem tudok az üzenetekre válaszolni !! De elérhető vagyok több helyen is !!! Ilona *moderálva*
Enikő, 52 éves
Társkereső Edelény
2 órája lépett be
Szia, Enikő vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online edelényi társkereső férfiak

Attila, 49 éves
Társkereső Edelény
15 perce lépett be
Attila vagyok, 49 éves, lakhelyem Edelény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás edelényi társkereső nők

Tünde, 56 éves
Társkereső Edelény
Főiskolát végzett
Egyszerű vidám természetű nő vagyok.Korban hozzám illő egyszerű társat keresek tartós kapcsolat céljából.Szeretek utazni,kirándulni,szeretem a vízpartot és minden olyan dolgot ami boldoggá tesz.Röviden ennyi.
Éva, 75 éves
Társkereső Edelény
Főiskolát végzett
.Szeretem a labdajátékokat,pl,asztalitenisz, tollaslabda,melyeket alkalmanként játszom is.Szeretem a virágokat ,a kertet a munka kikapcsol .Szeretem a jó társaságot a szabadban lévő programokat, énekelni, táncolni.Tudok azonosulni mások gondjaival,érzékeny, romantikus lélek vagyok,őszinte és egyenes. Kapcsolatban a korkülönbség nem befolyásol.Hasonló adottságú társat keresek.Mindenkinek vannak gondjai, nekem is !,ha szeretnéd elmondani szívesen meghallgatom.Igényes vagy magaddal? én is.Szeretek rácsodálkozom a Világra.

Diplomás edelényi társkereső férfiak

Laci, 36 éves
Társkereső Edelény
Főiskolát végzett
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Béla, 62 éves
Társkereső Edelény
Főiskolai diplomás (agrár ágazat)
Kertes családi házban élek. Biztosan egyetértesz te is azzal hogy egy kellemes együttélés alapja a kedvesség és a beszélgetésen alapuló megértés. Egymást megismerjük, megtapasztaljuk hogy kinek mi a jó és annak fényében eldöntjük hogy hogyan lesz ez tovább. Azt hiszem ez egy nagyon jó ötlet, csak kell valaki, aki ezt megérti, és rálép erre az útra, velem.
Tamás, 41 éves
Társkereső Edelény
Egyetemet végzett
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 56 éves
Társkereső Edelény
Főiskolai diplomás (rehabilitáció)
Én egy csöndes, békeszerető, nyugodt ember vagyok. Keresem azt a hölgyet, aki komoly párkapcsolat reményében befogad a szívébe és el tudna fogadni. Számomra fontos, és a kulcsszavam is, a BIZALOM.

Keresztény edelényi társkereső nők

Melánia, 21 éves
Társkereső Edelény
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Hobbik: rajzolás, fotózás, természet járás
Ilona, 69 éves
Társkereső Edelény
hite: római katolikus (alkalmanként)
Egyedűl élek már elég régen . Szeretnék egy korban hozzám illő, barátot (egyenlőre ). Vidám természetű vagyok . Szeretek utazni ,kirándulni, szeretném még a hátra lévő életet élvezni . Fiatalos viselkedésű vagyok mivel az életem gyerekek közt éltem nyugdíjba vonulásaig . Szélhámosok kerűljetek!!!!! *moderálva*

Keresztény edelényi társkereső férfiak

Dávid, 33 éves
Társkereső Edelény
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Szívesen ismerkedem...A további dolgokat a kölcsönös szimpátia dönti el...
laci, 49 éves
Társkereső Edelény
hivő: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 41 éves
Társkereső Edelény
református vallású
Szia! Újfajta férfi prototípus aki nem írja magáról, hogy céltudatos, cégvezető, sikerorientált, magabiztos, stb. pasi. Mindösszesen annyit, pozitív lelki beállítottságú alak vagyok.
Zoli, 44 éves
Társkereső Edelény
vallása: református (alkalmanként)
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti edelényi társkereső nők

Boglárka, 17 éves
Társkereső Edelény
Boglárka vagyok, 16 éves, lakhelyem Edelény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti edelényi társkereső férfiak

Béla, 29 éves
Társkereső Edelény
Béla vagyok 29éves szeretnek ismerkedni, komoly kapcsolatra vágyok! Szeretek focizni,énekelni. Idősebb hölgyeket sem zárok ki..
Atesz, 24 éves
Társkereső Edelény
Atesz vagyok, 23 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 22 éves
Társkereső Edelény
Zoltán Balázs vagyok Rudolftelepen lakom 21 éves vagyok hobbim zene hallgatás sétálás
Dávid, 29 éves
Társkereső Edelény
Nyugodt, csendes, kiegyensúlyozott embernek tartom magam. Sokak szerint aranyos vagyok ezen kívül értelmes és szerintem elég egyedi,különleges is. Szeretem a bolondozást ha úgyalakulnak a dolgok, szeretnék egy biztos pontot az életembe konkrétabban egy nő személyében akivel megérdemeljük egymást. De így hirtelen nem tudok sok mindent írni ha szeretnél megismerni írj nyugodtan aztán meglátjuk ;)

30-as edelényi társkereső nők

Rita, 38 éves
Társkereső Edelény
Szia, Rita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as edelényi társkereső férfiak

Ferenc, 35 éves
Társkereső Edelény
Átlagos vagyok. Csak egy igaz szerelmet keresek !!
Laszlo, 37 éves
Társkereső Edelény
Randizni szeretnék,szeretek kirándulni strandolni ki kapcsolódni
Attila, 33 éves
Társkereső Edelény
Attila vagyok, 32 éves, lakhelyem Edelény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 38 éves
Társkereső Edelény
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú edelényi társkereső nők

Anita, 43 éves
Társkereső Edelény
Anita vagyok, 41 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú edelényi társkereső férfiak

Zsolt, 46 éves
Társkereső Edelény
Zsolt vagyok, 45 éves. Társam keresem Edelény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János, 43 éves
Társkereső Edelény
Lesz ami lesz nyitot vagyok.Magam vagyok.
Zoltán, 40 éves
Társkereső Edelény
Nem tudom mit szoktak ide irni magamrol hmm. Aki akar az majd megismer
Boldizsar, 44 éves
Társkereső Edelény
Boldizsar vagyok, 43 éves, lakhelyem Edelény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Attila (23), Hajdúszoboszló Ha szimpatikusnak találsz írj bátran. Még soha nem volt kapcsolatom ezelőtt , és ezen szeretnék változtatni. Alkalmanként fogyasztok , de ez csak az ünnepekre korlátozódik ( karácsony , szilveszter , újév , szülinap , ). Nem vagyok szerencsejáték függő sem. Szeretek , anime-(é)ket , és animációs filmeket , sorozatokat nézni a normál filmek és sorozatok mellett. Nem szeretek eljárni bulizni. Elvetem az erőszakot. Angol nyelvet tanultam , de nem beszélem. Az ételek terén , nagyon válogatós vagyok. Személyiségem : Csendes visszahúzódó tipus vagyok , de emellett még : Hűséges , kedves , jószívű , segítőkész , szerény , kapkodó , sokszor lassú és nehéz felfogású vagyok. A szorgalom , és a lustaság közzé sorolnám magam.
  • Krisztina (22), Budapest, XX. Ha tartalmas, komoly kapcsolatot keresel... Budapesti egyetemista, dolgozó, gyakornok, sportos, életvidám, természetes, szellemi-és kulturális életre igényes, kiegyensúlyozott lány vagyok. Szeretek barátok között lenni, moziba, koncertre, színházba járni, utazni. A futás a hobbim, amit rendszeresen teszek. Szívesen kommunikálok de otthon is tartalmasan tudom tölteni az időmet. Az egyetemi tanulmányaim fontosak számomra. Nem probléma számomra a kompromisszum ha kölcsönösen figyelembe vesszük egymást. Keresem azt a 24-28 év közötti fiút aki szintén komoly, tartalmas kapcsolatra vár, hozzám hasonló beállítottságú, monogám, és nem csak épp az üres idejét gondolja átmenetileg kitölteni velem. Nárcisztikus, önfényező, problémázós személyek kérem kíméljenek. Nem keresek el- és kitartót, nincs rá szükségem. De egy párra igen, aki partnerem és barátom is tudna lenni.
  • Gyurka (77), Budapest, II. Önfényezésnél jobb a beszélgetés Mérnöki alapképzettségű, 30 éve a nyelvoktatást fejlesztő pasi vagyok - természettudományos gondolkozással.Introvertált, kinesztétikus beállítottságú, külön utakat kereső, találó. Az ezotéria mindent tudó hittérítői, küldetéses megmentői kíméljenek.
  • Andrea (52), Kaposvár ... élj természetesen....:) Az élet csak igazán most szép :)
  • Péter (48), Kaposvár Sziasztok! Nyáron cider ( mértékkel) télen tea. A város zajából csak annyi amennyit feltétlenül muszáj. Aktív passzív pihenés egyaránt

Társkeresés Edelényen

EdelényEdelény

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk