Társkereső Bodrogkeresztúr

Legújabb bodrogkeresztúri női társkeresők

Marianna, 43 éves
Társkereső Bodrogkeresztúr
447 napja tag
Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb bodrogkeresztúri férfi társkeresők

Ádám, 24 éves
Társkereső Bodrogkeresztúr
368 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek
Krisztián, 22 éves
Társkereső Bodrogkeresztúr
625 napja tag
Sziasztok 20 éves vagyok és szeretném megtalálni az igazit. Szeretek biciklizni zenét hallgatni sétálni.
Ferenc, 52 éves
Társkereső Bodrogkeresztúr
934 napja tag
Elvált , egy gyerek ,, külön él!!
Csaba, 50 éves
Társkereső Bodrogkeresztúr
1394 napja tag
Csaba a nevem,47 éves!Azért vagyok társkereső oldalon mert szórakozó helyre nem járok.Ha volna egy igazi társam Vele szívesen elmennék bárhová.Fontos számomra a család,hűség,becsület.Nagyon tudok örűlni a tavaszi madárdalnak (ami most egy kicsit késik ????és ha a pingvin költöző madár lenne itt "énekelne"a hókupac tetején????)Szeretem ami szép,legyen az:festmény szobor,épület,növény,dallamos zene,(komolytól a metálig)bármi ami a lelket simogatja!Kit is keresek?Azt a társam,szerelmemkivel együtt tudunk örűlni mindennek,s rossz napokon egymás támaszai lennénk! (azért nem nehéz napokat írtam mert a reklámok más jelentést adtak ennek a szónak????)Szerintem Téged kereslek!!!????

Néhány társkereső bemutatkozása

  • izabella (63), Szombathely Sziasztok! Aki ismer az tudja milyen vagyok
  • Peter (42), Sopron Sziasztok! Egyedül alló vagyok 1 gyermek édesapja.
  • Gábor (48), Kiskunhalas Sziasztok! Magányos vagyok, többet üziben.
  • Beáta (54), Ladánybene Humor, (IQ, EQ, SQ)..... Ha a szememben meglátod magad,és nem rohansz el...indulhat a \"tánc\"...
  • Richard (39), Budapest, XII. Australian guy in Budapest! :) Szia, Richie ausztrál elektronikai mérnök vállalkozó vagyok Budapesten. Most érkeztem egy hónappal ezelőtt, és annyira szeretem itt :) Fittness és egészség, történelem, tánc, beszélgetések. Remélem, hamarosan találkozunk veled :) Én is megtanulok magyarul :) Soha nem voltam házas, és nincsenek gyermekeim, csak egy macska, aki most anyámmal marad Ausztráliában :) xoxo. Hi, I'm Richie, Australian, Electronics Engineer Entrepreneur in Budapest. Just arrived a month ago and I love it here so much :) I\'m into fitness and health, history, dancing, conversations. I hope to meet you soon :) I'm also learning Hungarian :) I've never been married, and I don't have any children, just one cat who now stays with my Mom in Australia :) xoxo.

Társkeresés Bodrogkeresztúr-n

BodrogkeresztúrBodrogkeresztúr

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk