Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Alsózsolca

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csaba (42), Veszprém Sziasztok! Kedves Idegen. Üdvözöllek az adatlapomon. Ha érdekesnek találsz, légy bátor és kérdezz, szívesen válaszolok😀
  • Rózsa (48), Szeged Tisztességes pörgős Nő vagyok! Társat, barátot akarok, lelki beállítású így a perverz gondolkodású férfi (egyedek) lapozzanak tovább. Fontos számomra az összhang, boldogság, szeretet, szerelem, őszinteség, bizalom.
  • Ata (48), Németország Sziasztok! Páromat keresem hosszútávon.
  • Magdi (67), Budapest Nem oszekoltozos kapcsolatot 60 felett Fiatalos külsejű eletvitelu vagyok, hasonló barátot keresek. Ápolt kulturált férfi személyében, megfelelő egzisztenciaval
  • Anikó (46), Gyál Szia Elég nyitott, vidám, pozitív és optimista személyiség vagyok. Szeretek menni világot látni, kirándulni, táncolni, új emberekkel megismerkedni.

AlsózsolcaAlsózsolca

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk