Társkereső Szolnok

Legújabb szolnoki női társkeresők

Erika, 40 éves
Társkereső Szolnok
8 napja tag
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tünde, 49 éves
Társkereső Szolnok
10 napja tag
Szeretem a humoros, derűs embereket . Szeretek poénkodni, nagyokat nevetni. Táncolni , bulizni, beszélgetni , nagyokat sétálni .
Marcsi, 25 éves
Társkereső Szolnok
11 napja tag
Marcsi vagyok, 25 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kati, 50 éves
Társkereső Szolnok
13 napja tag
Kati vagyok, 50 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb szolnoki férfi társkeresők

Ferenc, 41 éves
Társkereső Szolnok
4 órája tag
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 44 éves
Társkereső Szolnok
5 órája tag
Laci vagyok, 44 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Norbi, 28 éves
Társkereső Szolnok
26 órája tag
Keresem párom, akivel jókat tudunk beszélgetni, nagyokat sétálni, és sokat nevetni.
Titi, 27 éves
Társkereső Szolnok
44 órája tag
Szia, Titi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online szolnoki társkereső nők

Anita, 43 éves
Társkereső Szolnok
2 órája lépett be
Anita vagyok. 42 éves szingli, gyermekem nincs se káros szenvedélyem.Keresem megbízható társamat hasonló korosztályban.
Edina, 41 éves
Társkereső Szolnok
2 órája lépett be
Aki szimpatikusnak talál és ismerkedni szeretne, írjon nyugodtan. :)

Éppen online szolnoki társkereső férfiak

Zoli, 48 éves
Társkereső Szolnok
4 órája lépett be
Ha ezen a személyes bemutatkozáson múlna az élet sokan bajban lennének. :-) Szóval most én vagyok a portéka amit ki kell fényesíteni felrakni a polcra, hogy minél többen "leemeljenek". Meglehetősen kreatív vagyok az életben, de most mivel fényezzem magam? :-) Lehet elkezdek fütyörészni az utcán, a madaraknak is jól bejön minden évben sikerül párt találniuk. Ha őszig nem jön össze még mindig elmehetek Afrikába. Ott legalább meleg van...:-)
Ádám, 34 éves
Társkereső Szolnok
2 órája lépett be
Nehéz ide bármit is írni közhelyek nélkül... A megismerés amúgy is a beszélgetés, gesztusok, reakciók összességéből alakul ki. :)
István, 54 éves
Társkereső Szolnok
1 órája lépett be
"Sok-sok türelem kell hozzá - felelte a róka. - Először leülsz szép, tisztes távolba tőlem, úgy, ott a fűben. Én majd a szemem sarkából nézlek, te pedig nem szólsz semmit. A beszéd csak félreértések forrása. De minden áldott nap egy kicsit közelebb ülhetsz..." Normális értékrendű, megfelelő IQ-val és EQ-val rendelkező, ápolt, vitális, értelmiségi, korban hozzám illő nő ismeretségét keresem kifejezetten tartalmas, komoly kapcsolat céljából.
Ádám, 27 éves
Társkereső Szolnok
2 órája lépett be
Hosszú távú kapcsolatot szeretnék találni.

Diplomás szolnoki társkereső nők

Zsuzsi, 36 éves
Társkereső Szolnok
Főiskolát végzett
Zsuzsi vagyok, 36 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Andrea, 41 éves
Társkereső Szolnok
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolatot keresek. Olyan társat szeretnék, aki nem ragaszkodik az összebútorozáshoz, saját egzisztenciával rendelkezik, és minimum 180 cm magas. Aki az ismerkedés lezárását általában ghostingolással (egyszercsak nem ír) oldja meg, ne is írjon. Ne pazaroljuk egymás idejét. Van egy gyermekem, akit igyekszem felelősségteljesen ellátni, úgyhogy nem tudok minden hétvégén kirándulni... Hasonló gondolkodású, életvitelű társat keresek: a saját életet nem feladni egy párkapcsolatért, és egy párkapcsolatot nem feladni a saját életért. Úgy szeretnék társa lenni vkinek, h önmagam maradok. És ez fordítva is így van/legyen. Úgy gondolom, a párkapcsolat az életünk egy szegmense, és nem attól függően vagyunk "életképesek", h éppen van vagy nincs társunk.
Era, 51 éves
Társkereső Szolnok
Egyetemet végzett
Era vagyok, 51 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
meri, 72 éves
Társkereső Szolnok
Főiskolát végzett
szolnokon élek.szabadidőmben sportolok,kerékpározok,ping-pongozok.olvasok.szeretem hasznosan eltölteni az időmet.fontos számomra a család.,barátok.szeretem magamkörül a rendet.tisztaságot.szeretek utazni akár külföldre és belföldre egyarant.15 évig utaztam külföldre.hasonló érdeklődési páromat keresem .

Diplomás szolnoki társkereső férfiak

Zoltán, 68 éves
Társkereső Szolnok
Főiskolát végzett
Nyugdíjas vagyok,mellette dolgozgatok.Egyedül élek.
Jenő, 59 éves
Társkereső Szolnok
Főiskolát végzett
Szia, Jenő vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
András, 46 éves
Társkereső Szolnok
Főiskolát végzett
"Ne aludj el âlmok nélkül!" Sose kelj fel célok nélkül!" Sose élj olyanért, aki nem élne érted!! Nevess többet, szeress jobban, tanulj még... A személyes beszélgetések többet érnek!
Jozsó, 30 éves
Társkereső Szolnok
Egyetemet végzett
Szia, Jozsó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény szolnoki társkereső nők

Ildi, 56 éves
Társkereső Szolnok
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Optimista,vidám nő vagyok. Szeretem a pozitív embereket, az állatokat a természetet. imádok főzni, túrázni, aktívan pihenni. Jó kis értelmes beszélgetéseket,az összebújós estéket.
Petra, 31 éves
Társkereső Szolnok
református vallású (nem gyakorlom)
Szia Kedves Látogató! Én egy kedves, fiatal, gyerekeket imádó lány vagyok. Szeretem a mozit, színházat, zenét. Továbbá kedvelem még a filmeket, sorozatokat, zenés-táncos előadásokat, illetve szeretek kisebb túrákat tenni a hegyekben. A hegyek mellett imádom a Balatont. Nem szeretem a nyomulós férfiakat, szerintem egy férfi tudjon udvarolni egy nőnek. Szerintem az első randin, nem kell rögtön csókolózni, meg kézen fogva járkálni, mert akkor még nem is tudja biztosra az ember, hogy szereti-e a másikat. Ha majd mindkét fél érez valamit akkor elég. Komoly kapcsolatot keresek, JNSZM-ből vagy Budapestről! Az ország többi megyéiből ne írjon senki, mert nekem az nagyon messze van. Továbbá olyan levelet, senki se írjon, hogy csak az elérhetőségeit adja meg, mert annak nem fogok visszaírni. A telefonszámomat senkinek se fogom megadni, csak annak akinek már párszor taliztunk, és esetleg kialakul köztünk valami!!! Viszont a levél végén feltétlenül ad meg az email címedet, hogy visszatudjak írni!!!!! Közösségi oldalon is fent vagyok! Üdv: Petra
Erzsébet, 65 éves
Társkereső Szolnok
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Barátságos. Szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, kertészkedni. Jó természetben sétálni. Szeretem az állatokat. Korban hozzám illő társat keresek. Nem vagyok divat mániás, szeretem a kényelmes ruházatot. Átlagos külsejű. Akit keresek átlagos, vidám természetű, becsületes, empatikus, tudjon szeretet adni, és elfogadni.
Margit, 75 éves
Társkereső Szolnok
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretnék ismerkedni korban hozzám hasonló korú uriemberrel aki még szeret élni és nincs belesavanyodva a foteljába

Keresztény szolnoki társkereső férfiak

Sándor, 51 éves
Társkereső Szolnok
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Őszinte, nyitott,ami a szívemen a számon,akit meg szeretek azt úgy szeretem mint,ön magam romantikus, és kihalóbanlêvő pasi vagyok,szeretem az állatokat,a humort, vidám jóindulatú ,segítőkész embernek ismernek, és imádom a fiaim és a Barcelónát
István, 28 éves
Társkereső Szolnok
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretek a szabadban lenni, legyen szó sportról, munkáról,strandolásról...Kutyás vagyok.
Jozsi, 59 éves
Társkereső Szolnok
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Jozsi vagyok, 60 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 43 éves
Társkereső Szolnok
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Nem hiszek az ilyen oldalakban, de egy próbát megér. A személyes találkozásban hiszek, ahol a másodperc törtrésze alatt derül ki, hogy megvan-e a kémia, avagy sem és annak a folytatásában, hogy kialakulhat-e abból egy kapcsolat. Megjegyzem, hogy a dohányzás alapvetően kizáró ok nálam...

Fiatalabb, 30 év alatti szolnoki társkereső nők

Markót, 18 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Markót vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Nikolett, 25 éves
Társkereső Szolnok
Nikolett vagyok 26 éves ismerkedni szeretnék ismerj meg
Mártika, 28 éves
Társkereső Szolnok
Mártika vagyok, 28 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szandra, 24 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Szandra vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti szolnoki társkereső férfiak

Gergő, 18 éves
Társkereső Szolnok
18 éves vagyok Szolnokon élek a többit privibe
Dávid, 28 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoli, 29 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Richárd, 28 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Richárd vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as szolnoki társkereső nők

Mónika, 36 éves
Társkereső Szolnok
Mónika vagyok, 36 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kata, 32 éves
Társkereső Szolnok
32 éves vagyok. Fiatal fiùkat szeretem.
Alexandra, 30 éves
Társkereső Szolnok
Nem egy könnyű vérű nő vagyok, és nem is szex mániás. Ha nem egy normális átlagos, de jókedvű intelligens lány vagyok. Elegem van a komolytalan emberekből, a mottóm: Csak őszinte legyél és gond nem lehet.
Detti, 39 éves
Társkereső Szolnok
Megbízható, őszinte, vidám természetű nő vagyok. Kizárólag hosszútávú, tartós kapcsolat reményében regisztráltam. EQ-IQ egyaránt fontos.

30-as szolnoki társkereső férfiak

David, 33 éves
Társkereső Szolnok
Sziasztok ... Komoly kapcsolatot keresek !
Imre, 30 éves
Társkereső Szolnok
Én abban hiszek,hogy egymás és saját magunk megismerése egy olyan természetes része és egyben értelme az életnek,amelyhez rendkívül sok türelem és kitartás kell.
Jani, 38 éves
Társkereső Szolnok
Jani vagyok, 38 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dávid, 32 éves
Társkereső Szolnok
Dávid vagyok, 32 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú szolnoki társkereső nők

Ilona, 47 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Ilona vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kati, 44 éves
Társkereső Szolnok
Kati vagyok, 44 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csilla, 48 éves
Társkereső Szolnok
Egyedülálló nő vagyok, Szolnokon èlek. Kèt felnőtt lányom van Az egèszsègügyben dolgozom a tanulmányaim befejezése óta. Nagyon szeretek kirándulni, olvasni, koncertekre járni,jó hangulatú társaságban rèszt venni.Szerintem a harmónikus kapcsolat alapja az őszintesèg,az egymásra való kölcsönös odafigyelés,a bizalom ès persze a humor.😉😊
Judit, 47 éves
Társkereső Szolnok
Szívesen beszélgetek.Szeretek a természetben sétálni. Tanulok táncolni. Több szakmám van. Jelenleg a dietétika.Két felnőt gyermekem van! A kisfiammal élek!

Középkorú szolnoki társkereső férfiak

Laci, 42 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoli, 43 éves
Társkereső Szolnok
Zoli vagyok, 43 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Vajko, 43 éves
Társkereső Szolnok
Vajko vagyok, 43 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Robi, 44 éves
Társkereső Szolnok
Robi vagyok, 44 éves, lakhelyem Szolnok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti szolnoki társkereső nők

Marika, 66 éves
Társkereső Szolnok
Társat keresek örömöm , bánatom , szabadidőm megosztásához . Gyermekeim felnőttek , hozzám hasonlóan független , empatikus , kirándulást , kultúrát kedvelő férfi személyében Tudok lenni gyönyörű is . ha szeretnek és szerethetek
Meli, 59 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Meli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mária, 66 éves
Társkereső Szolnok
Vidàm segitőkèsz, csalàdcentrikus!
Tünde, 61 éves
Társkereső Szolnok
Az élet szép, és élni tudni kell!

50 év feletti szolnoki társkereső férfiak

Sandor, 60 éves
Társkereső Szolnok
Jelenleg külföldön dolgozom, Kedves, sportos, természet- és utazáskedvelő társat szeretnén találni
Tibor, 63 éves
Társkereső Szolnok
Tibor vagyok, 63eves! Aktív dolgozó. Szolnokon lakom és dolgozom. Egyedül élek, közel három éve. Szeretnem megtalalni, a párom, akivel boldog lehetnék! Van három gyerekem!
pityu, 64 éves
Társkereső Szolnok
pityu vagyok, 64 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Antal, 69 éves
Társkereső Szolnok
Antal vagyok, 69 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ármin (48), Sopron Sziasztok! Valaki, aki minden helyzetben mindig a jót keresi, nagyon erős és példaértékű az életben, nagyon jó hallgató és szeretem a jó beszélgetéseket, szenvedélyes, de érzéssel. hogy minél jobban megismerjen
  • Gabi (40), Veszprém Minden értelmet nyer egyszer... Őszinte, szenvedélyes tartós kapcsolatot keresek...ha többet szeretnél tudni írj nekem...
  • Benjamin (57), Budapest, IV. Sziasztok! Szeretek hosszú sétákra járni egy gyönyörű nyári naplementében Max kutyámmal az otthonom melletti csodálatos gyalogos ösvényeken, télen enyhe havazás közben sétálgatni, és ropogós és napsütéses őszi napon sétálni.
  • Gréta (23), Budapest, V. (: leírtam ki vagyok és mit akarok 1,5 percben, hogy ennél tovább ne is raboljuk egymás idejét (: férfit akarok. kellemes, erotikus, szórakoztató csaj vagyok. más. nem átlagos. sem kívül, sem belül. felvállalom. fiatal, de érett vagyok. igazi nő leszek. gondolkodásban 40 éves nők szintjét ütöm. ez számít. azt akarom hogy komolyan vegyél. újra vágyom, nem kiszámithatóra. próbálok a lehető legnyitottabban gondolkodni. megy. másban is ez indít el. tűzforró vagy jéghideg. vagy hagyjuk. szeretek a saját lábamon megállni, saját magam megküzdeni a vágyaimért. utálom ha hagynak nyerni. utálom a kishitűeket, negatívakat, feszülteket. makacs vagyok. nem apukát keresek, de a pasit 40 év fölött képzelem. olyannak aki érett, belevaló, aktív, kedves. ne várjon semmire. lépjen. ne ígérgessen. olyat aki már túl van a bombanőkön, akik megnehezítették az életét. aki felvállal akárhol. (ha elolvasnád a másik felét is írd meg üzenetben az email címed)
  • Tündi (45), Győr Sziasztok! Társkereső?Mindenképpen.Komolyat?Nem feltétlenül.Szeretném,ha megnevettetnél,az élet maga is lehet túl komoly,nem kell,hogy mi is azok legyünk.Igaz,nem ma születtem,de még mindig hiszem,hogy nem a földön eltöltött évek az egyetlen mérvadó.Szeretek kimozdulni,lehet akármilyen messze vagy közel.Imádom a zenét,tanítom is.Önfejűnek tartanak,de nyitott vagyok és kedves,ha bízunk egymásban.Hangos vagyok,zajos,szenvedélyes,mint a művészek általában,de imádok egy könyvben elmerülni.Sosem késő!Minden a maga idejében történik és úgy,ahogy és akivel kell.

Társkeresés Szolnokon

Társkeresés Szolnokon

Az Alföld szívében található Jász-Nagykun-Szolnok megyei Szolnok, Budapesttől 100km-re, a Tisza partján fekszik. Mivel ezen a tájon a legtöbb a napsütéses órák száma, így romantikus séták csábítanak a szabadba. Ezek során szinte lehetetlen kihagyni Szolnok legromantikusabb, szerelmesek által kedvelt helyszíneit. Ilyen például a szolnoki vár, a Tabáni Tájház vagy a Tisza Szálló és Gyógyfürdő is.

Ha úgy érzed, ideje megpecsételni kapcsolatotokat egy romantikus gesztussal, látogassatok el a méltán híres szolnoki lakatfalhoz, ahol a szerelmesek évről évre egyre több szerelem lakatot akasztanak ki közösen. Ezt a gesztust biztosan nem fogja elfelejteni.

Hallottál már a Tiszavirágzásról? A kérészek, amelyek egyetlen napig élnek, ekkor ellepik a szolnoki Tisza partot, ami ilyenkor lenyűgöző látványt nyújt. Ehhez kapcsolódik a méltán híres szolnoki Tiszavirág Fesztivál, amikor is finom borokkal és isteni ételekkel a kezetekben andaloghattok a lemenő nap fényében.

Ha szeretitek a különleges romantikus helyszíneket, akkor nézzetek be Szolnok egyik legkedveltebb éttermébe, a Drake Kapitányba, ahol a kalózos hangulat mellett finom vacsorát tölthettek el a romantikus, zegzugos sarkokban. Minden szolnoki egyöntetűen állítja, hogy a legfinomabb fagylaltokat és süteményeket a Zagyva Cukrászdában lehet kapni. Az édes süteményektől megrészegülten pedig romantikus sétára indulhattok a Zagyva partján.

Ha itt a tavasz és a szép idő, tegyetek egy csodás sétát a szolnoki rózsakertben, ahol a szépséges és vad színekben pompázó virágok között összebújva élvezhetitek egymás társaságát. A rózsák bódító illatától talán ő is elcsábul majd és elcsattanhat közöttetek az első csók.

A Randivonal Jász-Nagykun-Szolnok megyei társkeresőjén biztosan megtalálod a hozzád illő társat, akivel ezeket a különleges programokat megoszthatod. Lehetsz fiatal vagy idősebb, a Randivonal segítségével biztosan megtalálod a számodra korban, kinézetben és életstílusban megfelelő párt Szolnok és környékén.

Hogy Téged is megtaláljon a szerelem, először regisztrálj az oldalra, töltsd fel fényképeid illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Írj sok levelet, és ismerkedj minél többet!

A Randivonal segít Neked ebben is. Ha egy lehangolt délután szeretnél egy kicsit felvidulni, olvass el egy pár elcseszett randit, hogy lásd, néha nem épp pozitívan sülnek el az első találkák. De tudd, hogy bár néha nem könnyű a randizás, mindenkinek megvan a párja valahol! Ne add fel, ha egy kis reményre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket és vesd bele magad újra az ismerdekésbe!

SzolnokSzolnok

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk