Társkereső Csemő

Legújabb csemői női társkeresők

Anikó, 52 éves
Társkereső Csemő
39 napja tag
Szia, Anikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mária, 63 éves
Társkereső Csemő
94 napja tag
Szia, Mária vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Beáta, 49 éves
Társkereső Csemő
154 napja tag
Beáta vagyok, 48 éves, lakhelyem Csemő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsófia, 19 éves
Társkereső Csemő
291 napja tag
Magamról annyit mondanék: (☠️A rock örök és elpusztíthatatlan!!!🎸) - hosszútávú kapcsolatot keresek ( de csak nőkkel) - imádom az állatokat - barátságos, kedves és odafigyelő vagyok - szeretek poénkodni 🤡 - hűséges vagyok UI. : \'\' Ica vagyok szép és kecses, viszont szeretsz kapsz egy felest.,, 😂😂😂

Legújabb csemői férfi társkeresők

Pisti, 26 éves
Társkereső Csemő
40 napja tag
A vízöntő jegyében születtem, szeretek filmet nézni, akár otthon vagy moziban. Az szabad időmet legszívesebben a szabadban töltöm vagy az edzőteremben. Olyan társat keresek aki empatikus, barátságos,aki elfogad olyannak amilyen vagyok és aki kevésbé itélkezik mások felett.
Zoltan, 35 éves
Társkereső Csemő
46 napja tag
Zoltan vagyok, 35 éves. Társam keresem Csemő környékéről elsősorban Pest megyéből. Magamról:Németországban éltem 7 évet de a pandémia időszak végett bezárt a szálloda ahol dolgoztam igy hát haza jöttem. Egyenlőre nem szándékozom visszamenni vagyis egyedül biztosan nem. Céltudatos normális gondolkodású embernek tartom magam szeretek utazgani de ugyan úgy itthon is szeretek lenni,modern gondolkodású vagyok akivel lehet beszélgetni. Rendezett életem van idehaza jó munkahellyel,saját kertes házzal és saját autóm van. Elsősorban Társat keresek,de ismerkedni és beszélgetni is szeretek. Köszönöm hogy elolvastad a bemutatkozásom. Üdvözlettel Zoltán.
Sándor, 23 éves
Társkereső Csemő
55 napja tag
Sándor vagyok, 23 éves. Társam keresem Csemő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Rudolf, 30 éves
Társkereső Csemő
73 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek, olyan nőt aki hasonló mint az én természetem. Nyugodt, aranyos, csinos. Többit majd privátban.

Diplomás csemői társkereső nők

Kati, 43 éves
Társkereső Csemő
Egyetemet végzett
Kati vagyok, 42 éves. Társam keresem Csemő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztina, 50 éves
Társkereső Csemő
Egyetemet végzett
Krisztina vagyok, 46 éves, lakhelyem Csemő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás csemői társkereső férfiak

Pál, 68 éves
Társkereső Csemő
Főiskolát végzett
Szia, Pál vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 65 éves
Társkereső Csemő
Főiskolai diplomás (elektró)
Fiatalos minden tekintetben,ès síkon aktív, gyermek szerető,termèszetet,zenét táncot utazàst vidèki èletet kedvelő,türelmes toleráns kicsit romantikus....tehát a legjobb...mindazoknak akiknek a kor NEM SZÁMÍT...!!!

Fiatalabb, 30 év alatti csemői társkereső férfiak

Bence, 21 éves
Társkereső Csemő
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 21 éves férfi vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Csemő környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 183 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.

30-as csemői társkereső nők

Andrea, 33 éves
Társkereső Csemő
Andrea vagyok, 31 éves. Társam keresem Csemő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Lehetőleg max 38 éves korosztállyal venném fel a kapcsolatot :) Cegléd környéki lakossal ismerkednék. Köszönöm a megértést.

30-as csemői társkereső férfiak

Sàndor, 35 éves
Társkereső Csemő
35eves vagyok szeretek ismerkedni beszélgetni. Ha van kedved irj
János, 34 éves
Társkereső Csemő
János vagyok, 33 éves, lakhelyem Csemő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sándor, 35 éves
Társkereső Csemő
Keresem társamat aki színesebbé tenné hétköznapjaimat. Nem minden a külső, sokszor a belső többet ér...szívesen ismerkednék veled és a személyes találkozó híve vagyok
Csabi, 38 éves
Társkereső Csemő
Sokat csalódtam az életben.Ide azért regiztem hogy hátha.Soha nem lehet tudni.Irj rám kérdezz bátran.

Középkorú csemői társkereső férfiak

Gábor, 44 éves
Társkereső Csemő
Gábor vagyok, 44 éves, lakhelyem Csemő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Csemőn

CsemőCsemő

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk