Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Tiszakécske

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Keresztény tiszakécskei társkereső férfiak

Lajos Zsolt (40)
Társkereső Tiszakécske
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Nincs előfizetésem, ennyire még nem vagyok kétségbe esve ;) Köztisztviselő vagyok, egyedülálló apuka. A munkám unalmas, ahogy az életem és valószínűleg én is. Nem sportolok rendszeresen, és nem mérem a bicepszem körméretét naponta (nem is nagyon van mit mérni), nem nézegetem magam a tükörben, hogy minden hajszálam jól áll-e, és nem tetováltatok magamra se halálfejet, se kiscicát, hogy a tinilányok elaléljanak tőlem, vagy hogy igazi csődörnej tűnjek. Szeretem a zenét, és szeretek bütykölgetni, ha időm engedi, mert megnyugtat és kicsit kiszakít a mindennapi monotonitásból, de érdekel a pszichológia is. Egy intelligens és nem utolsó sorban csinos nőt keresek - persze utóbbi nem abszolut ismérv, hanem teljesen szubjektív -, aki érdemesnek talál rá, hogy az idejének egy kis részét velem töltse. Az sem hátrány, ha a lojalitás fogalmával tisztában van, és azzal, hogy ez milyen többletjelentéssel bír egy kapcsolatban. Hiszek a férfi-nő barátságban, nem minden áron párkapcsolatot keresek Senkivel sem akarok összebútorozni, mert egyelőre elvesztettem a bizalmamat az ilyesmiben. Ha valaki mégis meg tud győzni, hogy érdemes így élni, hát legyen, de előre bocsátom, hogy nem lesz egyszerű dolga! Ui.: Várom közepesen súlyos és súlyos apakomplexussal küzdő félistennők megkeresését is... :)))
Endre (42)
Társkereső Tiszakécske
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Hát nem könnyű az embernek magáról írni mert önfényezésnek tünhet,de megpróbálom. Nem vagyok az a csajozós bulizós tipus,és az ismerkedés is kicsit nehezebben megy mint másoknak,de mindent meg kell próbálni,ezért vagyok itt,komoly kapcsolat reményében!Mások azt mondják,hogy megbízható,vidám,odaadó ember vagyok,de azért néha tudok morcos is lenni :).Szeretem a kutyákat,van is egy,és az autók is a hobim,de nem zárkózok el uj dolgoktól sem,még ha néha kell is egy kis rábeszélés néha. Egyszóval keresem a párom,mint mindenki aki itt van! Ha végigolvastad,és esetleg úgy gondolod,hogy megérek egy levelet,írj nyugodtan!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (44), Fityeház Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Endre (51), Kiszombor Keresem a másik felem, talán itt megtalálom!
  • Alfréd (25), Szentgál Szabadidőmben főként kockulok, animét vagy sorozatot nézek.
  • Fanni (18), Kaposvár Nőt keresek párkapcsolatra
  • Dóri (42), Rajka Dóri vagyok, 42 éves, lakhelyem Rajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

TiszakécskeTiszakécske

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk