Társkereső Nyárlőrinc

Legújabb nyárlőrinci női társkeresők

ÍRÉN, 70 éves
Társkereső Nyárlőrinc
319 napja tag
Irén vagyok egyedül élö69éves özvegy vagyok.Keresek egyrendes becületes társat60 éves kortól
Irén, 70 éves
Társkereső Nyárlőrinc
354 napja tag
70 éves.egyedül élő özvegy vagyok,keresemmeg bízhato párom akár élettársi kapcsolatra,g,ermekem nincs.Jelzem,nem a vagyonod érdekel!nem adom meg
Erzsébet, 41 éves
Társkereső Nyárlőrinc
482 napja tag
Egyedül álló édesanya vagyok,komoly kapcsolatot keresek.
Erzsébet, 61 éves
Társkereső Nyárlőrinc
675 napja tag
Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb nyárlőrinci férfi társkeresők

Attila, 27 éves
Társkereső Nyárlőrinc
333 napja tag
Egy összinte kedves mackó vagyok. Szeretek vezetni, animét/filmet/sorozatot nézni, néha barkácsolni. Nincsen rossz zene csak nem nekem készült. Lelkem nyugodt tengerét a rock korbácsolja fel. Oda vagyok a Legendákért és a mitikus lényekért. Lételemem az ökörködés és a hülyéskedés de úgyan akkor komoly is tudok lenni ha a helyzet úgy kívánja. Igyekszem az adótt szavam betartani éppen ezért csak olyat igérek meg amit be is tudok tartani. Nem mondom, hogy én vagyok a legfigyelmesebb ember a világon sőt távol áljék tőlem emme cím de ha megértő fülekre vágysz akkor mindig meghalgatom bármilyen próbléma is ütőtte fel a fejét. Az ékes szólás művészetét is gyakorolhatnám még de mondták már, hogy jól forgatom a szavak kardját bár a dolgok elmagyarázásában még mindig katasztrófa vagyok.
Zsolt, 29 éves
Társkereső Nyárlőrinc
359 napja tag
Zsolt vagyok, 28 éves, lakhelyem Nyárlőrinc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 30 éves
Társkereső Nyárlőrinc
488 napja tag
Szia, Roland vagyok, ha úgy érzed szeretnél többet megtudni rólam keress fel bátran.
Gyula, 56 éves
Társkereső Nyárlőrinc
564 napja tag
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény nyárlőrinci társkereső férfiak

Gyula, 56 éves
Társkereső Nyárlőrinc
hite: római katolikus (alkalmanként)
Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek, remélem itt megtalálom a nekem megfelelő társat.

30-as nyárlőrinci társkereső férfiak

Joci, 32 éves
Társkereső Nyárlőrinc
Szia szeretek ismerkedni Oda figyelos vagyok

Középkorú nyárlőrinci társkereső férfiak

Józsi, 48 éves
Társkereső Nyárlőrinc
Ha szereted a falusi életet, na meg a bográcsozást és ha szimpatikusnak találsz,akkor komoly kapcsolat reményében egy kávé mellet elbeszélgethetnénk. Az egyszerű dolgokat szeretem. Nyáron a vízparton pihenni. Télen a hóesést nézni, vörösbort kortyolva.

50 év feletti nyárlőrinci társkereső nők

Éva, 64 éves
Társkereső Nyárlőrinc
Nyugdíjas egyedül élő régen elvált hölgy vagyok. Aki a földön járó embereket szereti.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)

Társkeresés Nyárlőrinc-n

NyárlőrincNyárlőrinc

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk