Társkereső Csengőd

Legújabb csengődi női társkeresők

Panni, 60 éves
Társkereső Csengőd
168 napja tag
Panni vagyok, 60 éves, lakhelyem Csengőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Hajnalka, 47 éves
Társkereső Csengőd
308 napja tag
Szia, Hajnalka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb csengődi férfi társkeresők

Róbert, 57 éves
Társkereső Csengőd
59 napja tag
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 43 éves
Társkereső Csengőd
439 napja tag
Attila vagyok, 42 éves, lakhelyem Csengőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Imre, 53 éves
Társkereső Csengőd
507 napja tag
Barátot keresek a többi kialakul?
Sándor, 49 éves
Társkereső Csengőd
573 napja tag
Sándor vagyok, 47 éves, lakhelyem Csengőd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény csengődi társkereső férfiak

Zsolt, 47 éves
Társkereső Csengőd
hite: római katolikus
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sándor, 60 éves
Társkereső Csengőd
hivő: római katolikus
Szereteten megbecsülésen alapuló komoly kapcsolatot keresek. Szeretek kirándulni, kertészkedni, főzni és olvasni. Egyedül nevelem 16 és 17 éves fiaim. Támogassuk egymást amíg élünk és legyünk boldogok. Ha te is erre vágysz akkor kölcsönös ismerkedés után légy a társam mindenbe.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Jónás (52), Kocsér Sziasztok!Az életet élni kell,nem elviselni! Hajni vagyok!Társam keresem!Egyenlőre nem írtam egyéni bemutatkozást,ha többre vagy kíváncsi,vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Judit (54), Vásárosnamény Sziasztok! Judit vagyok, szeretnék megismerkedni korban hozzám illő férfiakkal.
  • Zoltán (52), Budapest, XVI. Sziasztok! Szia ! Zoltán vagyok , keresek egy hölgyet akivel értelmesen el tudnám tölteni a szabadidőnket
  • Janos (51), Budapest Szeretet Olyan társat keresek akivel meg tudjuk osztani örömünket, bánatunk, lelkünk!
  • Éva (42), Budapest, X. Társat keresek Szeretek utazni, kirándulni, színházba, kiállításra járni. Keresem a páromat, akivel jól kiegészítjük egymást.

Társkeresés Csengődön

CsengődCsengőd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk