Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Tolna

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb tolnai női társkeresők

Zsuzsa (58)
Társkereső Tolna
20 napja tag
Úgy éld az életed, ahogy azt a legjobban szeretnéd, mert egy van belőle és nem tudod meddig fog tartani. Korban hozzám illő partnert keresek, aki nemcsak kapni, hanem adni is tud. Magára környezetére igényes legyen! Szeretem ha szeretnek és ha én is szerethetek, de ehhez elengedhetetlen az őszinteség, bizalom, tisztelet és az odafigyelés. Imádom a természetet, a tartalmas beszélgetéseket, az élet apró örömeit, imádok utazni. Romantikus, gondoskodó, vidám természetű vagyok.
Olgi (52)
Társkereső Tolna
34 napja tag
Szia, Olgi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Hédi (54)
Társkereső Tolna
77 napja tag
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi nő kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 54 éves nő vagyok és társra vágyom. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 153 cm magas nőt? Ez vagyok én! Szeretem a művészeteket: zene, tánc, múzeumi túrák,,színház.Imádom a régi épületeket,kastélyokat várakat.Szívesen kirándulgatok,utazgatok belföldön.A testmozgásos tevékenységek közül az úszás és a túrázás áll hozzám a legközelebb.
Ibi (32)
Társkereső Tolna
116 napja tag
Talán egy másik nő meg tudja adni azt amit a férfiak nem.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.

TolnaTolna

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk