Társkereső Tolna

Legújabb tolnai női társkeresők

Ani, 33 éves
Társkereső Tolna
45 napja tag
Szia, Ani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anita, 32 éves
Társkereső Tolna
59 napja tag
Anita vagyok, 32 éves, lakhelyem Tolna. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tündi, 49 éves
Társkereső Tolna
93 napja tag
Komoly kapcsolatot szeretnék
Mónika, 37 éves
Társkereső Tolna
123 napja tag
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb tolnai férfi társkeresők

Dávid, 22 éves
Társkereső Tolna
0 órája tag
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
György, 39 éves
Társkereső Tolna
24 órája tag
Szia, György vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Krisztián, 32 éves
Társkereső Tolna
13 napja tag
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 52 éves
Társkereső Tolna
24 napja tag
Sport,horgàszat,kiràndulàs kedvelő ember vagyok .Stb

Éppen online tolnai társkereső nők

Márta, 60 éves
Társkereső Tolna
2 órája lépett be
Már jó ideje nincs semmi féle kapcsolatom . A gyerekeimmel élek . Egy öszinte kapcsolatott keresek !

Diplomás tolnai társkereső nők

Márta, 62 éves
Társkereső Tolna
Főiskolát végzett
Márta vagyok, 62 éves, lakhelyem Tolna. Nem vagyok előfizető, írj email címet, hogy ha tetszem, hogy kommunikálhassunk.
Erika, 47 éves
Társkereső Tolna
Főiskolát végzett
Erika vagyok, 46 éves. Társam keresem Tolna környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Vera, 51 éves
Társkereső Tolna
Főiskolai diplomás (Pedagógus)
Gondolom, ide most valami frappáns és lenyűgöző szöveget kéne írjak magamról, de hirtelenjében nem tudok ilyent. És nem is szeretnék. Nem vagyok tökéletes, nem is akarok annak látszani, sőt pontosan nem is tudom az milyen. Teljesen szubjektív. Egy négygyerekes óvónő vagyok, aki két gyerekét már sikeresen felnevelte, a kisebbek éppen kamaszok és velem élnek még pár évig. Eredeti szakmám keramikus, 20 évig kb azzal is foglalkoztam. Két válás után már elég nagy újrakezdőnek érzem magam, szerencsére a nehézségek inkább inspirálni szoktak, mint maguk alá gyürni. Alapvetően elég optimista vagyok, nyilván ezért is vagyok fent ezen az oldalon.
Ibolya, 56 éves
Társkereső Tolna
Főiskolát végzett
Egyedül élek. Általános iskolában tanítok. Szabadidőmben szeretek olvasni, színházba menni, kirándulni, barátaimmal közös programokat szervezni. Keresek egy TÁRSAT.

Diplomás tolnai társkereső férfiak

Krisz, 42 éves
Társkereső Tolna
Főiskolát végzett
Szia! Én egy 42 éves elvált férfi vagyok, aki szeret túrázni, főzni, és imádja a vízet. Keresem hasonló érdeklődésű párom.
Krisztián, 42 éves
Társkereső Tolna
Főiskolát végzett
Szia! 42 éves férfi vagyok, szeretnék egy megbízható, normális értékrendekkel rendelkező társat találni.
Norbi, 50 éves
Társkereső Tolna
Főiskolát végzett
Nem tudok különösebbet írni magamról.Kommunikatív,nyitott pasi vagyok.Egyenes ,őszinte.Velem mindent megbeszélhetsz.
Albert, 22 éves
Társkereső Tolna
Egyetemet végzett
Albert vagyok, 20 éves. Társam keresem Tolna környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény tolnai társkereső nők

Magdolna, 47 éves
Társkereső Tolna
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Magdolna vagyok, 45 éves, lakhelyem Tolna. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény tolnai társkereső férfiak

János, 55 éves
Társkereső Tolna
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Kíváncsisággal és széles látókörű érdeklődéssel szeretem felfedezni a világot, benne az embereket, a természetet, más kultúrákat. Nagy izgatottsággal fedeztem fel Ázsiát is, ami örök élmény marad számomra. Fontos része az életemnek a sport és ezen belül a természet sportok (természetjárás, kajakozás) és a természetben való létezés, bármi, ami kikapcsol, egy jó kempingezés, egy jó bográcsozás, főleg ha társasággal vagyok. Nagyra értékelek egy jó beszélgetést, ami előrevisz, amitől több lehetek. Sok nyelvet beszélek, DE nem jól, viszont megértetem magam többnyire mindenhol. Fontos számomra a két lányom, s ha tehetem, tartalmas programokat szervezünk együtt. Vágyom egy társra, a szerelemre, és arra, hogy együtt fedezzük fel a világot.
Gábor, 42 éves
Társkereső Tolna
hite: református (nem gyakorlom)
Introvertált, csendes, kicsit félénk, természetem van. Hűséges, megbízható, megértő, őszinte és kedves embernek ismernek! Szeretem a néptáncot, népzenét, az életem szerves része! Szabadidőmben néptáncegyütteseket fotózok, akikkel jó baráti viszonyban vagyok! Komoly kapcsolatot keresek egy hozzám hasonlóan csendes, szolid lány személyében. Távkapcsolat nem érdekel! :-)
Csaba, 46 éves
Társkereső Tolna
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia,kedves idegen. Tàrskereső elvàlt fèrfi vagyok,keresem a a pàrom fótó elegendő hogy eldônsd hogy szimpatikus lehetek e ?miutàn megismerjűk egymàst, irj bàtran.
Sandor, 46 éves
Társkereső Tolna
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sandor vagyok, 44 éves, lakhelyem Tolna. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti tolnai társkereső nők

Anita, 24 éves
Társkereső Tolna
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Fanni, 20 éves
Társkereső Tolna
Tolnán lakok. Szeretem a kutyusokat és a természetet. Szoktunk vadászni járni. 170 cm vagyok úgyhogy ha pár cm vel is de kicsit magasabb legyél, és lakj közel ez az ösz feltétel.☺

Fiatalabb, 30 év alatti tolnai társkereső férfiak

József, 22 éves
Társkereső Tolna
Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bálint, 22 éves
Társkereső Tolna
Bálint vagyok, 22 éves, lakhelyem Tolna. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ferenc, 19 éves
Társkereső Tolna
19 éves vagyok párkapcsolatot szeretnék kialakitani:) 185cm magas 65 kg sportos Eladónak tanulok :)
Orsós, 28 éves
Társkereső Tolna
Sziasztok beszèlgetni ismerkedni szeretnék, komoly kapcsolatot keresek.

30-as tolnai társkereső nők

Gabriella, 37 éves
Társkereső Tolna
Gabriella vagyok, 36 éves. Társam keresem Tolna környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztina, 36 éves
Társkereső Tolna
Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as tolnai társkereső férfiak

Roland, 35 éves
Társkereső Tolna
Roland vagyok, 34 éves. Társam keresem Tolna környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre, 33 éves
Társkereső Tolna
Szia kedves ismerkedő! Elsősorban ismerkedni vagyok itt aztán ami alakul nem zárkózom el idővel komoly kapcsolattól sem. ismerj meg.
Péter, 33 éves
Társkereső Tolna
Péter vagyok, 32 éves. Társam keresem Tolna környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztian, 39 éves
Társkereső Tolna
Ful pasziv vagyokcsak aktiv hejjel rendelkezok irjanak szeretem a ramenos fiukat en viszahuzodo felenk kicsit?

Középkorú tolnai társkereső nők

Ildikó, 41 éves
Társkereső Tolna
Hozzám hasonló kedves, lágy szívű, szeretetre méltó értékrenddel rendelkező, becsületes, őszinte Férfit keresek, akivel lehet beszélgetni, ismerkedni.
Gabriella, 46 éves
Társkereső Tolna
Szeretnék egy testi lelki tàrsat talàlni. Akivel szebbé tudjuk tenni a hétköznapokat. A többit ismerkedés közbe elàrulom.

Középkorú tolnai társkereső férfiak

Zoltán, 45 éves
Társkereső Tolna
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 46 éves
Társkereső Tolna
Zsolt vagyok, 45 éves, lakhelyem Tolna. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sándor, 46 éves
Társkereső Tolna
Nem iszom nem dohányzóm. Hobim Motorozás pool biliárd.
Sanyi, 49 éves
Társkereső Tolna
Szia kedves idegen! Én a személyes találkozásban hiszek, pár levél után. Ha szeretnél megismerni, szívesen írok magamról. És talán nem megyünk el egymás mellett. További sok sikert kívánok mindenkinek!

50 év feletti tolnai társkereső nők

Judit, 64 éves
Társkereső Tolna
Egyedűl álló vagyok szeretném megtalálni korban hozzám illő intelligens szerető társamat.
Teri, 67 éves
Társkereső Tolna
Egyedülálló magára és környezetére sokat adó minden szsabadidő elfoglaltságra nyitott hölgy vagyok,hasonló adottságokkal rendelkező férfit keresek.

50 év feletti tolnai társkereső férfiak

Ferenc, 62 éves
Társkereső Tolna
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.Wellness életet élek a festői Magyarországon !4 évszak ,4 kerék,magas benzinárak,kap hideget,meleget,itt élni nem semmi,még Bear Grylls túlélő showjához képest sem !! Cégünk megalkotta az új, korszerű férfitípus modelljét, a Férfit Egyedi Rátermett Intelligenciával,azaz FERI-t. Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam FERI főbb tulajdonságait és funkcióit. FERI-t a kor igényének megfelelően elláttuk az önellátó, udvarias, sportos, vicces, kedves, segítőkész tulajdonságokkal. Legfontosabb u.n. szabadidő funkciói a sport (ezen belül foci, kerékpározás,korcsolyázás,motorozás), kirándulás, utazás, színházba, moziba, koncertre járás. Ezenkívül van még egy jól működő szabadidő funkciója, de ez maradjon meglepetés. Az u.n. hasznos funkciói közül a következőek kaptak kiváló minősítést: gépjárművezetés, bevásárlás, odafigyelés. Vannak csak korlátozott, bizonyos időközönként aktivizálódó funkciói, mint például sörözés, focimeccsnézés, pókerezés,pirosozás,bridzsezés. Illetve a korábbi típusok hibáiból tanulva FERI fejlesztői letiltottak néhány káros funkciót, így a dohányzást, a túlzott alkoholfogyasztást és ezzel párhuzamosan néhány kellemetlen tulajdonságtól is megszabadították FERI-t, így a beképzeltség,rendetlenség az önteltség és az önzőség.
János, 69 éves
Társkereső Tolna
személyes találkozás,előtte beszélgetés telefonon.
János, 70 éves
Társkereső Tolna
Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Győző, 60 éves
Társkereső Tolna
Fontos számomra egy párkapcsolatban a hűség,szeretet és egymás megbecsülése. Németországban dolgozom még egy jó ideig.Hat hetente járok haza 10 nap szabadságra.Sajnos ez kevés egy kicsit,tudom,nem ilyen pasiról álmodnak a csajszik,de mégis szeretnék megismerkedni egy kedves,hűséges,komoly kapcsolatra vágyó hölggyel,aki tudja értékelni a hagyományos értékrendet. Szeretem a természetet,kirándulni,autókázni csak úgy.Szívesen főzőcskézek is. Mindenkinek azt kívánom,hogy mielőbb találja meg a neki legmegfelelőbb társat és éljenek boldogan. Üdv.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Marcsi (43), Simonfa Egy mosoly, egy jó szó megváltoztatja a világot.. Irhatnék ide minden szépet és jót, de úgyis a személyes találkozás dönt el mindent... Kalandorok kíméljetek,☺️☺️
  • Tündi (45), Győr Sziasztok! Társkereső?Mindenképpen.Komolyat?Nem feltétlenül.Szeretném,ha megnevettetnél,az élet maga is lehet túl komoly,nem kell,hogy mi is azok legyünk.Igaz,nem ma születtem,de még mindig hiszem,hogy nem a földön eltöltött évek az egyetlen mérvadó.Szeretek kimozdulni,lehet akármilyen messze vagy közel.Imádom a zenét,tanítom is.Önfejűnek tartanak,de nyitott vagyok és kedves,ha bízunk egymásban.Hangos vagyok,zajos,szenvedélyes,mint a művészek általában,de imádok egy könyvben elmerülni.Sosem késő!Minden a maga idejében történik és úgy,ahogy és akivel kell.
  • Norbert (42), Kecskemét Sziasztok! Hosszútávú kapcsolatot keresek.
  • Attila (31), Szekszárd Sziasztok! Attila vagyok, komoly kapcsolatot keresek. Pár szó rólam: A melóm uncsi, de legalább a délutánjaim szabadok. Ráérek főzőcskézni, filmezgetni és ha az időjárás engedi, a szabadba kimenni. Az élet úgy hozta, hogy autóm nincs, de legalább a plafon nem ázik be. Hűséges és kitartó vagyok; barátaim már 10+ éve tanúsíthatják. Szerintem egy jó partner az ember barátja is egyben.
  • Anna (71), Nyíregyháza Sziasztok! Szia Ani vagyok most többet nem írok. Ha szeretnél meg ismerni közelebről írj.

Társkeresés Tolnán

TolnaTolna

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk