Társkereső Dombóvár

Legújabb dombóvári női társkeresők

Marcsi, 65 éves
Társkereső Dombóvár
13 órája tag
Marcsi vagyok, 65 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mária, 67 éves
Társkereső Dombóvár
9 napja tag
Mária vagyok, 67 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csilla, 41 éves
Társkereső Dombóvár
43 napja tag
Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Évi, 54 éves
Társkereső Dombóvár
60 napja tag
Szia, Évi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb dombóvári férfi társkeresők

Szabolcs, 38 éves
Társkereső Dombóvár
21 órája tag
Szabolcs vagyok, 38 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 55 éves
Társkereső Dombóvár
12 napja tag
Független férfi, technikusi végzettséggel társát keresi! Amiket szeretek: Kézművesség (kerámia), utazás, gasztronómia, borkultúra.
Tamás, 30 éves
Társkereső Dombóvár
13 napja tag
Nem hiszem, hogy innen ismernél meg, de röviden: gyakran edzek, kedvelem a hosszú sétákat, szeretem az állatokat, és végül, de nem utolsó sorban tudok és szeretek sütni-főzni. :D
István, 57 éves
Társkereső Dombóvár
16 napja tag
István vagyok, 57 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online dombóvári társkereső férfiak

Lóránt, 43 éves
Társkereső Dombóvár
3 órája lépett be
Röviden a lényeg, komoly kapcsolatot keresek.

Diplomás dombóvári társkereső nők

Anita, 53 éves
Társkereső Dombóvár
Főiskolát végzett
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Marika, 74 éves
Társkereső Dombóvár
Főiskolát végzett
Marika vagyok, 72 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Nem vagyok előfizető üzeneteket nem tudok olvasni.
Mária, 69 éves
Társkereső Dombóvár
Főiskolai diplomás (egézségügy)
Egy rendkívül életvidám,minden szépre jóra fogékony ,barna hajú,zöldszemű ,két lábbal a földön járó vagyok!Imádok utazni ,olvasni-természetbe barangolni! Többit majd személyesen ha válaszra méltatsz!
Éva, 57 éves
Társkereső Dombóvár
Főiskolát végzett
Éva vagyok, 55 éves, lakhelyem Dombóvár. egyedül élek , nagyon vidám könnyen barátkozó fiatalos életfelfogású vagyok. Szeretek sportolni\/bicaj. joga .\/ zenét hallgatni . néha retro partiba is járni.Nagyon házias vagyok szeretek sütni főzni . egyenlőre ennyi. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás dombóvári társkereső férfiak

Peti, 40 éves
Társkereső Dombóvár
Egyetemi diplomás (Agrár)
Kedves, humoros, vidám, természetkedvelő FÉRFI vagyok..( És előre elnézést, hogy nem vagyok" trendi", de nem küldözgetek a ferfiasságomat fényező fotokat.) Én még a beszélgetésben, sétában, és a hagyományos ismerkedésben hivő, "ódivatú" 40 es férfi vagyok. Szeretek a spiri dolgokba elmélyülni, jókat napfürdőzni a természetben, túrázni, jógázni , szabadtáncolni, lélek kapcsolódni, handpadet hallgatni.Ismerj meg, max lesz lesz kellemes randink. Mit veszithetünk, ha még sem mi vagyunk az ideális pár ? Semmit.
Zoltán, 45 éves
Társkereső Dombóvár
PhD végzettségű
Zoltán vagyok, 45 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dávid, 38 éves
Társkereső Dombóvár
Főiskolát végzett
Elvált összetőrt lelkü kihasznált személy vagyok, aki mindent le rakott az asztalra
István, 62 éves
Társkereső Dombóvár
Főiskolát végzett
István vagyok, 61 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény dombóvári társkereső nők

Ágota, 28 éves
Társkereső Dombóvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Ágota vagyok, 27 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Rózsa, 71 éves
Társkereső Dombóvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok!Özvegy vagyok és tartós kapcsolatot keresek Szeretek szórakozni ,táncolni ,utazni,mindent ami szép és jó ,és megengedheti magának A férfiaknevárják azt,hogy mindig a nők kezdjék a kapcsolat keresést Itt felesleges lenni mert nem továbbítanak semmit hiába jelőlünk Itt ha valaki * vip tag akkor továbbízanak itt kár az ídőtt tölteni Ezt nem lehet mondani társkereső oldalnak telszámom*moderálva*
Erzsebet, 62 éves
Társkereső Dombóvár
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
HA TE IS BOLDOGSÁGOT KERESED,SZERETNÉL MEGSZABADULNI A MAGÁNYTÓL ,GYERE BESZÉLGESSÜNK!!
Barbi, 25 éves
Társkereső Dombóvár
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Barbi vagyok, 23 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény dombóvári társkereső férfiak

Lacus, 61 éves
Társkereső Dombóvár
római katolikus vallású
Szia, Lacus vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jozsef, 29 éves
Társkereső Dombóvár
hivő: római katolikus
Jozsef vagyok, 23 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 66 éves
Társkereső Dombóvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Hűséges és oda adó, tartós kapcsolatot kereső pasi vagyok. Minden emberi kapcsolatnak lényeges része, hogy szükség esetén a két fél bírálja egymást. Enélkül minden kapcsolat sekély vagy sikertelen lesz. Amúgy hűséges típus vagyok, ahová egyszer elszegődőm, ott addig maradok, ameddig jó mind kettőnknek. Ez így van a munkámban, és így van a szerelemben is! Tel: *moderálva*
Jozsef, 46 éves
Társkereső Dombóvár
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Szabadidőmbe (pláne most!!!) rengeteget olvasok (klasszikusok),zenét hallgatok (rock, metál,komoly és népzene), gitározom, kórusba járok(hangképzés) és egy hagyományőrző íjászegyesület tagja vagyok. Komoly kapcsolatot keresek ezért kérem hogy a szexkedvelők és az egy éjszakások inkább ne keressenek! Szeretem: - Viszonzott érzelmet -Helyes értékrend -Önbecsülés -építő jellegű kritika- -Hosszú séta -Tartalmas beszélgetés...stb Nem szeretem: -Alakoskodás -Hazugság -Alaptalan vádaskodás -Erőszak -Értelmetlen vita -Faji, Vallási, és Zenei megkülönböztetés...stb

Fiatalabb, 30 év alatti dombóvári társkereső nők

Eszti, 17 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, Eszti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Patrícia, 19 éves
Társkereső Dombóvár
18 éves vagyok anyuka leszek 1 gyermekemet várom és az apukája elment és nekem egy rendes ember kel egy normális kapcsotra vágyom írj ha randizni szeretnél velem
Ilona, 29 éves
Társkereső Dombóvár
Ilona vagyok, 28 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erika, 29 éves
Társkereső Dombóvár
Syasztok keresem az igazit öszinte vagyok megertö vagyok

Fiatalabb, 30 év alatti dombóvári társkereső férfiak

Pintér, 27 éves
Társkereső Dombóvár
Pintér vagyok, 27 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 24 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bán, 21 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, Bán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márk, 25 éves
Társkereső Dombóvár
Sziasztok! Márk vagyok 25 éves életvidám srác Ácsként dolgozom A többit majd elmondom késöbb

30-as dombóvári társkereső nők

Edina, 32 éves
Társkereső Dombóvár
Edina vagyok, 31 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Klau, 36 éves
Társkereső Dombóvár
Szívesen ismerkednék,többi majd alakul.
Ibolya, 35 éves
Társkereső Dombóvár
Ibolya vagyok, 34 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Edina, 39 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, Edina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as dombóvári társkereső férfiak

Gábor, 31 éves
Társkereső Dombóvár
Gábor vagyok, 31 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ferenc, 34 éves
Társkereső Dombóvár
Ferenc vagyok, 34 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilárd, 31 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, Szilárd vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dávid, 31 éves
Társkereső Dombóvár
Dávid vagyok, 31 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú dombóvári társkereső nők

Csilla, 40 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Liva, 46 éves
Társkereső Dombóvár
Liva vagyok, 45 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Vicus, 48 éves
Társkereső Dombóvár
Vicus vagyok, 47 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mónika, 48 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú dombóvári társkereső férfiak

Jani, 47 éves
Társkereső Dombóvár
Jani vagyok, 47 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lászlo, 48 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, Lászlo vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szabolcs, 42 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, Szabolcs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 45 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti dombóvári társkereső nők

Irén, 66 éves
Társkereső Dombóvár
Keresem a párom hozzám hasonló kor an
Valéria, 62 éves
Társkereső Dombóvár
Valéria vagyok, 60 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erzsébet, 59 éves
Társkereső Dombóvár
Erzsébet vagyok, 57 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anna, 65 éves
Társkereső Dombóvár
Anna vagyok, 63 éves. Társam keresem Dombóvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti dombóvári társkereső férfiak

István, 71 éves
Társkereső Dombóvár
Özvegy vagyok, társat keresek.
János, 73 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 65 éves
Társkereső Dombóvár
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Feri, 64 éves
Társkereső Dombóvár
Dombóváron élek, aktívan dolgozok. Szeretek kirándulni, strandolni, fesztiválokra járni.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen S..O,,S,,VÁLASZOLNI SENKINEK NEM TUDOK. PRIVÁTBAN KÜLDJÉL ELÉRHETŐSÉGET.
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊
  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉

Társkeresés Dombóváron

DombóvárDombóvár

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk