Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Dombóvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Keresztény dombóvári társkereső férfiak

László (66)
Társkereső Dombóvár
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Hűséges és oda adó, tartós kapcsolatot kereső pasi vagyok. Minden emberi kapcsolatnak lényeges része, hogy szükség esetén a két fél bírálja egymást. Enélkül minden kapcsolat sekély vagy sikertelen lesz. Amúgy hűséges típus vagyok, ahová egyszer elszegődőm, ott addig maradok, ameddig jó mind kettőnknek. Ez így van a munkámban, és így van a szerelemben is! Tel: *moderálva*
Jozsef (46)
Társkereső Dombóvár
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Szabadidőmbe (pláne most!!!) rengeteget olvasok (klasszikusok),zenét hallgatok (rock, metál,komoly és népzene), gitározom, kórusba járok(hangképzés) és egy hagyományőrző íjászegyesület tagja vagyok. Komoly kapcsolatot keresek ezért kérem hogy a szexkedvelők és az egy éjszakások inkább ne keressenek! Szeretem: - Viszonzott érzelmet -Helyes értékrend -Önbecsülés -építő jellegű kritika- -Hosszú séta -Tartalmas beszélgetés...stb Nem szeretem: -Alakoskodás -Hazugság -Alaptalan vádaskodás -Erőszak -Értelmetlen vita -Faji, Vallási, és Zenei megkülönböztetés...stb
Feri (64)
Társkereső Dombóvár
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Dombóváron élek, aktívan dolgozok. Szeretek kirándulni, strandolni, fesztiválokra járni.
István (59)
Társkereső Dombóvár
hite: római katolikus (alkalmanként)
57 éves független férfi vagyok szeretném életem párját megtalálni

Középkorú dombóvári társkereső férfiak

Norbert (47)
Társkereső Dombóvár
Megbízható, jó kedélyű, alapvetően hűséges, káros szenvedélyektől mentes, férfi vagyok. Szeretnék egy kedves, csinos hölgyet,aki érti, és kedveli az abszurd humorom.(nem vagyok aktív küldj elérhetőséget) A felesleges körök elkerülése végett: "egyenes" őszinte vagyok, (ami párkapcsolatban nem feltétlenül pozitívum) szókimondó, nem játszmázom, és nem szeretném senki idejét feleslegesen rabolni. Ezekhez a tulajdonságokhoz keresek hasonló, megfelelő partnert.
Róbert (40)
Társkereső Dombóvár
Tolna megye Dombóvár környékén élek . Nem vagyok előfizetö igy korlátozottak a lehetőségeim ha kapok elérhetöséget pl emailt ott tudok irni *moderálva* elérhető vagyok Vidám őszinte romantikus jellem vagyok munka mániás igen én is vágyom egy kis változásra akár futó kalandra kitudja mivé alakul adj wasapot vibeert s ott irok
Jozsef (47)
Társkereső Dombóvár
Szia Józsi vagyok mosolygós vidám ember. :) :):):)
Lajos (43)
Társkereső Dombóvár
Lajos vagyok, 42 éves. Egy Dombóvár melletti településen élek.Megismerkednék korban hozzám illő nővel aki káros szenvedélyektől mentes. Amit rólam mindenképpen tudni kell:Két kislányom van akik ugyan nem velem élnek,de minden tőlem telhetőt megteszek értük, és ez a jövőben is igy marad.Sokat dolgozom igy sokszor nem tudok azokkal lenni akikkel szeretnék.Céltudatos,kitartó,őszite, és sajnos néha önfejű és makacs vagyok( az esetek többségében késöbb beismerem(bár nem szivesen)ha nem nekem volt igazam).Hűséges tipus vagyok, romantikusnak viszont nem nevezném magam. De ennek ellenére megbizható,megfontolt és családcentrikus vagyok.Én magam a hagyományos értékrend hive vagyok ezért szeretném, hogy leendő partneremet( külső és belső tulajdonságaiban egyaránt) a természetesség jellemezze.Amennyiben hasonló személyiségű társat keresel mint én, és te is hasonló gondolkodású vagy, akkor kérlek irj! Köszönöm, hogy elolvastad!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Karesz (50), Győr Életemnek B oldala forog. Őszinte, nyílt szívű férfi vagyok. Kölcsönös szereteten alapuló, hosszútávú kapcsolat a célom. Nincs hibátlan ember, én sem vagyok az. Néha nincs legközelebb, néha csak most vagy soha van.
  • Anita (45), Polgár Szia! Nem kívánok ide írni, inkább pár levélváltás után majd szóban. Elérhetőséget is adj meg, hogy válaszolni tudjak. Szélhámosok, csalók kerüljenek.
  • Gábor (65), Békéscsaba Soha nem késő!!! Társat keresek nem kalandot!!Aki nem a múlt vélt vagy valós sérelemein kesereg ha nem boldogan éli a jelent és hittel tekint a jövőbe!Aki jó érzi magát családikörbe baráti társaságba .de szereti és igényli a csendet a nyugalmat!Aki jó érzi magát a hegyekbe az erdőkbe a vizek partján!
  • Melinda (27), Budapest, XI. Sziasztok! Szeretem az angol nyelvet, olvasni, zenét hallgatni és néha sütni. Jegeskávé télen-nyáron jöhet. Régi vágyam egy sarokszekrény tulajdonosává válni és amint lehet ellátogatni egy Dürer kiállításra külföldön, de vevő vagyok más programra is. ;) Keresem azt az embert akivel hosszútávon együtt tudunk kirándulni, utazni és eredeti nyelven filmet nézni. Plusz pont ha te is korán kelő vagy :)
  • ERZSÉBET (73), Budapest, XXI. Sziasztok! Erzsébet vagyok,Budapestenn élek a XXI-kerületben,Özvegy, Nem iszom, Nem dohányzom,,160-magas,63-kiló,és 73-éves,,Szeretem a régi slágereket,74-80 ,év közötti uri embert keresek, egyenlöre csak egy jó beszélgetös partnert, és az idö majd ki forja,hogyann tovább,mivel nagyonn nehéz magány,,nem politizálok,csak Özvegy urat, vagy teljesenn fügetlent,család nem akadály,,az állatokat szeretem, de nekem nincs,mivel én panelban élek,Szeretek sétálni,elöadásokra járni,,jogositványom nincs,csak magyarúl beszélek, Diplomám nincs,,de úgy érzem, hogy én is értékes ember vagyok,,el lehet velem, több mindenről is beszėlgetni,, Üdvözlettel,,,Erzsébet

DombóvárDombóvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk