Társkereső Nagydorog

Legújabb nagydorogi női társkeresők

Andrea, 43 éves
Társkereső Nagydorog
11 napja tag
Andrea vagyok 43 éves.Komoly kapcsolatot keresek!Aranyos kedves nő vagyok!Nem minden a külsö!!
Andrea, 32 éves
Társkereső Nagydorog
222 napja tag
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Vali, 21 éves
Társkereső Nagydorog
276 napja tag
Sziasztók singli vagyok férfit keresek 2 éve egyedul élek
Kitti, 23 éves
Társkereső Nagydorog
386 napja tag
Szia, Kitti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb nagydorogi férfi társkeresők

Alex, 31 éves
Társkereső Nagydorog
14 napja tag
A zene mindig fel vidit... ha ismersz akkor a hallott zene után tudod milyen kedvem van... sokat viccelődöm nem szeretek szomorkodni... ha szeretnél többet tudni írj rám
Attila, 55 éves
Társkereső Nagydorog
41 napja tag
Szia. Egyedül élek már 6 éve Nagydorogon egy családi házban rendezett körülmények közt! Anyagi gondjaim nincsenek,mindig van annyi amennyi szükséges! 4 felnőtt gyermekem van akik már önálló életet élnek.3 unokám van,és egy ,,útban\" van. Sofőrként dolgozom itt helyben. Nem iszom,nem dohányzom. Szeretek horgászni és főzni.Nem vagyok sportos testalkatú...habár ha a szumózás sport...akkor az vagyok! Egyenlőre ennyi. Ha szeretnél megismerni írj kérlek!
Attila, 55 éves
Társkereső Nagydorog
195 napja tag
Attila vagyok, 55 éves,egyedül élek lakhelyem Nagydorogon. Van 4 felnőtt fiam,2 unokám. Család centrikusnak tartom magam.Szeretek főzni és új ételeket kipróbálni. A sütés nem az erősségem,de szívesen tanulnék. Ha Neked sem megy tanulhatnánk együtt! Hobbim a horgászat.Ha felkeltettem az érdeklődésed írj bátran. A facebookon is elérhető vagyok.
János, 16 éves
Társkereső Nagydorog
294 napja tag
Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as nagydorogi társkereső férfiak

Zsolt, 36 éves
Társkereső Nagydorog
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 36 éves
Társkereső Nagydorog
József vagyok, 34 éves. Társam keresem Nagydorog környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Nándor (31), Szolnok Aki keres talál. Üdv:) Nándor vagyok, ismerkedni jöttem. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Anita (38), Debrecen Sziasztok! A mosoly az egyetlen olyan görbe, mely mindent kiegyenesít.
  • Péter (42), Ausztria Sziasztok! Bécsben élek, belevaló és életvidám ismeretségnek örülnék. Ha léteznek olyan kedves embertársak akik értik a mókát és szeretnek jókat dumálni akkor tessék nyugodtan rámszólni.
  • Veronika (43), Soltvadkert Sziasztok! Igazi kapcsolatot keresek van ket gyerekem
  • Balázs (37), Budapest, VII. Sziasztok! Ismét rászántam magam, hogy egy komolyabb platformon keressek társat, mint a jól ismert húzogatós alkalmazások. Régóta egyedül élek Budapesten a belvárosban. Mindkét említett körülményen szeretnék változtatni: Azért dolgozom, hogy egy nyugodtabb, természetközelibb helyen élhessek egyszer, és azért vagyok itt, hogy a magányos életem társas kapcsolattá változzon. Elég különleges személyiség vagyok, de nem hinném, hogy nehéz velem kijönni. Őszinte embernek tartom magam, így aki játszmák mentén éli az életét, azzal nem fogjuk megtalálni a közös hangot. Készen állok idővel az elköteleződésre, és a további természetes lépésekre, de nem nyomás hatására. Az érzelmi zsarolás az, amivel nem lehet megfogni, sőt nagyon hamar el lehet veszíteni. Az őszinte vitáknak viszont híve vagyok. A képmutatás és a rongyrázás teljesen felesleges időpazarlásnak tartom. Van egzisztenciám, de én nem az vagyok, akit a pénzéért fogsz szeretni, és nem is próbáltam meg soha ily módon társaságot keresni. Egy kisebb külső hátránnyal rendelkezem, mégpedig, hogy a nyakamat csak kisebb tartományban tudom mozgatni, ami a képeken nem látszik. Dolgozom az ügyön... A hosszú karanténos időszakban volt időm magamba nézni, és megtalálni a válaszokat. Nagyszerű lenne olyan társat találni, aki szintén rendelkezik önreflexióval, és nem az egója keltette vágyakat üldözi. Aztán lehet egy mosoly, ami borítja a papírformát.

Társkeresés Nagydorog-n

NagydorogNagydorog

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk