Társkereső Enying

Legújabb enyingi női társkeresők

Hajnalka, 18 éves
Társkereső Enying
19 napja tag
Szia, Hajnalka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Katalin, 42 éves
Társkereső Enying
45 napja tag
Én egy egyedülálló vagyok az igaz társat keresem
Anita, 40 éves
Társkereső Enying
115 napja tag
Nem vagyok előfizető,írj email címet.Fejer,Veszprém,Somogy,Tolna,Baranya megyei legyél.Kalandorok kíméljenek!
Piros, 69 éves
Társkereső Enying
240 napja tag
Piros vagyok, 69 éves, lakhelyem Enying. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb enyingi férfi társkeresők

Gábor, 57 éves
Társkereső Enying
5 napja tag
Gábor vagyok, 57 éves, lakhelyem Enying. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
András, 31 éves
Társkereső Enying
13 napja tag
András vagyok keresem igazit
Laszlo, 53 éves
Társkereső Enying
106 napja tag
Laszlo vagyok, 52 éves, lakhelyem Enying. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 28 éves
Társkereső Enying
109 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény enyingi társkereső nők

Kata, 53 éves
Társkereső Enying
evangélikus vallású (nem gyakorlom)
Kata vagyok, 51 éves. Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mária, 48 éves
Társkereső Enying
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Három komoly kapcsolatom általi tapasztalataim nem túl jók, szeretnék egy vidám, komoly életfelfogású, hozzám hasonló karakterű partnert találni. Még így 40 felett is vannak céljaim, melyeket nagyon szeretnék megvalósítani. Tanfolyamon tanulok, Pénzügyi és számviteli ismereteket.Örök harcos vagyok, soha nem adom fel.Boldogságra vágyom.
Kata, 53 éves
Társkereső Enying
hite: evangélikus (alkalmanként)
Nem vagyok előfizetö.. Mit is írhatnék!? Őszinte,igaz társat keresek,akivel megoszthatom a mindennapjaimat! Személyes találkozó híve vagyok....

Keresztény enyingi társkereső férfiak

József, 55 éves
Társkereső Enying
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
József vagyok, 55 éves. Társam keresem Enying környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 30 éves
Társkereső Enying
vallása: római katolikus
Szia. 29 éves egyedül élő,enyingi vagyok,gyerekem még nincs de szeretnék.Tartós kapcsolatot keresek.
László, 53 éves
Társkereső Enying
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia Lacinak hívnak Fejér megyében Enyingen élek és dolgozom az Országos mentőszolgálatnál mint mentőápoló 35.éve. saját otthonomban élek jelenleg sajnos egyedül.Van egy 12 éves fiam, aki ugyan jelenleg nem velem él de ezért mindent megtennék.szabadidőmben iskolai keretek között elsősegélynyújtást oktatók szakköri formában.Széles érdeklődési körrel rendelkezem Olyan intelligens családcentrikus hölgyet keresek komoly hosszú távú tartós kapcsolat céljából aki kölcsönös szimpátia esetén hozzám költözne
Jani, 35 éves
Társkereső Enying
hite: református
Szia, Jani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti enyingi társkereső nők

Dóra, 24 éves
Társkereső Enying
Szia, Dóra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
dóra, 24 éves
Társkereső Enying
Szeretek főzni sütni barátaimmal lenni szép helyekre el jutni és őszinte hűséges kedves figyelmes fiút keresek még aki el fogad hibáimmal együtt és úgy szeret ahogy vagyok. Komoly hosszú kapcsolatot keresek alkalmi meg sexuális kapcsolat nem érdekel.

Fiatalabb, 30 év alatti enyingi társkereső férfiak

Péter, 28 éves
Társkereső Enying
Péter vagyok, 28 éves. Társam keresem Enying környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dávid, 22 éves
Társkereső Enying
Dávid vagyok, 22 éves. Társam keresem Enying környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sanyi, 21 éves
Társkereső Enying
Szia, Sanyi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Imre, 29 éves
Társkereső Enying
Azért regisztráltam erre az oldalra mert komoj kapcsolatot szeretnek

30-as enyingi társkereső nők

Zsuzsanna, 39 éves
Társkereső Enying
Sziasztok.Zsuzsanna vagyok enyingi lakos.Párom keresem.

30-as enyingi társkereső férfiak

István, 38 éves
Társkereső Enying
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 33 éves
Társkereső Enying
József vagyok, 32 éves, lakhelyem Enying. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 35 éves
Társkereső Enying
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Peti, 33 éves
Társkereső Enying
Sziasztok èn egy passzív srác vagyok szeretem a női rucikat ès aktív partneremet keresem rendszeres sex kalandhoz

Középkorú enyingi társkereső nők

Szilvia, 41 éves
Társkereső Enying
Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú enyingi társkereső férfiak

Ferenc, 46 éves
Társkereső Enying
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 44 éves
Társkereső Enying
Zsolt vagyok, 43 éves. Társam keresem Enying környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dávid (55), Győr Sziasztok! A futás, a zene, a humor az életem. Keresem a másik felemet, aki jóban-rosszban velem tart és szintén komoly kapcsolatot akar.
  • Erika (50), Eger Sziasztok! Erika vagyok, 50 éves. Vállalkozásom van, elváltam, 2 lányom egyetemista Budapesten.
  • Kálmán (48), Kötegyán Sziasztok! Ne akarj valami lenni, ami nem vagy! Az élet egyik legnagyobb kihívása az, hogy önmagad légy egy olyan világban, amelyik próbál olyanná tenni, mint mindenki más. Valaki mindig csinosabb lesz, valaki más okosabb, vagy fiatalabb, de soha nem lesz olyan, mint te. Ne változz azért, hogy az emberek kedveljenek! Légy önmagad és a megfelelő emberek szeretni fogják a valódi énedet! :-)
  • Ildi (55), Budapest, XVI. Az ismerkedés kívülről befelé történik. Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
  • Mariann (43), Veresegyház Sziasztok! Elvált 43 éves vagyok, keresem a társam. Csak szex kiméljenek nem érdekel!!! Nem vagyok előfizető, nem tudok mindenkinek írni

Társkeresés Enyingen

EnyingEnying

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk