Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Balatonlelle

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Keresztény balatonlellei társkereső férfiak

Sanyi (48)
Társkereső Balatonlelle
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Érzékeny és sebezhető.Vágyom a szikrára ami lángra gyújt s örömmel tölt el.Társra vágyom,de nem mindenáron.Keresem és remélem megtalálom.Nem vagyok előfizető:fbBalatonlelle, nagysandor *moderálva* elérsz.irj...
Zsigmond (42)
Társkereső Balatonlelle
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Kedves, segítőkész, talpraesett férfinek érzem magam.
Péter (66)
Társkereső Balatonlelle
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Szeretek kipróbálni amit lehet, utazni, felfedezni a világot! Kirándulás, kertészkedés, kerékpározás, labdajátékok... olvasas, tanulás amiben manapság az internet nagy segitség lehet. Számomra érdekes témák az egészség megőrzése, anti age, zene, tánc, gasztronómiai, kirándulás, utazás, színház, üzlet, egészség, ami a legfontosabb Te magad! Szeretek mindent ami széppé teheti az életet.Nálam az alap a szeretet és a tudatosság. Ez segit abban hogy felismerjem az élet LEHETŐSÉGEIT! Ezek közül a legfontosabb számomra a TERMÉSZET Ez biztositják a jó EGÉSZSÉGET és a MINŐSÉGI JÓ ÉLETET! A fotók rólam 2016-2020 ben készültek. Olyan kedves hölgyet keresek aki partnerem lenne,kölcsönös szimpátia,kémia alapján! ... kedves,szerethető vagy és sportos. Inkább vékony,átlagos alkatú,vállalkozó szellemű hölgyet keresek aki szintén ad magára. Nekem nem probléma,ha ezt el is várja. Változni,változtatni lehet és kell is! Életmód tanácsadó coach vagyok, az emberek,tanítása, segítése: az életem és más emberek életének a jobbítása a munkám ami nem könnyű feladat. Fontos számomra a példa mutatás! Másoknak is azt ajánlom ami nekem jó és bevált.
Gábor (35)
Társkereső Balatonlelle
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Gábornak hívnak és Pécsen lakom.Szabadidőmben szeretek horgászni,sportolni,olvasni.Kedves,aranyos,vidám természetű lányt keresek.Társkeresés céljából vagyok fent,de barátkozásra is nyitott vagyok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • József (71), Almásfüzitő Sziasztok! Egyszerű nyugdíjas ember vagyok, Almásfüzitőn élek, kisi családi házamba. Keresem a NŐT. A csillanó szemű, a: nevetőst. Nyolcadik éve hogy kisebb megszakítással egyedül vagyok. Ugyan. Papirom, nincs erről, de Ebben a korban talán ez nem is olyan zavaró. Alkohol, és dohányzás mentes vagyok, ilyen nőt is keresek. Három gyermekem, őt unokám, és egy dédim van.
  • Robi (36), Románia Sziasztok! Szia 30-as sportos,diszkrét nagyvonalú pasi vagyok
  • ZSOLT (50), Miskolc Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek.aki tud idot szakitani es aldozni a masikra.
  • Szilvi (50), Debrecen Sziasztok! Van életem. Van munkám. Van egtisztenciám. Van hobbim. Társat keresek szabadidő tartalmas eltöltéséhez.
  • Böbe (58), Budapest, XVI. Sziasztok! Nem jó egyedül! Tarts velem az úton..

BalatonlelleBalatonlelle

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk