Társkereső Nemesvámos

Legújabb nemesvámosi női társkeresők

Gabriella, 52 éves
Társkereső Nemesvámos
97 napja tag
Ide valami frappáns bemutatkozás kellene, ami megfogja a férfiembert, de ez csak a fele lenne annak a benyomásnak, ami alapján eldöntjük, megragad-e bennünket a másik vagy sem. Ezért híve vagyok a mielőbbi találkozásnak. Annyit azért elöljáróban elmondok magamról, hogy lendületes, fiatalos ötvenes vagyok és szabadidőm tartalmas eltöltésére kereslek Téged! Ha több is lesz belőle.....legyen!
Katalin, 48 éves
Társkereső Nemesvámos
194 napja tag
Szia komoly kapcsolatot keresek egy megbízható szeretni tudó és szerethető társat aki viszont tudna szeretni
Márta, 67 éves
Társkereső Nemesvámos
3180 napja tag
Az életem eddig a gyerekekről szólt . Olyan társat keresek . akinek fontos a szeretet . a másik tisztelete . Társként élni a célom .akivel megélhetem a mindennap boldogságát. Kapcsolat alkalmazkodáson múlik. Egymás elfogadása feltétel nélkül .

Legújabb nemesvámosi férfi társkeresők

Roland, 35 éves
Társkereső Nemesvámos
56 napja tag
Társat, egyenrangú partnert keresek!
Péter, 42 éves
Társkereső Nemesvámos
194 napja tag
Nyugodt természetű és családcentrikus férfi vagyok koromhoz hozzám illő hölgyet keresek.
Attila, 29 éves
Társkereső Nemesvámos
293 napja tag
Attila vagyok, 28 éves, lakhelyem Nemesvámos. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Márk, 21 éves
Társkereső Nemesvámos
355 napja tag
Márk vagyok, 20 éves, lakhelyem Nemesvámos. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás nemesvámosi társkereső férfiak

Gábor, 29 éves
Társkereső Nemesvámos
Egyetemi diplomás (mechatronikai mérnök)
Írhatnék itt mindenféle közhelyet, hogy szeretem ezt, szeretem azt, de inkább beszéljük meg ezt ketten. Amit esetleg mégis leírnék magamról az a következő: Veszprémi vagyok, mechatronikai mérnökként dolgozom. Szeretem az alacsonyabb, szemüveges lányokat. :) Smart is sexy. Nem kedvelem az egyoldalú kommunikációt, mert az olyan, mint ha magamban beszélnék. Azt tudok nélküled is :) Hun \/ Eng Köszi, hogy időt szántál rá és elolvastad. Ha itt nem tudnál írni, keress meg *moderálva*
Márk, 21 éves
Társkereső Nemesvámos
Főiskolát végzett
Egyedül álló vagyok komoly kapcsolatot szeretnék .
Mihály, 66 éves
Társkereső Nemesvámos
Főiskolát végzett
Nyugdijas vállalkozó vagyok.Szeretek utazni,kirándulni. Eddig a munkám volt az életem.Most az időm nagy részét Csopakon a szőlőmben töltöm.Szeretem a természetet. Olyan társat keresek aki ezeket elfogadja,de nem csak a hétvégén. Előnyt jelent a mosoly,szeretet, őszinteség, a pozitív életszemlélet mivel én is ilyen vagyok.

Keresztény nemesvámosi társkereső férfiak

Dániel, 21 éves
Társkereső Nemesvámos
hite: református (nem hiszek benne)
Nos, én egy átlagos srác vagyok akiben semmi különösség nincs, annyit leszámítva, hogy Londonban éltem 6 évig. Sokszor próbáltam már eztba táv-kapcsolat témát, de sajnos mindig kudarcba fulladt a dolog. Általában a lányokat nem igazán érdeklem, mert a külsömet nézik, és meg sem akarnak ismerkedni velem emiatt. Egy olyan lányt szeretnék találni, aki kitart mellettem, és úgy szeret ahogy vagyok.
Krisztián, 30 éves
Társkereső Nemesvámos
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Állatbarát vagyok,szeretek olvasni,szeretek kirándulni,szeretem a jó filmeket.
Zoltán, 44 éves
Társkereső Nemesvámos
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Zoltán vagyok, 40 éves, lakhelyem Nemesvámos. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti nemesvámosi társkereső férfiak

Zoltán, 28 éves
Társkereső Nemesvámos
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú nemesvámosi társkereső férfiak

György, 48 éves
Társkereső Nemesvámos
Szia, György vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter, 46 éves
Társkereső Nemesvámos
Szívesen beszélgetnék ismerkednék!Humor beszélgetés természet,filmek rock ,80 as évek sátor ,kirándulás,kerti sütés,
András, 48 éves
Társkereső Nemesvámos
szabadidő ltöltéséhez keresem társam :)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
  • Mariann (43), Veresegyház Sziasztok! Elvált 43 éves vagyok, keresem a társam. Csak szex kiméljenek nem érdekel!!! Nem vagyok előfizető, nem tudok mindenkinek írni
  • Mónika (43), Vanyarc Sziasztok! Mit írhatnék magamról elsőre. 43 éves vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek autót vezetni, bár biztos van néhány \"női\" hibám. Szeretek olvasni, igaz, mostanában nem volt sok időm erre a hobbimra. Jellemzően pszichológiai témájú könyvek érdekelnek, saját magam fejlesztése érdekében. Szeretem az utazást, a viccet is, a spontán dolgok is jöhetnek, a merev és túlzottan leszabályozott dolgokat annyira nem kedvelem.Szeretem a meglepetéseket, és azt gondolom, hogy én is tudok meglepetéseket okozni. Szeretem a focit is. Nem dohányzom, és nem kávézom, nekem a tea a mindennapos \"szükséglet\", télen-nyáron. Egy őszinte, kedves férfit keresek, akinek az életében én lehetnék a Valaki, a Nő, a Társ, Barát, Szerelem...
  • Csaba (50), Balatonszentgyörgy Sziasztok! Egy 3 gyerekes apuka vagyok jelenleg válófélben a gyerekek velem vannak.Olyan társat keresek aki szereti a gyerekeket és esetleg hasonló cipőben jár.Rólam annyit 192cm magas vagyok kb 100kg,család centrikus jól alkalmazkodó természet és állat szerető jelenleg kertes házban élek.
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!

Társkeresés Nemesvámoson

NemesvámosNemesvámos

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk