Társkereső Balatonboglár

Legújabb balatonboglári női társkeresők

Renáta, 28 éves
Társkereső Balatonboglár
5 napja tag
Renáta vagyok, 28 éves. Társam keresem Balatonboglár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Rózsa, 53 éves
Társkereső Balatonboglár
218 napja tag
Komoly, őszinte kapcsolatot szeretnék!
Veronika, 57 éves
Társkereső Balatonboglár
330 napja tag
Szia, Veronika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Beáta, 35 éves
Társkereső Balatonboglár
497 napja tag
Kedves, intelligens, őszinte, megbízható, vidám embernek tartom magam! Kreatívitásomnak, szorgalmamnak ès csodás baráti körömnek köszönhetően, soha nem unatkozom! Csak az életemből hiányzik már valaki nagyon, kivel megoszthatom, jókedvem, bánatom!

Legújabb balatonboglári férfi társkeresők

Péter, 40 éves
Társkereső Balatonboglár
21 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dieter, 66 éves
Társkereső Balatonboglár
132 napja tag
Ich lebe seit 2 Jahren in Ungarn und suche Kontakte und vielleicht auch eine neue Beziehung. Ungarn und Europa neu entdecken ist eines meiner Ziele.
Roland, 39 éves
Társkereső Balatonboglár
183 napja tag
Szeretném megtalálni páromat, amennyiben szimpatikus vagyok számodra és szívesen megismerkednél velem, írj nekem...
Attila, 55 éves
Társkereső Balatonboglár
194 napja tag
Attila vagyok, 54 éves. Társam keresem Balatonboglár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online balatonboglári társkereső férfiak

Gyuri, 59 éves
Társkereső Balatonboglár
4 perce lépett be
Független, jó kedélyű, káros szenvedélyektől mentes, rendezett viszonyok között élő közalkalmazott vagyok. Készen állok szinte bármilyen kapcsolatra... Lehet olyat kínálsz, amire most nem is gondolok :)

Diplomás balatonboglári társkereső nők

Gabriella, 51 éves
Társkereső Balatonboglár
Főiskolai diplomás (államigazgatás)
Gabriella vagyok

Diplomás balatonboglári társkereső férfiak

Ákos, 31 éves
Társkereső Balatonboglár
Főiskolát végzett
Szívesen megismerkednék idősebb (leginkább 55-60 feletti) Úrral. Prémium hiányában levelekre nem tudok válaszolni, de email címre szívesen írok, ha mellékel! :) *moderálva*
Zoltán, 56 éves
Társkereső Balatonboglár
Egyetemet végzett
55 év, sportos életforma, jogászi hivatás, sok gyermek, válás, sok gondon túl. Most jó, saját ház gyönyörű helyen, úgy néz ki, munka is lesz. Csak egy igazi társ, ami hiányzik!
Gábor, 73 éves
Társkereső Balatonboglár
Főiskolát végzett
Gábor vagyok, 72 éves, lakhelyem Balatonboglár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lajos, 77 éves
Társkereső Balatonboglár
Főiskolát végzett
Lajos vagyok, 75 éves, lakhelyem Balatonboglár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény balatonboglári társkereső nők

Judit, 65 éves
Társkereső Balatonboglár
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Üdv. Szeretném megtalálni a társam egy olyan férfi személyében akinek az emberi értékek a fontosak.Én megbízható, igényes, vidám ,optimista nő vagyok, mély érzelmeken nyugvó, hűséges megbízható kapcsolatot keresek.

Keresztény balatonboglári társkereső férfiak

Tibi, 29 éves
Társkereső Balatonboglár
hivő: római katolikus
Tibi vagyok, 27 éves, lakhelyem Balatonboglár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 47 éves
Társkereső Balatonboglár
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ádám, 35 éves
Társkereső Balatonboglár
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Sem utódja, sem boldog őse, Sem rokona, sem ismerőse Nem vagyok senkinek, Nem vagyok senkinek. Vagyok, mint minden ember: fenség, Észak-fok, titok, idegenség, Lidérces, messze fény, Lidérces, messze fény. De, jaj, nem tudok így maradni, Szeretném magam megmutatni, Hogy látva lássanak, Hogy látva lássanak. Ezért minden: önkínzás, ének: Szeretném, hogyha szeretnének S lennék valakié, Lennék valakié. Én sem írhattam volna szebben :)
Sándor, 36 éves
Társkereső Balatonboglár
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretnék egy jó kapcsolatot a sok csalódás után..

Fiatalabb, 30 év alatti balatonboglári társkereső férfiak

Jankó, 26 éves
Társkereső Balatonboglár
Jankó vagyok, 26 éves, lakhelyem Balatonboglár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisz, 27 éves
Társkereső Balatonboglár
Krisz vagyok, 26 éves, lakhelyem Balatonboglár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Máté, 23 éves
Társkereső Balatonboglár
Szia, Máté vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
zoli, 17 éves
Társkereső Balatonboglár
zoli vagyok, 16 éves, lakhelyem Balatonboglár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as balatonboglári társkereső férfiak

Krisztián, 35 éves
Társkereső Balatonboglár
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
János, 35 éves
Társkereső Balatonboglár
A legfontosabb, hogy van egy 4 éves kisfiam akit egyedül nevelek. Ha gond lapozz kérlek, ne raboljuk egymás idejét 🙂 Boldog vagyok, van egy csodás kisfiam, jó munkám, tető a fejünk felett, autó 4 kerékkel 😃 Amióta kettesben vagyunk, sok mindent átértékeltem. Légy őszinte, és hűséges...én biztos az leszek. Kérdezz, ne csak én akarjalak megismerni. Ha kölcsönös a szimpátia találkozzunk, ne teljenek el hetek, úgy is ott derül ki minden. 🙂 Főzök, mosok, takarítok... 😃
Gyuri, 39 éves
Társkereső Balatonboglár
Gyuri vagyok, 36 éves, lakhelyem Balatonboglár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú balatonboglári társkereső férfiak

Sándor, 43 éves
Társkereső Balatonboglár
Sándor vagyok, 42 éves. Társam keresem Balatonboglár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 41 éves
Társkereső Balatonboglár
Tamás vagyok, 39 éves. Társam keresem Balatonboglár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 44 éves
Társkereső Balatonboglár
Gábor vagyok, 42 éves. Társam keresem Balatonboglár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 41 éves
Társkereső Balatonboglár
Mivel nem vagyok előfizető így nem tudok válaszolni az üzenetekre! Pedig teszik pár! :) :) Szóval megkérném a hölgyeket, h használják azt a híres női fortélyt és az üzenetben egy email címet rejtsenek el, ahol folytathatjuk az ismerkedést! :) *moderálva*

50 év feletti balatonboglári társkereső férfiak

Gyula , 59 éves
Társkereső Balatonboglár
Gyula vagyok, 58 éves. Társam keresem Balatonboglár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 59 éves
Társkereső Balatonboglár
Laci vagyok, 57 éves, lakhelyem Balatonboglár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltán, 73 éves
Társkereső Balatonboglár
Zoltán vagyok, 71 éves. Társam keresem Balatonboglár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".

Társkeresés Balatonbogláron

BalatonboglárBalatonboglár

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk