Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Balatonszárszó

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb balatonszárszói női társkeresők

Meli (41)
Társkereső Balatonszárszó
93 napja tag
Egy érzelmileg érett személy megéli a saját autonómiáját,függetlenségét a párkapcsolatok belül is,miközben ragaszkodását a társa felé mindig nyilvánvalóvá teszi. Mindkettőjüknek legyen levegője,autonóm birodalma,saját énideje,örömet jelentő tevékenysége,legyen a magányigény teljesen természetes. Olyan társat keresek aki rendben van saját magával és elégedett azzal amit az élettől kapott! Életvidám,humoros,határozott Nőnek tartom magam! Egyedül nevelem 5 éves lányomat és a Balaton déli partján élek! Lakóhelyemhez közel keresgélnék! *moderálva*
Katalin (48)
Társkereső Balatonszárszó
701 napja tag
Az éjszaka vak szemével Csillagokat kutat, Jéghideg cellájában Vihog az öntudat. Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mariann (48)
Társkereső Balatonszárszó
2665 napja tag
Szeretek olvasni,zenét hallgatni,beszélgetni,állatokkal foglalkozni.Kedvesnek mondott,néha bohókásnak tűnő vagyok.Közalkalmazotti állásban, a község kulturális életében,rendezvényeken dolgozom. Eléget voltam egyedül,társat szeretnék. Szeretném ha rám találna egy mosolygós,kedves,őszinte Úr,Kivel jót tudunk nevetni,trécselni, akinek fontos leszek,aki szeret és akit én szerethetek. Nem kérek sokat,csak amennyit adni tud. Sokat dolgozom,de idő arra van,amire szeretnénk. Élni és élni hagyni elvet követve keresek társat.Aki szeretne megismerni keressen meg! :)
Éva (69)
Társkereső Balatonszárszó
3531 napja tag
Talán a legnehezebb az embernek magáról írni. Fontos a személyes találkozás, beszélgetés. Ebben a korban fontos az is, hogy elfogadjuk egymást olyannak, amilyenek vagyunk, jó és esetleges rossz tulajdonságainkkal együtt. Ha egyforma "bogaraink" vannak az már félsiker.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

BalatonszárszóBalatonszárszó

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk