Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Balatonfűzfő

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb balatonfűzfői női társkeresők

Heni (43)
Társkereső Balatonfűzfő
264 napja tag
Maximum egy határozott talán a válasz. Magam adom, de nem adom ki magam egykönnyen. Amit kezdetben tudhatsz rólam: Tisztában vagyok magammal. Szeretem az állandóságot, de nyitott vagyok a változásra. A természetben érzem igazán jól magam. Igénylem a laza humort és a tartalmas, mély beszélgetéseket. Van, hogy sokat kérdezek. A konyhában is feltalálom magam. Tudok tündér és sárkány is lenni. Már nem akarok valamilyen lenni, csak pont elég. (Még) nem vagyok előfizető. Ha írsz e-mail címet, és megfog benned valami, jelezni fogom. ;) Előre is elnézést azoktól, akiknek nem válaszolok.
Emma (65)
Társkereső Balatonfűzfő
2373 napja tag
Eredeti szakmám könyvelő és adótanácsadó. Már nem vagyok előfizető.A sors úgy akarta, hogy az életem második részét a segítőszakmába töltsem el. Most már tudom,hogy én mindig is ezt akartam csinálni. Kevésbé jól fizetett, de örömmel végzett szolgálat.Gyönyörű feladat gyógyítani, másokonk segíteni. Nővérként sokkal több szeretetet kell adni , mint amit visszakapunk. Az újratöltődéshez szükségem van egy szerető társra. Hiszem, hogy 50 felett is van szenvedély és boldogság. Fontos számomra az erkölcs és empátia. Szeretem a zenét, szeretek táncolni. Imádom a természetet. Észreveszem a mindennapi életünkben megbújó szépséget és csodát. Az érdeklődésére nem tudok valaszolni, mert nincs elifizetesem.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dóra (56), Tapolca 56 éves vagyok . Keresem a párom Lehetőleg Tapolca környékéről.
  • Erzsi (65), Csorna 65 éves fiatalos hölgy ismerkedne korban hozzáillő intelligens, káros szenvedelyektol mentes úriemberrel.
  • Rudolf (46), Debrecen Az élet azért jó,mert bármi megtörténhet. És azért *moderálva*,mert még is történik. Nem vagyok előfizető. Ha neked van rá lehetőséged,hogy felvedd velem a kapcsolatot ne habozz. 🙂
  • Péter (41), Murakeresztúr Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Robi (50), Tata Robi vagyok, 50 éves, lakhelyem Tata. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

BalatonfűzfőBalatonfűzfő

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk