Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Csopak

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • János (38), Kurityán Szeretek sétálni, főzni és beszélgetni. Szeretnék tartalmas programok eltöltéséhez egy kreatív partnert.
  • Barbara (25), Budapest, III. Szia :) már ha itt vagy írj rám ... ;)
  • Károly (72), Rábapatona Hello, a nevem Karl. Bécsi osztrák vagyok, de nyugdíjba vonulásom óta Magyarországon élek és társat keresek. Bővebben egy kicsit később, vagy csak kérdezze meg, mit szeretne tudni. Bárki írhat nekem! Sajnos nem beszélek magyarul, vagy tényleg csak nagyon keveset, de Google fordítással működik. Nem tökéletes, de többnyire legalább valamennyire érthető.
  • Gergő (35), Érd Szeretek sportolni, filmezni, kertészkedni, kirándulni.
  • Szandi (32), Gödöllő 32 éves vagyok, van egy 3 éves kislányom. A legfontosabb számomra az őszinteség. Komoly kapcsolatot keresek és valaki olyat, aki képes elviselni. Nem hátrány, ha nem vagy teljesen normális és viccesnek gondolod magad

CsopakCsopak

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]