Társkereső Tihany

Legújabb tihanyi férfi társkeresők

adolf, 50 éves
Társkereső Tihany
45 napja tag
Felső korhatár nélkül keresek Hölgypartnert! 50 év alatt nem! Ausztria,Németo.,Svájc is szóba jöhet,élem kint,adott esetben,ha van kiért,kiköltöznék! Elérhetőséget kérek! / kizárólag,az értetlen nőknek írom,hogy ne kérdezd meg,mért ezt a korosztályt keresem....nyílván ezt szeretem!!! /
Tihi, 57 éves
Társkereső Tihany
90 napja tag
Szia, Tihi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Adolf, 50 éves
Társkereső Tihany
599 napja tag
Érett Hölgyet keresek,50 év felett,M.országról, Ausztriából,Németországból vagy Svájcból! Egyszerüen : független pasi vagyok,akinek kell egy érett nő!!! Amúgy minden jóban benne vagyok! Jelezd hol érlek el! Szeretem az idősebb Hölgyeket! 50 alatt ne is keress! Romantika,összebújás,stb....! Email címet adj,hogy kereshesselek!!!
Tihi, 57 éves
Társkereső Tihany
845 napja tag
Tisztel hölgyek! Komoly kapcsolatot keresek!! Monogám vidám természetű, átlagos ember vagyok.Ha szimpatikus vagyok hölgyeim jelezzèk én kölcsönös szimpátia esetén válaszolni fogok.

Keresztény tihanyi társkereső férfiak

Gábor, 46 éves
Társkereső Tihany
hivő: római katolikus
Kiegyensulyozott, életvidám fiatalember vagyok. Magamra és környezetemre igényes, rendezett anyagi háttérel.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • János (45), Budapest, XIX. CSALÁD Beszélgessünk és minden kiderül Lényeg a CSALÁD Egy hölgy társaságában mindent (sokmindent) megélni és átélni... Szabadon repülni a biztonság egén, csak nézni a messzeség fagyos telén. Ébredező Tavaszt várni... majd jő a fényes nyár, fáradt ősz nyugszik... mert a hideg tél megvár!
  • Niki (32), Pécs Sziasztok! Niki vagyok, 32 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon.
  • Mariann (41), Sárbogárd Sziasztok! 42 èves vagyok,182cm,dohányzom.40-45èves korig ismerkedés.
  • Zsolt (33), Újszász Az őszinteség mindennek az alapja! Egy tipikus \" minden érdekel \" embernek tartom magam. Szeretek tájékozott lenni és általában mindenről van véleményem de ezzel együtt tiszteletben is tartom mások véleményét. Úgy gondolom ,hogy nem vagyok életképtelen tekintve hogy egyedül élek és \" megbirkózom \" egy háztartás mindennapos teendőivel és mindemellett állítólag van humorom is! :D
  • Vivien (34), Kéthely Sziasztok! \" Az életnek csak akkor van értelme,ha van kivel megosztanunk az érzéseinket!\"

Társkeresés Tihany-n

TihanyTihany

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk