Társkereső Várpalota

Legújabb várpalotai női társkeresők

Tünde, 55 éves
Társkereső Várpalota
10 napja tag
Komoly kapcsolatra vágyom, amit a közös élmények, érdeklődési kör, a szeretet, egymás tisztelete éltet. Lakásban élek a jól nevelt, tisztán tartott kutyámmal, aki nem velem alszik. Itthon dolgozom, magántanárként. Szeretek kerékpározni, túrázni, utazni, kertészkedni. Hetente háromszor edzőterembe járok. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, írj! A személyes találkozás úgyis a döntő.
Piroska, 52 éves
Társkereső Várpalota
13 napja tag
Piroska vagyok, 52 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csilla, 52 éves
Társkereső Várpalota
17 napja tag
Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.. Vidám kiegyensúlyozott hölgy vagyok a többit majd ha ismerkedünk..
Virág, 62 éves
Társkereső Várpalota
22 napja tag
A kíváncsiság vezetett ide. Nyitott, érdeklődő, táncolni és utazást szerető nő vagyok. Gondoltam adok egy esélyt neked és nekem. Ha megtaláljuk egymást, akkor megérte.

Legújabb várpalotai férfi társkeresők

Bálint, 25 éves
Társkereső Várpalota
25 órája tag
Szia, Bálint vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 74 éves
Társkereső Várpalota
43 órája tag
74 éves vagyok, átlagos testalkatú, főiskolát végeztem.
Zsolt, 36 éves
Társkereső Várpalota
3 napja tag
Két fülem van, két kezem, két lábam, de csak egy szívem...hogy ne legyen egyedül és legyen neki is egy párja, ahhoz Te kellesz. Szeretem a hosszú sétákat, öleléseket. Szeretek kimozdulni, kirándulni, túrázni, új helyeket felfedezni. Ha feltöltődésre vágyom, akkor wellnes, gyógyfürdő, szauna, vagy egy jó film, sorozat bármikor. Reggeli kávé, vagy finom bor, egyre megy. Számomra ami a legfontosabb lenne egy kapcsolatban: őszinteség, bizalom, kommunikáció!
lstván, 40 éves
Társkereső Várpalota
14 napja tag
Szia, lstván vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online várpalotai társkereső férfiak

Jani, 40 éves
Társkereső Várpalota
2 órája lépett be
Komoly kapcsolatot keresek,egy kedves,őszinte hölgy személyében,akivel jövőben lehet gondolkodni!
Norbert, 35 éves
Társkereső Várpalota
2 perce lépett be
Szia Egy aktív életet élő srác vagyok. Szeretek túrázni a hegyekben, kerékpározni, motorozni. Társat keresek egy kedves, jókedélyű lány személyében akivel megoszthatom az élményeket.
Imi, 52 éves
Társkereső Várpalota
2 órája lépett be
Szia ! Iminek hívnak! Komoly kapcsolatot keresek,ezért regisztráltam.Szabadidőmet tartalmasan tőltöm el,feltalálom magam minden helyzetben.Nem dohányzom, ritkán iszomalkoholt,jó kedvű toleráns,hazugságot nem szeretem . Szeretem az állatokat ,a folyókat,napsütést,virágokat,napozást,hegyeket,völgyeket,dombokat stb.Hobbijaim pl motorozás,autózás,szeretek jókat enni:-)... ...

Diplomás várpalotai társkereső nők

Krisztina, 46 éves
Társkereső Várpalota
Főiskolát végzett
Szokimondo nyilt egyenes nö vagyok. Komoly kapcsolatott keresek. Türelmes kedves hüséges vagyok. Uraim ha egy picit is el tudtok képzelni az életetekben jelezzetek köszönöm.
Erzsébet, 57 éves
Társkereső Várpalota
Főiskolát végzett
Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anikó, 54 éves
Társkereső Várpalota
Egyetemi diplomás (oktatás, angol nyelvű szakfordító)
Anikó vagyok, 53 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Margit-Emma, 58 éves
Társkereső Várpalota
Főiskolát végzett
Visszafogott,őszinte és megbízható.Szeretem a rendet,tisztasàgot,a szépet.A munkàmat ami Németorszàghoz köt.Nem vagyok tökéletes de törekszem arra hogy jobb legyek.Komoly hosszú tàvú kapcsolatot keresek. Kit keresek? Akinek hasonló az értékrendje,eltudja fogadni a màssàgot.Tud szeretetet adni,és elfogadni. Vidàm,pozitív beàlitottsàgú alkalmazkodó,gyakorlatias.

Diplomás várpalotai társkereső férfiak

Fecó, 29 éves
Társkereső Várpalota
Főiskolát végzett
Fecó vagyok, 29 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 37 éves
Társkereső Várpalota
Főiskolát végzett
Elvált vagyok, van egy 12 éves lányom, aki nem velem él. Magasságon 176 cm, átlagos testalkattal. Hobbik: horgászat, kerékpározás, túrázás, néptánc. Szeretek színházba, bálba járni, ritkán kondizok. Dohányzom, néha fogyasztok alkoholt. Testékszerem nincs, egy tetoválás van a mellkasomon. Kedves, figyelmes, romantikus alkat vagyok, szeretem a rendet, a finom ételeket, a jó filmeket, sorozatokat, a közösen eltöltött időt.
Geri, 37 éves
Társkereső Várpalota
Egyetemi diplomás (műszaki)
Sziasztok. Várpalotán élek egymagam, saját lakásban. Gyermekem nincs. Pest megyében dolgozom mérnöki pozícióban. Szeretek snowboardozni, wakeboardozni, windsurf-özni. Imádok túrázni. Komoly kapcsolat reményében ismerkedem itt.
Pál, 44 éves
Társkereső Várpalota
Egyetemet végzett
Pál vagyok, 43 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény várpalotai társkereső nők

Erika, 31 éves
Társkereső Várpalota
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok egy olyan nő vagyok aki igaz társát keresi 171cm vagyok 53 kg rövid barna haj barna szem ha valami érdekel még s felkeltetettwm figyelmed bátran keres meg
Helénia, 53 éves
Társkereső Várpalota
vallása: egyéb keresztény (rendszeresen gyakorlom)
52eves vagyok keresztény.Szinten keresztény lelki társamat keresem.
Beatrix, 61 éves
Társkereső Várpalota
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Ötven karakter sem elég ahhoz,hogy tudd hogy ki is vagyok.Ahhoz meg kell hogy ismerd a lelkemet.
Zsuzsa, 66 éves
Társkereső Várpalota
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Fiatalosnak mondott nyugdíjas vagyok, mellette dolgozom.Szeretnék egy társat találni akivel megoszthatom és szeretetben tölthetem a hátra lévő időt.Én nyugodt,türelmes,kertészkedni,főzni,barátokkal össze jönni,kirándulni,fürdőkbe járni szeretek.Egyenlőre ennyi.Nincs előfizetésem.

Keresztény várpalotai társkereső férfiak

Balázs, 25 éves
Társkereső Várpalota
hivő: görög katolikus
Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 57 éves
Társkereső Várpalota
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
László vagyok, 57 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 42 éves
Társkereső Várpalota
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia tartos kapcsolatot keresek .
Miklos , 64 éves
Társkereső Várpalota
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Miklos Istvan vagyok, 63 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti várpalotai társkereső nők

Evelin, 27 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Evelin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szabina, 29 éves
Társkereső Várpalota
Szabina vagyok, 28 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti várpalotai társkereső férfiak

Richárd, 28 éves
Társkereső Várpalota
Richárd vagyok, 28 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Milán, 26 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Milán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ádám, 21 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Márk, 25 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Márk vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as várpalotai társkereső nők

Veronika, 34 éves
Társkereső Várpalota
Veronika vagyok, 34 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Nikolett, 34 éves
Társkereső Várpalota
Kalandorok kíméljenek! Olyan nő vagyok aki nem vágyik luxusra. Csak arra, hogy olyannak szeressenek amilyen vagyok. Őszinte, kedves, barátságos. Kicsit szeleburdi. Persze nekem is van számtalan hibám. Nem dohányzom és inni sem szoktam! Szeretek kirándulni, olvasni, rajzolni, festeni, hideg téli esténken a takaró alá bekuckózni és filmezni.
Mónika, 39 éves
Társkereső Várpalota
Szia özvegy vagyok és olyan tagot keresek aķki nagyon megbecsul minden àllatokal mar dolgoztam
Ildikó, 37 éves
Társkereső Várpalota
Ildikó vagyok, 36 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as várpalotai társkereső férfiak

Gábor Martin, 30 éves
Társkereső Várpalota
Gábor Martin vagyok, 29 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 30 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Viktor, 38 éves
Társkereső Várpalota
Viktor vagyok, 37 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Pèter, 36 éves
Társkereső Várpalota
Pèter vagyok, 35 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú várpalotai társkereső nők

Brigitta, 41 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Brigitta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szilvia, 44 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Judit, 49 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dori, 47 éves
Társkereső Várpalota
Dori vagyok, 46 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú várpalotai társkereső férfiak

Zsolt, 49 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bence, 44 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Bence vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 43 éves
Társkereső Várpalota
Nyitott vagyok az emberekre és a világra! Keresem mindenben mindenkiben a jot!legföbb kincsem vagyonom gyerekei szeretete! Kedvenc idötöltésem a müvészet az alkotás a tetoválás!
Krisztián, 40 éves
Társkereső Várpalota
Krisztián vagyok, 40 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti várpalotai társkereső nők

Vica, 62 éves
Társkereső Várpalota
Vica vagyok, 61 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anikó, 75 éves
Társkereső Várpalota
Agilis ember vagyok. Minden érdekel ami új, és színesebbé teszi a mindennapokat. A személyes találkozásnak vagyok a híve. Ismerjük meg egymást és csak azután döntsünk. Veszítenivalónk nincs, csak nyerhetünk. Mottóm: HIT REMÉNY SZERETET
Kata, 66 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Eva, 64 éves
Társkereső Várpalota
Eva vagyok, 62 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti várpalotai társkereső férfiak

albert, 69 éves
Társkereső Várpalota
Nyugdíjas . A hosszú élet titka csak ne kapkodj el semmit !
József, 62 éves
Társkereső Várpalota
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Vilmos, 61 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Vilmos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 68 éves
Társkereső Várpalota
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!

Társkeresés Várpalotán

VárpalotaVárpalota

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk