Társkereső Várpalota

Legújabb várpalotai női társkeresők

Annamária, 42 éves
Társkereső Várpalota
11 napja tag
Annamária vagyok, 42 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Veronika, 34 éves
Társkereső Várpalota
11 napja tag
Veronika vagyok, 34 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzsanna, 55 éves
Társkereső Várpalota
52 napja tag
Pozitív gondolkodás. Erős hit magamban az életben. Nagyon kreatív. Blogirás. Rajzolás. Mandala. Pszichológia. Olvasás. Zene. Tánc. Ritmus. Élet igenlés.Túrázás.Kirándulás.Mozgás.Jó beszélgetések. Csend nyugalom. Imádok egyedül is lenni. Izgalom. Új dolgok megismerése. Vezetés.koncertek.hegymászás.fotózás.nevetés.jó kedv. Sűti fagyi csoki kávé finom kaja.úszás Kerékpározás.
Nikolett, 34 éves
Társkereső Várpalota
54 napja tag
Kalandorok kíméljenek! Olyan nő vagyok aki nem vágyik luxusra. Csak arra, hogy olyannak szeressenek amilyen vagyok. Őszinte, kedves, barátságos. Kicsit szeleburdi. Persze nekem is van számtalan hibám. Nem dohányzom és inni sem szoktam! Szeretek kirándulni, olvasni, rajzolni, festeni, hideg téli esténken a takaró alá bekuckózni és filmezni.

Legújabb várpalotai férfi társkeresők

Zsolt, 37 éves
Társkereső Várpalota
5 órája tag
Elvált vagyok, van egy 12 éves lányom, aki nem velem él. Magasságon 176 cm, átlagos testalkattal. Hobbik: horgászat, kerékpározás, túrázás, néptánc. Szeretek színházba, bálba járni, ritkán kondizok. Dohányzom, néha fogyasztok alkoholt. Testékszerem nincs, egy tetoválás van a mellkasomon. Kedves, figyelmes, romantikus alkat vagyok, szeretem a rendet, a finom ételeket, a jó filmeket, sorozatokat, a közösen eltöltött időt.
Dávid, 45 éves
Társkereső Várpalota
11 napja tag
Sziasztok. Nem nagyon hiszek már a mesékben, de hátha.... Társat keresek egy életre, Szeretem a természetet, hegyeket vizeket, tengert. Szeretem a kulturát is, filmet nézni összebújva, vagy csak spontán dolgokat is. Olyan valakit keresek, aki szintén komoly kapcsolatot keres, nem próbálta ki a fél város, régebben sem. Aki nem csak magára gondol egy kapcsolatban, aki nem csak szórakoztató központnak tartja a férfit, hanem férfiként, társként tekint rá. Aki sportos, szeret sétálni kirándulni és a labdák sem idegenek tőle. Nem keresek olyat aki 20 évi sikertelen párkeresés után is ugyna azt keresi mint az elején. Nem vagyunk már 20 évesek, én sem te sem! Amugy jófej vidám segítőkész vagyok :) Szeretek viccelődni szekálni a másikat és bújni is. Szeretek beszélgetni és megismerni a másikat. Sokkal több dolog leszűrhető, mint a kinézetből.... Ha kérdeznél, csak bátran :) Nem harapok, és nem a 70 es években vagyunk, hogy a férfi dolga minden a nőé pedig a házimunka. Ha már a férfi is végzi a házimunkát, kezdeményezhet a nő is :P
Zsolt, 41 éves
Társkereső Várpalota
12 napja tag
Jókedvü, humoros, hűséges családcentrikus, őszinte ember vagyok. Számomra a kislányom a legfontosabb akit egyedül nevelek.
Feri, 50 éves
Társkereső Várpalota
13 napja tag
Szia, Feri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online várpalotai társkereső nők

Ildikó, 63 éves
Társkereső Várpalota
2 perce lépett be
Én özvegy asszony vagyok ,aki nagyon szereti az öszinteséget ,hűséget,kölcsönös tiszteletet és a tisztaságot ! Szeretném megtalálni hasonló adottságokkal rendelkező páromat ! Barátkozzunk ,ismerkedjünk .
Erzsi, 67 éves
Társkereső Várpalota
24 perce lépett be
Várpalotán élek. 4 éve nyugdíjas vagyok,ám nagyon aktívan telnek napjaim. Tavasztól őszig sokat kertészkedek.Szeretem a természetet.Nyáron sok időt töltök a Balatonon. Szeretek sportolni és sporteseményeken részt venni. MKB Veszprém Kézilabda csapatának és az Alba Volán Jégkorong csapatának szurkolok. Nem dohányzom,nincsenek káros szenvedélyeim. Családcentrikus,optimista gondolkodású ember vagyok.Hasonló értékrendű férfi társaságát keresem. Elérhetőséget kérek, mert nem vagyok előfizető!

Éppen online várpalotai társkereső férfiak

József, 67 éves
Társkereső Várpalota
42 perce lépett be
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 68 éves
Társkereső Várpalota
1 órája lépett be
Sziasztok, Péter vagyok! Hosszú távú tartós kapcsolatot keresek! Nem vagyok elő fizető! Ha lehet telefon számot kérek!

Diplomás várpalotai társkereső nők

Boglarka, 21 éves
Társkereső Várpalota
Főiskolát végzett
Boglarka vagyok, 20 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztina, 46 éves
Társkereső Várpalota
Főiskolát végzett
Szokimondo nyilt egyenes nö vagyok. Komoly kapcsolatott keresek. Türelmes kedves hüséges vagyok. Uraim ha egy picit is el tudtok képzelni az életetekben jelezzetek köszönöm.
Erzsébet, 57 éves
Társkereső Várpalota
Főiskolát végzett
Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anikó, 54 éves
Társkereső Várpalota
Egyetemi diplomás (oktatás, angol nyelvű szakfordító)
Anikó vagyok, 53 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás várpalotai társkereső férfiak

István, 43 éves
Társkereső Várpalota
Főiskolát végzett
Jólszituált, megjelenésében igényes, középkorú független férfi vagyok. A hétköznapjaim munkával és az életszínvonalam állagon tartásával, csiszolgatásával töltöm. Ahogy időm engedi, szeretném a mindennapjaimba a szórakozást, a kalandot, a megélt jót újra és újra átélni, az ismeretlent megismerni. A dinamikával töltött életembe, szeretném hogy a fentiekben leírt mentalitású, Önmagára és közegére igényes Hölgy társaságát megtaláljam, vagy megtaláljon. A kapcsolat jellege, ahogy formáljuk.
Geri, 37 éves
Társkereső Várpalota
Egyetemi diplomás (műszaki)
Sziasztok. Várpalotán élek egymagam, saját lakásban. Gyermekem nincs. Pest megyében dolgozom mérnöki pozícióban. Szeretek snowboardozni, wakeboardozni, windsurf-özni. Imádok túrázni. Komoly kapcsolat reményében ismerkedem itt.
Tomi, 35 éves
Társkereső Várpalota
Egyetemet végzett
Tomi vagyok, 35 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Pál, 44 éves
Társkereső Várpalota
Egyetemet végzett
Pál vagyok, 43 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény várpalotai társkereső nők

Helénia, 52 éves
Társkereső Várpalota
hivő: egyéb keresztény (rendszeresen gyakorlom)
52eves vagyok keresztény.Szinten keresztény lelki társamat keresem.
Melinda, 51 éves
Társkereső Várpalota
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Melinda vagyok, 50 éves, lakhelyem Várpalota Két gyermekemet egyedül nevelem....
Magdolna, 62 éves
Társkereső Várpalota
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
én én vagyok, nem vagyok szuper lady, és tökéletes sem, azért megállom a helyem, természet, és minden kedves sportos időtöltést szeretek
Beatrix, 61 éves
Társkereső Várpalota
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Ötven karakter sem elég ahhoz,hogy tudd hogy ki is vagyok.Ahhoz meg kell hogy ismerd a lelkemet.

Keresztény várpalotai társkereső férfiak

István, 42 éves
Társkereső Várpalota
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia tartos kapcsolatot keresek .
Péter, 51 éves
Társkereső Várpalota
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia Péter vágyók! Ha neked nem a külső a legfontossabb, szereted ha megbecsülnek, tiszta szívből szeretnek, imádod ha kényeztetnek és boldogságra vágysz, akkor lehet, hogy hogy én vagyok akit keresel!
Miklos , 64 éves
Társkereső Várpalota
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Miklos Istvan vagyok, 63 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
András, 43 éves
Társkereső Várpalota
református vallású (alkalmanként)
András vagyok, 42 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti várpalotai társkereső nők

Szabina, 25 éves
Társkereső Várpalota
20 éves fiatal lany vagyok aki komoly kapcsolatra vagyik szeretek kirandulni csavarogni es szeretek beszelgetni de nem vagyok kezdemenyezo tipus
Georgina Alexandra, 23 éves
Társkereső Várpalota
Georgina Alexandra vagyok, 22 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Fanni, 24 éves
Társkereső Várpalota
Fanni vagyok, 23 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szabina, 29 éves
Társkereső Várpalota
Szabina vagyok, 28 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti várpalotai társkereső férfiak

Márk, 25 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Márk vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Balázs, 28 éves
Társkereső Várpalota
Balázs vagyok, 28 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dávid, 29 éves
Társkereső Várpalota
Dávid vagyok, 28 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bandi, 29 éves
Társkereső Várpalota
Bandi vagyok, 28 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as várpalotai társkereső nők

Mónika, 39 éves
Társkereső Várpalota
Szia özvegy vagyok és olyan tagot keresek aķki nagyon megbecsul minden àllatokal mar dolgoztam
Ildikó, 37 éves
Társkereső Várpalota
Ildikó vagyok, 36 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Rita, 37 éves
Társkereső Várpalota
Komoly pàrkapcsolatot keresek ...
Betti, 36 éves
Társkereső Várpalota
Betti vagyok, 34 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Nem vagyok előfizető, így ha komolyan gondolod *moderálva*😊Kérlek ha nem tudsz értelmes beszelgetést kezdeményezni csak annyit hogy ‘hogy vagy’ akkor hagyjuk 😉Ja és köszönöm nem kérek olyan képeket nem ettől leszel férfi😉

30-as várpalotai társkereső férfiak

Viktor, 38 éves
Társkereső Várpalota
Viktor vagyok, 37 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László, 38 éves
Társkereső Várpalota
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Pèter, 36 éves
Társkereső Várpalota
Pèter vagyok, 35 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 39 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú várpalotai társkereső nők

Judit, 49 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Judit, 49 éves
Társkereső Várpalota
Judit vagyok, 49 éves. Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Elerhetoseget írj kérlek, nem vagyok premium tag, valaszolni nem tudok, köszönöm 🙂
Dori, 47 éves
Társkereső Várpalota
Dori vagyok, 46 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Magdi, 48 éves
Társkereső Várpalota
Szeretném a kevés szabadidőmet aktívan, lehetőleg a szabadban egy társ személyében letölteni.

Középkorú várpalotai társkereső férfiak

Attila, 46 éves
Társkereső Várpalota
Tàrsat kérések magamnak remélem megtalàlom
Csaba, 40 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 40 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Balazs, 41 éves
Társkereső Várpalota
Baratkozasra, beszelgetesre keresek sracokat. HIV+ vagyok. Ha van kedved chat-elni irj.

50 év feletti várpalotai társkereső nők

Heléna, 71 éves
Társkereső Várpalota
Egyedül élek és egy igaz, megbízható baráti kacsolatot keresek, akivel jókat lehet beszélgetni és közös programokat szervezni. Az idő pedig majd eldönti a többit. Szeretek olvasni, rejtvényt fejteni. A TV-ben a filmeket és az imeretterjesztő csatornákat kedvelem. Nem fogyasztok alkoholt és nem dohányzom Családcentrikus vagyok,fontos, hogy jó kapcsolatom legyen velük. Van egy Máltai selyem kutyusom és egy cicám. Ha a leírtak alapján úgy gondolod egy email-t megér, írj
Vica, 61 éves
Társkereső Várpalota
Vica vagyok, 61 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anikó, 75 éves
Társkereső Várpalota
Agilis ember vagyok. Minden érdekel ami új, és színesebbé teszi a mindennapokat. A személyes találkozásnak vagyok a híve. Ismerjük meg egymást és csak azután döntsünk. Veszítenivalónk nincs, csak nyerhetünk. Mottóm: HIT REMÉNY SZERETET
Kata, 65 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti várpalotai társkereső férfiak

Vilmos, 61 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Vilmos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ferenc, 67 éves
Társkereső Várpalota
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
józsef, 59 éves
Társkereső Várpalota
józsef vagyok, 57 éves. Társam keresem Várpalota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Pál, 80 éves
Társkereső Várpalota
79.szülinapomon elhatároztam,hogy megkeresem életem párját ,akivel mennyországgá változtatjuk kertes családi házunkat

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anna (71), Nyíregyháza Sziasztok! Szia Ani vagyok, most nem írok többet. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Dani (19), Budapest, XVI. Sziasztok! Anime meg a chickennuggets nagyon megy Magamtól nem tudok mit mesélni, de szívesen mesélek ha írsz
  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
  • Dávid (55), Győr Sziasztok! A futás, a zene, a humor az életem. Keresem a másik felemet, aki jóban-rosszban velem tart és szintén komoly kapcsolatot akar.
  • Kálmán (48), Kötegyán Sziasztok! Ne akarj valami lenni, ami nem vagy! Az élet egyik legnagyobb kihívása az, hogy önmagad légy egy olyan világban, amelyik próbál olyanná tenni, mint mindenki más. Valaki mindig csinosabb lesz, valaki más okosabb, vagy fiatalabb, de soha nem lesz olyan, mint te. Ne változz azért, hogy az emberek kedveljenek! Légy önmagad és a megfelelő emberek szeretni fogják a valódi énedet! :-)

Társkeresés Várpalotán

VárpalotaVárpalota

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: