Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Várpalota

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Diplomás várpalotai társkereső nők

Tünde (56)
Társkereső Várpalota
PhD végzettségű (Pedagógia)
Tünde vagyok, 56 éves, lakhelyem Várpalota. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kati (65)
Társkereső Várpalota
Főiskolát végzett
A világon az egyik legnehezebb feladat, hogy írjon valaki magáról. Sokan hajlamosak arra, hogy csak a jó jellemvonásaikat tárják fel. Nos, én az általam vélt tulajdonságaimat egyben írom le, válassza ki mindenki, ebből mi a jó és mi a rossz. Özvegy vagyok, 15 éve egyedül neveltem fel most végzős egyetemista fiamat. Eddig munkával teltek az évek. Térjünk rá a tulajdonságaimra! Számomra fontos a hűség, a bizalom, az őszinteség, kölcsönös tisztelet - ezek szerint élek. Nehezen nyílok meg, de ha valaki közel kerül hozzám, őmellette mindenben kiállok a végsőkig is. Magammal örök elégedetlen vagyok, másokat viszont nem akarok megváltoztatni, elfogadom őket olyannak, amilyenek. Nagyfokú az igazságérzetem, ez miatt sokszor konfrontálódom is. Kitartó vagyok, nem adom fel, törekszem a problémák, feladatok megoldására, ha kell, újra és újra kezdem türelemmel. Segítőkészség jellemző rám, talán a munkám miatt is. Minden hozzám fordulónak ösztönből megoldást keresek a problémájára. Nehezen vagy soha nem tudok nemet mondani. Szeretem a társaságot, az építő jellegű beszélgetéseket. Hogy miért vagyok itt az oldalon? Felnőtt a fiam és ráéreztem arra, hogy szükségem van valakire, aki társam tudna lenni. Vágyom nőként a bókokra, szeretetet kapni és adni, felnézni valakire és együtt örülni a mindennapok apró örömeinek is, pótolva az elmúlt 15 évet.
Réka (28)
Társkereső Várpalota
Egyetemet végzett
Réka vagyok, 26 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anikó (76)
Társkereső Várpalota
Főiskolai diplomás (vegyészet)
Agilis, rendszerető ember vagyok. Az őszinteség, tisztelet és becsületesség nálam prioritást élvez. Önmagammal szemben magasak a követelmények. A személyes találkozásnak vagyok a híve, de nem árt, ha néhány írásos vagy telefonos beszélgetés előzi ezt meg. Veszíteni valónk nincs, csak nyerhetünk. Mottóm: HIT REMÉNY SZERETET

Keresztény várpalotai társkereső nők

Bernadett (37)
Társkereső Várpalota
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Ha nem szereted a ducibb nőket nyugodtan görgess tovább. Nem hangulat felelőst keresek!És fontos, hogy ne igen - nem- el merüljön ki egy beszélgetés, érdeklődj!
Zsuzsa (68)
Társkereső Várpalota
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Fiatalosnak mondott nyugdíjas vagyok, mellette dolgozom.Szeretnék egy társat találni akivel megoszthatom és szeretetben tölthetem a hátra lévő időt.Én nyugodt,türelmes,kertészkedni,főzni,barátokkal össze jönni,kirándulni,fürdőkbe járni szeretek.Egyenlőre ennyi.Nincs előfizetésem.
Erzsi (68)
Társkereső Várpalota
református vallású (alkalmanként)
Várpalotán élek. 4 éve nyugdíjas vagyok,ám nagyon aktívan telnek napjaim. Tavasztól őszig sokat kertészkedek.Szeretem a természetet.Nyáron sok időt töltök a Balatonon. Szeretek sportolni és sporteseményeken részt venni. MKB Veszprém Kézilabda csapatának és az Alba Volán Jégkorong csapatának szurkolok. Nem dohányzom,nincsenek káros szenvedélyeim. Családcentrikus,optimista gondolkodású ember vagyok.Hasonló értékrendű férfi társaságát keresem. Elérhetőséget kérek, mert nem vagyok előfizető!
Hortenzia (73)
Társkereső Várpalota
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Víg kedélyű nyugdíjas nő vagyok, keresem barátom,társam, akivel beszélgetni lehet, aki megértő, víg kedélyű,szeret nagy sétákat tenni,,,nyitott a világ dolgaira,szereti a szépet, és nem mindenáron akar minden magáénak.Személyes találkozásban bízom, az első pillantás dönt el mindent. Nem a távolság öli meg a kapcsolatot, inkább a hallgatás. Ha nincs miről beszélni,nincs közös jövő sem.A jövőt csak ketten építhetjük, hazugságmentes őszinte alapokra!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • József (51), Isaszeg Azt hisszük van még időnk ! Elfogult vagyok magammal , tehát nemigazán lennék őszinte ha ide most bármit írnék :) . Viszont amit szeretnék az egy nyugodt és szeretetben élő család .
  • Gábor (37), Budapest, XVIII. Próbáld újra, bukj el újra, közelebb jutsz Nem fogom fényezni magam, nem reklámozom magam, nem vagyok eladó :) SAP-vel foglalkozom, nagyon szeretem a munkámat és nem pár ideírt mondat alapján fogsz megismerni. Azonban nyított vagyok az új dolgokra, szeretek személyesen találkozni az emberekkel, az online felületeket általában szükségből használom, hiszen a mai világban elengedhetetlenek. Többre tartom a nyílt őszinte beszédet, mint a körítést, tudok érvelni és kiállni valami (vagy valaki) mellett, értékelem, ha valaki érti, és tudja is követni amiről szó van valójában, és nem veszik el a részletek között :) Vidám természetű vagyok, olykor túl pozitív hozzáállású, már-már naív, de megvan az élettapasztalatom és résen vagyok, akkor is, ha ez nem látszik. Oda vagyok a komoly beszélgetésekért, főleg akkor, ha annak maradandó nyoma is lesz, nem csak megmarad a "de jó, hogy el lehetett velem komolyan beszélgetni, ugorjunk" kategóriában. Szeretem a szóvicceket, és nagyon nehéz engem lefárasztani. Regényem itt be is fejezném, hobbym az írás, szóval tudnék mit írni még, inkább váltsunk levelet és találkozzunk személyesen. Vidám, kedves lány személyében, komoly kapcsolatot keresek. - És igen, valóban komolyan gondolom a komoly szó legkomolyabb formájában :) Szeretem a jó humort, örömmel veszem, ha valaki őszintén megmondja mit szeretne, nem kertel. Jó társaság akkor tudok lenni, ha van kiinduló pontom, és segítséget kapok. Egy kapcsolat két emberen múlik. Együtt... így viszont bármi mehet. Én nem döntök hamar, alaposan fontolóra veszem a lehetőségeket és meglátom abban is a potenciált, amiben más már nem. Veszem a fáradtságot, és örömmel tölt el, ha ilyen hölgyet ismerhetek meg. Nem szeretem, ha valaki elhamarkodottan dönt, pláne nem fontos dolgokról, és imponál, ha valaki felméri a dolgok valódi súlyát és értékét!
  • József (85), Kaposvár Nyugdijas ,és özvegy vagyok hobbim kertészkedés barkácsolás kirándulás, saját autóval,thermálfürdők,STB......
  • Erika (67), Budapest, XXII. Miért ne?! Erzelmi alapokon nyugvó, nem összeköltözős társkapcsolatot keresekl.. Válaszolok, ha kapok címet, számot, fustjelet, postagalambot.... 😄, *moderálva*
  • Eszti (42), Cegléd Szia, Eszti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

VárpalotaVárpalota

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk