Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Pusztaszabolcs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb pusztaszabolcsi női társkeresők

Szilvia (30)
Társkereső Pusztaszabolcs
13 napja tag
Szilvia vagyok, 30 éves, lakhelyem Pusztaszabolcs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ildikó (57)
Társkereső Pusztaszabolcs
46 napja tag
NEM vagyok előfizető ezért ITT nem tudok Neked írni. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsa (62)
Társkereső Pusztaszabolcs
65 napja tag
Budapesttől 50 km-re családi házban egyedül élek. Munkahelyem Budapesthez köt. Férjemet több mint tíz éve súlyos betegségben vesztettem el. Két fiam van, aki már külön családot alapított, önálló életet él. Voltam családanya, feleség, háziasszony. Most egyszerűen csak nő szeretnék lenni. Élvezni az élet napos oldalát és ehhez szeretnék partnert találni. Nagyon sok örömet ad a tánc. Két éve salsára járok, de bármilyen tánc érdekel. Ha valaki salsa parnert keres arra is készen állok. Persze szívesebben venném ha ebben a férfiben megtalálnám azt, aki a mindennapokban értő figyelemmel meghallgat, ami persze kölcsönös törődést, figyelmet kíván mindkét fél részéről. Munka mellet a szórakozásra – tánc, mozi, színház , kirándulás, utazás - is fektetnénk hangsúlyt, ami eddigi életemből kimaradt és nagyon nagy késztetést érzek, hogy mindezt bepótoljam. Bízom benne, hogy van akinek hasonló célja van, és közösen megvalósítjuk vágyainkat, álmainkat.
Moncsika (48)
Társkereső Pusztaszabolcs
110 napja tag
Moncsika vagyok, 48 éves, lakhelyem Pusztaszabolcs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény pusztaszabolcsi társkereső férfiak

Lali (36)
Társkereső Pusztaszabolcs
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! Lali vagy,Fejér megyében élek Budapesttől 50km-re. Azért regisztráltam erre az oldalra,mert szeretném megtalálni ( akár itt is ) álmaim Hercegnőjét akivel komoly jövőt lehet tervezni. Hatalmas szívem van és nagyon tudok szeretni. Volánbusz Zrt-nél dolgozom mint forgalmi szolgálattevő. Hobbim az utazás,kötöttpályás és légiközlekedés,hüllők,meterológia. Ha szimpatikus lennék akkor írjatok,szívesen válaszolok!
Laci (72)
Társkereső Pusztaszabolcs
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Nyugdíjas vagyok, hobbim a zene, szeretek autózni, ideálom a szép haj, karcsú termet. (Egy-két kiló plusz nem számít) Korban hozzám illő társat keresek. A magányt nem nekem találták ki. Hiányzik egy társ, akivel megoszthatnám az élményeimet, Ő elmondaná, hogy milyen élményei voltak, vannak. (szinház, koncertek, kirándulás) Imádom a kutyáim. Szeretek kirándulni, jókat enni, korábban begyüjtött könyveket olvasni, bütykölni. Szeretem a gyerekeimet, unokáimat. Az Igaziért elmegyek a világ végére! A ház körül szeretek mindent megcsinálni, nem szeretem át6adni másnak ezt. (Nem bízok a szakikban.) Nehezen engedem el a dolgokat, bár ezt ügyesen leplezem. Szeretem, ha partneremtől gyöngédséget, együttérzést kapok, én viszonzom.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (60), Szeged Közlekedési balesetben elvesztettem a bal karomat.
  • Zoltán (54), Zalaegerszeg Zoltán vagyok, 54 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Enikö (39), Orosháza Sziasztok! *moderálva* Enikő vagyok 39 éves fiatalos gondolkodású anyuka! Ha még ismernél írj rám igyunk egy Kávét és majd látjuk mit hoz kis dologból.
  • Böbe (47), Szeged Felnőtt gyerekeim vannak, jogászként végeztem, önálló vállalkozásom van. Szeretek jönni menni, utazni, túrázni, de szívesen csatlakozom más kikapcsolódáshoz is. Őszinte, romantikus nő vagyok, aki szívből szeret. Szeretem a természetet, fontos számomra a mozgás.
  • Zoli (34), Szigetszentmiklós Aki meg szeretne ismerni ír .

PusztaszabolcsPusztaszabolcs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk