Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Diósd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Diplomás diósdi társkereső férfiak

Bela (57)
Társkereső Diósd
PhD végzettségű (education)
My name is Bruce (website would not let me register with it because it is not a Hungarian name). I am an American who moved to Hungary about 1 year ago (summer of 2021). I have very little understanding of the Hungarian language so I can only communicate in English (for now). I am looking for a serious long-term relationship; a soulmate to spend the rest of my life with.
Attila (42)
Társkereső Diósd
Főiskolai diplomás (Informatika)
Önálló életem és egzisztenciám van. Olyan amilyen, de az enyém, ez vagyok én. Dolgozom mindezeken és dolgozom magamon is, ugyanúgy mint bárki. A társamat keresem, aki szintén nyitott, elfogadó és elég rugalmas ahhoz, hogy folyamatosan fejlődhessünk egymás mellett, egymás álral. Akivel meglehet a testi, lelki és szellemi kapcsolódás közöttünk. A testi érintés az elsődleges szeretet nyelvem, ezért a szex is nagyon fontos része az életemnek, mert ha ott minden működik, akkor érdemes tovább is mélyíteni a kapcsolatot. És ez nem azt jelenti, hogy szex kapcsolatot keresek, csak fontosnak tartom. Hiszen minden más már csak megbeszélés és kommunikáció kérdése, az őszinteség és egymás elfogadása éppen ezért a legfontosabb.
Zsolt (59)
Társkereső Diósd
Főiskolát végzett
Szia, sajnos az élet özveggyé tett,de optimista,alapvetően vidám őszinte ember vagyok, aki bízik abban, hogy hasonló tulajdonsággal és gondolkodással rendelkező társsal lehet új életet kezdeni.
Misi (60)
Társkereső Diósd
Egyetemet végzett
Letisztult, kiegyensúlyozott körülmények között .élek, sok dolog érdekel, közöttük szerepel a főzés, a mozgás, a kultúra. Jöhet kezembe könyv, fűnyíró, de szeretem a jó zenét is. Vannak még terveim az életem hátralévő időszakára. Gyermekeim felnőttek, önálló az életük, elsősorban a saját korosztályomból szeretnék egy elkötelezett társkapcsolatra vágyó Hölgyet megismerni. Egyszerű, de jó az életem, nincs gyáram, üzemem, de nincs is vele gondom...hasonló felfogás, értékrend, igények, jó tervek a jövőkre ezeket is fontosnak vélem...Nem kapcsolatot, hanem Társat szeretnék!!..... Érden élek a Diósd elírás, független emberként, adott esetben bátran eladom a házam és keressünk együtt közös kellemes otthont! A karomon lévő kisfiú nem a sajátom!! :-)

Középkorú diósdi társkereső nők

Zsófia (47)
Társkereső Diósd
Egyedülálló független anyuka vagyok, (de nem az az ősanya típus 😁 ) Boldog êletem van,szeretem a munkám, mindent meg tudok  oldani, szerelni, elintézni, lenyírni, lefesteni... önállóan. De az ember társas lény és ezt egyedül nem tudom megoldani. Egy olyan társra vágyom akivel együtt tudunk haladni tovább az úton és még van benne tűz, élni akarás. Akinek van érzelmi intelligenciája, és tud szeretni! A fordulatszámom elég magasra van állítva. Nem bírom az egy helyben topogást, a teszetoszaságot, és az unalmas embereket. Én sem vagyok ilyen. Teszem a dolgom, élem a mozgalmas  életem, rendszeresen sportolok,de belül mégiscsak királylány vagyok aki várja a királyfit! Nem feltétel a kacsalábon forgó palota és a hintó! Beérem egy fehér paripával is csak TE ülj  rajta! 😉
Vera (46)
Társkereső Diósd
Vidám, mosolygós, pozitív, optimista, gondoskodó, türelmes, hol komoly hol komolytalan, határozott, célok által vezérelt, … „Amilyen a mosdó, olyan a törölköző”. Mit is szeretnék? :) Harmonikus kapcsolatot, társat-férfit: - aki éli az életet és nem hagyja, hogy az elmenjen mellette, - egyszer adok – máskor kapok, megbecsülés, másikra figyelés - akiért érdemes feladni egy pici darabot életünkből és kompromisszumokat hozni, - aki mellettem férfinek érzi magát és én nőnek érezhetem magam, -akivel támaszkodhatunk egymásra, - aki egyben barát és szerető, - akivel tudunk programokat kitalálni: jó egyszerűen otthon csak összebújni, máskor pedig vadabb dolgokat, - akivel a problémákat megoldjuk és nem kerülgetjük, - aki magam mögött hagyta a múltját, nem saját hibáit és sérelmeit vetíti ki a másikra,
Tunde (48)
Társkereső Diósd
Szia, Tünde vagyok, 175 cm magas. Válásban, 2 fiammal lakom. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti diósdi társkereső nők

Magdi (68)
Társkereső Diósd
67 évesen keresem társamat, főleg közös szabadidő eltöltéséhez, utazás, színház, séta, beszélgetés, kirándulás, horgászat.
Éva (59)
Társkereső Diósd
KEDVES, DEKORATÍV, FIATALOS. NEM átlagos 60-as HÖLGY keresi ÁPOLT, SÁRMOS LELKI - TESTI partnerét! (sorrend nem véletlen) Szeretem az ÉLETET MEGÉLNI!!!...kirándulás a természetben, állatok szeretete, sportolás: futok,kerékpározom, színház, mozi, koncertek, wellness és még sorolhatnám "mindenre" nyitott vagyok, ami új élményeket hozhat az életemben. Rugalmas, igényes vagyok önmagamra és a környezetemre is. Rendezett körülmények között élek, ezért elvárom, hogy partnerem is hasonló életkörülmények között éljen! A szabadidő kellemes eltöltésére keresem a partnerem, közös programokra, koncert, kirándulás, mozi, színház, wellness hétvége,....stb. NEM SZEXPARTNERT KERESEK!!! (.....most jön az apró betűs rész: ne akarj hozzám költözni, mert én sem akarok hozzád! nem vagyok konyhatündér, ne várd, hogy körbe ugráljalak 3 fogásos étkekkel, de ez nem kizárt, ha már Te "le tettél az asztalra"!
Ági (68)
Társkereső Diósd
Úgy szeretem magam, ahogy vagyok...rubensi alkattal, eredetiben, textilművészként... jó kedéllyel, humorral, kicsit lazán , de nem célok nélkül ! Örülni az évszakok változásainak: egy síelésnek, egy jó kirándulásnak,vizitúrának, egy kis táncnak , gyertyafényes vacsorának,koncertnek, egy különleges ebédnek, egy jó könyvnek, egy pohár bornak, egy kis kertészkedéssel, munkával, egy-egy mozi, színházlátogatással fűszerezve, barátokkal, "bulival, kikapcsolódással, utazással… és sok- sok érintéssel, szeretettel, szerelemmel ÉLNI a mindennapokat…akár smink nélkül, kócosan, ha épp főzök.vagy........!!.mert vallom van ÉLET az X.-ken túl is !A világot már megváltottam,gyerekeimet felneveltem ....A fehér lovon királyfi, már kevésbé érdekel...a fehér homok annál inkább,de másszinű is megfelel csak szabadvíz partján legyen. Bevallom nem vagyok hibátlan, de önmagam adom és Téged is elfogadlak ! Hisz ha egy az utunk úgy is egymásért élünk mert a maradék idő már nem eladó! Fásult, enervált, bizonytalan egzisztenciájú, depressziós, életunt urak és vadászó szépfiúk kíméljenek ! De ha Te is értékeled a munkát, a célokat, az eredményeket , élvezni is szeretnéd az életet, a ránk váró lehetőségeket, a közös, tartalmas együttléteket, aktívként vagy már nyugdíjasként, ne kímélj... egy kattintás, egy üzenet, egy kis csevej, a többit meglátjuk .. ..a következő 10-20-30 évre tervezek ! "érdekel a jövőm, mert a hátralévő napjaimat ott szeretném tölteni" Woody Allen......és TE...?.Ugyan mondják a síron túl is van élet, ... de nem várnék addig , azért az élet mégiscsak párosan szép, nem ?! üdv , / jelenleg nem vagyok előfizető igy ha közelebbről megismernél egyéb elérhetőséget kérek.üdvözlettel./ ÁGI

Néhány társkereső bemutatkozása

  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • József (34), Cserépváralja Józsinak hívnak 34 éves srác vagyok és Olyan lányt keresek aki olyannak tud szeretni elfogadni amilyen vagyok. Látás sérült vagyok de tudom hogy az életben vannak akadályok amiket le kell győzni még ha nehéz is.
  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

DiósdDiósd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk