Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Budaörs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb budaörsi női társkeresők

Bella (63)
Társkereső Budaörs
7 napja tag
Helló, kedves, humoros, intelligens, megértő társat keresek. Akivel jókat tudunk nevetni, utazni, vagy csak bekuckózni. Sajnos mivel nincs előfizetésem, nem látom ki kedvel, csak, nem is tudok válaszolni a kérdésekre. Fotó nélkül nem ismerkedem!!!!!! Csak a kék koronás, prémium pluszos előfizetőknek tudok válaszolni. Telefonszámot kérek!
Judit (60)
Társkereső Budaörs
20 napja tag
Szeretni és szeretve lenni! Nem vagyok előfizető!
Diána (48)
Társkereső Budaörs
37 napja tag
\". . . és keresem azt, aki engem akar, akinek engem küldött, akit nekem szánt az ég...\" Vidám és optimista vagyok, talán túlságosan is. Tudom, mit várok az élettől, határozott céljaim és elképzeléseim vannak. Eddig, amit elterveztem sikerült önerőből megvalósítanom. Van egy rendkívül okos, értelmes, szép Nagyfiam, aki már külön, saját lakásban önálló életet él. Remek állásom van, imádom, amit csinálok, de nem vagyok munkamániás. Tudok kikapcsolni, és élvezni az életet. Csak az állandó társ, barát, szerető, egyszóval a FÉRFI hiányzik az életemből.
Ági (39)
Társkereső Budaörs
40 napja tag
Nem szeretek magamról beszélni. Egy biztos mivel nő vagyok ezért bonyolult is vagyok :) Olykor még magamnak is. :D Egy biztos sosem voltam a társaság hangadója. De ha jó a hangulat....... :) Szeretek kirándulni, ha van rá lehetőség. De szeretek egy könyvvel begubózni egy sarokba. Vagy hozzábújni valakihez. Persze csak ha van rá időm és nem áraszt el a házimunka. :) Születésem óta baptista közösségbe járok és nagyon sokat segített a nehéz időkben. Tudom milyen fontos hogy az ember azt érezze, hogy szeretik és valakinek fontos és bármiben számíthat rá. Szeretném ha a párom azt érezné mellettem, hogy szeretik és támogatják.
Betti (43)
Társkereső Budaörs
58 napja tag
Értelmes, érzelmes, őszinte, megbízható, segítőkész, kedves nő hasonló férfit keres hosszútávú, tartalmas kapcsolatra. Szeretném megosztani a boldog és kevésbé örömteli pillanatokat valakivel, aki tud még igazi társként létezni és tud még szeretni és hagyja, hogy szeressék. Legyen humorérzéked és kérlek, tudd, hogy mit akarsz, én is tudom.
Kriszti (45)
Társkereső Budaörs
60 napja tag
Keep calm & go with the flow.

Legújabb budaörsi férfi társkeresők

Zoli (53)
Társkereső Budaörs
17 napja tag
Szia, Zoli vagyok! Barna haj, kék szemek.És bár nem vagyok egy tál szamóca azért ennivaló vagyok!😀Aki téged keres!
Artúr (30)
Társkereső Budaörs
44 napja tag
Vállalkozó vagyok, szakmámban gyorsan feltörekvő. Heti 3-4 alkalommal edzésre járok, főként kick-boxra. Szabadidőmet szeretem tevékenyen tölteni, kirándulni, jönni-menni, étterembe, moziba, színházba elmenni, stb.
Albert (49)
Társkereső Budaörs
47 napja tag
Sport, utazás, wellness és gyógyfürdők, kirándulás, finom ételek és italok, és közben sok szerelem és szeretet, bizsergés, kézen fogva sétálás mindig és mindenhol, csók csaták, párna csaták,közös kalandok és élmények.
Gábor (60)
Társkereső Budaörs
47 napja tag
Jól érzem magam most is, nincsenek különösebb gondjaim, de egy jó Társsal teljessé tehetjük egymás életét. Magamról címszavakban: rendszeresen sportolok (kerékpár, Balaton, Velencei-tó, külföld), koncertek (főleg rock és blues), kiállítások, filmek (Menzel nagy kedvenc), gasztronómia (főzni is szeretek ezt azt), borkóstolók (főleg Villány), bel- és külföld utazások (Balaton-felvidék nagy kedvenc, viszont nem vagyok strandon ücsörgő típus), mérnöki diploma, rugalmas időbeosztás (saját cég), több mint húsz év házasság után nemrég váltam el, két felnőtt (18/22) fiú gyermek (akik velem is vannak, az édesanyjukkal is és önállóan is) és végül 60 év, 189 cm magasság, 89 kg.
Viktor (43)
Társkereső Budaörs
78 napja tag
Szeretném, ha szeretnének. És viszont.
Bence (26)
Társkereső Budaörs
104 napja tag
Nem szeretném és nem akarom elfogadni az egyedüllétet. Egyáltalán nem akarom fényezni magam, hogy milyen becsületes, mélyérzelmű, tisztességes pasi vagyok ráadásul még nem is nézek ki túlságosan ijesztően (ez mind a környezetben élők véleménye)😁! Lehet, hogy nem kéne így lennie de én nem akarok ezen változtatni. Szóval ha az eddigi történetekkel szemben úgy gondolod Neked valami hasonlóra van szükséged, hát állok elé!

Diplomás budaörsi társkereső nők

Judit (28)
Társkereső Budaörs
Egyetemet végzett
Középiskolai tanár vagyok, szabadidőmben szeretek sportolni, olvasni, filmet nézni és zenét hallgatni,kirándulni, szórakozni a barátokkal Szeretem a kutyákat és a cicákat.
Edit (55)
Társkereső Budaörs
Főiskolát végzett
Művészlélek, szenzitív, empatikus, kersztény értékrend! Őszinteség, átlátszóság.
Judit (62)
Társkereső Budaörs
Egyetemet végzett
Önmagára és környezetére is igényes, ápolt, fiatalos nő vagyok. Önálló egzisztenciával. Hasonló adottságú, korban hozzám illő partneremet keresem. Olyat, aki szereti tartalmasan tölteni az idejét. Aki tiszteli a partnerét.
Anna (61)
Társkereső Budaörs
Főiskolai diplomás (teológia)
Természetet,természetességet szerető,abban élő nő vagyok! Test és lélek harmóniájában hiszek,e szerint élek! Az életet megélni szeretem itt és most! A sport az életem része, színház,mozi, klasszikus zene, jazz zene a kedvenc! Régiségbecsüs vagyok, ez a munkám és a hobbim is!
Zsófia (60)
Társkereső Budaörs
Főiskolát végzett
aztán együtt maradnak majd egymást segítve szárnyalnak. Bárhol is vannak, egymásra gondolnak és mindig arra törekszenek, hogy a másikat sose lássák szomorúnak... csakis boldognak.
Erika (38)
Társkereső Budaörs
Főiskolát végzett
Erika vagyok és komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra, hogy megtaláljam a másik felemet. Szabadidőmben futok, olvasok, sorozatokat nézek és barátokkal vagyok, továbbá rendezvényekre járok.

Diplomás budaörsi társkereső férfiak

András (72)
Társkereső Budaörs
Egyetemet végzett
Életvidám, sportos, káros szenvedélyek től mentes, természet és élővilág kedvelő nyugdíjas vagyok.
Zsolt (54)
Társkereső Budaörs
Főiskolát végzett
Szia Hölgyem, köszönöm hogy meglátogattad az adatlapom. :) Elöljáróban pár szót ami nem látszik egyből, hogy ne fussunk felesleges köröket ha nem muszáj. Nincs házam se lakásom se szép autóm, albérletben lakom ami előre láthatólag egy darabig így is marad. Nem keresek megmentőt, nincs miért, csak a másik felem akivel nyugalomban, békében, szeretetben és jókedvűen leélhetem ami még hátra van. Fontos hogy legyen humorérzéked (bár szerintem mindenki azt hiszi magáról hogy van neki :)), nem kell mindig foggal-körömmel küzdeni, meg kell élni a szép napokat. Ha ezek közül bármit nem tudsz elfogadni kérlek ne jelölj be, köszönöm. Puszi, Zsolt.
Gábor (47)
Társkereső Budaörs
Főiskolát végzett
Mindenki aki ismer tudja hogy viccelődés az életem, jó humorú ember vagyok. Szeretem a műszaki dolgokat. 3D tervezést. Rendszergazda a szakmám.
Krisztián (26)
Társkereső Budaörs
Egyetemet végzett
Szabadidőmben hobbiként főként túrázni, biciklizni, horgászni szoktam.🏕🚵🏽🎣😍 Van egy kiskutyám, akit imádni fogsz..🐶 /182 cm/ 🚭
Dani (30)
Társkereső Budaörs
Egyetemet végzett
Sokak szemében tűnhetek átlagos embernek, olykor talán ezért is tudok néha meglepetést okozni. Azon ritka férfiak körébe tartozom, akiket nem foglal le a focimeccs és aki messziről kerüli a sörfogyasztást, még messzebbről a bagózást. Nem titkolt hobbim a vitorlázás, ha van rá mód szeretek a természetben lenni, kerékpározni, vagy nagyokat gyalogolni. Szeretnék olyan társra lelni, aki mellett új dolgokat fedezhetek fel és akivel osztozhatok saját élményeimen. Kutyabarát vagyok, van egy labradorunk is. :)
Bence (21)
Társkereső Budaörs
Egyetemet végzett
Szia, Bence vagyok kettősállampolgár. Apukám ghánai, anyukám magyar. Budapesten élek és ide is járok egyetemre. Ha felkeltettem az érdeklődésedet nyugodtan írj vagy jelezd ezt valahogy. ❤️

Keresztény budaörsi társkereső nők

Marianna (53)
Társkereső Budaörs
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Marianna vagyok, 52 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Judit (51)
Társkereső Budaörs
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Barátomat, kedvesemet, haveromat, szeretőmet, társamat keresem lehetőleg egy személyben! Létezhet valaki, valahol... Tudom! Egyenlőre nem vagyok előfizető, ezért kérlek írj elérhetőséget is! Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz. Buddha
Csilla (46)
Társkereső Budaörs
református vallású (nem gyakorlom)
40-es független nő, határozott, biztos egzisztenciával komoly kapcsolatot keres. Az élet pofonai által megedzett, de az élet örömeire, szépségeire nyitott, szenvedélyes nő vagyok... Társam keresem a következő 50 évre...
Anikó (54)
Társkereső Budaörs
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Fiatalos gondolkodású nő vagyok aki szeretne egy komolyabb kapcsolatot.Sok együtt töltött minőségi közös idövel . Szeretek kirándulni ,táncolni, filmeket nézni, szeretek a szereteimröl gondoskodni.Gyerekim már felnötek saját családdal rendelkeznek. Társamnak egy fiatalos intelligens ápolt,a 40es évei végén az 50 es évei elején járó. kedves figyelmes társam keresem akivel kaland minden nap amit együtt tudunk tölteni.
Rita (64)
Társkereső Budaörs
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretnék valakit akivel a közös szabadidőnkben moziba, színházba, kiállításokra mehetünk, hosszú sétákat tehetünk és jókat beszélgethetünk.zenét halgathatunk. Szeretem a munkámat a kertészkedést. Nyugodt és türelmes vagyok.Sosem unatkozom!
Sarolta (69)
Társkereső Budaörs
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Olyan megbízható férfit keresek, aki mély-érzésű, őszinte, szeretetre méltó és szeretetet adni tudó. Magamról annyit, hogy egy empatikus, vidám, társaságot kedvelő Hölgy vagyok kis járáshibával, aki egy romantikus és meghitt párkapcsolatban képzeli el a jövőjét egy tisztességes úri ember oldalán. Kérem, hogy azok ne jelentkezzenek, akik nem hosszútávú kapcsolatban gondolkodnak.

Keresztény budaörsi társkereső férfiak

Marci (31)
Társkereső Budaörs
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Marci vagyok! Egy rendes, vicces, sportos, jófej srácnak tartom magamat. Szeretek kirándúlni, barataimmal együtt lenni. Budaörsön lakok, és itt is dolgozok saját kis gyorséttermemben. Szeretek beszélgetni. Szívesen beszélgetek bárkivel, akivel lehet normálisan és diszkréten kommunikálni. :)
Imre (66)
Társkereső Budaörs
hite: református (nem gyakorlom)
Vadászok, horgászok, motorozok, persze egyfajta fontossági sorrendet betartva. Dolgozok és igyekszem élvezni az élet örömeit. Módjával olvasok, esténként ha otthon vagyok relaxálásként zenét hallgatok, mindenfélét, vagy filmet nézek. Szeretem a színházat, koncerteket, kiállításokat - Ma is vidám, nevetős természetű de racionális alkat vagyok. Régen romantikus, barátkozós, nyílt alkat voltam. Ma már óvatos vagyok, nehezebben nyílok meg. Az a néhány megbízható baráti házaspár, évtizedes kapcsolat ami megvan elég nekem. - Ja, nem vagyok bulizós típus. Évente egyszer elég a lampion, konfetti a sok ember és a ricsaj. - Hiányzik mellőlem a szerető társ, a kontroll a visszajelzések.
Mózes (52)
Társkereső Budaörs
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok. Komoly, kapcsolat reményében regisztráltam, jókedvű barátságos embernek tartom magam és szeretem ha ilyen emberek vesznek körül.
Zoli (39)
Társkereső Budaörs
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Az, hogy milyen is vagyok valójában nem ebből a pár sorból fog kiderülni. A regisztrációm oka egyértelműen egy komoly kapcsolat. Számomra az ideális társ, aki őszinte, megbízható, normális értékrenddel rendelkezik, lehet vele tervezni hosszútávon, élvezi az életet és meg is szeretné osztani valakivel, órákig tudunk beszélgetni bármiről és felszabadultan tudunk hülyéskedni, viccelődni egymással és akivel le lehet ülni és normális hangnemben megbeszélni a problémákat. Szeretem a sportot és a természetet. Szabadidőmben szívesen járok el túrázni, kerékpározni vagy úszni. Továbbá szeretek olvasni és filmeket, sorozatokat nézni. Határozott és ambiciózus vagyok. Szeretem a humort, közvetlen vagyok, és alapnak tartom az őszinteséget, valamint az önzetlenséget. Hobbijaim: fotózás, informatika, elektronika, kerékpározás, barkácsolás és még sok minden más. Sok dolog érdekel, de legfőképpen az egészséges életmód, mozgás, természet és a zene. Informatikusként dolgozom egy nagy multicégnél Budapesten és a munkámra odafigyelek, hogy fejlődjek, teljesítsek és ezzel biztos hátteret teremtsek. A családalapítás is a terveim között szerepel. Az életben szerintem nagyon is fontos, hogy legyen egy egyensúly a magánélet és a munka között. Viszont most ennyit szeretnék magamról leírni. A többit egy személyes találkozó keretein belül nagyon szívesen elmesélem :)
Balázs (61)
Társkereső Budaörs
hivő: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Némi kapaszkodó: IQ EQ rendben, humorral sem állok hadilábon. Ha találkozunk, gyorsan kiderül, hogy van e közös utunk… Persze sosem tudhatjuk, hol és mikor találkozunk Valakivel, akivel képesek vagyunk színesen rajzolni egymás életének könyvébe… A kapcsolatok nem itt születnek, de kezdődhetnek.
György (71)
Társkereső Budaörs
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Budaörsön élek egy családi házban egyedül. Több mint két éve véglegesen külön költöztünk a feleségemmel, de nem szeretném egyedül tölteni az elkövetkező éveket. Két fiam és öt unokám van. Szerencsére utóbbiakkal gyakran tudunk közös programokat tartani. Nyugdíjba vonulásom előtt a vendéglátóiparban dolgoztam, az utolsó majd' 30 évet egyéni vállalkozóként saját tulajdonú üzletem vezetésével töltöttem. Tevékeny, tettre kész, barkácsolni, kertészkedni szerető személy vagyok. Ha alkalmam adódik rá, szívesen megyek táncos rendezvényekre. Kedvelem a rejtvényeket, a Forma-1-et és a közéleti műsorokat (RTL, ATV).

50 év feletti budaörsi társkereső nők

Ilona (65)
Társkereső Budaörs
Nyugdijasként élem az életemet ,talán itt meg találom a társat,partnert. Többszöri nekifutásként nem találtam meg az "igazit:"Egyenlőre tartós hossźú távra keresem azt az embert akivel megkedveljük egymást. Meg kérem T. Urakat,hogy tartsák tiszteletbe kérésemet,hog, szakálas,túl sulyos,ateisták ne keressenek. Magára és környezetére igényes férfire vágyom mivel jó magam is az vagyok!! Egyedül élek,gyermekeim természetesen külön családot alapítottak. Rá jöttem,hogy nem jó egyedül ehez keresem a társamat akivel kellemesen tölteném el az együtt töltött időnket.
Magdolna (72)
Társkereső Budaörs
Nyitott,vidám személyiség vagyok. Szeretek új dolgokat megismerni, és kipróbálni. Ha szeretnél megismerni, irj bátran.
Irén (62)
Társkereső Budaörs
Mindenem megvan, amire szükségem van. Jól érzem magam így, ahogy vagyok. Igyekszem az időmbe sok mindent beletenni, ami fontos számomra és amiben jól érzem magam. Fontos számomra az egészség és környezettudatosság, harmónia önmagammal, a környezetemmel és a természettel. Sok minden érdekel, de a spiritualitás meghatározó. Nem eltartót és nem eltartottat keresek, hanem Társat, a saját korosztályomból, aki önmagában is teljes, egész és nem a másiktól várja a boldogságát.....
évi (79)
Társkereső Budaörs
Keresem azt, aki minden szaváért, cselekedetéért vállalja a felelősséget...*moderálva*.....én is ezt teszem!! Email címet kérek. nem tudok kapcsolatot kezdeményezni!
Maria (76)
Társkereső Budaörs
Ki is vagyok ?? Valószínűleg egy átlagos, nem túl fiatal kinézetű, de fiatalos lendülettel megáldott, érző szívű és őszinte kapcsolatra vágyó hölgy . Szeretem a szépet a művészeteket, a világ megismerését, olvasni, színházba, moziba, hangversenyre járni, kirándulni, utazni , kertészkedni és egy egy jó ebédet, vacsorát elkészíteni, valakivel elfogyasztani stb. Örömmel venném egy korban / 65 év feletti / és magasságban / nem alacsony / megfelelő kulturált , értelmes Úr megkeresését.
Marietta (72)
Társkereső Budaörs
Családi házban élek egy kutyával.Szeretek moziba, színházba járni,utazni. Legújabban bridzsezem egy helyi klubban. Ismerőseim szerint koromnál jóval fiatalosabb vagyok ,lélekben mindenképpen én is így gondolom.Keresném magas, vidám korban hozzám illő "fiatalember" ismeretségét aki hozzám hasonlóan nem igazán szereti az egyedüllétet.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erzsébet (79), Budapest, Ne küzdj túl erősen! A legjobb dolgok váratlanul történnek Egy kellemes, tartalmas és boldog kapcsolatra, velem azonos hullámhosszon lévő TÁRSat keresek. Ha bízol az emberi értékekben,őszinte,becsületes,igényes vagy, jelentkezz (nem vagyok elofizeto, e-mailre valaszolok)
  • Józsi (68), Budapest Szeretnék valakihez tartozni. Dxeretnék szeretetet adni és fogadni. Olyan hõlhyet keresek aki még nőnek érzi magát és szüksége van a szeretetre és a szerelemre.
  • Nóra (54), Budapest Társat keresek, egyben barátot és szerelmet. A megérkezés élményét. Akivel minden erőlködés nélkül jó együtt lenni. Akivel jól működünk együtt, egymást támogatjuk, emeljük. Játszmáktól mentes, boldog kapcsolatra vágyom. Melegszívű, kedves társat szeretnék, akivel kölcsönösen inspiráljuk egymást. Vágyom az őszinte beszélgetésekre, ezek nélkül elképzelhetetlennek tartok bármit is. Ne akarjon gyökeresen megváltoztatni. Én sem akarom őt. Nem kell, hogy tökéletes legyen, elég, ha tökéletlenségében is tökéletes tud lenni nekem. Amivel le lehet venni a lábamról? Intellektus, stílus, humor, könnyed kedvesség.
  • Levente (28), Szeged Szegedi vagyok, 28 sok dolgot szeretek. Első randinak szerintem kávés és séta a legjobb. Nyugodtan írja imádok beszélgetni érdekes témákról.
  • Attila (43), Ráckeve ...:" Nem leszek eldobott,gyűrött papír, Amire többé már senki sem ír.. Nincs több üres rész, Két fél,egy egész"...

Társkeresés Budaörsön

Szeretsz kicsit kivonulni a budapesti nyüzsgésből, mégis közel lakni a fővároshoz, épp ezért választottad Budaörsöt? Hatalmas előnye, hogy a jó levegőn, zöld övezetben élheted a mindennapjaid, ám hátránya, hogy úgy érzed, messze vagy azoktól a helyektől, ahol valóban ismerkedhetsz. Keresd meg a párod a Randivonal budaörsi társkeresőjén és használjátok ki együtt a környék legjobb randi helyszíneit.

Ha mindketten szerettek túrázni és úgy gondoljátok, nincs is jobb program annál, mint hogy a jó levegőn sétálgatva ismerjétek meg jobban egymást, akkor ezt a túraútvonalat nektek találták ki. Ha a Szállás-hegyről indultok a Piktortégla-üregeken át, olyan lenyűgöző kilátásban lesz részetek, amit biztosan nem felejtetek el egy jó darabig. A végállomás a Széchenyi-hegyi fogaskerekű, ami tökéletes romantikus befejezése lesz a programnak.

Ha valami merészebb programra vágytok és a magasból csodálnátok meg a tájat, akkor irány a Budaörsi Reptér. Számtalan lehetőség közül válogathattok, de a legkedveltebb a sétarepülés, amikor is fél órán keresztül gyönyörködhettek a környező tájban. Ha igazán le akarod nyűgözni a randipartnered, ezzel a programmal garantáltan sikerülni fog.

Ha családias hangulatban, különleges helyszínen szeretnétek elkölteni az első közös vacsorátok, akkor foglalj asztalt a méltán híres Présházba, ahol a kovácsoltvas kapu és a fagerendák igazi régi sváb hangulatba repítenek titeket. Finom ételek és kedves kiszolgálás mellett gyorsan repül majd az idő.

Ha jobban szeretitek az egészségesebb ételeket, mint a hagyományos ízeket, akkor látogassatok el a Budaörsi Halpiacra, ahol egészen különleges tengeri herkentyűket is találhattok. Próbáljátok ki a legfinomabb falatokat, és ha valamelyik nagyon ízlik, akár otthonra is bevásárolhattok.

A Budaörs mellett található Kőhegyi Kápolna méltán híres zarándokhely, évente rengeteg látogatnak el ide. Érdemes előre megtanulnod a történetét, hogy odafelé sétálva elkápráztathasd kiszemelted. Kényelmes lépcsősor vezet a kápolnához és a siker garantált, hiszen gyönyörű kilátásban is gyönyörködhettek.

Budaörs szebbnél szebb helyszínekkel vár, ráadásul csak egy ugrásra van a fővárostól. Így a randihelyszínek miatt már nem is kell aggódnod, mindössze a párod kell megtalálnod hozzá. Regisztrálj a Randivonal budaörsi társkeresőjére és találd meg számodra az ideális társat.

Addig is, ha vicces történetekbe keveredsz, írd meg nekünk elcseszett randi jeligére, hogy mások is érezzék, nincsenek egyedül. Ha viszont megtaláltad a párod, írd meg a el sikersztorikba, hogy reményt meríthessenek azok is, akik még nem találták meg az igaz szerelmet.

BudaörsBudaörs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk