Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Bringás társkeresők

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

1 270 bringás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Két keréken szebb a világ, de még szebb lehet, ha valaki osztozik veled ezen a szenvedélyen. A bringzás amellett, hogy kiváló mindennapi sportolási lehetőség, manapság már egy életforma is. Ha legszívesebben mindenhova bicóval jársz, gondolj bele milyen jó érzés lesz olyan társat találni, aki hasonlóan bringamániás, mint te. Állítsd be a profilodban a megfelelő címkét, így nagyobb eséllyel találhatod meg a párod, akivel majd közösen pattantok a nyeregbe, és együtt fedezhetitek fel a világot. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg bringás társkeresőinkkel.

Néhány bringás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb bringás társkereső férfiak

Gergő (39)
Társkereső Budapest
3 napja tag
bringás
türelmes
komoly
Röviden és címszavakban: önálló élet, elfogadó értelmiségi személyiség, önismeret (aktívan fejlesztés alatt áll :)), fejlett szépérzék, nyugalom, nevetés és egy kellő adag irónia. Szeretek beszélgetni, ezer és kétszázharmincnégy dolog érdekel, szeretem, ha valaki szeret játszani és közel egy szinten képes ezt velem űzni. (Kémia, khm...) Az EQ és IQ relatív, de azt hiszem mindkettőből jutott valamennyi. Az alkotás, a kreatív önmegvalósítás fontos számomra, mindegy, hogy ez a főzésben, játékban, írásban vagy valami kézzel foghatóbban nyilvánul meg. Szeretem élvezni az életet, szeretem, ha ezt meg tudom valakivel osztani. A munka és hasonlók kapcsán komoly(abb), de általában inkább laza és könnyed a hozzáállásom a világhoz. Fontosnak tartom az élőlények szeretetét, bár az állatok közül azért megválogatom, hogy mivel élnék együtt, de öregkoromra tuti lesz egy nagy üvegházam és néhány magaságyásom. Hasonlóképp imádok bizonyos fesztiválokra sátorral kiköltözni és élvezni a természetet, a zenét és minden mást, távol a várostól és a térerőtől, mert időnként kell ez is. Nem az átlagost keresem, hanem valami olyat, amitől még az őserdő is lángrakap. És nem hordok farmert már évek óta. Ha ez esetleg elriasztana. :)
Henrik (53)
Társkereső Iszkaszentgyörgy
3 napja tag
bringás
természetbarát
színházkedvelő
Egy olyan TÁRSat keresek, akivel egyezik az értékrendünk, hasonló az értelmi- és érzelmi intelligenciánk és működik a kémia. A személyes találkozásban hiszek, percek alatt kiderül minden !!
Zoli (55)
Társkereső Budapest, XXIII.
4 napja tag
bringás
empatikus
őszinte
Egy tartalmas és komoly érzelmeken nyugvó párkapcsolatban érezném jól magam. Ismerj meg, hogy te alkothass véleményt rólam.
Jocó (42)
Társkereső Nyírbátor
5 napja tag
bringás
becsületes
őszinte
Sziasztok kövér extra kövér pasit keresek kor méret mindegy mert csak azokra gerjedek jelentkezz bátran!

Online bringás társkereső nők

Évi (61)
Társkereső Kistarcsa
30 perce lépett be
bringás
empatikus
optimista
Nagyra értékelek minden férfit, ha őszinte, megbízható, határozott, lehet rá számítani. Veled is bármikor megtörténhet, ami velem esett meg. Mozgáskorlátozott lettem nemrég. Csak a mozgásom sérült, az agyam és a szívem a helyén van. Azt szoktam mondani, hogy amíg jobban tudok mozogni, mint Stephen Hawking, addig nincs okom panaszra. Mérnök vagyok, szeretem a munkám. Szeretek egyedül lenni, de időnként hiányzik egy társ. Korábbi életemben sokat utaztam. Tudom értékelni a másságot, ha valaki mástól boldog, mint én. Minden ember egyedi! Fiaim már felnőttek, saját életüket élik. Már sok éve megözvegyültem. Nemsokára nyugdíjba megyek. Szeretném a szép éveket veled tölteni, szeretetben. Diplomás / nem diplomás kérdése: a diplomás számomra azt jelenti, hogy folyamatosan tanul, nem elégszik meg azzal, amit az iskolában megtanult. Az agyát karbantartja, dolgoztatja, új dolgokat próbál ki, kreatívan áll hozzá az élethez. Ha nincs diplomád, de ilyennek érzed magad, ne habozz! Nézd meg, kit keresek. Ha beleillesz a képbe, és el tudod fogadni, hogy időnként segítségre van szükségem (például ajtót nyitni nekem), akkor várom jelentkezésed.
Szilvia (43)
Társkereső Budapest, VIII.
15 perce lépett be
bringás
rendszerető
érzékeny
A magány nem a barátom. Soha nem is lesz az. Keresem a férfit, aki tisztel, szeret és önmaga lehet mellettem. Pont ugyanezt vállalom és szeretném adni is.
Niki (36)
Társkereső Budapest, XIII.
2 órája lépett be
bringás
őszinte
romantikus
“Stay close to people who feel like sunshine.”
Judit (61)
Társkereső Kalocsa
2 órája lépett be
bringás
színházkedvelő
természetbarát
Mindenhez közel, és mindentől távol élek. Kalocsán. Szeretem, ha szeretnek, és én is szerethetek. Kemény 3 év van mögöttem, de túl vagyok rajta, így ismét készen állok egy minőségi párkapcsolatra! Ha többet szeretnél tudni rólam, kérdezz bátran.

Online bringás társkereső férfiak

Árpi (41)
Társkereső Szigetszentmiklós
2 órája lépett be
bringás
érdeklődő
filmkedvelő
Vidám természetű, társasági ember vagyok, aki nem riad meg a kihívásoktól. Szeretem a minőségi együttléteket, jókat beszélgetni, kirándulni, biciklizni, utazni. Szeretek főzni és a villanykörtét is ki tudom cserélni 🙂
Krisztián (45)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
bringás
nyugodt
túrázós
Budapesten élek, rendezett körülmények között, magánszférában dolgozok. Munkám ide köt Budapesthez, de el tudom képzelni az életem a városon kívül is, sőt. Nyugodt jókedvű ember vagyok, szeretem a természetet, és mindent, ami ezzel kapcsolatos, kirándulás, utazás, szeretem a kirakodó vásárokat, érdekes kiállításokat, hétvégi rendezvényeket. Szeretek víz mellett lenni parton sétálni, időm nagy részében biciklizek, a városban, de jobban szeretek a környéken tekerni. Háziállatot most nem tartok, de nem zavar, ha Neked van, csak ne legyél „macskás nő”, és itt nem a macskával van a probléma. Jól érzem magam a 4 fal közt is kettesben, egy jó filmet nézve. Bár főzők, szerény repertoárom van, nem vagyok konyhatündér, ez nem is elvárás részemről, de szívesen segítek a konyhában, és a felhasználói oldalon, hasznos tudok lenni: ) Legerősebb autós kártyám hogy, mindent megcsinálok a ház, lakás körül és benne, szakik hozzám nem jönnek. Van elképzelésem a világról, van mondanivalóm, munkában vannak terveim elképzeléseim, de figyelmem most már inkább a magánéletemre szeretném fordítani, szabadidőmre, páromra, otthonomra. Lezárt múlttal, nyitott szívvel, tele tervekkel keresem párom komoly kapcsolat reményében.
Attila (36)
Társkereső Szombathely
8 perce lépett be
bringás
állatbarát
hobbifutó
Keresem azt a Nőt, aki majd elcsavarja a fejem, és teljesen levesz a lábamról! :) Komoly kapcsolatban gondolkodom! 36 éves, független, egzisztenciával és jövedelemmel rendelkező férfi vagyok. Közvetlen, barátságos embernek tartom magam. Szeretem a humort, a lazaságot, egymás ugratását, de ugyanakkor komoly is tudok lenni, ha a helyzet úgy kívánja. Alapvetően intellektuális típusnak tartom magam. Szívesen megnézek például egy operát, vagy elolvasok egy politikai témájú könyvet, viszont szeretem az olyan könnyed programokat is, mint például egy szombat esti buli. A sötét kis titkaimat meg majd akkor mesélem el, amikor már nekiállunk privátban beszélgetni! :D ;) Remélem, sikerült felkeltenem az érdeklődésed! Legyen szép napod! :)
Géza (52)
Társkereső Szentendre
11 perce lépett be
bringás
állatbarát
balatonimádó
Sportot,művészet, beszélgetéseket kedvelő vagyok de természetesen mindenre nyitott vagyok. Ezeknek az elkövetésére keresem páromat,társamat

Diplomás bringás társkereső nők

Ildikó (49)
Társkereső Debrecen
Főiskolai diplomás (operátor)
bringás
optimista
filmkedvelő
Őszinte, komoly, hosszú távú kapcsolat reményében regisztráltam.✌️ Normális értékrendű, családcentrikus, természetkedvelő, állatbarát nő vagyok. Ismerkednék hasonló értékrendű, teljesen független, korban hozzám illő férfival. Kaland kizárt!👍 Sexőrültek, több száz km-re élők fiam korabeliek, válófélben-külön élők, kamionosok - kétlaki életet élők kíméljenek! 👍
Márta (63)
Társkereső Jászberény
Főiskolát végzett
bringás
alázatos
becsületes
Nyitott, gyermekcentrikus pedagógus vagyok. Kutyám is, cicám is van, állatrajongó vagyok. Szeretem a természetet, Pszichológiai érdeklődésű vagyok. Szeretném hinni, hogy ez Föld, egy sokkal élhetőbb világ lesz. Magyarország főleg. Keresem azt a férfit, aki eleinte kellemes szabadidő partner, később egy igaz jóbarát, akivel egy hosszan tartó párkapcsolatot is ki tudunk akítani. Először nyilván semmilyen összeköltözéssel. Önálló egzisztenciám van, lakásom egy zöldövezeti részen a Jászságban. Nem keresek eltartót, nincsenek bakancslistás kívánságaim. Igaz embert keresek.
Judit (63)
Társkereső Nyíregyháza
Egyetemi diplomás (Jog)
bringás
figyelmes
érdeklődő
Pozitív életérzés és jövőkép, megfelelő empátia, tolerancia, vidámság kell ahhoz, hogy az ember itt regisztráljon...én ezekkel mindegyikkel rendelkezem, mert így élem jól az életem. Semmivel nem csinálok mást mint korábban, de egy kicsit lassítottam, mert a gyorsan élő emberek mellett hamar elmegy az élet...így a munkám továbbra is az amit szeretek, továbbra is sok-sok teljesítménykényszer nélküli túra, kerékpározás, evezés, síelés és minden olyan tartalmas program, ami feltölt, elgondolkodtat és boldoggá tesz. Mivel nem hiszek az ellentétek vonzásában, hasonló életet élő ember társaságát keresem. Terveim vannak bőven, most leginkább az, hogy lakóautóval eljutni azokra a helyekre amit még nem láttam, vagy ismét megnézni a kedvenc életszíntereimet. De ami ettől is a legfontosabb, a családom és a barátaim szeretete....az együttléteink tartalmasabbá tétele. Szerintem a fotók / igyekeztem viszonylag frisseket feltölteni / visszaadják az egyéniségemet......Tehát, akkor hajrá, induljunk.
Melinda (42)
Társkereső Budapest, III.
Főiskolai diplomás (Környezetmérnök, közgazdász)
bringás
céltudatos
őszinte
Olyan könnyű és természetes megfogalmazni hogy kit is keresek, mégis megtalálni oly nehéz... Szeretem a kihívásokat, hiszek benne hogy nyitott szívvel és kitartással szerencsével járhatunk. Boldog ember vagyok, olyas valaki aki jól érzi magát a bőrében, akinek a pohár mindig félig tele van. Értékelem a hétköznapokat, az apró dolgokat, a szeretteimmel együtt töltött idő jelentőségét. Szeretek kirándulni, úszni, cangázni, utazni, filmeket nézni, egy jó kv mellett beszélgetni és imádom az állatokat. Az utam az életben már megtaláltam, s szívesen megosztanám...

Diplomás bringás társkereső férfiak

Martin (27)
Társkereső Aszód
Egyetemet végzett
bringás
alázatos
érdeklődő
27 éves srác vagyok. Jelenleg egyedülálló és szeretném megtalálni az a fiút/Férfit, aki tud az én másik felem lenni jóban-rosszban egyaránt :) Szeretek utazni,hosszúkat beszélgetni, biciklizni meg fotózni :)
Robi (44)
Társkereső Budapest, VIII.
Főiskolát végzett
bringás
táncoslábú
filmkedvelő
Hello! Rajztanár vagyok, így a nyaram szabad. Szóval elmehetnénk együtt pl. Az Ördögkatlan fesztre, vagy kibringázhatnánk a Dunapartra egy borral a hatizsákban. ✌️❤️ Szerezzünk közös élményeket, beszélgessük át az éjszakát és szeressünk bele egymás agyába! Szóval kapcsolat a cél! Ha neked is, írj batran!
Feri (62)
Társkereső Budapest, XV.
Főiskolát végzett
bringás
táncoslábú
balatonimádó
Fotó alapján nem lehet eldönteni ki milyen ember.A személyes találkozásban hiszek ott dől el két ember mennyire szimpatikus egymásnak.A többi majd kialakul.... „Mi az, szeretni valakit? Sokáig azt hittem, megismerni... tökéletesen megismerni, minden titkával megismerni a másik test minden reflexét, a lélek minden indulatát... megismerni talán annyi, mint szeretni. De ez csak elmélet. Egyáltalán, mi az, megismerni? Mennyire lehet megismerni valakit?” Barátság,mentális,érzelmi kapcsolódás,lezárt múlt,hasonló értékrend,közös programok,nyugodtság,megbocsájtás,tolerancia,szavak nélkül is megértjük egymást." Pierce Brosnan frappáns vallomása az újságíróknak, hiszen sokan bántják őket, amiért feleségével meghíztak. Szeretünk együtt jókat enni, és ezáltal tudunk hatalmasakat nevetni. Meghíztunk, megőszültünk, és megöregedtünk. Nem baj. A fizikai testünk csak átmeneti, de a szerelmünk örök."
János (50)
Társkereső Hajdúszoboszló
Egyetemi diplomás (Villamos ipar)
bringás
precíz
laza
Két fiam van, 20 és 23 évesek. Az idősebb dolgozik a fiafalabb Óbudán tanul. Egyenlőre isnerkededés céljából vagyok itt, de hosszútávú éltvitelszerű társkapcsplat a végső cél. Kertes házban lakom.

Keresztény bringás társkereső nők

Bettina (60)
Társkereső Veszprém
hite: római katolikus (alkalmanként)
bringás
balatonimádó
sportos
Veszprémben élek. Üdvözlet minden Férfi Társkeresőnek!Már jártam ezen az oldalon, szerencsés voltam, találtam szerelmet, de elrontottuk. Most újra itt vagyok pozitívan keresek társat 55-65 év között barátkozás céljából. Majd az idő eldönti ki lesz a megfelelő, ismerkedni kell...
Ibolya (67)
Társkereső Miskolc
vallása: református (nem gyakorlom)
bringás
határozott
könyvmoly
Pozitív szemléletű, életvidám, aktív és színes életet élő nő vagyok, aki sokat vár még a jövőtől. Realista és romantikus egyszerre, aki két lábbal áll a földön, de tud szárnyalni is. Bár friss nyugdíjas vagyok, nem tudok nem dolgozni. Munkaszenvedélyemet tompítják a hobbijaim. Nagyon szeretek barátokkal jönni-menni, biciklizni, sétálni a természetben és városban egyaránt, utazgatni és világot látni. A mindenapos, csendes kikapcsolódás azonban az olvasás. Végül vagyok –mint, minden ember- teljesen egyedi, számos erénnyel és esendő hibával.
Rita (35)
Társkereső Budapest, XI.
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
bringás
empatikus
pozitív
Életvidám, aktív életet élő és pozitív gondolkodású nő vagyok. Nagy erősségem az életöröm és mindenben a jót igyekszem meglátni. Szeretek a természetben lenni, kirándulni, sportolni, utazni, de a kevésbé pörgős, kikapcsolódós programokat is nagyon szeretem.
Judit (51)
Társkereső Budapest, III.
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
bringás
természetbarát
színházkedvelő
Bringázok, pár éve motorozok, kirándulok, sétálok, jógázok, a csikunggal most ismerkedem. Nagyon szeretek olvasni és színházat. A zene a versek a művészet része az életemnek. Van két felnőtt fiam. Mindenki önállóan él.

Keresztény bringás társkereső férfiak

Sándor (34)
Társkereső Budapest, I.
hite: református (nem gyakorlom)
bringás
óvatos
humoros
Mindenki kép alapján dönt.
Lackó (46)
Társkereső Komárom
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
bringás
segítőkész
csendszerető
Sziasztok 47 éves fiatos srác vagyok szeretném megtalálni életem szerelmét .Arra szeretnék kérni mindenkit akinek levelet írok tiszteljen meg azzal hogy válaszol még akkor is ha nem vagyok az esete köszi. Elég annyi hogy köszi de téged kereslek vagy valami ilyesmi.
Miki (52)
Társkereső Szombathely
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
bringás
őszinte
állatbarát
Szia, Miki vagyok, Szombathelyen élek. Társam keresem... Ismerkedjünk és kiderül, kialakul...
Norbert (39)
Társkereső Budapest
hivő: egyéb keresztény (nem gyakorlom)
bringás
optimista
becsületes
Olyasvalakit keresek, aki érdeklődő, nyitott és fiatalos. Fontosnak tartom a sportot és az egészséges étkezést :) Örülnék, ha a bemutatkozásodban bemutatkoznál, nem pedig az igényeidet sorolnád fel. Sokat dolgoztam magamon és a kevésbé előnyös tulajdonságaimon, könnyen kapcsolódom a hozzám hasonló impulzív, nyitott és szenvedélyes emberekhez :) Örülnék neki, ha sikerülne hozzám hasonló fiatalos, nem balkáni gondolkodásmódú hölggyel megismerkednem :) Imádok udvarolni, ha valaki tetszik, elsődleges szeretetnyelvem az érintés. Vonzanak a mély beszélgetések, a filigrán testalkat, az őszinteség, önazonosság, sok és széles mosoly... sajnos manapság már kevesen képesek őszintén mosolyogni, akár az utcán egy idegenre is....

Fiatal bringás társkereső férfiak

Dániel (25)
Társkereső Kübekháza
bringás
szentimentális
csendszerető
-Nagyon sok minden érdekel... (zene, sütés/főzés, filmek/sorozatok, biciklizés, séta, túrázás, stb) -Filmek: fantasy, sci-fi -Zene: rap, rock, metál, punk, J-rock. - Szeretek sütni és főzni. -Cicákbol sosem elég. -Imádom a morbid humort
Richard (27)
Társkereső Németország
bringás
segítőkész
elhivatott
123456789101112131415161718192021222324252627282930
Laci (23)
Társkereső Budapest, XVII.
bringás
alázatos
becsületes
Hogy miért vagyok itt? Jó kérdés... Nagyon már nem tudok reményt fűzni ehhez az app-hoz.. de azt tudom hogy én mint ember mit keresek.. Csak is kizárólag komoly kapcsolatot szeretnék.. Nincs se időm se kedvem holmi egyszer találkozunk dologra.. Amennyiben te is kapcsolatot keresel és nem csak dugó partit akkor nem lesz probléma. Nos amit elvárok q másik féltől: legyen őszinte és tisztességes. Mi olyan nehéz ebben? Természetesen én ugyan ezt fogom nyújtani. Emelett egy kedves Empatikus őszinte embernek vallom magam. Amennyiben szeretnél te is egy jót beszélgetni remélve hogy ebből egy komoly kapcsolat is születhet írj nyugodtan. Igen nem vagyok egy mai fiatal aki aki bulizni jár és csatak részeg minden hétvégén. Szeretek a jövőre koncentrálni és tenni a jövőért. Szeretek mindenre megoldást találni s egy ambiciózus ember veszett el bennem aki szereti a kihívásokat és szeret bizonyos célokért tűzön vízen keresztül menni. Köszönöm hogy ha elolvastad.
Tamás (21)
Társkereső Almásfüzitő
bringás
érdeklődő
állatbarát
Sziasztok *moderálva* Tamás vagyok 21 éves. Posta depóban dolgozom. Szabadidőben gépezek, ritkábban olvasok, bicózok

Néhány bringás társkereső bemutatkozása

  • Peter (47), Debrecen Sziasztok! Szia kedves látogató! Komoly kapcsolatot keresek! ;)
  • Kiara (65), Budapest, XIII. Ha kíváncsivá tettelek keress bátran! Kell lenni egy másik felemnek, aki úgy látja a láthatatlant, úgy gondolja a megfogalmazhatatlant, mint én. Érdekes lenne az életünket az egyéniséget megőrrizve egy vezérfonál mentén élni.Kölcsönös megelegedéssel a csónakban együtt evezni. Email vagy telefonszám megadásával tudunk kapcsolatba lépni.
  • Liza (64), Siófok A biztos kikötő!? Kedves Ismeretlenek és Ismerősök! :) Mostanában inkább csak a kíváncsiság vezérel, amiből persze bármi alakulhat. Ha így lenne csak annyit írnék, hogy a szabadidő hasznos és "haszontalan" eltöltéséhez keresem végleges páromat a saját korosztályomból, egyelőre összeköltözés nélkül. Nem vagyok előfizető, válaszolni csak akkor tudok, ha email címet kapok. Mosolygós, vidám napokat! :)
  • Szabolcs (42), Szekszárd Sziasztok! Családcentrikus férfi vagyok. Káros szenvedélyektől mentes életet élek. Alapvetően jó kedvű vagyok. Nagyon fontos számomra, hogy az együtt töltött idő jó kedvű, boldogsággal teli legyen, bizalom, őszinteség, szerelem legyen. Ha szeretnél többet tudni írj rám.
  • András (62), Demecser Sziasztok! András vagyok, 62 éves, lakhelyem Demecser.Komoly kapcsolatot keresek.B. aTWOO-n vagyok!!!
Két keréken szebb a világ, de még szebb lehet, ha valaki osztozik veled ezen a szenvedélyen. A bringzás amellett, hogy kiváló mindennapi sportolási lehetőség, manapság már egy életforma is. Ha legszívesebben mindenhova bicóval jársz, gondolj bele milyen jó érzés lesz olyan társat találni, aki hasonlóan bringamániás, mint te. Állítsd be a profilodban a megfelelő címkét, így nagyobb eséllyel találhatod meg a párod, akivel majd közösen pattantok a nyeregbe, és együtt fedezhetitek fel a világot. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg bringás társkeresőinkkel.

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk