Bringás társkeresők

2 528 bringás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Két keréken szebb a világ, de még szebb lehet, ha valaki osztozik veled ezen a szenvedélyen. A bringzás amellett, hogy kiváló mindennapi sportolási lehetőség, manapság már egy életforma is. Ha legszívesebben mindenhova bicóval jársz, gondolj bele milyen jó érzés lesz olyan társat találni, aki hasonlóan bringamániás, mint te. Állítsd be a profilodban a megfelelő címkét, így nagyobb eséllyel találhatod meg a párod, akivel majd közösen pattantok a nyeregbe, és együtt fedezhetitek fel a világot. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg bringás társkeresőinkkel.

Néhány bringás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb bringás társkereső nők

Viki, 46 éves
Társkereső Siófok
11 órája tag
Szia, Viki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gyöngy, 53 éves
Társkereső Dunakeszi
4 napja tag
Kicsit olyan ez, mintha kitenné magát az ember a húspultra és ott nézegetik, mustrálják... Majd megkérdezik az előadót: Van más is? Nyitott ember vagyok, ennek köszönhetően könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, de igazán közel csak keveseket engedek magamhoz. Szeretek nevetni, szeretem a vidámságot, az élet napos oldalát megtalálni. Jól érzem magam, miközben nézem a lemenő napot egy pohár hűvös borral a kézben, suhanva a fák között, vagy a folyó mentén két keréken. Társasjátékozni, miközben könnyesre nevetjük magunkat magunkon és egymáson. Nem görcsösen és mindenáron keresem a páromat, de van még néhány jó évem, hogy egymásra találunk azzal, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Olyan párt keresek, aki meg tud nevettetni! Akivel bármit meg lehet beszélni, nem sértődős és tud kommunikálni. A dohányos, negatív, önmagukra igénytelen embereket kérem, írjanak másnak.
Zsuzsanna, 57 éves
Társkereső Budapest, III.
5 napja tag
Zsuzsanna vagyok, 57 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anita, 31 éves
Társkereső Szeged
6 napja tag
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb bringás társkereső férfiak

Balázs, 35 éves
Társkereső Kaposvár
11 órája tag
Balázs vagyok, 35 éves, lakhelyem Kaposvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 46 éves
Társkereső Sülysáp
28 órája tag
Őszinte, vidám, alapvetően jókedvű vagyok. Szeretek beszélgetni, és általában könnyen barátkozom. Komoly, tartós kapcsolatra keresek egy igazi társat. A kapcsolatban számomra a legfontosabb az őszinteség. Szeretnék közös programokat, élményeket. Együtt töltött időt. Érintést, simogatást, összebújást, ölelést, hogy szerethessek valakit és engem is szeressen valaki.
Zoltán, 42 éves
Társkereső Budapest, XXII.
39 órája tag
Másik felemet szeretném megtalálni ebben a rohanó világban egy olyan hölgy személyében aki hozzám hasonlóan átlagos vagy vékony ,s van még a szívének vágya arra hogy őszintén hűségesen szeressék és viszont tudjon nyújtani érzelmet . . Mutasd meg hogy nem vesztek el még az igazán érzelmes nők ebben a világban. Nem akarom lehozni neked a csillagokat hanem veled mi is azzá válljunk hogy mások is gyönyörködhessenek bennünk
Károly, 51 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
3 napja tag
Kedves Látogató! Társam keresem egy tartalmas, szeretetteljes közös életre. Szeretek utazni, túrázni bakancsban vagy két keréken. Jelenleg Budapest és Harkány között élem az életem. A hasonlók vonzásában hiszek.

Online bringás társkereső nők

Ildikó, 55 éves
Társkereső Balatonszárszó
2 órája lépett be
Nőies, fiatalos, igényes 50-es. Tv és műköröm nélkül, sorból kissé kilógva keresem, hogy kit keressek. Kulcsszavak: természet, napsütés, vízpart, bringa, nagyonBalaton, kultúra, önismeret. apróörömök, zajlikazélet. Szeretetnyelvek: érintés és minőségi idő Néhány különböző dal, amit szívesen hallgatok: https://www.youtube.com/watch?v=hQVXSvEw8_0 https://www.youtube.com/watch?v=1SRFSvpS-k4 https://www.youtube.com/watch?v=11afPoEkJL8 https://www.youtube.com/watch?v=XdQfQ4J8cYA
Eszter, 46 éves
Társkereső Balatonszárszó
2 órája lépett be
. “A legfontosabb dolog a világon, hogy hajlandó légy föladni azt, aki vagy, azért, akivé válhatsz”. Változásra, fejlődésre nyitott személyiség vagyok, jó, ha ebben hasonlítunk. Minden egyéb képes kialakulni, ha az értékrendünk hasonló.
Hajni, 35 éves
Társkereső Budapest, III.
3 órája lépett be
Szia, Hajnalka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Orsolya, 33 éves
Társkereső Szeged
2 órája lépett be
Szeretem a szabadidômet a termèszetben eltölteni! Szeretek sportolni,kerékpározni,sétálni,úszni,fôzni, pihenni és összebújni, olvasni! Vagy csak egy jót beszèlgetni a nap végèn!

Online bringás társkereső férfiak

Arnold, 26 éves
Társkereső Szerbia
5 órája lépett be
Arnold vagyok, 26 éves. Társam keresem Szerbia környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 53 éves
Társkereső Esztergom
1 órája lépett be
53 éves minden káros szenvedélytől mentes nyugodt romantikus tipikus rák vagyok. Nem lakhatást nem cselédet.szolgát hanem egyenrangu szerető társat keresek. Nem szégyenlem ha veked kézenfogva sétálok az utcán vagy csak úgy viszek egy szál virágot neked a kezemben. Szeretem ha nem csak a testedet de a lelkedet is átölelhetem! A konyhában szivesen időzöm imádok főzni és mosogatni. Szeretek moziba, szinházba, opera-operett szinházba koncertekre járni. Járom a kéktúrát,napi 20-30km-t kerékpározom. Szeretem a munkám de nem vagyok munkamániás. A párom minden és mindenki előtt van! Szeretek vele minnél több időt tölteni tartalmas beszélgetéseket, holdfényes sétákat tenni. Szeretem , ha melettem nőnek érezheti magát ezért mindent meg is teszek. A házimunkát megosztva közösen végezni. Nem vagyok átlagos gondolkodásu sem a nőkkel való viselkedés sem az életfelfogás tekintetében. Ezt azért írom , hogy a késöbbiekben ne okozzon gondot! Nem kalandot , szexpartnert keresek hanem egy őszinte társat! Imádom Erdélyt és az ott élő embereket ! Születésileg szabolcsi vagyok de sosem éltem ott!
Péter, 54 éves
Társkereső Budapest, IV.
23 perce lépett be
Megbízhatóság, humor, mély és tartalmas beszélgetések, játékosság, sport, tánc, tánc, tánc… 😊
Imre, 49 éves
Társkereső Veresegyház
3 órája lépett be
Szia kedves társkereső! Hagyományos értékrenddel, biztos egzisztenciával független párkeresőként keresem a boldogságot. Káros szenvedélyektől mentesen élem a cseppet sem sablonos és unalmas életem. Nyitott szemmel járom a világot, és ezt próbálom a való életben kamatoztatni. Úgy érzem, hogy nagyon jó emberismerettel és kifinomult érzelmi intelligenciával rendelkezem. Sem a munkámban sem a magánéletben nem ismerek lehetetlent. Vállalkozó vagyok, és hozzá vagyok szokva az élet adta furcsa helyzetekhez, és a véleményemet a tiszta érzéseim alapján, a szemedbe nézve mondom el neked. Szeretem a munkámat, szeretek utazni, kirándulni, sportolni, imádom a hegyeket a természetet és a romantikus esti vacsorákat! Szeretném megtalálni azt a hölgyet, akinek érzelmileg is át tudnám adni azt a szépet és jót ami bennem lakozik! Természetesen a rossz tulajdonságaimat titokban tartom, de ha úgy alakul, hogy kölcsönös a szimpátia közöttünk, a személyes találkozásunk alkalmával elárulom neked! Biztos lehetsz benne, hogy tisztességesen és becsületesen közelítek feléd, és történjen bármi az életben, nem fogsz sérülni általam! Sok sikert kívánok mindenkinek!

Diplomás bringás társkereső nők

Anna, 44 éves
Társkereső Szeged
Egyetemet végzett
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laura, 25 éves
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
Laura vagyok, 25 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kata, 39 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett
\"Hagyományos\" értékrenddel rendelkező társamat keresem, aki hasonlóan pozitívan látja a világot, megéli az élet \'apró\" örömeit, és aki szereti a természetet, szeret kirándulni, túrázni, a többi személyes találkozáskor úgyis kiderül..
Magdi, 53 éves
Társkereső Budakeszi
Főiskolai diplomás (Zeneművészeti- hegedű)
Magdi vagyok, 53 éves, lakhelyem Budakeszi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás bringás társkereső férfiak

Máté, 24 éves
Társkereső Győr
Egyetemi diplomás (gazdaságinformatikus)
Szeretek túrázni, kirándulni, biciklizni, de a kanapén sorozatozás sem áll távol tőlem. Otthon vagyok a konyhában, gyakran próbálok ki új vagy rögtönzött kajaötleteket. Kedvelek sokat beszélgetni, sokminden érdekel, nyitott vagyok arra hogy gondolataid engem is elgondokoztassanak.
Feri, 49 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Főiskolát végzett
Szia, Feri vagyok, Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Főiskolai diplomás (Fényképészet)
Imádom az okos nőket, mert nem buták. Vidám ember vagyok jó humorérzékkel ( állítólag ). Megbízhatónak tartanak, de a PIN kódját eddig csak édesapám adta meg nekem. Kiegyensúlyozott vagyok, nem tudom mikor voltam utoljára ideges... mondjuk nincs TV-m és ez sokat segít ebben Hiszek a felkészülésben, mert nem szeretek kapkodni, de ha kell tudok gyorsan dönteni. Ha hibázok, gyorsan beismerem, és igyekszem tanulni belőle. Szeretem a szép, kifinomult dolgokat, és örömmel tölt el ha én is létre tudok hozni valami hasonlót. Az igénytelenség taszít, a közönséges emberektől menekülők.
Laci, 49 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett
A személyes találkozás híve vagyok, (nem levelezőpartnert keresek.)

Keresztény bringás társkereső nők

Ildikó, 49 éves
Társkereső Aszód
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Ide îrhatok bàrmit, semmi jelentősége nincs... A beszélgetés, talàlkozàs dönt el úgyis mindent😊
Katalin, 46 éves
Társkereső Veszprém
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anita, 43 éves
Társkereső Szolnok
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Anita vagyok. 42 éves szingli, gyermekem nincs se káros szenvedélyem.Keresem megbízható társamat hasonló korosztályban.
Ilona, 65 éves
Társkereső Amerikai Egyesült Államok
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
itt a nyugdij kapujaban szeternek megismerkedni humoros,sportos,csavargast kedvelo uriemberrel

Keresztény bringás társkereső férfiak

Mihály, 40 éves
Társkereső Vác
hivő: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
László, 45 éves
Társkereső Eger
római katolikus vallású
Sziasztok!Fiatalos, Sportos,vidám természetű,nem dohányzó, Vagyok. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Szép napot mindenkinek Laci
Attila, 36 éves
Társkereső Románia
református vallású
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
ANDRÁS, 51 éves
Társkereső Budapest, II.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, ANDRÁS vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatal bringás társkereső nők

Bea, 19 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Szia, Bea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Liza, 27 éves
Társkereső Budaörs
Liza vagyok, 27 éves, lakhelyem Budaörs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Fruzsina, 25 éves
Társkereső Maglód
Fruzsina vagyok, 25 éves. Társam keresem Maglód környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Eszter, 27 éves
Társkereső Vác
Eszter vagyok, 27 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatal bringás társkereső férfiak

Zsolt, 18 éves
Társkereső Hajdúnánás
Zsolt vagyok, 18 éves, lakhelyem Hajdúnánás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dávid, 26 éves
Társkereső Eger
Szia kedves érdeklődő! Dávidnak hívnak, és abban a reményben regisztráltam az oldalra, hogy hátha itt találom meg a párom. Magamról egy pár mondatban annyit, hogy nem vagyok egy nagy társasági életet élő ember, inkább a csendesebb helyeket szeretem. Szeretek kirándulni, főleg az erdőbe, természetbe, de a városban sétálást sem vetem meg. A csillagjegyem Ikrek, és a jegyre jellemző tulajdonságok nagyjából igazak rám. Ezért főleg Vízöntő, Mérleg, Nyilas jegyűekkel jövök ki jobban... Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj nyugodtan. Nem vagyok előfizető.
Miki, 26 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szia, Miki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
András, 25 éves
Társkereső Kalocsa
András vagyok, 25 éves, lakhelyem Kalocsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as bringás társkereső nők

Gabriella, 33 éves
Társkereső Bocskaikert
Sziasztok Gabriella vagyok 33 éves egy normális férfit keresek komoly kapcsolatra vágyom és már nagyon szeretnék boldog lenni és aki hüsséges hozzám és aki összinte velem.
Zsani, 39 éves
Társkereső Nyíregyháza
Zsani vagyok, 39 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Livienne, 34 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Kedves Lovag! Ha szeretned jol erezni magad egy vegelathatatlan elmenyekkel teli utazason egy szivebol mosolygni tudo, eletvidam No tarsasagaban, akivel a hetkoznapok is szinesek, a reggelek vidamak es szeretetteljesek, akkor talan allj meg egy pillanatra, mert hiszem, hogy lehetek otthonod,ahol a Vilag megmentesebol megerkezve megpihenhetsz,ahol egy kedves szo,egy igaz oleles, megertes es egy oszinte mosoly var rad. Rad, a Hosre,akire felnezhetek amikor gyoztes csata pora lepi be arcodat,es akkor is,amikor eppen ugy tunik,hogy nincs kiut.Ott leszek szamodra,veled,melletted,csak kerlek nagyon vigyazz ram! Szivesen hallanek feloled, amennyiben teljes mellszelesseggel allsz a front vonalban,ha kell,de pancelban is tudsz gyengeden banni a noddel.Ha te vagy az,aki mersz uralkodkodni a birodalmadban,de vigyazol a radbizottakra.Ha te vagy az,aki kepes az Egbol kapott szikrat es teremto erejet egyesiteni asszonya latasaval...ha te vagy az,en eleljtenem a keszkenomet,hogy Te felvehetsd.
Szabina, 35 éves
Társkereső Budapest
Szia, Szabina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as bringás társkereső férfiak

Peti, 32 éves
Társkereső Tát
Amit szeretek: A sportos életmód kiemelt szerepet kap az életemben ezen belül is terepfutás, ahol hála Istennek szép eredményeket tudtam elérni. A sport a történelem és a természet szeretete mind megvan bennem, és ennek köszönhetően kiterjedt és szerteágazó az érdeklődési köröm, és teljes, izgalmas életet élhetek. Romantikus alkat vagyok, ami tudom kicsit szokatlan a férfiaknál... szeretek nyári éjszakán sétálgatni, ...Vagy a téli hóesésben az erdőben ....Balaton parton üldögélni naplementekor, vagy csak egy dombtetőről nézni a város fényeit.... Szívesen bújok össze egy pohár teával tv-t nézni....Mozi, étterem és múzeum is jöhet.. Imádok csavarogni. Nem iszom, nem dohányzom, hűséges típus vagyok.. Ha valakit szeretek, akkor ő nekem a világ közepe.....ezt éreztetem is vele...Egy kapcsolat alapja a hűség, a bizalom, a szeretet, enélkül semmit nem ér az egész.
Bence, 32 éves
Társkereső Budapest, IX.
Laktam Bangkokban és Londonban is. Most viszont ismét Budapesten.
Robi, 33 éves
Társkereső Bük
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 30 éves
Társkereső Dombóvár
Nem hiszem, hogy innen ismernél meg, de röviden: gyakran edzek, kedvelem a hosszú sétákat, szeretem az állatokat, és végül, de nem utolsó sorban tudok és szeretek sütni-főzni. :D

Középkorú bringás társkereső nők

Szilvia, 42 éves
Társkereső Győr
Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsuzsi, 46 éves
Társkereső Debrecen
Zsuzsi vagyok, 46 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Izabella, 48 éves
Társkereső Budapest, IV.
Szeretek mosolyogni. Ez azért fontos mert így próbálom élni az életet. Özvegy vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek filmet nézni , színházba , moziba járni, kirándulni úgy igazából hátizsákkal , térképpel😊 Szívesen barkácsolok, netezek, bringázom, de imádok otthon lenni is. Huuu de nehéz pár mondatba sűriteni milyen emberke vagyok valójában. Ismerj meg. A személyes találkozásban hiszek.
Eva, 49 éves
Társkereső Szeged
Eva vagyok, 49 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú bringás társkereső férfiak

Jani, 44 éves
Társkereső Sárbogárd
Vidéken élek, társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot, jelölj kedvencnek!
Istvan, 49 éves
Társkereső Miskolc
Az utolsó két kapcsolatom 10 évtől tovább tartott, és most se futó kalandot keresek... Ha szeretsz aktívan élni, sportolni, utazni, akkor biztos nem fogunk unatkozni együtt. :-)
Jani, 42 éves
Társkereső Békéscsaba
Jani vagyok, 42 éves, lakhelyem Békéscsaba. Mosok, főzök, takarítok, de már nagyon unom egyedül...🙃 Fotót privát elérhetőségre küldök.
Ákos, 49 éves
Társkereső Budapest, IV.
Szervusztok Újpest lakom, Dolgozok recepcios, szeretek biciklizni, komoly kapcsolatot keresek, én egy hűséges szerény érzékeny férfi vagyok, Barna hajú, Barna szemü, szeretek kirándulni, kutyámal sétálni futni. Szeretek nyíltan megbeszélni mindent kettesben, nyitott vagyok mindenre, legfontosabbak a legbelsöérzések, ketőn kőzőtt csak szerelem a lényeg.

50 év feletti bringás társkereső nők

Meli, 59 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Meli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erzsébet, 64 éves
Társkereső Németország
Erzsébet,64 éves,őzvegy, 171cm magas.Egy komoly partnert keresek akivel egyűt még szép élményeket élvezhetnék. Hobbik: kirándulni, kertészkedni,biciklizni,hosszú séták,stb ik.
Mária, 63 éves
Társkereső Marcali
Fiatalos, káros szenvedélyektől mentes, utazást, kirándulást kedvelő vagyok. Olyan férfival ismerkednék, akinek fontos a kölcsönös tisztelet, őszinteség, bizalom, hűség, szeretetteljes kapcsolat. Személyes találkozás meghatározó.
Hédi, 61 éves
Társkereső Szeged
Szia, Hédi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti bringás társkereső férfiak

Gábor, 61 éves
Társkereső Budapest
Szia, Gábor vagyok. 61 éves vagyok,Soroksáron élek. Szeretek túrázni,kerékpározni.Fb.. Gabor Brandt.Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Sajnos,csak kis képet látok,azokról akik megnéznek. Írni,válaszolni,nem tudok,csak,ha előfizetnék. Nem is tudom,mi értelme itt lenni,csak jelölgetni?
Tibor, 59 éves
Társkereső Franciaország
sziasztok szeretettre méltó párom keresem.őszinte bizalmi kapcsolatott.Ha te ilyen vagy írj nyugodtan,Hátha egyezzünk.
Zoltán, 65 éves
Társkereső Budapest, II.
Szívesen ismerkedem,abból még baj nem lehet!Nem dohányzom,és nem is fogyasztok alkoholt!Szeretek bringázni,ha az idő engedi.Nem vagyok előfizető,így nem tudok reagálni a megkeresésekre.
Zsolt, 62 éves
Társkereső Felsőörs
A Balatonon èlek egy csodaszèp helyen. Kerteket tervezek ès èpìttetek.

Néhány bringás társkereső bemutatkozása

  • Gergő (22), Tiszaalpár Mindig van megoldás. Nem vagyok a szavak embere se egy macsó hímzés de annál inkább tiszta szívűnek és bátornak vallom magam . Szeretem a természetet , állatokat, motorokat , mozgást, és jó ízűeket enni :D
  • Gergő (18), Sopron Sziasztok! Intelligens fiatal lány csapattársat keresek és remélem még is találom. :D
  • Gizella (66), Budapest kalandorok kiméljenek. Szeretem a természetet.Rejtvényezni,olvasni ha van idö rá.kirándulni.
  • Marcsi (43), Simonfa Egy mosoly, egy jó szó megváltoztatja a világot.. Irhatnék ide minden szépet és jót, de úgyis a személyes találkozás dönt el mindent... Kalandorok kíméljetek,☺️☺️
  • Magdi (46), Budapest Sziasztok!Jelszó öszinteség! Keresem azt az Urat aki őszintén tud szeretni és cselekedetivel törődésével bizonyítja ezt. Két nagy lányommal élek 18 és 16 évesek. Szeretem a 90-es évek zenéit de az újakat is. Jó volna valakivel koncertre járni vagy csak csendben össze bújni. Egyelőre ennyit rólam. Várom az érdeklődőket.
Két keréken szebb a világ, de még szebb lehet, ha valaki osztozik veled ezen a szenvedélyen. A bringzás amellett, hogy kiváló mindennapi sportolási lehetőség, manapság már egy életforma is. Ha legszívesebben mindenhova bicóval jársz, gondolj bele milyen jó érzés lesz olyan társat találni, aki hasonlóan bringamániás, mint te. Állítsd be a profilodban a megfelelő címkét, így nagyobb eséllyel találhatod meg a párod, akivel majd közösen pattantok a nyeregbe, és együtt fedezhetitek fel a világot. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg bringás társkeresőinkkel.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk