Bringás társkeresők

2 528 bringás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Két keréken szebb a világ, de még szebb lehet, ha valaki osztozik veled ezen a szenvedélyen. A bringzás amellett, hogy kiváló mindennapi sportolási lehetőség, manapság már egy életforma is. Ha legszívesebben mindenhova bicóval jársz, gondolj bele milyen jó érzés lesz olyan társat találni, aki hasonlóan bringamániás, mint te. Állítsd be a profilodban a megfelelő címkét, így nagyobb eséllyel találhatod meg a párod, akivel majd közösen pattantok a nyeregbe, és együtt fedezhetitek fel a világot. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg bringás társkeresőinkkel.

Néhány bringás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb bringás társkereső nők

Zsuzsanna, 57 éves
Társkereső Budapest, III.
22 órája tag
Zsuzsanna vagyok, 57 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anita, 31 éves
Társkereső Szeged
2 napja tag
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anna, 44 éves
Társkereső Szeged
4 napja tag
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szilvia, 42 éves
Társkereső Győr
5 napja tag
Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb bringás társkereső férfiak

Zsolt, 18 éves
Társkereső Hajdúnánás
25 órája tag
Zsolt vagyok, 18 éves, lakhelyem Hajdúnánás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mihály, 40 éves
Társkereső Vác
36 órája tag
Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
Máté, 24 éves
Társkereső Győr
47 órája tag
Szeretek túrázni, kirándulni, biciklizni, de a kanapén sorozatozás sem áll távol tőlem. Otthon vagyok a konyhában, gyakran próbálok ki új vagy rögtönzött kajaötleteket. Kedvelek sokat beszélgetni, sokminden érdekel, nyitott vagyok arra hogy gondolataid engem is elgondokoztassanak.
Péter, 54 éves
Társkereső Budapest, IV.
4 napja tag
Megbízhatóság, humor, mély és tartalmas beszélgetések, játékosság, sport, tánc, tánc, tánc… 😊

Online bringás társkereső nők

Eszter, 46 éves
Társkereső Balatonszárszó
36 perce lépett be
. “A legfontosabb dolog a világon, hogy hajlandó légy föladni azt, aki vagy, azért, akivé válhatsz”. Változásra, fejlődésre nyitott személyiség vagyok, jó, ha ebben hasonlítunk. Minden egyéb képes kialakulni, ha az értékrendünk hasonló.
Hajni, 35 éves
Társkereső Budapest, III.
40 perce lépett be
Szia, Hajnalka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gyöngyi, 57 éves
Társkereső Fehérgyarmat
4 perce lépett be
Gyöngyi vagyok, 57 éves. Társam keresem Fehérgyarmat környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Nem vagyok előfizető! Email cimem:*moderálva* Ide írj ha szeretnél megísmerni!
Ildikó, 49 éves
Társkereső Aszód
22 perce lépett be
Ide îrhatok bàrmit, semmi jelentősége nincs... A beszélgetés, talàlkozàs dönt el úgyis mindent😊

Online bringás társkereső férfiak

Feri, 49 éves
Társkereső Budapest, XVI.
2 órája lépett be
Szia, Feri vagyok, Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV.
2 órája lépett be
Imádom az okos nőket, mert nem buták. Vidám ember vagyok jó humorérzékkel ( állítólag ). Megbízhatónak tartanak, de a PIN kódját eddig csak édesapám adta meg nekem. Kiegyensúlyozott vagyok, nem tudom mikor voltam utoljára ideges... mondjuk nincs TV-m és ez sokat segít ebben Hiszek a felkészülésben, mert nem szeretek kapkodni, de ha kell tudok gyorsan dönteni. Ha hibázok, gyorsan beismerem, és igyekszem tanulni belőle. Szeretem a szép, kifinomult dolgokat, és örömmel tölt el ha én is létre tudok hozni valami hasonlót. Az igénytelenség taszít, a közönséges emberektől menekülők.
Attila, 36 éves
Társkereső Románia
2 órája lépett be
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dávid, 26 éves
Társkereső Eger
36 perce lépett be
Szia kedves érdeklődő! Dávidnak hívnak, és abban a reményben regisztráltam az oldalra, hogy hátha itt találom meg a párom. Magamról egy pár mondatban annyit, hogy nem vagyok egy nagy társasági életet élő ember, inkább a csendesebb helyeket szeretem. Szeretek kirándulni, főleg az erdőbe, természetbe, de a városban sétálást sem vetem meg. A csillagjegyem Ikrek, és a jegyre jellemző tulajdonságok nagyjából igazak rám. Ezért főleg Vízöntő, Mérleg, Nyilas jegyűekkel jövök ki jobban... Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj nyugodtan. Nem vagyok előfizető.

Diplomás bringás társkereső nők

Laura, 25 éves
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
Laura vagyok, 25 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kata, 39 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett
\"Hagyományos\" értékrenddel rendelkező társamat keresem, aki hasonlóan pozitívan látja a világot, megéli az élet \'apró\" örömeit, és aki szereti a természetet, szeret kirándulni, túrázni, a többi személyes találkozáskor úgyis kiderül..
Magdi, 53 éves
Társkereső Budakeszi
Főiskolai diplomás (Zeneművészeti- hegedű)
Magdi vagyok, 53 éves, lakhelyem Budakeszi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsi, 46 éves
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
Zsuzsi vagyok, 46 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás bringás társkereső férfiak

Imre, 49 éves
Társkereső Veresegyház
Főiskolát végzett
Szia kedves társkereső! Hagyományos értékrenddel, biztos egzisztenciával független párkeresőként keresem a boldogságot. Káros szenvedélyektől mentesen élem a cseppet sem sablonos és unalmas életem. Nyitott szemmel járom a világot, és ezt próbálom a való életben kamatoztatni. Úgy érzem, hogy nagyon jó emberismerettel és kifinomult érzelmi intelligenciával rendelkezem. Sem a munkámban sem a magánéletben nem ismerek lehetetlent. Vállalkozó vagyok, és hozzá vagyok szokva az élet adta furcsa helyzetekhez, és a véleményemet a tiszta érzéseim alapján, a szemedbe nézve mondom el neked. Szeretem a munkámat, szeretek utazni, kirándulni, sportolni, imádom a hegyeket a természetet és a romantikus esti vacsorákat! Szeretném megtalálni azt a hölgyet, akinek érzelmileg is át tudnám adni azt a szépet és jót ami bennem lakozik! Természetesen a rossz tulajdonságaimat titokban tartom, de ha úgy alakul, hogy kölcsönös a szimpátia közöttünk, a személyes találkozásunk alkalmával elárulom neked! Biztos lehetsz benne, hogy tisztességesen és becsületesen közelítek feléd, és történjen bármi az életben, nem fogsz sérülni általam! Sok sikert kívánok mindenkinek!
Laci, 49 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett
A személyes találkozás híve vagyok, (nem levelezőpartnert keresek.)
Jani, 44 éves
Társkereső Sárbogárd
Főiskolát végzett
Vidéken élek, társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot, jelölj kedvencnek!
Bence, 32 éves
Társkereső Budapest, IX.
Egyetemi diplomás (mérnök informatikus)
Laktam Bangkokban és Londonban is. Most viszont ismét Budapesten.

Keresztény bringás társkereső nők

Katalin, 46 éves
Társkereső Veszprém
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anita, 42 éves
Társkereső Szolnok
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Anita vagyok. 42 éves szingli, gyermekem nincs se káros szenvedélyem.Keresem megbízható társamat hasonló korosztályban.
Ilona, 65 éves
Társkereső Amerikai Egyesült Államok
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
itt a nyugdij kapujaban szeternek megismerkedni humoros,sportos,csavargast kedvelo uriemberrel
Zsani, 39 éves
Társkereső Nyíregyháza
hivő: evangélikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Zsani vagyok, 39 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény bringás társkereső férfiak

László, 45 éves
Társkereső Eger
római katolikus vallású
Sziasztok!Fiatalos, Sportos,vidám természetű,nem dohányzó, Vagyok. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Szép napot mindenkinek Laci
ANDRÁS, 51 éves
Társkereső Budapest, II.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, ANDRÁS vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Imre, 51 éves
Társkereső Kazincbarcika
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Imre vagyok azért jelentkeztem ide hogy a megfelelő társat megtaláljam család centrikus és szeretno tidó és akarő férfi vagyok
Sándor, 45 éves
Társkereső Nyírtura
hivő: református (rendszeresen gyakorlom)
Meghitt, őszinte, Egy életre szóló kapcsolatot keresek. Fontos az őszinteség, bizalom, hűség, szerelem, szeretett- szenvedélyt, tiszteletet, megértést adjunk egymásnak. Szeretve szerethessünk …Hűségesen egymást. Egy Életre Kereslek, Ismerjük meg egymást. Várom mihamarabbi kedves válaszod, elérhetőségeid egyikét . *moderálva*

Fiatal bringás társkereső nők

Bea, 19 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Szia, Bea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Liza, 27 éves
Társkereső Budaörs
Liza vagyok, 27 éves, lakhelyem Budaörs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Fruzsina, 25 éves
Társkereső Maglód
Fruzsina vagyok, 25 éves. Társam keresem Maglód környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Eszter, 27 éves
Társkereső Vác
Eszter vagyok, 27 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatal bringás társkereső férfiak

Miki, 26 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szia, Miki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
András, 25 éves
Társkereső Kalocsa
András vagyok, 25 éves, lakhelyem Kalocsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 26 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Attila vagyok, 26 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Matyi, 16 éves
Társkereső Verőce
Ismerkedni szeretnék, később akár többet is. Heteroszexuális vagyok, 16 éves fiú vagyok. Szeretek olvasni, tanulni, sok mindennel játszani. Kissé zárkózottabb vagyok.

30-as bringás társkereső nők

Orsolya, 33 éves
Társkereső Szeged
Szeretem a szabadidômet a termèszetben eltölteni! Szeretek sportolni,kerékpározni,sétálni,úszni,fôzni, pihenni és összebújni, olvasni! Vagy csak egy jót beszèlgetni a nap végèn!
Gabriella, 33 éves
Társkereső Bocskaikert
Sziasztok Gabriella vagyok 33 éves egy normális férfit keresek komoly kapcsolatra vágyom és már nagyon szeretnék boldog lenni és aki hüsséges hozzám és aki összinte velem.
Livienne, 34 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Kedves Lovag! Ha szeretned jol erezni magad egy vegelathatatlan elmenyekkel teli utazason egy szivebol mosolygni tudo, eletvidam No tarsasagaban, akivel a hetkoznapok is szinesek, a reggelek vidamak es szeretetteljesek, akkor talan allj meg egy pillanatra, mert hiszem, hogy lehetek otthonod,ahol a Vilag megmentesebol megerkezve megpihenhetsz,ahol egy kedves szo,egy igaz oleles, megertes es egy oszinte mosoly var rad. Rad, a Hosre,akire felnezhetek amikor gyoztes csata pora lepi be arcodat,es akkor is,amikor eppen ugy tunik,hogy nincs kiut.Ott leszek szamodra,veled,melletted,csak kerlek nagyon vigyazz ram! Szivesen hallanek feloled, amennyiben teljes mellszelesseggel allsz a front vonalban,ha kell,de pancelban is tudsz gyengeden banni a noddel.Ha te vagy az,aki mersz uralkodkodni a birodalmadban,de vigyazol a radbizottakra.Ha te vagy az,aki kepes az Egbol kapott szikrat es teremto erejet egyesiteni asszonya latasaval...ha te vagy az,en eleljtenem a keszkenomet,hogy Te felvehetsd.
Szabina, 35 éves
Társkereső Budapest
Szia, Szabina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as bringás társkereső férfiak

Zsolt, 31 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Robi, 33 éves
Társkereső Bük
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 30 éves
Társkereső Dombóvár
Nem hiszem, hogy innen ismernél meg, de röviden: gyakran edzek, kedvelem a hosszú sétákat, szeretem az állatokat, és végül, de nem utolsó sorban tudok és szeretek sütni-főzni. :D
Gábor, 37 éves
Társkereső Budapest, XX.
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú bringás társkereső nők

Izabella, 48 éves
Társkereső Budapest, IV.
Szeretek mosolyogni. Ez azért fontos mert így próbálom élni az életet. Özvegy vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek filmet nézni , színházba , moziba járni, kirándulni úgy igazából hátizsákkal , térképpel😊 Szívesen barkácsolok, netezek, bringázom, de imádok otthon lenni is. Huuu de nehéz pár mondatba sűriteni milyen emberke vagyok valójában. Ismerj meg. A személyes találkozásban hiszek.
Eva, 49 éves
Társkereső Szeged
Eva vagyok, 49 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Heni, 40 éves
Társkereső Eger
Heni vagyok sziasztok! Egy aranyos kedves szeretni való férfit keresnék itt. Nem tudom van ilyen?
Tímea, 40 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Szia. Keresem párom komoly kapcsolat céljából!🎬 Akivel lehet nevetni, és élni nemcsak létezni,akivel lehet megbeszélni!Aki őszinte és játszmáktól mentes,hűséges és felelősség teljes!Aki szeret szeretni és ölelni! 😇

Középkorú bringás társkereső férfiak

Istvan, 49 éves
Társkereső Miskolc
Az utolsó két kapcsolatom 10 évtől tovább tartott, és most se futó kalandot keresek... Ha szeretsz aktívan élni, sportolni, utazni, akkor biztos nem fogunk unatkozni együtt. :-)
Jani, 42 éves
Társkereső Békéscsaba
Jani vagyok, 42 éves, lakhelyem Békéscsaba. Mosok, főzök, takarítok, de már nagyon unom egyedül...🙃 Fotót privát elérhetőségre küldök.
Ákos, 49 éves
Társkereső Budapest, IV.
Szervusztok Újpest lakom, Dolgozok recepcios, szeretek biciklizni, komoly kapcsolatot keresek, én egy hűséges szerény érzékeny férfi vagyok, Barna hajú, Barna szemü, szeretek kirándulni, kutyámal sétálni futni. Szeretek nyíltan megbeszélni mindent kettesben, nyitott vagyok mindenre, legfontosabbak a legbelsöérzések, ketőn kőzőtt csak szerelem a lényeg.
Imre, 43 éves
Társkereső Győr
Szeretem Győrt, Budapestet, és az egész magyar hazát. Szeretek kertészkedni, de ugyanúgy szeretem a számítógép előtt eltölteni az időt. Komoly kapcsolatot keresek. Római katolikus vallású vagyok, előny, de nem elvárás, hogy te is az legyél.

50 év feletti bringás társkereső nők

Meli, 59 éves
Társkereső Szolnok
Szia, Meli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erzsébet, 64 éves
Társkereső Németország
Erzsébet,64 éves,őzvegy, 171cm magas.Egy komoly partnert keresek akivel egyűt még szép élményeket élvezhetnék. Hobbik: kirándulni, kertészkedni,biciklizni,hosszú séták,stb ik.
Mária, 63 éves
Társkereső Marcali
Fiatalos, káros szenvedélyektől mentes, utazást, kirándulást kedvelő vagyok. Olyan férfival ismerkednék, akinek fontos a kölcsönös tisztelet, őszinteség, bizalom, hűség, szeretetteljes kapcsolat. Személyes találkozás meghatározó.
Hédi, 61 éves
Társkereső Szeged
Szia, Hédi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti bringás társkereső férfiak

Gábor, 61 éves
Társkereső Budapest
Szia, Gábor vagyok. 61 éves vagyok,Soroksáron élek. Szeretek túrázni,kerékpározni.Fb.. Gabor Brandt.Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Sajnos,csak kis képet látok,azokról akik megnéznek. Írni,válaszolni,nem tudok,csak,ha előfizetnék. Nem is tudom,mi értelme itt lenni,csak jelölgetni?
Tibor, 59 éves
Társkereső Franciaország
sziasztok szeretettre méltó párom keresem.őszinte bizalmi kapcsolatott.Ha te ilyen vagy írj nyugodtan,Hátha egyezzünk.
Zoltán, 65 éves
Társkereső Budapest, II.
Szívesen ismerkedem,abból még baj nem lehet!Nem dohányzom,és nem is fogyasztok alkoholt!Szeretek bringázni,ha az idő engedi.Nem vagyok előfizető,így nem tudok reagálni a megkeresésekre.
Zsolt, 62 éves
Társkereső Felsőörs
A Balatonon èlek egy csodaszèp helyen. Kerteket tervezek ès èpìttetek.

Néhány bringás társkereső bemutatkozása

  • Laci (22), Székesfehérvár I may not be perfect, but it\'s always me:) Laci vagyok 22 éves , jelenleg mentőápólóként teljesítek szolgálatot az Országos Mentőszolgálatnál, mellette a PTE-ETK szakán tanulok Mentőtisztnek . Szeretek túrázni, tekeni-edzeni, írjatok bátran:)
  • Peter (35), Budapest, XIII. Barátkozás, ismerkedés Igényes, kedves, intelligens, bonyolult típus vagyok. Független, gyerek -és füstmentes, egyedül élő férfi vagyok. Szívesen ismerkedek kívül-belül értékes nővel. Ismerkedjünk, barátkozzunk, s meglátjuk, mi lesz belőle. Állandóságra és minőségre vágyom.
  • Ditke (61), Budapest, XV. Sziasztok! Tartós kapcsolatot keresnék. Vagyis Jóban-Rosszban. Özvegyként nagyon rossz. Mikor haza mész,és nem köszön vissza SENKI!!
  • Gabi (50), Inárcs Újrakezdés... Őszinte, jó humorú, talpraesett nő vagyok. Egyetemista lét kapujában álló két nagy gyermekemmel lakom együtt. Szeretek főzni, kertészkedni, a lakást csinosítgatni. Szeretem ha itt vannak a barátaink. Az életemet újra kell kezdenem, mert 22 boldog év után elvesztettem a férjemet... Az érzelmi mélypontról kifelé jövök, úgy érzem lassan itt az idő ismerkedni.
  • Imre (46), Karcag Sziasztok! Sziasztok. Párt keresek.
Két keréken szebb a világ, de még szebb lehet, ha valaki osztozik veled ezen a szenvedélyen. A bringzás amellett, hogy kiváló mindennapi sportolási lehetőség, manapság már egy életforma is. Ha legszívesebben mindenhova bicóval jársz, gondolj bele milyen jó érzés lesz olyan társat találni, aki hasonlóan bringamániás, mint te. Állítsd be a profilodban a megfelelő címkét, így nagyobb eséllyel találhatod meg a párod, akivel majd közösen pattantok a nyeregbe, és együtt fedezhetitek fel a világot. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg bringás társkeresőinkkel.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk