Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Bringás társkeresők

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

1 367 bringás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Két keréken szebb a világ, de még szebb lehet, ha valaki osztozik veled ezen a szenvedélyen. A bringzás amellett, hogy kiváló mindennapi sportolási lehetőség, manapság már egy életforma is. Ha legszívesebben mindenhova bicóval jársz, gondolj bele milyen jó érzés lesz olyan társat találni, aki hasonlóan bringamániás, mint te. Állítsd be a profilodban a megfelelő címkét, így nagyobb eséllyel találhatod meg a párod, akivel majd közösen pattantok a nyeregbe, és együtt fedezhetitek fel a világot. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg bringás társkeresőinkkel.

Néhány bringás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Diplomás bringás társkereső nők

Boglárka (46)
Társkereső Várpalota
Főiskolai diplomás (egészségügy)
bringás
rugalmas
őszinte
Normális párkapcsolatot szeretnék ... ezzel kezdetnek elmondtam a lényeget :) Nem vagyok előfizető !
Betti (48)
Társkereső Pilis
Főiskolát végzett
bringás
magabiztos
érdeklődő
Szeretek biciklizni, kirándulni, túrázni, utzni, wellnessezni
Brigitta (47)
Társkereső Budakalász
Főiskolát végzett
bringás
pozitív
túrázós
Brigitta vagyok, 47 éves, lakhelyem Budakalász. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Brigi (39)
Társkereső Írország
Főiskolát végzett
bringás
állatbarát
őszinte
A férfi akit keresek szeretettel és integritással vezet. Tudja, hogy ki csoda ő maga. Megmutatja, milyen viszonozni a szeretetet. Tudatos az érzéseire és a szeretet nyelvét beszéli. Látja az őt körülvevő világ szépségét, az elméje a jelenben van. Együttérző, eredendően törődik az emberekkel. Csodálja a nőt, aki megszólítja a lelkét, tudja, hogyan hallagasson és hogyan kommunikáljon a nő szívével, érti, hogyan elégítheti ki a nő légmélyebb vágyait. Otthonos a sebezhetőségben, a válaszokat belül keresi. Beismeri, amikor hibázik, és mindig felelősséget vállal a tetteiért. Magabiztos és erős, ám egyaránt a béke képviselője, az alázatosság ügynöke, a kegyelem és a megbocsátás példája.

Diplomás bringás társkereső férfiak

Péter (45)
Társkereső Szombathely
Egyetemi diplomás (Oktatás)
bringás
következetes
romantikus
Kedves, megbízható és humoros úriember. Kissé magányosan tengetem napjaim, ezért kereslek Téged, egy finom és vagány lányt, ehhez alkalmazkodnék én is. Nem vagyok könnyű eset, mert azért elég makacs tudok lenni, ha a fejembe veszek valamit. Szeretek kimozdulni, jönni-menni, utazni, világot látni. Próbálom megtalálni mindennek a szépségét, elfogadni. A jóindulatom és megértésem határtalan, míg vissza nem élnek vele. Találjuk meg együtt a közös utunkat!
Gergő (32)
Társkereső Érd
Főiskolát végzett
bringás
kertészkedő
empatikus
Örülök, ha elolvasod azt a pár sort, amit bemutatkozásnak szánok, ez azt jelenti, előjött belőled valamiféle érdeklődés/kíváncsiság! Azért regisztráltam ide, hogy TÁRSAT találjak. Igen, azt a bazi nagy betűset. Nem keresek kalandokat, sem félmegoldásokat. Ha belenéztél az adatlapomba, láthattad, hogy elvált vagyok és van gyerekem. Ennek fényében olvass tovább! Elemem a természetközelség. Minden formában. Ott találom meg a tökéletességet. Feltölt, megtisztít, kisimít, felold, tanít. Ezekre van szükségem, ezért amennyire időm-energiám engedi, keresem a természetet. Ezen kívül ami érdekel? Asztrológia, önismeret, földrajz, növényekkel bíbelődés (szakmai ártalom - kertész vagyok). Most te lépsz! Ha érdekellek még, jelezd! Közeledésedet jó szívvel fogadom és mindenképpen válaszra méltatom! Köszi, ha elolvastad :)
János (59)
Társkereső Zamárdi
Egyetemi diplomás (Turizmus)
bringás
becsületes
érzékeny
Élni és élni hagyni… független, saját vállalkozás, munka, turizmus, utazás, Balaton, SUP, jóga, kerékpár, elvált, felnőtt gyerekek, futás, liberális, elektro fan, állatbarát , vidék szerető, nem dohányzó, motoros, hotel, télből a nyárba, zeró alkohol, mértéktartó, megbízható, türelmes… ;-)
László (52)
Társkereső Sopron
Egyetemi diplomás (Mezőgazdaság)
bringás
természetbarát
határozott
Laci vagyok, egyedülálló és társat keresek. Sopronban élek és dolgozom. Vidám, érdeklődő típusnak mondanak, állandóan figyelem a környezetemet és az embereket ahol járok. Talán azért mert nagyon szeretek fotózni, mellette bicajozni, a kettőt összekötöm ha van rá időm. Két éve ért véget egy tartós kapcsolatom, úgy gondoltam itt az idő megismerni egy lányt tartós kapcsolat reményében. Két nagylányom van, ők külföldön járnak egyetemre. Így egyedül lakom egy soproni albérletben, kicsit unalmas, bár állandóan csinálokl valamit. Másodállásom is van, ugye fotózok, most éppen felújítom a konyhát a lakásban. Szóval pörgök. Kicsit lassítani szeretnék, de nem egyedül.

30-as bringás társkereső férfiak

Oresztész (33)
Társkereső Budapest, XI.
bringás
zenefüggő
rendszerető
Fontos számomra a zenélés, fotózás, bringázás és a kirándulások/természet. Otthon szeretek főzni, olvasni és filmezni. Viszonylag kötetlen munkaidőben dolgozom. Ha hétvégén rossz idő várható, akkor egy random kedd délelőtt megyek sétálni vagy körbebringázni a Velencei-tavat.
Dani (32)
Társkereső Drávafok
bringás
divatos
becsületes
Sziasztok Daninak hívnak 32 éves vagyok szingli vagyok van egy kislányom az anyával lakik hugomal meg az öcsémmel élek egy házba szeretnék egy komoj kapcsolatot valakivel aki megértö kedves és aki midig haza vár
Adorján (34)
Társkereső Budapest, IX.
bringás
romantikus
jóindulatú
Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek! Munkám miatt sokat utazók, Építész mérnök, Tervezö, Kivitelező vagyok, Köszönöm szépen ha elolvasod az adatlapom, Nem vagyok elöfizetö 🙂
Laci (36)
Társkereső Budapest, XVIII.
bringás
spontán
állatbarát
Szia franc se tudja most, hogy mit is akarok ide írni. De asszem meglett. Olykor bántó vagyok? Meglehet. De inkább legyek őszinte, mint egy kedves álszent......Lehet, hogy néha durva vagyok és sértőnek tűnik amit mondok, de az még mindig jobb, mint egy behízelgő hazugság........ Ezért kevés, de igaz barát van mellettem, de még ez is mindig jobb mint sok birka mögöttem..... Aki fontos az tudja, hogy milyen vagyok, te pedig, ha méltónak találsz rá majd megismersz. S talán megismerheted azt az oldalam amit igen kevesen láttak még. Már alig várom.

50 év feletti bringás társkereső férfiak

János (65)
Társkereső Monor
bringás
becsületes
sportos
Magas, sportos, sok szabadidővel rendelkező férfi vagyok,találkozást és a beszélgetés helyezem előtérbe,a továbbiakat közösen döntjük el.
Omar (60)
Társkereső Debrecen
bringás
türelmes
empatikus
Egy bizalmon, őszinte kommunikáción, szereteten és elfogadáson alapuló kapcsolatot keresek. Hogy milyen vagyok? Derítsd fel. "Ki minek lát, az vagyok annak." Azonosak-e a szeretetnyelveink? Egymás számára elfogadható-e az értékrendünk? Hány cukorral iszom a kvt? Szeretem-e a madarak csikorgását, a tavaszi föld balzsamos páráját? Ilyen dolgok csak az ismerkedés során derülnek ki. Táncoljunk! ...és a zene meg majdcsak megjön valahonnan! Szoktam olvasni arról, hogy fontos a hasonlóság... Ezt én is osztom, bár egy férfi és nő hasonlóságát elég nehéz megragadni. Talán az egymáshoz közeli értékrend...? Az ellentétek tartós vonzásában én sem hiszek. Ez a töltet legfeljebb egy vidám lepedőgyűrésre elég. Ezért aztán nem is született róla latin közmondás ;-)
Róbert (61)
Társkereső Budapest, XI.
bringás
állatbarát
humoros
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter (67)
Társkereső Budapest, XI.
bringás
természetbarát
balatonimádó
Nekem a mozgás a lételemem ,ha szeretsz nagyokat úszni probáljuk meg Gaudi,Coppola.Kusturica,Puccini,Hawking,tenger,Szürrealizmus,Csillagok,GabrielGracía Márquez, Isteni kegy de ha összeszerelmesednénk ,én becsülettel hüségel foglak szeretni . Tudom ezt hívják csodának de"Az élet egy csoda"ezt festette filmre Kusurica egy eposzban . Péter.

Néhány bringás társkereső bemutatkozása

  • Ferenc (77), Tapolca Magányos vagyok tartós kapcsolatot keresek Volt egy hosszú tartós kapcsolatom mely 6 hónapja véget ért azóta egyedül vagyok fénykép majd később .
  • Kata (55), Budapest, XVII. Pozitív beállítottságú, kommunikatív, vidám természetű vagyok. Szeretek nevetni, nagyokat sétálni, imádom a természetet, állatokat. Szívesen járok koncertre, színházba, imádok táncolni, de feltölt az is, ha a párommal elüldögélünk egy finom kávé mellett és megbeszéljük a mindennapok történéseit. :-) A közönségesség, a durvaság nem az én világom. Humorral, megértéssel, türelemmel próbálok viszonyulni az életben felmerülő problémák megoldásához. Nem vagyok sport őrült, de szívesen kerékpározom. :-)
  • Lia (47), Veszprém Nem nagyon hiszek benne, hogy itt találom meg a páromat, de egy próbát megér.
  • Zoltán (33), Lőkösháza Szia! Szeretnék egy tartós kapcsolatot. Szia. Egy olyan hölgy társaságát keresem akivel hosszú távra lehet tervezni,aki őszinte,tartós,és komoly kapcsolatot keres.. Egy optimista egyénnek tartom magam ,de ugyanakkor reális gondolkodásúnak. Nem a bulikat keresem abból a korszakból már kinőttem csupán egy hölgyet akivel meg értjük egymást, és aki a boldogságot keresi. bízom benne hogy vannak még olyan hölgyek akiknek fontos a szeretet,a megbecsülés,az őszinteség és tud szeretni. Kérlek ne szalasszuk el a lehetőséget mert lehet hogy pont egymást keressük.
  • Zoltán (54), Baja Te vagy Te..én pedig Én.. és ez már így is marad.. 1/ Már túl a kötelezőkön: a családalapításon, egzisztencia megteremtésén, a gyermekek felnevelésén... Ezért függetlenül és szabadon tudok ismerkedni. Nézelődöm, .. mi van itt.. ki van itt... 2/ Az én utam számomra a legmegfelelőbb.. de másnak nem való. Az értelmes, életszerű, ésszerű indokok, és a józan ész határain belüli kompromisszumokkal meggyőzhető, elfogadó vagyok, de megalkuvásra nem! Quod dixi, dixi.. 3/ Tabula rasa.. 4/ Mielőtt megítél ismeretlenül, vagy felületesen ismerve, kérem legyen biztos benne, hogy Ön tökéletes...: Van, aki már ismer, azért szeret. Van aki már ismer, azért nem szeret. Van, aki nem ismer, azért szeret. Van, aki nem ismer, azért nem szeret. S vannak, akiket én nem akarok megismerni, s nem kívánom, hogy Ők megismerjenek.. Kinek inge vegye.. kinek meg nem inge.... az ne öltse magára.. 5/ Hölgyem / Asszonyom! Nem sietek, nem rohanok. Senkiről és semmiről nem vagyok lemaradva, sem lekésve.. Nem űzöm, nem hajszolom az ismerkedés lehetőségét Mindenkivel, Akárkivel, Valakivel..és nem is mindenáron.. Csak a legbátrabbaknak ajánlom magam. Köszönöm a megértést: -Z-
Két keréken szebb a világ, de még szebb lehet, ha valaki osztozik veled ezen a szenvedélyen. A bringzás amellett, hogy kiváló mindennapi sportolási lehetőség, manapság már egy életforma is. Ha legszívesebben mindenhova bicóval jársz, gondolj bele milyen jó érzés lesz olyan társat találni, aki hasonlóan bringamániás, mint te. Állítsd be a profilodban a megfelelő címkét, így nagyobb eséllyel találhatod meg a párod, akivel majd közösen pattantok a nyeregbe, és együtt fedezhetitek fel a világot. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg bringás társkeresőinkkel.

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk