Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Keresztény társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

5 326 keresztény társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Hívő keresztényként biztosan szívesebben ismerkedsz azokkal, akik a szeretet, odaadás és hűség dolgaiban Jézus tanítását próbálják követni, legyenek akár katolikusok, akár reformátusok.

Néhány keresztény társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb keresztény társkereső nők

Viki (41)
Társkereső Budapest, Monorierdő
református vallású (nem gyakorlom)
10 órája tag
Viki vagyok, 41 éves, lakhelyem Monorierdő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andi (45)
Társkereső Verpelét
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
32 órája tag
Szia, Kedves Látogató! Andi vagyok, és én is, mint oly sokan, komoly, hosszútávú kapcsolat reményében érkeztem ide. Hamarosan bővebben is mesélek ;) Uraim, köszönöm az üzeneteket! Mindenkinek válaszolni fogok, csak egy pici türelmet kérek :)
Margaréta (54)
Társkereső Dunaújváros
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
2 napja tag
Céljait legtöbbször elérő elvált nő vagyok, aki bízik abban, hogy a Randivonal társkeresői között megtalálja a párját. Racionális gondolkodásom mellett, érzékeny, igényes, nyitott nőnek érzem magam. Szeretek utazni, autót vezetni, kirándulni, imádom a természetet. Hobbim a fotózás.
Zsozso (60)
Társkereső Miskolc
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
3 napja tag
Intelligens, csinos, szőke, kék szemű hölgy vagyok , heti több alkalommal sportolok, szeretek utazni , koncertekre jàrni ! Őszinte, komoly kapcsolatra vàgyom
Éva (61)
Társkereső Püspökladány
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
3 napja tag
Optimista, öszinte , zenét ,természetet kedvelő vagyok. Regéket lehetne irni, ismerkedésnél, találkozásnál kiderül.
Ági (53)
Társkereső Szigetszentmiklós
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
3 napja tag
Tanítónő vagyok egy általános iskolában, harmadikos osztályom van. Három gyermekem van, a nagyok már felnőttek, a legkisebb még velem van. Szívesen kirándulok, bicajozok. Szeretek színházba járni, barátnőzni, a családdal lenni. Időnként önkénteskedem a Budapest Bike Maffiában.

Legújabb keresztény társkereső férfiak

Zsolt (35)
Társkereső Budapest
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
13 órája tag
Szia, üdvözöllek nálam. Igyekeztem minél részletesebben kitölteni a profilom kiindulási alapként, de természetesen annál sokkal izgalmassabb vagyok. Ha kíváncsi vagy rám, szeretettel várom az üzeneted, jelölésed. Legyen szép napod!
Zoltán (54)
Társkereső Budapest, XVIII.
vallása: római katolikus (alkalmanként)
24 órája tag
Zoltán vagyok, Társam keresem Budapest környékéről. Lezártam az elmúlt 16-évet évet. Végre a jelenbe igazán élek, a jövőben még jobban szeretnék egy olyan Hölgy mellett aki meg adja a lehetőséget arra, hogy önmagam legyek életem hátralévő részében. ( Legyen meg kémia és kapcsolódjon össze a lélek). 26- éve vendéglátásban dolgozom, mint futár. Kertész, Korokan masszőr.
Illés (58)
Társkereső Budapest
hivő: római katolikus (alkalmanként)
31 órája tag
Akinek ott van, mert az teremti és tartja fenn az otthon melegét. Aki elszánt, de megengedi magának azt a pillanatot is, amikor csak egy törékeny nő, akinek a karjaiban kell megpihennie. aki megengedi magának, hogy lényével szabad legyen, csak ÉLJ. aki a szíve szerint él. Szív nélkül minden üres. A szemed és a mosolyod sokat mond.
Máté (21)
Társkereső Alsóörs
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
3 napja tag
Nagyon szivesen elmennek egy esti kocsikázásra az egyik kedvenc tevékenységem.
Robi (45)
Társkereső Budapest, XXI.
hite: református (a magam módján gyakorlom)
3 napja tag
\"K\"eletre vágyom utazni, \"O\"tt, a párom felkutatni. \"M\"ikor jön végre a pillanat, \"O\"lyan ami csak ritkán akad. \"LY\"ukas már a nadrágom, \"A\"hogyan a világot utánad bejárom. \"T\"e leszel, akinél majd megállok.
Sanyi (52)
Társkereső Budapest
hite: római katolikus (alkalmanként)
3 napja tag
Legyen mit fogni vagy legyen kisugarzasod elsosorban...

Online keresztény társkereső nők

Zita (48)
Társkereső Szarvas
református vallású (alkalmanként)
37 perce lépett be
Szeretni és szeretve lenni. Aki nem csak a manökenen testalkatú nőket szereti.😉😉 Akinek a belső is számít nem csak a külső! Aki megtalálja a nőben a belső szépségét.🥰😊😊😊
Kata (40)
Társkereső Üllő
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
3 perce lépett be
A szabadidő tartalmas eltöltéséhez szívesen venném egy őszinte, kedves férfi társaságát. Elvált, négy gyermekes édesanya vagyok :) Szeretek olvasni, kirándulni, filmet nézni... Kölcsönös szimpátia esetén később akár komoly kapcsolat is szóba jöhet. :)
Judit (49)
Társkereső Szigetszentmiklós
hite: református (nem gyakorlom)
2 órája lépett be
Hosszútávra keresem a párom. A kirándulás, az utazás, a színház, a mozi és az állatok szeretete mind-mind kedvenc elfoglaltságom.
Julcsi (54)
Társkereső Kecskemét
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
1 órája lépett be
Pozitív, hatàrozott, vidám, igènyes nő vagyok.....
Andrea (50)
Társkereső Miskolc
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
9 perce lépett be
Az első lépést megtetted mikor az adatlapomat megnézted. Ha szimpatikusnak találsz kezdjünk el beszélgetni ismerkedni lehet, hogy Te engem Én pedig téged kereslek😊 Nem vagyok előfizető kérlek írj elérhetőséget amin kereshetlek!!!
Melinda (48)
Társkereső Alibánfa
hite: egyéb keresztény (rendszeresen gyakorlom)
16 perce lépett be
Szia, Melinda vagyok, 48 éves (el se hiszem), fiatalos, kislányommal élek, ha többet szeretnél tudni rólam, írj! :)

Online keresztény társkereső férfiak

Péter (47)
Társkereső Balatonfűzfő
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
2 órája lépett be
Kölcsönös szereteten elfogadáson alapuló kapcsollatot keresek
Tamás (46)
Társkereső Veszprém
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
5 perce lépett be
Az életet csak hátratekintve lehet megérteni, de élni előre nézve kell….
György (47)
Társkereső Győr
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
1 órája lépett be
Keresem a páromat, aki hosszútávon testi/lelki társam lenne jóban/rosszban, és aki pár hét, hónap, év, évtized múlva is boldogan tudná mesélni a barátnőinek, "h. milyen jó ötlet volt annó bizalmat szavazni ennek a palinak, mert azóta is bearanyozza a humorával, a jószívűségével, a becsületességével és hűségével a mindennapjaimat...." 😉
Laca (55)
Társkereső Cserkút
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
23 perce lépett be
Laca vagyok, 55 éves, lakhelyem Cserkút. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni
Roland (50)
Társkereső Győr
evangélikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
1 órája lépett be
Adatlapomból össze lehet rakni egy karaktert, ami nagyjából lefedi az én jellememet. Aranybányám nincs, munkám van. Nem lakom mamahotelben, albérlet van, önellátással.
Isti (39)
Társkereső Szombathely
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
5 perce lépett be
Szia! 186 cm és 86 kg vagyok. Beszélek nyelveket: 🇭🇺🇬🇧 Diagnosztikai mérnökként dolgozom, de más területen is szeretem kipróbálni magam, így több lábon állok. Szeretek olvasni, moziba vagy színházba járni. Szívesen mozdulok ki a természetbe túrázni,utazni, kerékpározni, egy jót motorozni vagy éppen fotózni. Szeretek a konyhában és a kertben is tevékenykedni. Már nem keresem a nagy szerelmet, mert elment vagy egyáltalán nem is volt. Szóval, nem hiszek a csodákban.

Diplomás keresztény társkereső nők

Zsuzsa (67)
Társkereső Budapest
hite: egyéb keresztény (rendszeresen gyakorlom)
Főiskolai diplomás (Külkereskedelem)
Vidám,zenét,művészetet,természetet kedvelő,keresztény értékrend szerint élő nő vagyok.Megbízható,kedves,vidám,humoros,utazni szerető társat keresek hosszú távra,aki hasonló értékrend szerint él,mint én!
Szilvia (50)
Társkereső Győr
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Egyetemi diplomás (Agrár)
Nő, anya és gazdi. Tartalmas, aktív életet élek, melyhez korban hozzám illő társam keresem, monogám, hosszútávú kapcsolat a vágyam.
Alida (42)
Társkereső Baja
vallása: református (alkalmanként)
Főiskolai diplomás (egészségügy)
43 éves nő keres egy kedves, intelligens és csinos angyalkát 40-65 év között. *moderálva*
Krisztin (47)
Társkereső Budapest, II.
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Főiskolát végzett
Három házasságon vagyok túl, sosem voltam olyan kapcsolatban, ahol lelkileg kapcsolódni tudtam volna a páromhoz. Talán, nem is egy férfi mellett kell keresnem a boldogságot. 4 gyermekem van. Elegem lett abból, hogy megfeleljek a másik nemnek. Bármennyire is igyekeztem, sosem sikerült. Látássérült (11 ) kisfiammal élek együtt. Kisfiam 6 éve zongorázik, nagyon tehetségesnek tartják. Büszke vagyok rá. A nap 24 órájában együtt vagyunk. Spirituális beállítottságú, egészség és család centrikus vagyok. Jógázom, szeretem a csendet. Elsősorban jó barátnőt keresek, olyas valakit, akinek szintén van gyermeke, és együtt nevelhetnénk őket.( a gyermek azért nem feltétel, csak tudd elfogadni, hogy nekem van ) Nincsenek minden napos, anyagi gondjaim. Ez szeretném, ha kölcsönös lenne.
Manyi (61)
Társkereső Bőcs
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Főiskolai diplomás (Óvónő)
Manyi vagyok, 61 éves, Bőcs környékéről. Egyéni bemutatkozást nem itt közlöm, majd élőben telefon, vagy e-mailon. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Írj: *moderálva* 😘
Helga (52)
Társkereső Balatonboglár, Szőlőskislak
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Főiskolát végzett
Az élet nem főpróba, hanem előadás. Minden élesben megy, nincs módod javítani. Ma dől el minden, tessék komolyan venni a napjaidat Az élet egy bonyolult „sokismeretlenes egyenlet”, annyi mindent számításba lehet, és kell venni, de nincs kész formula ami célba vezet, azonban lehet próbálkozni. Próbáljuk „megálmodni” a jövőnket. Különös dolog a jövő. Valahányszor belenézünk, megváltozik, és mert belenéztünk, ez mindent megváltoztat. A múltban és a jövőben nem tehetünk semmit, azt hisszük a jelenben élünk, de a jelen is megfoghatatlan, egy szinguláris pont a múlt és a jövő határán, és életünk végtelen sok ilyen pillanatból áll, mint vízcseppekből az óceán. Tehát bármit teszünk az a múltban gyökeredzik és a jövőben fog megtörténni, míg próbáljuk megragadni a pillanat varázsát, aközben úszunk az idő óceánjában. Vajon tudjuk hová tartunk?

Diplomás keresztény társkereső férfiak

Attila (41)
Társkereső Komló
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Főiskolát végzett
Nyugodt, tervekkel teli személyiség vagyok. Imádom a természetet és a zenét. Nyitott vagyok a világ dolgaira.
Adrián (25)
Társkereső Tata
hite: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Főiskolát végzett
Szép jó napot kívánok Adrián vagyok !A többit pedig neked kell meg tudni ,persze ha szeretnéd 😁
Zsolt (40)
Társkereső Budapest, XII.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Főiskolai diplomás (Mérnök)
Szeretek a természetben feltöltődni, a túrázás a kedvenc hobbim. Sűrűn szoktam a konyhában alkotni, és már volt olyan aki azt mondta ha van menüztetés szívesen befizetne rá . Foglalkoztat a pszichológia és az önismeret, mindig van mit csiszolni. Jó volna valakivel közös élményeket szerezni és megosztani a mindennapok szépségeit.
Zoltán (52)
Társkereső Budapest, XIII.
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Főiskolai diplomás (Hittudomány ,államigazgatás)
Soha ne mondd ,hogy soha ! Uhh, ez az írjak magamról mindig nehéz ügy , na de mégis valamit hisz jó lenne felkelteni az érdeklődésedet. Férfi létemre megtudom különböztetni a lábost a fazéktól,sőt elég otthonosan mozgok a konyhában, szeretek főzni-sütni , a porszívót is nem csak bekapcsolni tudom .... Mint Bika azt hiszem elég romantikus /de nem nyálas/típus vagyok. Mindig kapható vagyok egy sétára vagy egy jó teára/ kávéra/ pohár borra,összebújva a kockás takaró alatt miközben megnézünk egy jó filmet. Elég nagy a tudásszomjam így sokat olvasok a színházat és a múzeumokat is inkább belülről szeretem nézni de táncba is lehet vinni....ja és a reggeli kávét is ágyba viszem :-). Számomra fontos a kölcsönös tisztelet ,hűség,őszinteség ,nem tudnám \"bántani\" akit szeretek . Tudom ,hogy -a mai világban-ezzel az értékrenddel leszűkítem a lehetőségeimet de hát.......
Szabolcs (47)
Társkereső Budapest
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Főiskolát végzett
Helló! Szabolcsnak hívnak, Budapesten élek! Sportokat kedvelő fiatalos megjelenésű, széles érdeklődésű, mély gondolkodású vagyok. Szeretem a vizi sportokat, a futást, a jogát. Majdnem minden nap meditálok és jógázom Az önismeret jó barátom. A személyes találkozás híve vagyok és szeretek beszélgetni. A írj ha beszélgetnél velem.
Attila (52)
Társkereső Mátészalka
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Főiskolai diplomás (Pedagógiai)
Normák szerint élő mások által kedvesnek jószívünek jóhíszeműnek mondott férfi vagyok. Ismerj meg és engedd hogy meg ismerjelek.

Fiatalabb, 30 év alatti keresztény társkereső férfiak

Kázmér (29)
Társkereső Szombathely
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Sziasztok Komoly kapcsolatot keresek, van egy 3 éves kisfiam!
Ádám (25)
Társkereső Körmend
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
*moderálva*
Bálint (27)
Társkereső Halásztelek
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Hosszú távú kapcsolatot keresek, de nyitott vagyok. Cicám van, de nagyon szeretem a kutyákat, illetve úgy általában a legtöbb állatot. Szeretek kirándulni, futni és sétálni. Színházba, moziba, koncertekre, és bulikba járni. Otthon olvasok, írok, és zenét szerzek. Nagyon közel áll hozzám a zene, és azon belül több irányzat is.
Viktor (19)
Társkereső Budapest, XX.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
19 éves vagyok, Pesterzsébeten élek. Napi szinten sportolok, zenélek. A zene és a sport kiskorom óta végigkíséri az életemet. Személyes ismerkedés híve vagyok, és komoly kapcsolatot keresek.
László (26)
Társkereső Tápiószecső
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Üdv itt Szeretek ismerkedni de csak ha nem egyoldalú a beszélgetés ! Szeretem a romantikus dolgokat és kevlsbé vonz a horror téma vagy bármit ami ahhoz köthető 😅 szeretem a kertet alakítani ha jó az idő és fontos számomra a közös érdeklődés a hűség őszinteség kompromisszum kézség a mély beszélgetések és persze a közös tisztelet 🤗 szeretem az állatokat és a játékosság minden formája Pc, Xbox, és imádom a jó minőségű borokat 🍷 és kávékat ☕
Erik (20)
Társkereső Füzesabony
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia a nevem Erik! 20 éves vagyok és jelenleg magyar-történelem tanári szakon tanulok az EKKE-n. A szenvedélyem a tanítás így a végzésemet követően ezzel szeretnék foglalkozni. Ezen kívül imádok olvasni, sorozatot nézni és van egy cicám Folti. Komoly kapcsolatot keresek. A maximum az a három év korkülönbséggel.

30-as keresztény társkereső nők

Nikoletta (33)
Társkereső Monor
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretek táncolni, masszírozni, kirándulni. Van egy benti mentett cicám. Imádok beszélgetni, új helyeket felfedezni. Kedves, jófej, cuki vagyok. Ha szimpatikus vagyok írj rám.
Zsani (35)
Társkereső Budapest, XIII.
vallása: református (nem gyakorlom)
35 éves ,életvidám, pozitív, mosolygós, természetes,kedves hölgy vagyok. A koromnál ,fiatalabbnak mondanak mások. Imádom az állatokat, a természetet. Van egy máltai selyem kutyám,és egy cicám is.Sok programra nyitott vagyok,szeretek jönni-menni. Szabadidőmben vr-bokszolok,jógázom, szobabiciklizem,gyémánt kirakózom,főzök,kirándulok,állatkáimmal foglalkozom.
Anita (37)
Társkereső Tardos
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia ha még tetszett em írj rám ne félj nem harapok .
Ani (38)
Társkereső Veresegyház
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Kedvenc hobbym a túrázás, ehhez kapcsolódik a Természet fotózás. Otthonülő típus lennék, de a természet szeretet kimozdít a komfortzónámból. Nem vagyok előfizető, így max e-mail-ben tudok válaszolni és a fotódat se látom.
Daniella (33)
Társkereső Balatonfüred
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
*moderálva* vagyok komoly kapcsolatot keresek türelmes aranyos értelmes pàrra vágyom
Melinda (35)
Társkereső Budapest, XIV.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Keresem hosszútávra társamat, aki elfogad a kisfiammal együtt, akivel sok élményben és nevetésben lehet részem. Szabadidőmben motorozom, szeretek olvasni, kirándulni, vízparton lenni, természetben. Kizárólag nem dohányzó férfit keresek.

30-as keresztény társkereső férfiak

Tamás (34)
Társkereső Budapest
vallása: református (nem gyakorlom)
Magamról pár szóban: Analitikus gondolkodású vagyok, rendszeresen sportolok, s vannak megtakarításaim. Épp megyek vissza a seregbe.
Laci (31)
Társkereső Biri
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Általában jókedéjű, humoros természet vagyok. Nem vagyok se partyállat se kondi huszár, csak egy teljesen átlagos kedves fószer
Bálint (39)
Társkereső Budapest, XI.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
A végén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem hogy mennyi élet volt az éveidben
Miklós (30)
Társkereső Budapest
hivő: református (rendszeresen gyakorlom)
Én egy értelmes mosolygós kedves srác vagyok komoly kapcsolatot szeretnék. Ha fel keltette az érdeklődésed irj. Valamiért én nem tudok üzit kezdeményezni.
Gábor (33)
Társkereső Vác
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok! Gábor vagyok ismerkednék beszélgetnek, Párkapcsolat lenne a cél, de ki tudja mit hoz a sors 👍🙂Keresem a párom. Szeretném megtalálni a társam. Kedves , intelligens, pozitív szemléletű férfi vagyok klasszikus értékrenddel.
Attila (37)
Társkereső Mosonmagyaróvár
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Nem tudom mit is kellene ide írni, a fogalmzás nem az erőségem.Talán azt, hogy ki vagyok, vagy mit várok az élettől, esetleg milyen a személyiségem?Amit tudok, szeretek vigyorral besétálni a káosz közepébe és megpróbálni megszüntetni. Aki vagyok egy a tömegben néha egy a tömegből, árnyék a fényben néha pislákoló fény a sötétben, vétkes az ártatlanok között néha ártatlan a vétkesek között. Csak ennyi. Törekszem az egyensúlyra mint minden ezen világon.Igyekszek embernek maradni és mindenkivel lehetőleg emberként bánni, segíteni ha lehetőségem van rá. A pokol is elviselhető ha nem vagy egyedül.

Középkorú keresztény társkereső nők

Enikő (44)
Társkereső Letkés
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Komoly kapcsolatot szeretnék,fontos nálam az őszinteség.Van két kis fiam, évekkel ezelőtt elváltam .Kalandorok kíméljenek!
Kata (47)
Társkereső Győr
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Komoly kapcsolat reményében,keresgélek,próbálkozom.Olyan társat akarok,aki nem csak kér hanem ad is.Akinek fontossak az érzelmek,a szenvedély,a megbecsülés,tisztelet.Aki hisz még benne hogy ebben a világban létezik Szerelem (Érzelem) ami által szorossan tud kötödni Egyvalakihez az életben,és ezt élvezettel teszi,mert Ő számára a minden!
Klári (45)
Társkereső Szigethalom
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Kedves, mosolygós, nyitott és pozitív gondolkodású nő vagyok, aki tartós kapcsolatra vágyik! Extro ambiként szeretek bulizni, társaságba járni, de nem mindig. Ha otthon maradunk az sem baj. Őszinte kapcsolatot keresek, ahol kölcsönösen jól érezzük magunkat. Tudd hogy mit akarsz, és légy intelligens, az nálam alap. Ha minden klappol, úgyis találkozunk. Ha meg akarsz ismerni, nem vagyok előfizető, ennek tudatában írj! Képet nem árt, ha küldesz. 😊😉 Update: 40 év alattiak, illetve távoli lakhellyel rendelkezők kérem ne írjanak ismerkedés céljából. Köszönöm a megértést ❤️🙏
Veronika (49)
Társkereső Budapest, XVII.
hivő: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Veronika vagyok, de inkább Vera 😊 Nem szeretnék magamról írni, ha első ránézésre szimpatikusnak találsz, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, írj üzenetet, ismerjük meg így egymast🤗
Meli (48)
Társkereső Gyömrő
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Először is szeretném jelezni,nem vagyok előfizető.A kíváncsiság hozott ide,nem tudom még érdemes-e...ezért fotót sem mindíg látok és itt válaszolni sem tudok. Köszönöm hogy megtisztelsz a leveleddel,ha úgy érzem vagy látom keresni foglak vagy jelzem.Ha nem akkor elnézést,de az elutasítás amúgy sem esik jól senkinek. Pest mellett élek a röfögős francia bulldogommal. Mostanra ennyi,folyt.köv.,ha.... Szép napot mindenkinek🌞
Mária (47)
Társkereső Baja
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
48 éves vagyok és szeretnék ismerkedni

Középkorú keresztény társkereső férfiak

Zsolt (44)
Társkereső Kiskunfélegyháza
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! Lényegében humoros,őszinte,zenekedvelő vagyok. Alapból komoly kapcsolatot keresek,de egy ismerkedés sose tudni, hogy mit hoz! Kommunikációs nagyon fontos számomra!
Gábor (44)
Társkereső Budapest, XXI.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Ott, a párom felkutatni. Mikor jön végre a pillanat, Olyan ami csak ritkán akad. LYukas már a nadrágom, Ahogyan a világot utánad bejárom. Te leszel, akinél majd megállok.
László (42)
Társkereső Kaposvár
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
László vagyok Kaposvárról, 42 éves elvált férfi aki keresi komoly kapcsolat reményében társát. 3 pici fiam van ,nem élnek velem de rendszeresen hozom őket el anyjuktol ,rendszerető, precíz,kedves,őszinte mackó vagyok aki keresi párját. Ha szeretnél jobban megismerni akkor írj, beszelgesunk, kalandorok kíméljenek nem szexpartnert keresek hanem társat aki elfogad olyanak amilyen vagyok és tud szívből szeretni őszintén.
Krisztián (46)
Társkereső Budapest
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Nem kalandot keresek hanem társat. Szeretem a munkámat, őszinte vagyok. Nem vagyok egy helyben ülő típus, ha jó idő van sokat jövök-megyek. Gyere és ismerj meg jobban.
Dániel (45)
Társkereső Budapest, XVIII.
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Szinbád,Mr.Jones
László (44)
Társkereső Farmos
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretni és szeretve lenni.Bújni,ölelni,csókolni,szeretni,várni,keresni.

50 év feletti keresztény társkereső nők

Zsuzsanna (60)
Társkereső Budapest, XX.
vallása: református (nem gyakorlom)
Személyes találkozóba hiszek. Vallom azt, ha tartasz valahová és vannak céljaid, vágyaid az igazán csak akkor vezet el a boldogsághoz, ha van egy igazi társad akit teljes. szívből szeretsz, tisztelet, igényesség . MOTTÓM: Szeretni és szeretve lenni! Szeretek kirándulni, horgászni, természet, tánc.
Éva (64)
Társkereső Tatabánya
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Egyedül élek.Szeretnék egy becsületes társat akivel lehetne programokat csinálni.Kirándulni, színházba, moziba járni, beszélgetni.Nem vagyok előfizető!Válaszolni nem tudok!
Ibolya (74)
Társkereső Törökbálint
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Ibolya vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. 2005 ota egyedul elek, elvaltam, van 2 fiu gyermekem, es 1 leany unnokam van. A kisebbik fiammal elek. A nagy 1973-ban, a kicsi 1976-ban szulettek. Az unnokam 2008 ban.Nagyon csalad centrikus vagyok.Nem szerettem azokat akik issznak, azt nem mondom hogy 1-2 poharral meg issznak unnepnapon az termeszetes. Nem birom a dohanyos embereket,Nyugot termeszetu emberke vagyok, nem vagyok feltekeny tipusu.Baratsagos, rendszereto, szerettem a nyugalmat. Stb.
Gabriella (61)
Társkereső Solymár
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Két fiam van és egy csodaszép unokám. Solymáron élek. Hetente többször teniszezem. Szeretek utazni!
Magdolna (73)
Társkereső Gödöllő
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Nem jó egyedül morzsolgatni a napokat, még vannak céljaim, álmaim. Némi szerencsével, optimizmussal remélem, barátra-társra találhatok, hasonló korú, mentalitású férfi személyében. Igaz, hetvenen túl, már más az életforma, feltételek, mint fiatalabb korban. Csendesebb mederben folyik élet, a mindennapok. Kire, mire vágyom ? Akivel közös hullámhosszon lehetek, félszavakból értjük egymást, és kapcsolatunkat harmónia, békesség jellemezze. Kezdetben összejárós kapcsolatra gondolok, későbbiekben, ha van köztünk szimpátia
Kata (63)
Társkereső Pomáz
hivő: református (alkalmanként)
Kata vagyok elvalt Ket felnott lanyom es 7 unokam van ok mar kulon elnek.Nyugdijas vagyok de meg dolgozom.Komoly es tartos kapcsolatot szeretnek erzelmekben gazdag.Bizalomra es oszintesegre odafigyelo tarsat keresek.

50 év feletti keresztény társkereső férfiak

Atesz (62)
Társkereső Budapest
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Tengerimádó vagyok. Szeretem azt a levegőt, azt a napsütést , azokat a homokos partokat, azt a nyugalmat ami ebből árad. A tengerből felbukkanó napfelkeltét és naplementét. Imádom. Szabadidőmet, amikor csak tehetem ott töltöm. Szeretem ÉLNI az életet!
László (63)
Társkereső Várpalota
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
szeretni és szeretvee lenni, kölcsönös tisztelet és megbecsülés
Laci (70)
Társkereső Budapest
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sok mindent írhatnék itt magamról, de talán jobb majd személyesen, úgy hitelesebb lesz azt hiszem. Egyébként a többit, hogy milyen vagyok, lejjebb megtaláljátok.
Péter (63)
Társkereső Budapest, XIII.
hite: református (nem gyakorlom)
Keresek,talán lesz akivel passzolunk.Nem vagyok az a menő manó, már nyugalom a fontos számomra.
Márton (64)
Társkereső Kecskemét
római katolikus vallású (alkalmanként)
Elvált férfi vagyok két felnőtt fiam van nyugdíjas otthonban élek és szeretnék ismerkedni hasonló korú nővel szabadidő közös eltöltésére.
Miksa (64)
Társkereső Kőszeg
hivő: református (nem gyakorlom)
Használható vagyok színház , múzeum, kulturális események látogatására, közös sportolásra, kirándulásra, túrázásra. Képes vagyok társaságban megjelenni, társalogni, meghallgatni mindenkit, és vannak önálló gondolataim is. Eligazodom a hétköznapi problémák között is, megoldok, megszerelek, megjavítok mindent a ház körül. A kert, és az állatok közelsége sem probléma számomra. Visszaléptem az első vonalból, egyre több az időm is, amit hasznosan próbálok eltölteni. Eddig az utazások kimaradtak az életemből, itt az ideje pótolni.

Néhány keresztény társkereső bemutatkozása

  • Pál (68), Székkutas Szia, Pál vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Csaba István (34), Fehérgyarmat Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából vagyok fent Szia, *moderálva* Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Balázs (49), Ózd Mindhalálig rock zene
  • Detti (24), Salgótarján 😈↔️😇
  • Zsuzska (58), Kaposvár Őszinte szerelem Milyen vagyok?  Örök álmodozó, bolondos, vidám, az élet szépségeire nyitott, őszinte, jólelkű, megbízható és szerethető. Imádok sportolni, utazni, mozgásban lenni. Víz és természetkedvelő vagyok. Az otthon melege, a közös időtöltés, a tartalmas beszélgetések fontosak számomra. Szeretem a párommal kettesben eltöltött időt. Alapvetően érzelmes, szenvedélyes, romantikus, kedves, figyelmes, gyengéd, bújós és törődő vagyok. Nagyon tudok kötődni és lelkem minden melegével szeretni Kit keresek? Aki mosolyt csal az arcomra. Kinek közelsége lángra lobbant és tekintete elvarázsol. Akivel egy hullámhosszon rezgünk. Sportos, sármos, igényes, intelligens. Humoros és kedves. Kedveli a változatosságot, a kikapcsolódást, a közös programokat. Meg tud nyílni, képes viszonozni az érzelmeket és az odaadást. Fontos számára a gyengédség, az ölelés. Figyelmes, szenvedélyes, céltudatos és határozott. Értékeli azt amit nyújtok számára és azt aki vagyok!

Két szív, egy lélek!

Vallásos vagy, és fontos számodra, hogy párod is gyakorolja a vallását? A Randivonalon közel százezer keresztény társkereső vágyik ugyanarra, mint te – egy megértő társra, akivel megoszthatja az életét.

Akik nem gyakorolják vallásukat, vagy esetlen nem is veszik komolyan azt, azok nem értik, mit jelent ez egy hívő számára. Ebből később akár konfliktusok is lehetnek, hisz a másik fél sosem fogja megérteni, mennyire fontos részét képezi a hit a párja életének.

Regisztrálj még ma, és találd meg a másik feledet a Randivonalon, akivel mindenben megértitek egymást!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Egy átlagos napon több mint 500 új tag lép be közösségünkbe, hogy megtalálja élete párját, és több mint 150-en hagyják el az oldalt, mert ez sikerült nekik. Nálunk nincs mitől tartanod, ugyanis igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk