Keresztény társkereső

18 648 keresztény társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Hívő keresztényként biztosan szívesebben ismerkedsz azokkal, akik a szeretet, odaadás és hűség dolgaiban Jézus tanítását próbálják követni, legyenek akár katolikusok, akár reformátusok.

Néhány keresztény társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb keresztény társkereső nők

Ibolya, 60 éves
Társkereső Szeged
hivő: római katolikus
10 órája tag
Szia, Ibolya vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildikó, 46 éves
Társkereső Dunakeszi
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
14 órája tag
Keresem az igazit, azt a társat, akivel megértjük és kiegészítjük egymást. Tettrekész és optimista személy vagyok, tele energiával és tervekkel. Egy fiú és egy leány gimnazista gyermekem van, akiket váltott nevelésben nevelünk, heti váltásban. Az életem a sport nélkül nem tudom elképzelni, aktívan karatézom, járok Body Art órákra és időnként egy-egy futást is beiktatok. De mindezek mellett jut időm a háztartásra, családra és barátokra is. Olyan társat keresek, aki szívesen részt vesz ezeken a programokon. Egy-egy magányos estén nem vetem meg az izgalmas filmeket sem.
Magdolna, 39 éves
Társkereső Szombathely
római katolikus vallású
16 órája tag
39éves Szombathelyi egyedülálló nő vagyok! 3 kislányom nevelem egyedül. Kizárólag komoly kapcsolat céljából vagyok itt!
Orsi, 46 éves
Társkereső Budapest
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
28 órája tag
Szia, Orsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb keresztény társkereső férfiak

András, 55 éves
Társkereső Nyíregyháza
hivő: görög katolikus (alkalmanként)
6 órája tag
András vagyok, 55 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Richard, 39 éves
Társkereső Budapest, XII.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
14 órája tag
Szia, Richie ausztrál elektronikai mérnök vállalkozó vagyok Budapesten. Most érkeztem egy hónappal ezelőtt, és annyira szeretem itt :) Fittness és egészség, történelem, tánc, beszélgetések. Remélem, hamarosan találkozunk veled :) Én is megtanulok magyarul :) Soha nem voltam házas, és nincsenek gyermekeim, csak egy macska, aki most anyámmal marad Ausztráliában :) xoxo. Hi, I'm Richie, Australian, Electronics Engineer Entrepreneur in Budapest. Just arrived a month ago and I love it here so much :) I\'m into fitness and health, history, dancing, conversations. I hope to meet you soon :) I'm also learning Hungarian :) I've never been married, and I don't have any children, just one cat who now stays with my Mom in Australia :) xoxo.
Gbr, 29 éves
Társkereső Budapest, IV.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
16 órája tag
Sbsjwjfcbdnakakxcjcjebebdnxmckcdjsnsbskckckfnedbcjck
Petike, 28 éves
Társkereső Ravazd
római katolikus vallású
19 órája tag
Szia! Ha szeretnél rólam többet megtudni írj nyugodtan!

Online keresztény társkereső nők

Brigi, 47 éves
Társkereső Dunaharaszti
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
25 perce lépett be
Szia, Brigi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyöngyi, 64 éves
Társkereső Magyarszentmiklós
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
1 órája lépett be
Gyöngyi vagyok, 64 éves, lakhelyem Magyarszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Renàta, 43 éves
Társkereső Sopron
vallása: római katolikus
2 órája lépett be
Reni vagyok.Vidàm, pozitív gondolkodású, optimista ,szeretni tudó nő vagyok!Ágfalva környékéről keresem a másik felemet!Kizárólag komoly, hosszú távú kapcsolatot szeretnék! Kalandorok, szórakozni vágyok kíméljetek!
Szilvi, 40 éves
Társkereső Budapest
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
7 órája lépett be
Szia! Kérlek csak akkor keress,vagy írj,ha olyan férfi vagy,akinek a szava még ér valamit ebben a hazug világban.Szívesen ismerkedek és beszélgetek,de társat keresek.☺️

Online keresztény társkereső férfiak

Imre, 48 éves
Társkereső Budapest, I.
hite: római katolikus
2 órája lépett be
Netes guru nem vagyok. A virtuális marketingem vacak. Nem is törekszem jobbra. Nem készíttetek profi fotót és trendi szöveget sem írok. A valóságban bízom, a találkozásban, az életben. Amíg semmit sem tudok Rólad, még azt se válaszolsz-e egyáltalán, nem fogok egyedi hú de menő szöveget írni. Aki csak arra kiváncsi, amit a neten lát és az alapján dönt, az valószínűleg ott éli az életét. Én nem. Kérdésekre szívesen válaszolok. Sok dolog érdekel: az ember, a világ, ezek kapcsolata, a természet, a mozgás, a történelem, a tánc, a gasztró... Sokat láttam már: kis céget, nagyot, alkalmazotti világot, tulajdonosit, pilot projektet, multit... Sok dolgot láttam, de még mindig kiváncsi vagyok. :) Fontos a család, ahonnan jövök és majd a saját is. Tisztelem az ősök tudását, szívesen tanulok belőle. Újító is vagyok, keresem az újat, a többet, de nem a mennyiség vonalán. Hiszem, hogy a felelősségvállalás fontos. Elsősorban magunkért, majd a szűkebb és a tágabb környezetünkért is. Ezt vallom, így élek. Gyengeségeim nekem is vannak, igyekszem javítani. Az igazi társ, az változó társ! Nem csak most passzolunk, hanem együtt is haladunk, egy irányba, egy ütemben... A merevség nem jó dolog, de vannak dolgok amelyek mellett, ha szükséges a végsőkig is érdemes kitartani. ... sokáig folytathatnám. Pár könyvet kitöltenek. Fontos, hogy a végén ne Kányádi sorai jöjjenek szembe: “hja közben élni is kellett volna bizony így igaz”
László, 53 éves
Társkereső Budapest, XVII.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
2 órája lépett be
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.*moderálva*
Sándor, 22 éves
Társkereső Győr
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
2 órája lépett be
Helló. A nevem Sándor 22 éves vagyok nemrég költöztem Győrbe munka ügyben és ha már itt vagyok szeretnék új élményeket szerezni és több embert megismerni. Humoros, kitartó és túl nagy a szív lapul bennem, ezt gondolom magamról. Ami egyrészt jó, másrészt pedig rossz. Több infóért írj rám ha bejövök neked ;)
peter, 37 éves
Társkereső Fót
hite: evangélikus (nem gyakorlom)
3 órája lépett be
Nem szeretnék ódákat regélni magamról..hisz szerénységem határtalan..alkalmazkodó vagyok programokban mindent szeretek amivel boldogabbá tehetem hölgytársam..rendezett körülmények közt élek és szeretek nevetni az idiótákon.. Hasonló gondolkodású hölgyek előnyt élveznek. *moderálva*

Diplomás keresztény társkereső nők

Marika, 60 éves
Társkereső Oroszlány
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Főiskolát végzett
Vidám,mosolygós,aktív diplomás nő vagyok. Szabadidőmben szívesen kirándulok,utazom.Szeretek színházba, múzeumba járni.Őszinte kapcsolatot keresek.
Alexandra, 31 éves
Társkereső Budapest, XXI.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Főiskolai diplomás (PTE-BTK)
Kedves Olvasó! Egy életvidám, talpraesett, gyakorlatias nő vagyok, akinek lételeme a mosoly. Hiszek a klasszikus női-férfi szerepekben, valamint abban, hogy két kerek egész ember, egymásnak teret adva tud a másik életéhez hozzáadni. Minden káros szenvedélytől mented vagyok, ezért számonra fontos, hogy a leendő társam se dohányozzon. Két lábbal a földön állok, így nem elvont, sokkal inkább hétköznapi férfiakkal ismerkednék. Mély érzésű, jóindulatú nő vagyok, az élet minden területén szenvedélyes temperamentummal. 🙂 A személyes találkozásban hiszek. Köszönöm, hogy elolvastad! A.
Szilvia, 38 éves
Társkereső Budapest, I.
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Főiskolai diplomás (Pedagógia)
Kívâncsi, őszinte, vidâm, természetes, futós, művészetkedvelő, éneklő,zongorázó, békés, megbízható és melegszívű
Ivett, 34 éves
Társkereső Budapest, II.
vallása: evangélikus
Egyetemet végzett
Empatikus és érzékeny vagyok. Amellett, hogy elég határozott is. Szeretek nevetni és nevettetni. Szeretem a nyugis és a kimozdulós estéket is. A nyüzsgő és csendes napokat. Van, hogy sokat beszélek, már-már fecsegek. Máskor alig szólalok meg, úgy elmerültem a gondolataimban. Megvan a képességem a felszínes cseverészéshez, de jobb szeretem a mély beszélgetéseket. Vagy csak simán egymás szemébe nézni és tudni mindent. Azt hiszem egész életemben az egyensúlyra, harmóniára törekszem.

Diplomás keresztény társkereső férfiak

István, 30 éves
Társkereső Budapest, XI.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Egyetemi diplomás (közgazdasági elemző)
Sziasztok! István vagyok, Budapesten vagyok, elemző közgazdászként dolgozom. Szabadidőmben szívesen úszom és futok. Legnagyobb sportteljesítményem, hogy sikerült lefutnom a félmaratont. Nagyon szeretek olvasni és filmeket nézni. Érdekelnek a történelmi témájú és krimi alkotások, illetve nagy Star Wars rajongó vagyok. Amikor a barátaimmal találkozunk, akkor beülünk valahova, átmegyünk egymáshoz vagy kirándulok. A járvány előtt utazni is szerettem, főleg városnézős vagyok, de néha a passzív kikapcsolás is jólesik.
Imre, 40 éves
Társkereső Zalaegerszeg
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Főiskolai diplomás (Vállalkozó)
fényképezéssel kb 10 éve foglakozóm Jelenleg főként gyermek, családi, portfólió,esküvői, rendezvény Régi fényképek felújítása ezekkel foglalkozom
Zsolt, 49 éves
Társkereső Pécs
hivő: római katolikus
Főiskolát végzett
A kíváncsiság vezetett ide.
Roland, 33 éves
Társkereső Budapest, XI.
görög katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Egyetemet végzett
Sziasztok! Magamról röviden annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egy otthonülős típus, szeretek kimozdulni a lakásból és a szabadidőmet aktívan eltölteni, mert lételemem az utazás. Szívesen fedezek fel új helyeket, túrázok, bringázok. Szeretek főzni és új ízeket kipróbálni. Fontos számomra a család, a barátok, a fejlődés, és olyan valakit keresek, aki hozzám hasonló hagyományos értékrendekkel rendelkezik. Csevegés helyett inkább tartalmas beszélgetések, egy alaposan megtervezett utazás helyett szervezetlen, váratlan kalandok. Őszinte, komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Ha a világra nyitott, nevetni szerető ember vagy, akkor mindenképpen beszélgessünk! :)

Fiatalabb, 30 év alatti keresztény társkereső nők

Szilvia, 29 éves
Társkereső Budapest
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Keresem hozzám illő társamat egy egész életre! ;) Komoly kapcsolatot keresek, amiben mindenképpen fellelhető a romantika és az odaadó kölcsönös vonzalom: szerelem!
Aranka, 29 éves
Társkereső Budapest, III.
hivő: református
Aranka vagyok, 29 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Monika, 24 éves
Társkereső Németország
hite: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Írj aztán bemutatkozom😁
Gerda, 22 éves
Társkereső Ráckeve
hivő: református (alkalmanként)
Sziasztok! Nem is tudom mit lehetne ide írni. Mondjuk, hogy sokat tudok beszélni :D szoktam lovagolni, imádok vezetni, nagyon szeretek sétálni, a természetben lenni. Nagyon makacs vagyok, nem nagyon lehet megmondani nekem, hogy mit csináljak, ha nem akarom 😅 Kit keresek? Hát egy megértő, türelmes embert, aki nem akar irányítani, és nem akar uralkodni felettem.

Fiatalabb, 30 év alatti keresztény társkereső férfiak

Laci, 28 éves
Társkereső Balmazújváros
hivő: református (rendszeresen gyakorlom)
Szia ! Laci vagyok komoly párkapcsolatott szeretnék
Csaba, 26 éves
Társkereső Cegléd
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia! Csaba vagyok, 26 éves. Jelenleg Cegléden lakom. Budapesten dolgozom mérnökként. Saját lakásom/házam nincs, majd szerzünk valahogy! :-) Autóm nincs, ezért a mobilitásom korlátozott sajnos. Nem dohányzom, alkoholt mérsékelten (kb. heti 1 alkalommal) iszok. Inkább mindenevő, vagy húsevő vagyok, mint vegán. De szeretek főzni! Sport ügyben inkább a kerékpározást, kirándulást, túrázást választom. A hideg vizet nem bírom (úszás) a futást pedig számomra unalmas. De szívesen kipróbálnék mást is. Érdeklődés: inkább a műszaki, tudományos és informatikai dolgok érdekelnek. Irodalmat kifejezetten utáltam amikor még iskolás voltam. Politikától és a konteóktól igyekszem távol tartani magam - inkább röhejesnek tartom. Zene: tuc-tuc zenén és az operazenén kívül bármi jöhet! Film: inkább az akció, sci-fi és vígjáték. Tetoválásom, piercingem nincs, és nem is szeretnék.
Richárd, 20 éves
Társkereső Bük
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Richárd vagyok, 20 éves, lakhelyem Bük. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 28 éves
Társkereső Békés
hivő: református (nem gyakorlom)
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as keresztény társkereső nők

MESI, 38 éves
Társkereső Herceghalom
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Inkább beszélgessünk, és ismerj meg
Takács, 32 éves
Társkereső Tata
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretek tv nézni, zenét hallgatni. Kedvenc időtöltésem sütés ,biciglizés, séta természetben.
Anna, 39 éves
Társkereső Nagykőrös
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Katalin, 39 éves
Társkereső Vác
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Kérlek,ha alkalmi kapcsolatot keresel vagy két értelmes mondatot nem tudsz mondani ne vesztegessük egymás idejét!

30-as keresztény társkereső férfiak

Alex, 38 éves
Társkereső Budapest, XXII.
hivő: római katolikus
Alex vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dávid, 36 éves
Társkereső Gyula
vallása: református (nem hiszek benne)
Igen nyers és őszinte ember vagyok. Ami a szívemen az a számon. Lustaság és önfejűség jellemez.. Humorom gyerekes. De azért vannak jó pillanataim. Nehezen illeszkedem be az új környezetekbe. Nem szeretek hivatalos ügyeket intézni. 7 évig dolgoztam kereskedelmben. Hidd el elég volt napi szinten több száz ember dolgával foglalkozni úgy, hogy téged embernek nem néztek. Hogy miért írok negatív dolgokat magamról? Azért mert ha érdekel a pozitív rám írsz beszélgetünk és meglátjuk hova jutunk. Vizuális típus vagyok olyan szinten, hogy filmeket/ könyveket teljesen átélem. Beleélem magam. Horror filmeken visongok. Romantikuson bőgők. Felnőtt filmeken pedig.....:) ejnye, de hisz felnőtt emberek vagyunk az életünk része. Ami világban női egyenjogúság zászlaja alatt nyugodtan rám firkálhatsz. Kalandorok kíméljenek abból már kinőttem. Testsúly ne ijeszen meg dolgozom rajta. Jelenleg külföldön élek.
Zsolti, 36 éves
Társkereső Budapest, IX.
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Zsolti vagyok, 36 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ádám, 31 éves
Társkereső Budapest, XIII.
római katolikus vallású (nem hiszek benne)
Szabadidőmet szívesen töltöm a barátaimmal, szeretek kirándulni, utazni, rajzolni beszélgetni, nevetni (vagy utóbbit akár 3:1-ben megvalósítani :-)). Néha pedig jól esik csak úgy otthon lenni, kipihenni a hetet egy jó filmmel, könyvvel, társas/számítógépes játékkal. Szeretem az állatokat, nagy kedvenceim a tengeri malacok. Nyitott vagyok az új dolgokra, bármit szívesen kipróbálok. Korban hozzám illő hölggyel ismerkednék, komoly kapcsolat céljából.

Középkorú keresztény társkereső nők

Ágica, 48 éves
Társkereső Budapest, XII.
hite: római katolikus (alkalmanként)
Kizárólag komoly kapcsolatot keresek Akinek van ideje rám Van egy szó, mit úgy hívnak, remény, Ha vigyázol rá, ő mindig benned él. Ha szívedbe zárod, ki fontos neked, Bármerre jársz, ő is ott lesz veled.
Hermina, 47 éves
Társkereső Bonyhád
hite: római katolikus
47 éves vidám nagymami vagyok! Bonyhádon élek Tolna megyében, 2 munkám van, imádom mind 2 őt! 2 szer elváltam! Külső megfog belső megtart!
Edina, 46 éves
Társkereső Budapest, XIV.
református vallású (nem gyakorlom)
Hagyományos értékrendű, sportos, fiatalos, jókedvű hölgyként keresem független társam, közös programokhoz. Ugyanilyen társat is keresek Fiatalosat!
Andrea, 41 éves
Társkereső Budapest, IV.
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Andrea vagyok ,és szeretnék egy kedves,sportot kedvelő,hűséges párt !Aki vidám természetű,szeret élni,kirándulni,úszni. Családcentrikus,és gyermekszerető!Az intelingencia nagyon fontos,ne legyen alkohol,cigaretta,drog függő!!!Én a könnyedséget szeretem,nem elvárásokkal ,inkább az elfogadás amit előnyben részesítek.Nincs plasztikai beavatkozásom,és nem is szeretnék !A természetesség számomra elengedhetetlen!Mászni járok,biciklizem,sokat úszok.Imádom a napfényt,a friss levegőt,és a jó embereket !Sokat nevetek,nem kesergek.Próbálom az életet boldogan megélni !A család számomra a legfontosabb,fotdítva ezért fontosnak tartom,hogy aki velem kapcsolatba kerűl annak is hasonló értékrendje legyen!A közönséges viselkedést ,alpári beszédet rosszúl viselem,csak a szép beszéd ,a kedves szó amit természetesnek tartok ,és részemről fontosnak !

Középkorú keresztény társkereső férfiak

Attila, 48 éves
Társkereső Budapest, XVI.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Általában jókedvű vagyok, szeretek utazni, új dolgokat kipróbálni. Számomra fontos a család, a hűség! Szeretem a stabil, hosszútávú dolgokat, kapcsolatokat
Dávid, 40 éves
Társkereső Csongrád
hite: református (nem gyakorlom)
Szia a nevem Dávid szeretek főzni, 10 eve tetoválok plusz fotózom. Szeretek sétálgatni, szinházba járni, de ugyan akkor szeretem a romantikus estéket is ha gonfolod írj rám és beszélgessünk kimondottan komoly kapcsolatot keresek. Még nem vagyok tag igy nehezebben lehet felvenni velem a kapcsolatot. Facebookon ha gondolod keress meg és beszélgethetünk
Imi, 41 éves
Társkereső Zalaszentgrót
hite: római katolikus (nem hiszek benne)
Imi vagyok, egyesek szerint humoros, mások szerint pedig sokat is beszélek néha, de szerintem leginkább kitartó vagyok, amit elhatározok azt többnyire végig szoktam vinni. Jobban szeretek a lakáson kívül lenni, mint belül, kirándulás, kerékpározás.... Aktív életet élek, szinte minden nap mozgok. :D Ha több részelt is érdekel, írj, szívesen beszélgetek is. :D
Lorand, 46 éves
Társkereső Gyula
vallása: görög katolikus (alkalmanként)
Spontán természetű, sportos testalkatú, természet barát es egyben állat barát , romantikus, intellektuális es kulturált.

50 év feletti keresztény társkereső nők

Jucus, 59 éves
Társkereső Székesfehérvár
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Fiatalos, sportos, vidám természetű, egyedülálló 59 éves vagyok. Székesfehérváron élek és dolgozom. Egyenlőre nem vagyok előfizető, ezért ha érdeklődsz irántam, add meg üzenetben e-mail címedet, arra válaszolni fogok. Komoly párkapcsolatot keresek. Elsődleges szempontnak tartom a párkapcsolatban a nyitottságot, bizalmat, hűséget, intelligenciát, sportos, kifogástalan megjelenést. Nem tolerálom a hazugságot, képmutatást, önzőséget, ápolatlanságot, lustaságot. Társamnak korban hozzám illőt keresek, kb. 55 - 65 év közötti férfit. A fiatalabb, "fiam korabeli" társaságát nem keresem, még levelezés szintjén sem, ahogyan a "szexpartnert keresők" se tiszteljenek meg leveleikkel. Lehet, hogy nem a társkeresőn fogom megtalálni a társamat, de hiszem, hogy van még olyan férfi, "ebben a korban is", akinek a tisztesség és a hűség a fontos, nem több vasat tartva a tűzben évek óta a társkeresőn hülyíti a hölgyeket.
Erzsébet, 59 éves
Társkereső Érd
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Pozitív, őszinte,jó humorú nő , rendezett háttérrel, keresi hasonló adottságú, magas férfi társaságát, semmi sincs kőbe vésve.... Kedves Tőled ha írsz, de ha szeretnél választ is rá, akkor irj elérhetőséget is, mert nem vagyok előfizető. Köszönöm :)
Marika, 59 éves
Társkereső Szerbia
vallása: római katolikus
Kérlek írjál elérhetőséget,még nem vagyok előfizető. Viberen ,meszendzseren megtalálsz.A koromtól sokkal fiatalosabb hölgy vagyok. Olyan társam keresem akivel szeretetben, szerelemben élhetünk együtt. A szerelem kortalan. Szeretet,barátság,megértés,egymás elfogadása. A szerelem mindezt magába foglalja. Egymással egymásért,mindkettőnkért. Komoly kapcsolatot keresek. Üdvözlettel. Marija.
Irma, 68 éves
Társkereső Pázmándfalu
hivő: református (alkalmanként)
Szia kedves látogató! Sok mindent nem tudok magamról írni, önmagamat nem dicsérem. Rosszat meg nem tudok, de mégis annyit ..őszinte, szerethető, vidám de komoly gondolkodású .. életigénylő egyedülálló özvegyasszony vagyok , aki albérletben lakik . Szeretnék egy szép harmonikus komoly kapcsolatot , Boldog lenni .. egy szerethető társsal..Aki szívesen venné ,kölcsönös szimpátia ,megértés esetén össze költöznénk . / Nem eltartót / keresek Üdv, Irma Anyukájukat keresők, fénykép nélküliek, ajánlat tevők szíveskedjenek mellőzni !! .

50 év feletti keresztény társkereső férfiak

István, 65 éves
Társkereső Budapest, XIV.
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
65 éves 178 cm 72 kg Gyermekeim felnőttek, egyedül élek.Anyagilag rendezett nyugdíjas vagyok aki teljes munkaidőben dolgozom. Főiskolát végeztem.Szeretném, ha a párommal együtt békességben boldogságban öregednénk meg. Dohányzom.
Gábor, 64 éves
Társkereső Békéscsaba
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Társat keresek nem kalandot!!Aki nem a múlt vélt vagy valós sérelemein kesereg ha nem boldogan éli a jelent és hittel tekint a jövőbe!Aki jó érzi magát családikörbe baráti társaságba .de szereti és igényli a csendet a nyugalmat!Aki jó érzi magát a hegyekbe az erdőkbe a vizek partján!
Sándor, 64 éves
Társkereső Aszód
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
JÓZSEF, 64 éves
Társkereső Zalaszentiván
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
JÓZSEF vagyok, 64 éves. Társam keresem Zalaszentiván környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Nem vagyok fizetős.

Néhány keresztény társkereső bemutatkozása

  • Peter (42), Sopron Sziasztok! Egyedül alló vagyok 1 gyermek édesapja.
  • Krisztián (30), Nagymágocs Sziasztok! beszélgetés ismerkedés céljából vagyok fenn az oldalon.
  • Richárd (40), Tiszaszalka Sziasztok! ismerkedni barátkozni szeretnék amit rólam tudni kel apa vagyokegyedűl nevelem kisfiam aki most 5 éves jo kedélyű barátságos vagyok
  • Maria (74), Németország Szeretnek egy tartos kapcsolatban elni. Keresek egy jo hangulatu, tarsasagot kedvelo, zenet szeteto, inteligens, jo modoru, uriembert, tartoskapcsolat celjabol! Szeretem az utazast, jo beszelgeteseket, es a zenei programokat is! Nem, dohanyzom, szeretek fozni, szeretem, az otthonomat, es a nyugodt, kellemes orakat otthon is, ilyen iranyban keresnem a Partneromat!
  • Aranka (55), Budapest, X. Sziasztok! Hosszú távú kapcsolatot keresek.

Két szív, egy lélek!

Vallásos vagy, és fontos számodra, hogy párod is gyakorolja a vallását? A Randivonalon közel százezer keresztény társkereső vágyik ugyanarra, mint te – egy megértő társra, akivel megoszthatja az életét.

Akik nem gyakorolják vallásukat, vagy esetlen nem is veszik komolyan azt, azok nem értik, mit jelent ez egy hívő számára. Ebből később akár konfliktusok is lehetnek, hisz a másik fél sosem fogja megérteni, mennyire fontos részét képezi a hit a párja életének.

Regisztrálj még ma, és találd meg a másik feledet a Randivonalon, akivel mindenben megértitek egymást!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Egy átlagos napon több mint 500 új tag lép be közösségünkbe, hogy megtalálja élete párját, és több mint 150-en hagyják el az oldalt, mert ez sikerült nekik. Nálunk nincs mitől tartanod, ugyanis igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk