Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
Halak
február 20. – március 20.
Víz jegy. A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. A Halak férfi igazi lovag, a nő pedig bájos sellő. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között. Nagyon könnyen alkalmazkodnak, szinte mindegyik jeggyel jól kijönnek (főként a víz és a tűz eleműekkel), ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne önálló személyiségük. A Halakat bátran mondhatjuk az érzelmek királyainak/királynőinek, ám amennyire odaadóak, barátságosak és segítőkészek, annyira bonyolult a személyiségük. A Halakat meg kell fejteni. Kettősség lakozik bennük és sokszor maguk is szenvednek a gyors hangulatváltozásaiktól. Nehezen beszélnek gondjairól, valósággal ki kell varázsolni belülük, hogy mi bántja őket a lelkük mélyén. Inkább magukba fojtják bánatukat és sérelmeiket, hogy aztán egy teljesen váratlan pillanatban, látszólag minden ok nélkül robbanjon az egész. Ugyanakkor roppant nagy hittel és kitartással rendelkeznek. Kissé konzervatív jegy, nem gyakorlatiasak, inkább a humán tárgyak, a művészetek és a lélek dolgai állnak közel hozzájuk. Hihetetlen kreativitással tudnak meglepetést és örömet szeretni párjuknak, szeretteiknek, de cserébe nagy figyelmet várnak el. Egy Halak mellett az élet olyan, mint egy mesevilág.
Pozitívumok
 • fantáziadús, kreatív
 • nagyon jó a beleérző és alkalmazkodó képessége
 • kitartóan tud szeretni és rajongani dolgokért
 • játékos és szellemes
 • nagyon empatikus és fejlett az érzelmi intelligenciája
Negatívumok
 • hajlamos a saját álom- és fantáziavilágában ragadni
 • néha túlzottan elrugaszkodik a valóságtól
 • nehéz követni a hangulatingadozását
 • nem gyakorlatias
 • konfliktuskerülő

Melyik jegy illik hozzá a legjobban?

Rák június 23. – július 23.
Nagyon gyakori páros, sokszor talál egymásra e két érzelmes jegy. Hosszú, tartós kapcsolat alakul ki közöttük, még akkor is kötődnek egymáshoz, ha már elmúlt a szerelem...
Skorpió október 24. – november 22.
Nagyszerű párost alkotnak ketten, hajlamosak a szélsőséges érzelmekre, de szerelmük szenvedélyes és hosszú távú lehet. Mindketten jól kezelik a másikat és roppant szenzitíven élik meg mindennapjaikat...

Halak csillagjegyűhöz illő társkeresők a Randivonalon

Nők:

Halak + Bak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ebből a párosításból legtöbbször világraszóló szerelem lesz, bár látszólag teljesen különböznek gymástól. A Bak racionális, józan, nehezen lehet a bizalmába férkőzni, kissé hűvös és távolságtartó, de egyből felfigyel a Halakra, aki gond nélkül, könnyen nyitja ki a Bak másoknak bezárt belső világát. A Halak ebben profinak számítanak, a Bak ráadásul megnyugodhat: a szíve és a lelke jó kezekbe került. Mintha mindketten ösztönösen ráéreznének a másik jóságára és arra, hogy egymásban szövetségesre találtak. A Bakot (rá nem jellemző módon) ámulatba ejti a szertelenség, a fantáziavilág, a játékosság, és úgy érzi, meg kell védenie az ártatlan és sebezhető Halakat. Ha vitára kerül sor köztük, általában a Halak enged, hiszen a Bak határozott és okos, ám amennyire haragtartó és sértődékeny, annyira ügyesen és könnyen tudja megbékíteni a Halak, aki ráadásul csodálja a Bak magabiztosságát és megingathatatlanságát. Ha a Bak meg tudja őrizni érzelmi nyitottságát és nem zárkózik el (például büntetésből) a Halak elől, hosszú távon is jól működő párkapcsolat lehet az övék.

Bak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Halak + Nyilas
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Romantikus és szenvedélyes szerelem alakulhat ki közöttük, szeretnek nagyokat álmodozni és tervezgetni, de sajnos csak ritkán váltják valóra ezen vágyaikat. Szeretik a művészeteket, a szórakozást, mindketten kedvelik a nagy érzéseket – csak egy kicsit máshogyan. A Nyilas jóval pörgősebb, energikusabb és határozottabb, mint a Halak, akik viszont kifinomultabbak és fantáziadúsabbak. A Halak csodálja a Nyilas dinamizmusát és őszinteségét, a Nyilasnak pedig tetszik a Halak kreativitása. Van közös nyelvük, és bár nem tökéletes páros, jól elvannak egymással addig, amíg a Halak engedi, hogy a Nyilas irányítson.

Nyilas csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Halak + Skorpió
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Nagyszerű párost alkotnak ketten, hajlamosak a szélsőséges érzelmekre, de szerelmük szenvedélyes és hosszú távú lehet. Mindketten jól kezelik a másikat és roppant szenzitíven élik meg mindennapjaikat. A nagy drámákat éppúgy szeretik, mint a nyugalmat, náluk így kerek a világ. A Skorpió magával ragadó, szuggesztív, szereti a Halak érzékenységét és fantáziáját. Raádásul a Halaknak – ha igazán szerelmesek – nincsen különösebb bajuk azzal, hogy a Skorpió kissé féltékeny típus és birtokló természetű. Rendkívül színes és érdekes kapcsolat az övék, mindenképpen érdemes belevágniuk és megélniük egymás mellett az életet!

Skorpió csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Halak + Mérleg
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Kevés olyan jegy van, akivel a Halak nem jönnének ki jól, de a Mérleg pont ebbe a szűk csoportba tartozik. Képletesen szólva a Halak a mélységes víz, a Mérleg pedig a határtalan és magas levegő. Valahogy túl messze vannak egymástól. Kapcsolatuk lassan alakul ki, főleg a Mérleg részéről, aki először talán csak flörtre vagy szellemi kapcsolatra vágyna, míg a Halak érzései hamarabb felforrósodnak. A Mérlegnél nincs olyan szoros érzelmi kötődés, mint a Halaknál, ezért ha szerelem alakulna ki közöttük, a Halak talán úgy érezheti, hogy a Mérleg nem figyel rá és nem szereti eléggé. Ők ketten más-más érzelmi szintre vágynak a párkapcsolatban, ezért jobban teszik, ha inkább békén hagyják egymást…

Mérleg csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Halak + Szűz
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Az érzelem alapvetően logikátlan dolog, nem lehet ésszel irányítani, és ezzel a Halak tökéletesen tisztában is van. Ám a Szűz az ész érvek és a logika híve, azt szereti, ha az irányítás nála van, kiválóan boldogul a hétköznapokban, lévén gyakorlatias típus – a Halakkal szemben. Ezen ellentét ellenére mégis szép szerelem alakulhat ki közöttük, ha a Szűz teret enged az érzéseinek, és hagyja, hogy rabul ejtse a Halak örök optimista, romantikus lelke. A Halak szereti a Szűz talpraesett személyiségét, a Szűz pedig soha nem tudná olyan gazdagon kifejezésre juttatni érzéseit, mint a Halak. Mindkettőjük részéről sok türelemre lesz szükség, ha hosszú távra tervezik párkapcsolatukat. A Halaknak meg kell tanulniuk az érzéseiket kicsit visszafogni, hogy ne menjenek a túl sok romantikával a Szűz agyára.

Szűz csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Férfiak:

Halak + Oroszlán
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Inkább barátságnak jó ez a kapcsolat, mint szerelemnek. A Halak csodálja és irigyli az Oroszlán önbizalmát, magabiztos fellépését és józan gondolkodását, ez pedig eleinte roppant imponál az Oroszlánnak, aki imádja, ha rajonganak érte és felnéznek rá. A Halak mindent szeret, ami jó és igazságos, és szereti az erőt is – ezeknek mind birtokában van az Oroszlán, akit pedig a Halak kreativitása és fantáziája nyűgöz le. Ám az is jellemző az állatok királyára (főleg fiatalabb korában), hogy amint meghódítja kiszemelt áldozatát, kissé lankad az érdeklődése iránta. Az Oroszlán nagyon sokat képes megtenni valakiért addig, amíg nem szerzi meg, utána azonban már könnyebben veszi a kapcsolatot. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle.

Oroszlán csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Kinga (42) Ráckeve
Életvidám, kissé öntörvényű, de remélhetőleg alkalmazkodóképes homoszapiensz vagyok, teljesen arányos szempillákkal, összesen tíz ujjal és hidegben szigorúan sapkába bújtatott két kecses fülcimpával. Vonzódom a művészetekhez és (nyáron, sárga pólóban) vonzom a muslicákat. Lételemem a természet, imádok a szabadban úszni, túrázni, evezni; de néha legalább így kell az ellenkezője is, elvegyülni a városi nyüzsgésben művelődési- szórakozási célokkal. Mondjuk, ha választani kéne inkább az előbbi, mint az utóbbi, olyan 80 - 20 %-os aránnyal... Nyaranta el szoktam menni nomádkodni a vadonba, ló-bádzset utazásokra.. Szeretek néhány hétig elveszni a zöldben, távol a civilizációtól. Igaz, ez mostanság változóban van nálam, mióta észleltem magamon, hogy a kényelem is bejött az "egész fontos" tényezők közé... :) Szintén imádok táncolni (argentín tangó, salsa, rocky, néptánc, freestyle ugrabugra á lá Kinga), jó muzsikát hallgatni, közösen örömzenélni, színházat csinálni és oda járni. Érdekel a környezettudatosság, szeretnék odafigyelni arra, hogy mivel szennyezem a környezetemet, mit eszem meg, és mit kenek magamra. A vegetáriánus életmód felé tendálok. Érdekel a bio kerteszkedés, amit néhány éve már mívelek is! :) Jövőmet mindenképp távol a város zajától képzelem el, ugyanakkor a szórakozás-művelődés lehetőségéről sem szeretnék teljesen lemondani, szóval a megoldáson még agyalok. :D A humorom van, hogy szarkasztikus és (ön)ironikus, alkalmanként szórakoztat a polgárpukkasztás, szeretek bokorból nyuszit ugrasztani... :D Egyre inkább törekszem az harmonikus állapotok elérésére testileg és lelkileg egyaránt. Szemléletmódom a liberálishoz áll talán a legközelebb, bár nem szeretem a címkéket. Eléggé bosszant és elkeserít az országunkban folyó, a narancsos kormányunk által keltett gyűlöletkeltés és a rasszizmus. (Ha téged nem, akkor az akkora világnézeti különbséget feltételez, hogy csak rabolnánk egymás idejét, ez esetben kérlek ne írj!) Igénylem az őszinteséget, és igen nehezen viselem a sunnyogást, de ahhoz, hogy igazán megnyíljak a bizalomnak előbb ki kell alakulna, és a közös hullámhosszot is éreznem kell.. Ha úgy érzed türelmes, határozott, humoros és őszinte vagy, valamint esetleg vágyaid és céljaid is hasonlóságot mutatnak az enyémekkel, kérlek ragadj billentyűzetet, és mutasd meg magad! De ha választ is szeretnél kapni, akkor biggyeszd az email címedet is a levél végére, egyébként nem fogok tudni válaszolni, nem vagyok előfizető!! *moderálva* Ha pedig nem válaszolnék, ne haragudj, valószínűleg nem egymást keressük.

Halak + Rák
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Nagyon gyakori páros, sokszor talál egymásra e két érzelmes jegy. Hosszú, tartós kapcsolat alakul ki közöttük, még akkor is kötődnek egymáshoz, ha már elmúlt a szerelem. Nem véletlen, hiszen mindkettő eleme a víz, sokkal szenzitívebbek és empatikusabbak a többi jegynél. Bár a tűz jegyűek is szenvedélyesek, érzéseik nem olyan összetettek és kifinomultak, mint a Ráké vagy a Halaké, és nem is annyira bonyolultak. Ketten együtt hosszú és romantikus szerelmet élhetnek meg, ráadásul a Rák gyakorlatiasabb és racionálisabb, mint az álmodozó Halak, akinek ez az előnyére válhat. Szexuális életüket teljes mértékben a gyengéd érzelmek irányítják, kettőjük kapcsolatában a mély érzésvilág találkozik a nagy fantáziával. Ha szerelmesek, mással nem is tudnak foglalkozni, csak egymással. Jellemző rájuk a külön fantáziavilág megteremtése, amelyben tökéletesen eléldegélnek akár az idők végezetéig is...

Rák csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Halak + Ikrek
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A Halak érzelmi mélysége, titokzatossága és kiismerhetetlensége először vonzza a kíváncsi Ikreket, ám nem tudja megfejteni, így ritkán lehet boldog és hosszú távú ez a kapcsolat. Szerelmük egy ideig mindenképpen szép, a Halak „művészek” az Ikrek mellett, akik rajonganak a Halak stílusáért és fantáziadús érzelmi világukért. Közösen szövögetnek nagy terveket, de a megvalósításhoz már nem elég kitartóak. A Halaknak egy idő után kevés lesz az szeretetmennyiség, amit az Ikrektől kapnak, míg nekik éppen ellenkezőleg, kezd sok lenni az, amit adnak és amit elvárnak tőlük, hogy adjanak. A kreativitás iránti rajongás egy ideig összeköti őket, az Ikrek azonban új kalandokat keresve tovább áll.

Ikrek csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Halak + Bika
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Szép, romantikus és tartós szerelem szövődhet köztük, annak ellenére, hogy nem a legjobban egymáshoz passzoló jegyekről van szó. Bár nem a tökéletes párost alkotják, kapcsolatuk mégis hosszú távú és ideális lehet, mert az ő esetükben az ellentétek erősíthetik egymást. A Halak az egyik legérzékenyebb és fantáziadúsabb jegy, könnyen és gyorsan alkalmazkodik bárkihez és bármihez, ám ez nem jelenti azt, hogy nincs saját személyisége és véleménye. Titokzatossága és fantáziája könnyen és hamar rabul ejti a Bikát, ráadásul mindketten szeretik az állandó, stabil és megbízható dolgokat az életükben, a „változatosság gyönyörködtet” elvét csak mértékkel vallják. Ami gondot jelenthet kapcsolatukban, az két dolog. Az egyik, hogy a Bika szexuálisan jóval intenzívebb jegy, túlfűtöttnek tűnik a Halakhoz képest. A másik, hogy míg a Halaknak szükségük van egy kis noszogatásra, bíztatásra, a Bika kissé lusta ehhez. A Halak szeretik, ha a másik fél a kezdeményező, szeretik, ha ámulatba ejtik és elvarázsolják őket, a Bika viszont jóval kényelmesebb attól, hogy ezt állandó jelleggel megtegye. Ha mindezt át tudják hidalni, életre szóló kapcsolat lehet az övéké. A Halaknak jól jöhet a Bika határozottsága és gyakorlatiasságára, cserébe sok gyengédséget és dédelgetést adnak.

Bika csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Hajnalka (57) Kerepes
Az ember keresi a párját, és ez nem olyan egyszerű. De a realitás talaján maradva,szerencsések lehetünk, ha sikerül. Persze fontos, hogy a tisztesség és a komolyszándék vezéreljen :) Ne legyen az ismerkedés tucat levél, palackposta mindenki számára. Legyen személyes, mert ő egy és más, mint a többi :) Szerintem ez nagyon fontos :) Szerinted ? Én, így szeretnélek megismerni. Ha szimpatikus vagyok a számodra. Köszönöm. :) https://youtu.be/H10f2w7T5CU Nem vagyok előfizető, sajna nem tudok válaszolni!:(((((((((((((( Egészségügyben dolgozom, endoscopos szakasszisztens vagyok. Jelenleg is továbbképzem magam! A munkám, a hivatásom is egyben. Komoly tartós kapcsolatot keresek. Szeretek kirándulni a természetben,Magyaro.csodálatos tájain,és mindenfelé a nagyvilágban. Kedvelem az embereket,a jó baráti társaságot. Szeretem a jó zenéket,kellemes beszélgetéseket,sétákat,és hasznosan eltölteni az időt. Nyitott vagyok mindenre, ami érdekel,vagy felkelti a kíváncsiságomat. Sport,utazás,mozi,baráti összejövetelek,koncert,táncos bulik,családi partik. Szeretek olvasni,zenét hallgatni,és új kapcsolatokat,barátságokat kialakítani. Szeretem fotózni a természet szépségeit,az embereket, épületeket stb. Klassz képeket készítek, mert érzékeny vagyok a külvilágra és más emberi kapcsolatokra is. Nyitott és közvetlen vagyok,persze bizonyos határokon belül. Ismerj meg, talán megkedveljük egymást!!!?

Halak + Kos
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A Kos nagy kalandor, imádja a kihívásokat és szereti, ha új hatások érik. Szeret felfedezni és meghódítani, a Halak titokzatossága pedig kihívást jelent számára és hamar felkelti az érdeklődését. Ráadásul a Halak (bár nagyon lelkis és érzelmileg bonyolult jegy) könnyen alkalmazkodnak és nagy a befogadó-tűrő képességük, sőt egyenesen imádják, ha meghódítják őket. Így kölcsönösen érdeklődnek és vonzódnak egymás iránt, ám a Kos számára sokszor csak egy flört erejéig szól mindez. A kapcsolat akkor lehet tartós, ha a Kos nyitottabbá válik a lélek mélységeinek megismerésére és képes érzelmi biztonságot teremteni a Halak számára. Ellenkező esetben a Kos elefántként fog viselkedni a Halak porcelánboltjában. A Kos kötődése főként testi indíttatású, a Halaké lelki és érzelmi. Türelemmel és odafigyeléssel összehangolható a kettő, de a Kos számára nem a Halak jelentik a legideálisabb partnert a világon.

Kos csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Halak + Halak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Mi történik akkor, ha két szuper szenzitív ember találkozik egymással? A Halak esetében alapvetően jó kapcsolat és nagy szerelem születik belőle. A Halak nagyon hasonlítanak egymásra – anélkül, hogy tudnák a másik csillagjegyét, szinte megérzik, hogy azonos körbe tartoznak. Önkéntelenül is vonzzák egymást. Inkább egymás társaságát élvezik, mint a zajos partiéletet, ha elmennek egy programra, akkor külön szigetet képeznek a nagy tömegben. Nagyon mély érzésű kapcsolat alakul ki közöttük, sokkal több, mint puszta szerelem. Közös szokások, valóságos rituálék jellemzi a hétköznapjaikat. Mindketten arra vágynak, hogy szeressék őket, és mindketten szeretnek meglepetés szerezni a másiknak, roppant figyelmesek egymással. Ám éppen a nagymértékű hasonlóságuk az, ami hosszú távon megnehezítheti a boldogulásukat, hiszen szükségük lenne egy tőlük erősebb, markánsabb jegy irányítására. Ők ketten ugyanis sokszor elhanyagolják a gyakorlati élet teendőit. Ha érzelmi hullámzásaik és hangulatingadozásaik összhangban vannak egymással, akkor nincs gond, ám ha mindkettőjükre külön-külön jön rá a dráma, nehéz pillanatokat élhetnek át közösen, ráadásul a gyengeségeikkel való folyamatos szembesülés (hiszen egymásban szinte önmagukat látják, így saját hibáikkal is minduntalan találkoznak) felingerlik őket. Az összetartástudatuk, ragaszkodásuk társukhoz, valamint az, hogy minden helyzetben kiállnak egymásért, irigylésre méltó lehet minden jegy számára.

Halak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Helén (59) Győr
Sorry nem tudok valaszolni ha nem vagy Platignum tag! :-( Nem vagyok elofizetve. Aki Mer! Az Nyer! A Kulso Csak akkor Igazan Szep mikkor a Belso is! Akik Egyut Foznek! Egyut is Maradnak! :-D Those Who Can Fly Solo! Can Only Then Truly Fly Tandem! Buszkeseg! Hiussag! Feltekenyseg! 3 Jellemvonas ami pusztito! Ezek hagyhatnak elmulasztott lehetoseget es utana megbanasokat sajnalatokal! A tarskeresesben, mitol felnek legjobban a nok meg a ferfik!? A vissza utasitastol! De miert? Ha nem kersz akkor semmit kapsz! Ha kersz akkor is lehet semmit kapsz! De az is benne van a pakliban hogy igen is kapsz! Igy elveszitjuk a lehetosegeket mert felunk a nem szotol!? Ha buszken tudunk egy nem szot elfogadni akkor tejessen mas lesz az eletunk! Ez nem csak a tarskeresserol szol! Hanem mindenrol az eletben! Aki megtanul egyedul repulni, nekik vannak a legerősseb szarnyuk, mert ha mar egyedul tudsz repulni, csak akkor tudsz igazan kettessben is! Angliában születtem, ide költöztem MO ra, 24 éves lányommal Sept 2004 ben Angolt tanítok, fordítok. Most egy konyvet irok! Szeretek sportolni, sielés meg a fallabda a kedvenceim. De szeretek kondizni is. Életvidám,fiatalos természetem van és szeretnék találkozni hasonló tipusú uriemberell komoly kapcsolatra. Te nagyon oszinte és figyelmes vagy és cserében nagyon foglak szeretni. Nagyon fogjük Egymást szeretni! 1 kis vicc, kaveztunk a lanyomal es volt 1 idegen kopasz pasi 1 gyonoru feher patkanyal a vallan, simogatam ( a patkanyt) A lanyom jot, mondta anyukam mindent szeret ami szoros! elsujeddtem! De a Magyar nyelv eleg nehez megtanulni! Sok ember akarja megvaltosztatni a masikat es ez nem jo dolog! Az elet meg a tapasztalat valtoztatja az embereket. A Magyarom nem a legjobb de a legtobb aki ismer meg van elegedve vele es tetszik is nekik! Holgy vagyok es tudok lenni, barmilyem helyzetben, De egy korso sort is tudok inni a fiukal! Ne Haragudjatok! De Nem Szerettem a Kulcs s Szivhez Teszteket! Olyan Gyerekes! :-(

Halak + Vízöntő
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Bár a Halak közvetlenül a Vízöntőket követik a születési sorrendben, mégis két nagyon különböző jegyről van szó, így párosuk sem gyakori, általában nem is keresik egymás társaságát. Mindkét jellemet más-más anyagból gyúrták. A Vízöntőket az egyik legokosabb jegynek tartják, a Halakat pedig a legérzékenyebbnek. A Vízöntő jó üzleti érzékkel van megáldva, a jövőbe néz, ez a Halak hasznára lehetne, ám mégsem tudják jól összeilleszteni erényeiket. A Vízöntőknek bár tetszik a Halak művészi érzéke, kreativitása és fantáziavilága, hosszú távon túl sok számára az az érzelmi mennyiség, mélység és talajtól való elrugaszkodás, ami a Halakat jellemzi. A Halak ráadásul vonzódnak a múlthoz, a régiségekhez, és kissé konzervatív típusok. A Vízöntőnek fontos a függetlenség és az autonómia, a Halak hidegnek érezheti a Vízöntőt, akinek kissé terhessé válik idővel a Halak nagy érzelmi igénye.

Vízöntő csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
 • Alapvető működést biztosító sütik
 • Beállításokat tároló sütik
 • Statisztikai sütik
 • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk