Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Szombathely

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb szombathelyi női társkeresők

Lizi (56)
Társkereső Szombathely
9 napja tag
Szisztok! Nagyon egyszerű nő vagyok akinek fontos az őszinteség, tisztesség, hűség és a becsület! Szeretem az egyenes beszédet! Elsősorban barátot keresek akivel biciklizni, túrázni utazgatni tudok! Idővel bármi ki alakulhat nem zárkózom el semmilyen tisztességes kapcsolattól sem, de elsősorban barátságot-barátot keresek!
Rita (45)
Társkereső Szombathely
12 napja tag
Őszinte,természetkedvelő,állatbarát vagyok.szeretem a komolyzenét,énekkaros voltam,könnyű zenét is meghallgatok,de normál hangerőn.Római katolikus vallású vagyok,melyet rendszeresen gyakorlok.olvasni,úszni szeretek,bár gyerek mellett ritkán van rá lehetőségem.Nem tartom magam különlegesnek,empatikus vagyok. Szívesen kertészkedek,kirándulok.Fontos számomra,a jó beszélgetés,közös programok.Kislányom közvetlen,barátságos,akinek véleménye is számít.
Katalin (54)
Társkereső Szombathely
15 napja tag
Keresném a párom. :) ;A maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan, aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek, ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó Mert a maradék idő már nem eladó; -Katona Bálint
Gabriella (59)
Társkereső Szombathely
19 napja tag
Gabriella vagyok, 59 éves. Társam keresem Szombathely környékéről, komoly kapcsolat reményében. "Szeretnélek megtalálni !"

Éppen online szombathelyi társkereső nők

Eszter (40)
Társkereső Szombathely
11 napja lépett be
39 éves egyedül álló nő vagyok! A többit majd személyesen
Betti (47)
Társkereső Szombathely
3 órája lépett be
Társat keresek, olyan férfi személyében, akivel jókat lehet beszélgetni, sokat nevetni, és tartalmasan eltölteni a hátralévő éveket. Társat, akivel teljes lehet az élet. Szabadidőmben túrázok, biciklizek. Szeretem a természetet, a természetességet, az őszinteséget.
Ani (43)
Társkereső Szombathely
2 órája lépett be
Sziasztok , szép napot. Anita vagyok Szombathelyen élek. Elvált vagyok van 2 lányom. Normális kapcsolat reményében regisztráltam,ha te mást keresel felesleges üzeni... 169 cm és 69 kg vagyok,tehát nem csontkollekció!! Heti 3× járok saját testsúlyos edésre és 1× jógára. Szeretek sportolni,kirándulni jó filmeket nézni. Előfizetésem nem lesz! Az eddigi tapasztalatom az,hogy felesleges!! Tehát itt beszélgetni,levelezni nem tudok,elérhetőségre csak akkor válaszolok ha van fotód, és nem utolsó sorban ha kért ideál tartományába tartozol. Köszönöm ha elolvastad! Üdv. Anita
Johanna (44)
Társkereső Szombathely
2 órája lépett be
hmm... mit is mondhatnék, ami nem àltalànos és nem közhely.. !? Kettő gyermekem van (12 és 9 évesek) akik velem élnek...A személyes talàlkozàsban hiszek, de ha màr mindenképpen 'muszàj', akkor egy vidàm, 'túl' őszinte làny keresi hasonló tulajdonsàgokkal rendelkező pàrjàt, aki kedveli az abszurd humort... 😁 Szabadidőpartnert keresők kîmêljenek, nem én vagyok az ő emberük...

Keresztény szombathelyi társkereső férfiak

József (38)
Társkereső Szombathely
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Amikor kedvességgel és szeretettel fordulunk mások felé - még ha nagyon finoman is -, az emberek továbbadják, és a kedvesség és a szeretet szétárad, mindenki örömére. Ezt tesszük mi emberek, képesek vagyunk szeretetet sugározni. És amikor így teszünk, érezzük a jótett hatását. Egy kicsit magasabbra emeljük a fejünket, és a szívünk csordultig telik szeretettel.
Richárd (31)
Társkereső Szombathely
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Legfőképpen barátságosnak és türelmesnek tartom magam. Szeretek őszintén elbeszélgetni másokkal. Álltalában humoros és jókedvemben talál az ember, viszont komolyra is tudom venni a lapot ha komoly dolgokról van szó. Romantikus és odaadó is tudok lenni, ha érzem hogy a másik félnek is komolyabb szándékai vannak velem. Röviden ennyit mondanék el magamról, a többit személyessen :)
Tomi (24)
Társkereső Szombathely
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Tomi vagyok, 23 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyszerű őszinte egyenes embernek tartom magam. Sok rétű vagyok, sok minden érdekel. Nyitott vagyok a nagyvilágra. Szeretek kirándulgatni és időközönként kizökkenni a szürke hétköznapokból. Általában erős és kemény személyiség vagyok, de van egy nagyon romantikus és érzéki oldalam is. Tőled függ hogy mit hozol ki belőlem... ;) :D Jó kedvű és jó kedélyű vagyok, szeretek viccelődni, de ha arról van szó, komolyan is lehet velem bezsélni komoly dolgokról. Hosszútávra komoly szándékkal keresek egy csodálatos teremtést (aki remélhetőleg te leszel ;) ) akivel boldogan élhetem le egész életemet és kölcsönössen tesszük boldoggá egymást. :)
Csaba (30)
Társkereső Szombathely
hivő: református (nem gyakorlom)
Csaba vagyok, 30 éves, lakhelyem jelenleg Szombathely életvitel szerüen Zalaegerszeg melet lakom .Ojan tarsat szeretnek magamnak akinek tervbe van közeljövőben gyerek valalas is de ha ojan tarsat talalok magamnak akinek mar van gyereke az sem fog zavarni.Szeretek kirandulni finom kajakat sütni főzni.

Középkorú szombathelyi társkereső férfiak

Balázs (45)
Társkereső Szombathely
Rendezett körülmények között élek, középosztálybeli családból származom. Buddhista szemléletű embernek tartom magam, húst nem fogyasztok.
Tom (47)
Társkereső Szombathely
Tartós kapcsolathoz keresem a párom.Ha te is,akkor írj nekem!
László (40)
Társkereső Szombathely
Egy vígkedélyű őrült, az élet túlságosan komolyan venni nem hajlandó kissé szórakozott "processzor". Korához képest fiatalos, a lelke mélyén örök gyerek, akiket a gyerekek imádnak. Mindenre nyitott a jóízlés határain belül. És lehet kívül is? :) Kérem vallási fanatikusok, ilyen-olyan térítők, biztosítóügynökök, és túlságosan komolyan csak komolykodni tudók kerüljenek. Néha előfordul, hogy csak úgy el kezdek nevetni. Ez általában akkor fordul elő, amikor véletlenül eszembe jutok. Szabadidőmben a kockuláson és a pingvinen (linux) kívül (mert informatikus vagyok) Imádok kerékpározni, szeretek úszni, jógázni kedves hölgyek társaságában. Érdekel a csillagászat. Ezen kívül az igényes, színvonalas meséket is szeretem. Nézni is és olvasni egyaránt. A futásról: Szégyen a futás, de hasznos. Szezonálisan (Nyáron) szoktam. Amikor nem fúj, és nem esik, akkor a futás jól esik. Nagymamák meg azt lesik. Télen és egyéb nem nyári évszakban színházba is elmegyek. A szakállról: Úgy gondolom erről fontos beszélni, mert elég megosztó dolog a szakállas pasi. A szakálltól iszonyodó, valamint a nekem-aztán-szakálllas-pasim-nem-lesz-az-életben-fujj-de-undorító véleményű úrhölgyeknek megnyugtatására mondom, a szakáll könnyen eltávolítható. A szakállamat vezényszóra vita és duzzogás nélkül fél másodpercen belül leveszem. Szemrehányást nem teszek miatta. Ettől függetlenül együttérzést és szimpátiát kérek a hölgyektől a szakállas férfiak iránt. Jogász hölgyek figyelmébe! Elvárásom jogalapja a szakállas nők iránti maximális toleranciám. Ezen felül van olyan szakállas dolog, amit nagyon szeretek, például a szakállas vicceket. A Rossz tulajdonságokról: Ilyen mindenkinek van. Csak próbálják titkolni. Nyilván nekem is. Például mániákus spoilerező vagyok. Addig faggatom az "ügyfelem", amíg ki nem derítem milyen fontos és feltétlenül megnézendő színvonalas filmet nem látott, majd amikor elmondom miért érdemes megnézni, már nem lesz érdemes. A másik súlyos hibám: Fáziskéséssel nevetek a vicceken. Ez önmagában még nem lenne baj, ha például egy esti kellemes társaságban elsütött poén után nem nevetek, aki megismer általában tolerálja, de azt már kevésbé, ha hajnali fél négykor riad fel mellettem, mert akkor esik le a poén. Függőségek. Nem függök a cigitől, iszom, de nem függök az alkoholtól, de egy valaminek nagy függője vagyok. A zenének. Na ezt nem tilthatja meg tőlem senki. László voltam. Vagyis most is az vagyok. Kérlek nyugodtan tegezz.
Gábor (44)
Társkereső Szombathely
Gábor vagyok, 43 éves, lakhelyem Szombathely. Sportos, természetszerető emberként keresem páromat. Olyan nőt keresek, akivel hagyományos értékrendekre épülő, komoly párkapcsolatot lehet kialakítani.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • András (27), Pusztaszabolcs Sziasztok! Szeretek sétálni beszélgetni komoly kapcsolatot kérek
  • Györgyi (45), Dunaújváros Sziasztok! Vidám és pozitív életszemléletű hölgy vagyok.
  • Pali (52), Budapest, XIV. Sziasztok! Az el nem jövő nyár, mely tücsök ciripelésből készül.
  • Anikó (40), Budapest, X. Sziasztok! Kicsit kevés ez a hely erre.Szeretem a szabadságot,a humort a kirándulást,a romantikát,nagyon szeretek ps4en játszani és moziba járni,szeretem a sci-fit,a horrort.És még sorolhatnám estig.A lényeg,hogy tudsz velem miről beszélgetni. Ha ezek közül a fele rádillik akkor írj és beszélgessünk.
  • Zsolt (26), Valkó Sziasztok! Azt gondolom magamról,hogy mindig kedves vicces és segítőkész vagyok.Szeretek ismerkedni barátokat szerezni.Egyáltalán nem vagyok unalmas sőt ha úgy alakul szeretek a társaság középpontja lenni.Imádom az állatokat a házibulikat a mozit a vezetést és a testépítést.Jelenleg a túlsúlyosok táborát erősítem de ez ellen folyamatosan keményen dolgozom.Szakács a szakmám bár nem dolgozom benne,de a főzés iránti szenvedélyem nem veszett el,szeretek örömet okozni az ételekkel a nekem fontos embereknek!

Társkeresés Szombathelyen

Szombathely a nyugat királynője – és mint minden királynő, rengeteg ékszerrel van felcicomázva.

A korona rajta a Csónakázó-tó, ami a város legszebb és legkellemesebb része, mióta a hatvanas években fákat telepítettek a környékére. A tó közepén álló kis szigethez egy néhány éve felújított kis híd vezet, amin éjszaka a kandeláberek fényei alatt sétálgatva romantikázhattok. A tó közkedvelt látogatóhely, sokan csak pihenni és sétálni járnak ki, de akár vizibiciklizni vagy csónakázni is lehet a tavon, ami közben naplementekor igazán romantikus pillanatokat élhettek át.

A város legnagyobb parkja, a Szent István-park nincs messze a Csónakázó-tótól, így akár ide is átsétálhattok. A tarka virágágyások mellett sétálva és beszippantva a tavasz finom illatát, biztosan megnyílik a szívetek és rá tudtok hangolódni egymásra.

Gayer parkba is kilátogathattok, ahol a sportpályák melletti játszótéren, hintába ülve előbújik belőletek a bennetek élő gyermek, továbbhaladva pedig a parkot kettészelő Gyöngyös-patak partján andalogva romantikázhattok az idilli környezetben.

Ha a Brenner-parkot választjátok a randi helyszínéül, ott is igazán kellemes órákat tölthettek el a fák ölelésében. A Gyöngyös-patak ezen a parkon is keresztülfolyik, a patakparton sétálgatva igazán jót beszélgethettek kiszemelteddel.

Ha a nyári kánikulában találkoztok, és nem feltétlen ragaszkodtok a kulturális programokhoz, irány a Tófürdő, a feszített víztükrű úszómedencék mellett a csúszdamedencében és a kalandmedencében is lubickolhattok, vagy kipróbálhatjátok a pezsgőágyakat, és az ülő masszázsokat.

A sok csúszdázás után biztosan megéheztek majd, nem kell azonban messze mennetek, hogy egy jót ehessetek. A nemrég épült étterem terasza szuper helyszín egy vacsihoz. Innen nagyon szép kilátás nyílik a direkt erre a célra létrehozott szökőkutas látványtóra.

Ha már az ország legnagyobb arborétuma közelében tervezitek a közös programot, n hagyjátok ki a Kámoni Arborétumot se. A Gyöngyös-patak partján fekvő 27 hektáros botanikus kertben jót sétálhattok és közben rengeteg különleges növényt is megszemlélhettek. Tavasszal a gyönyörű Rhododendronok mellett a liliomfák, a bangiták, a japán juharok is ilyenkor borulnak virágba, erős illatukkal pedig biztosan elbódítanak titeket.

A belvárosban, a Rumi Rajki sétányon található a Tóvendéglő, ahol nemzetközi és tradicionális magyar ételeket kóstolhattok, romantikus környezetben, a Csónakázó-tó és az Ezredévi-park között.

Ha csak egy kávét szeretnétek meginni, a Szent István park sarkában található Café Tea remek hely lehet ehhez, romantikus és hangulatos félhomályában kellemesen elbeszélgethettek egymással a kimerítő nap után, vagy kiülhettek a gyönyörű teraszra fagyizni.

Ahelyett, hogy te hibáznál a találkozón, inkább olvass el néhány elcseszett randit, és tanulj mások hibáiból. Ha pedig nem hiszel az online társkeresésben, olvasd el a felhasználóink által beküldött sikertörténeteket, amik eloszlatják majd az összes kételyedet!

SzombathelySzombathely

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk