Társkereső Szombathely

Legújabb szombathelyi női társkeresők

izabella, 63 éves
Társkereső Szombathely
10 órája tag
Aki ismer az tudja milyen vagyok
Magdolna, 39 éves
Társkereső Szombathely
11 órája tag
39éves Szombathelyi egyedülálló nő vagyok! 3 kislányom nevelem egyedül. Kizárólag komoly kapcsolat céljából vagyok itt!
Betti, 57 éves
Társkereső Szombathely
12 napja tag
Derűs, természetkedvelő társamat keresem ,jó humorral, a hátralévő vidám élethez. Szeretem az embereket, érdekelnek a sorsok . Ha újra szeretnél kezdeni és megbízható, őszinte párra vágysz, várom soraidat ! Kérlek írj elérhetőséget ,nem v.ok előfizető !
Ildikó, 36 éves
Társkereső Szombathely
12 napja tag
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb szombathelyi férfi társkeresők

Martin, 23 éves
Társkereső Szombathely
27 órája tag
Martin vagyok, 23 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Atti, 37 éves
Társkereső Szombathely
3 napja tag
Egy rendes lányt keresek De néha legyen rossz
Zoli, 40 éves
Társkereső Szombathely
3 napja tag
Elvált apuka vagyok, aki újra keresi párját remélve most már tényleg egy életre! Felregisztráltam mert miért ne adnék esélyt a boldogságra.. Hiányzik a kislányom akivel nem láthatjuk egymást minden nap, így csak korlátozottan tudunk együtt lenni. Viszont azokban a pillanatokban sok-sok élményünk van, imád velem lenni ☺️ Ha engem megismersz, ő velem jár, ha ez gond kérlek ne is írj,ne rabold az időd további olvasással... Van elképzelésem az újabb -- és nagyon remélem,tényleg végleg -- nagy Ő-t illetően, de egy plázacicát előbb találnék abban is biztos vagyok. Meggyötört az élet,de talpra állok ismét mert ismerem magam,vannak céljaim és soha nem adom fel!!! :) Hiszem és tudom,hogy lesz akivel megtaláljuk a közös hangot,még így is,hogy nagyon nagyon szűk az a réteg ahonnét kereshetek. Korábbi társkeresőkön megkaptam,hogy azért keresek ilyen nőt mert nem tudom magam ellátni :)))))) nem érdekel az ilyen vélemény. Szinte mindent megcsinálok a ház körül,igazi ezermester vagyok és a konyhában sem vagyok elveszett ember. A mai modern világban valamennyire olyan nőt keresek mint a "régi" asszonyok. Rakjunk el lekvárt,kompótot, legyen kiskert... Szeretek úgy élni,hogy állatokat tartunk a ház körül, legalább saját részre tojástermelés, disznó, különféle baromfik, nyulak. Kicsit persze mai "köntösben". Persze közös kikapcsolódós programokat is szeretnék: séta,kirándulás,mozi,színház,egyéb szabadidős tevékenységek,inkább hazai pihenés,de nagy és minden évben külföldi utazásokra nem vágyom,engem nem hoz lázba a piramisok látványának vágya vagy minden évben több hetes tengerparti nyaralások.... Jelenleg albérletben élek panelban de keresek kertes házat mert én megőrülök itt még átmenetileg is. Aztán a későbbiekben venni fogok,vagy ha addigra lesz párom aki szintén így szeretne élni akkor fogunk egy kis házat ahol ezt megvalósíthatjuk. Ezzel kapcsolatban pedig: inkább legyél hasonló anyagi helyzetben mint én,vagy még rosszabban minthogy több tíz milliós ingatlannal rendelkezel.... Többé soha nem költözöm senkihez,soha nem újítom fel másnak a házát. Szülőkhöz sem költözöm még csak átmenetileg sem! Vagy magam hozok össze egyet vagy közösen kb. egyenlő anyagi javakkal. Inkább maradok egyedül minthogy megint leamortizálódjak és a nulla alatt legyek :( Másik dolog : nem vagyok a covid ellen oltva, és akkor sem leszek ha kötelező lesz! Engem nem zavar ha oltott vagy de ne próbálj rábeszélni! Fogadd el,hogy én kísérleti vakcinából nem kérek,ráadásul közel két év alatt tényként be is bizonyosodott,hogy közel sem olyan halálos ez a vírus mint ahogy a médián keresztül terjesztik :( Leírtam mert sajnos le kell manapság már ezt is, inkább ne akarj megismerni sem,minthogy ez problémát okozzon a későbbiekben... Végezetül ha eddig eljutottál és a fentebb olvasottakból összeáll a gondolataidban egy számodra igazi és őszinte férfi akkor van esély a továbbiakban ismerkedni is... Mindenkinek kívánok sikeres és ŐSZINTE párkeresést,hogy találja meg a másik felét!
Krisztián, 25 éves
Társkereső Szombathely
4 napja tag
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online szombathelyi társkereső nők

Erzsébet, 61 éves
Társkereső Szombathely
22 perce lépett be
Erzsébet vagyok, 61 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
erika, 55 éves
Társkereső Szombathely
2 órája lépett be
55 éves, egyedülálló, ill. elvált nő vagyok. Szüleim vidéken élnek, két testvérem van, egy húgom és egy öcsém. A szemem fénye egy leánygyermek, már felnőtt, tőlem külön él és kissé messze is sajnos. Nagyon családcentrikus vagyok. Kedvelt időtöltéseim: olvasás, film, utazás. Kissé molett testalkatú vagyok (amin szeretnék változtatni). Hajam szőke, inkább sportosan, kényelmesen öltözködöm. Keresem társam egy őszinte, megbízható, szeretetet adni és kapni tudó férfi személyében.
Veronika, 58 éves
Társkereső Szombathely
9 órája lépett be
Vidám,kiegyensúlyozott hölgy vagyok,keresem a másik felem!
Kata, 37 éves
Társkereső Szombathely
2 órája lépett be
Kata vagyok, 36 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online szombathelyi társkereső férfiak

Laci, 40 éves
Társkereső Szombathely
28 perce lépett be
Egy vígkedélyű őrült, az élet túlságosan komolyan venni nem hajlandó kissé szórakozott "processzor". Korához képest fiatalos, a lelke mélyén örök gyerek, akiket a gyerekek imádnak. Mindenre nyitott a jóízlés határain belül. És lehet kívül is? :) Kérem vallási fanatikusok, önjelölt térítők, biztosítóügynökök, és túlságosan komolyan csak komolykodni tudók mellőzzenek, de komolyan. Ja a pudingtortát erőszakkal kínálókat kifelejtettem. Néha előfordul, hogy csak úgy el kezdek nevetni. Nem kell megijedni, nem bolondoltam meg. Ez általában akkor fordul elő, amikor véletlenül eszembe jutok. Szabadidőmben a kockuláson és a pingvinen kívül (mert informatikus vagyok) Imádok kerékpározni, szeretek úszni, jógázni kedves hölgyek társaságában. A futásról: Szégyen a futás, de hasznos. Szezonálisan (Nyáron) szoktam. Amikor nem fúj, nincs túl megleg sem túl hideg és nem esik, akkor a futás jól esik. Az üreg mamák azt lesik. Télen és egyéb nem nyári évszakban színházba is elmegyek. A szakállról: Úgy gondolom erről fontos beszélni, mert elég megosztó dolog a szakállas pasi. A szakálltól iszonyodó, valamint a nekemaztánszakálllaspasimnemleszazéletbenfujjdeundorító véleményű úrhölgyeknek megnyugtatására mondom, könnyen eltávolítható, levehető szakállal rendelkezem. A szakállamat vezényszóra vita és duzzogás nélkül fél másodpercen belül leveszem. Szemrehányást nem teszek miatta. Ettől függetlenül együttérzést és szimpátiát kérek a hölgyektől a szakállas férfiak iránt. Jogász hölgyek figyelmébe! Elvárásom jogalapja a szakállas nők iránti toleranciám. Ezen felül van olyan szakállas dolog, amit nagyon szeretek, például a szakállas vicceket. A Rossz tulajdonságokról: Ilyen mindenkinek van. Nyilván nekem is. Például mániákus spoilerező vagyok. Addig faggatom az "ügyfelem", amíg ki nem derítem milyen fontos és feltétlenül megnézendő színvonalas filmet nem látott, majd amikor elmondom miért érdemes megnézni, már nem lesz érdemes. A másik súlyos hibám: Fáziskéséssel nevetek a vicceken. Ez önmagában még nem lenne baj, ha például egy esti kellemes társaságban elsütött poén után nem nevetek, aki megismer általában tolerálja, de azt már kevésbé, hajnali fél négykor riad fel mellettem, mert akkor esik le a poén. Függőségek. Nem függök a cigitől, iszom, de nem függök az alkoholtól, de egy valaminek nagy függője vagyok. A zenének. Na ezt nem tilthatja meg tőlem senki.
Feri, 70 éves
Társkereső Szombathely
2 órája lépett be
Szia, Feri vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tamás, 46 éves
Társkereső Szombathely
2 órája lépett be
Sportot,kirándulást,természetet kedvelő férfi vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.
Gábor, 43 éves
Társkereső Szombathely
1 órája lépett be
Gábor vagyok, 43 éves, lakhelyem Szombathely. Sportos, természetszerető emberként keresem páromat. Olyan nőt keresek, akivel hagyományos értékrendekre épülő, komoly párkapcsolatot lehet kialakítani.

Diplomás szombathelyi társkereső nők

Matild, 65 éves
Társkereső Szombathely
Főiskolát végzett
Amit én keresek , ami hiányzik az életemből az a mindennapi odabujos romantikus este, a simogatás , az ölelés a szeretet , érezni hogy valakihez tartozol aki rajong érted , aki a tenyerén hordoz és egy “ csillogó ékszer” lehetsz az életében, akivel egy hullámhosszon lehetsz minden jóban és rosszban. Ez az amit keresek , emiatt elérhetőnek kell lennie, kézzelfoghatonak kell lennie, kell hogy értse a nyelvemet (német- magyar) kell hogy arra vágyjon amire én! Szerető családom van sikeres ember vagyok és csak ez hiányzik.
Viktória, 40 éves
Társkereső Szombathely
Főiskolát végzett
Viktória vagyok, 40 éves. Társam keresem környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zita, 55 éves
Társkereső Szombathely
Főiskolát végzett
Független minden téren Valóban sportos Valóban utazást,jövés-menést kedvelő Előfizetés nélküli:):):) Tehát ezen a fórumon gyakorlatilag válaszolni nem tudó:)
Zsuzsi, 60 éves
Társkereső Szombathely
Egyetemet végzett
A múltamnak köszönhetem, hogy a jövőt álmodhatom, a jelent meg értékelem. Nagyra. Ha megszólítasz, csak akkor tudok válaszolni. Figyelni tudok, fecsegni nem. Kérdezlek: meg tudtad köszönni és bocsátani életed eddigi élményeit? Leszünk "elég jók" egymásnak - csak annyira kedvesek, támogatók, emberiek, gyengédek, figyelmesek, amennyi a további szép évekhez kell? Köszönöm, ha írsz és személyesen Neked válaszolhatok!

Diplomás szombathelyi társkereső férfiak

Dani, 28 éves
Társkereső Szombathely
Főiskolát végzett
Dani vagyok, 28 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gergő, 42 éves
Társkereső Szombathely
Főiskolát végzett
Gergő vagyok, 42 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibi, 34 éves
Társkereső Szombathely
Egyetemet végzett
Szia, Tibi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Illès, 26 éves
Társkereső Szombathely
Főiskolát végzett
Szia, Illès vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény szombathelyi társkereső nők

Mara, 64 éves
Társkereső Szombathely
hite: római katolikus (alkalmanként)
Sziasztok ! Keresek egy komoly kapcsolatra őszinte ,vidám természetű utazást kedvelő Úri embert 55-67éves korig ! Ha magadra ismersz írjál!Örülnék ha válaszolnál!
Andrea, 57 éves
Társkereső Szombathely
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Andrea vagyok, 57 éves, lakhelyem Szombathely. Jelenleg még gyermekemmel élek együtt. Komoly kapcsolatot keresek. Sajnos rokkant nyugdijas vagyok, de melette dolgozom. Szeretek olvasni, sétálni, imádom a " vizet "/ jól úszok/.
Csilla, 65 éves
Társkereső Szombathely
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Eniko, 52 éves
Társkereső Szombathely
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Komoly kapcsolatot szeretnek. Talalkozni egy olyan emberrel aki onmagamert szeret. Akivel megtudnank mindent beszelni, aki tars lenne az elet minden teruleten. Szerintem a szemelyes talalkozas mindent elmond, igy ennyit roviden Magamrol! Nem vagyok elofizeto, kerlek ha szeretnel megismerni, adj meg elerhetoseget. Koszonom!

Keresztény szombathelyi társkereső férfiak

László, 61 éves
Társkereső Szombathely
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
László vagyok, 61 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Janó, 46 éves
Társkereső Szombathely
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia! Nem tudom, miért is vagyok itt! Talán itt találom meg az igazit!Lehet,hogy csak barátra lelek!De hát,ha meg sem próbáljuk,sosem derül ki....
Ádám, 28 éves
Társkereső Szombathely
vallása: református (nem gyakorlom)
Szia, Ádámnak hívnak! Szeretnék megismerni egy olyan lányt aki aranyos, kedves, vidám és megbízható/hűséges, akinek hasonlóan komolyak a szándékai mint nekem, lehet vele hosszútávon tervezni. Szeretem a közös programokat, fontos számomra a minőségi együtt töltött idő, bármire nyitott vagyok ilyen téren. Szeretek beszélgetni bármiről, őszintén elmondom a véleményem a dolgokról.
CSABA, 50 éves
Társkereső Szombathely
hivő: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Kómoly kapcsolatot keresek. Egyedül élek 2nagy lányom van külön élnek.

Fiatalabb, 30 év alatti szombathelyi társkereső nők

Fedóra, 29 éves
Társkereső Szombathely
Fedóra vagyok, 29 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Adél, 19 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Adél vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Réka, 21 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Réka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kata, 26 éves
Társkereső Szombathely
Uraim! Keresem a páromat komoly kapcsolat céljából. Olyan párt keresek, akivel lehet viccelődni, mókázni. Szabadidőmben szeretek kirándulni, túrázni. Ha szimpatikus vagyok, akkor küldj egy üzit ;)

Fiatalabb, 30 év alatti szombathelyi társkereső férfiak

Sándor, 29 éves
Társkereső Szombathely
Szívesen ismerkedek de kérdez nyugoptan szivesen mesélek magamról
Márk, 21 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Márk vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Norbert, 23 éves
Társkereső Szombathely
Írhatok ide bármit is pár szóbol úgy sem ismersz meg... de egyébként nem vagyok szép gyerek de én legaláb meg becsülek és tisztelek ;) *moderálva*
Isti, 21 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Isti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as szombathelyi társkereső nők

Réka, 35 éves
Társkereső Szombathely
Sziasztok! Réka vagyok 😊 Páromat keresem, akár alkalomra, akár egy komoly kapcsolatra. A helyzet adja majd a dolgot 😊 Szeretek bulizni, őszinte , kedves , társasági csaj vagyok.
Szabina, 35 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Szabina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Barbi, 30 éves
Társkereső Szombathely
Barbi vagyok 29 éves szeretek ismerkedni új emberekkel
Eszter, 34 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Eszter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as szombathelyi társkereső férfiak

József, 38 éves
Társkereső Szombathely
József vagyok, 38 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyula, 32 éves
Társkereső Szombathely
Sziasztok komoly párkapcsolatot keresek
Tomi, 33 éves
Társkereső Szombathely
Tomi vagyok, 32 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 34 éves
Társkereső Szombathely
Zsolt vagyok, 34 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú szombathelyi társkereső nők

Szilvia, 46 éves
Társkereső Szombathely
Szilvia vagyok, 46 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Vera, 44 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Vera vagyok, vidám ,fiatalos, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Natália, 43 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Natália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ria, 44 éves
Társkereső Szombathely
Sziasztok! Még a személyes bemutatkozó részt nem töltöttem ki,de aki szeretné,hogy válaszoljak egy e-mail címet is írjon! Köszönöm!

Középkorú szombathelyi társkereső férfiak

Gábor, 40 éves
Társkereső Szombathely
Gábor vagyok, 40 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 46 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ati, 46 éves
Társkereső Szombathely
Ati vagyok, 46 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 43 éves
Társkereső Szombathely
Tamás vagyok, 43 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti szombathelyi társkereső nők

Gizi, 68 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Gizi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gizi, 68 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Gizi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ilona, 61 éves
Társkereső Szombathely
Termeszetgyogyasz-tanár, friss nyugdíjas vagyok.Szeretem a történelmet, gasztronómiat,kutyákat,növényeket.
Ági, 75 éves
Társkereső Szombathely
Ági vagyok, 74 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti szombathelyi társkereső férfiak

Antal, 66 éves
Társkereső Szombathely
Antal vagyok, 66 éves. Társam keresem. Hegedűkészítő vagyok. Van 2 felnőtt fiam. Szeretek úszni, tollasozni, rendszeresen sportolok. Szeretem a komolyzenei koncerteket. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyuri, 60 éves
Társkereső Szombathely
Szia, Gyuri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Vilmos, 73 éves
Társkereső Szombathely
Nyugdíjas vagyok,leányommal lakok együtt,nyugodt életem van .
István, 64 éves
Társkereső Szombathely
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Lajos (29), Budapest \"Győzni nem könnyű, de megpróbálni azért érdemes.\" Céltudatos, határozott, családcentrikus és őszinte embernek tartom magam. Szabadidőmben kosárlabdázom (192cm) és zenét hallgatok illetve szívesen töltöm az időm a barátaimmal.
  • Krisztián (43), Gödöllő Sziasztok! Sokmindent lehetne ide írni! Szeretem az állatokat,utazást,kirándulást!Ami a szívemen az a számon!Nem szeretem a negatív,hazug embereket és a prűd nőket!Imádok enni és jókat nevetni egy hangulatos estén!Imádom a sportot,a vidám embereket és mindent ami pozitív!Imádom a nőket de ez nem azt jelenti ész megáll.....Legyen egy és a többit vihetik😉
  • Csaba (47), Ausztria Sziasztok! Az őszinte, humorral fűszerezett, pozitív dolgokra törekvő Kft ügyvezetője vagyok. Ide keresek tettestársat magam mellé, lehetőleg hasonló területen szerzett sokéves tapasztalattal. Természetesen hosszú távra.
  • Maria (74), Németország Szeretnek egy tartos kapcsolatban elni. Keresek egy jo hangulatu, tarsasagot kedvelo, zenet szeteto, inteligens, jo modoru, uriembert, tartoskapcsolat celjabol! Szeretem az utazast, jo beszelgeteseket, es a zenei programokat is! Nem, dohanyzom, szeretek fozni, szeretem, az otthonomat, es a nyugodt, kellemes orakat otthon is, ilyen iranyban keresnem a Partneromat!
  • Aranka (55), Budapest, X. Sziasztok! Hosszú távú kapcsolatot keresek.

Társkeresés Szombthelyen

Társkeresés Szombathelyen

Szombathely a nyugat királynője – és mint minden királynő, rengeteg ékszerrel van felcicomázva.

A korona rajta a Csónakázó-tó, ami a város legszebb és legkellemesebb része, mióta a hatvanas években fákat telepítettek a környékére. A tó közepén álló kis szigethez egy néhány éve felújított kis híd vezet, amin éjszaka a kandeláberek fényei alatt sétálgatva romantikázhattok. A tó közkedvelt látogatóhely, sokan csak pihenni és sétálni járnak ki, de akár vizibiciklizni vagy csónakázni is lehet a tavon, ami közben naplementekor igazán romantikus pillanatokat élhettek át.

A város legnagyobb parkja, a Szent István-park nincs messze a Csónakázó-tótól, így akár ide is átsétálhattok. A tarka virágágyások mellett sétálva és beszippantva a tavasz finom illatát, biztosan megnyílik a szívetek és rá tudtok hangolódni egymásra.

Gayer parkba is kilátogathattok, ahol a sportpályák melletti játszótéren, hintába ülve előbújik belőletek a bennetek élő gyermek, továbbhaladva pedig a parkot kettészelő Gyöngyös-patak partján andalogva romantikázhattok az idilli környezetben.

Ha a Brenner-parkot választjátok a randi helyszínéül, ott is igazán kellemes órákat tölthettek el a fák ölelésében. A Gyöngyös-patak ezen a parkon is keresztülfolyik, a patakparton sétálgatva igazán jót beszélgethettek kiszemelteddel.

Ha a nyári kánikulában találkoztok, és nem feltétlen ragaszkodtok a kulturális programokhoz, irány a Tófürdő, a feszített víztükrű úszómedencék mellett a csúszdamedencében és a kalandmedencében is lubickolhattok, vagy kipróbálhatjátok a pezsgőágyakat, és az ülő masszázsokat.

A sok csúszdázás után biztosan megéheztek majd, nem kell azonban messze mennetek, hogy egy jót ehessetek. A nemrég épült étterem terasza szuper helyszín egy vacsihoz. Innen nagyon szép kilátás nyílik a direkt erre a célra létrehozott szökőkutas látványtóra.

Ha már az ország legnagyobb arborétuma közelében tervezitek a közös programot, n hagyjátok ki a Kámoni Arborétumot se. A Gyöngyös-patak partján fekvő 27 hektáros botanikus kertben jót sétálhattok és közben rengeteg különleges növényt is megszemlélhettek. Tavasszal a gyönyörű Rhododendronok mellett a liliomfák, a bangiták, a japán juharok is ilyenkor borulnak virágba, erős illatukkal pedig biztosan elbódítanak titeket.

A belvárosban, a Rumi Rajki sétányon található a Tóvendéglő, ahol nemzetközi és tradicionális magyar ételeket kóstolhattok, romantikus környezetben, a Csónakázó-tó és az Ezredévi-park között.

Ha csak egy kávét szeretnétek meginni, a Szent István park sarkában található Café Tea remek hely lehet ehhez, romantikus és hangulatos félhomályában kellemesen elbeszélgethettek egymással a kimerítő nap után, vagy kiülhettek a gyönyörű teraszra fagyizni.

Ahelyett, hogy te hibáznál a találkozón, inkább olvass el néhány elcseszett randit, és tanulj mások hibáiból. Ha pedig nem hiszel az online társkeresésben, olvasd el a felhasználóink által beküldött sikertörténeteket, amik eloszlatják majd az összes kételyedet!

SzombathelySzombathely

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk