Társkereső őriszentpéter

Legújabb őriszentpéteri női társkeresők

Erzsébet, 71 éves
Társkereső őriszentpéter
5142 napja tag
Több éve egyedül élő, nyugdijasként, aktivan dolgozó hölgy vagyok.A munkám nagyrészt kitölti az életem,de a szabadidőmet szivesen eltölteném egy kellemes partner társaságában. Keresek egy független, megbizható,őszinte társat, akivel ,tartalmas kapcsolatot szeretnék kialakitani. Hiszem,hogy soha nem késő ,megtaláni a boldogságot.

Legújabb őriszentpéteri férfi társkeresők

simon, 34 éves
Társkereső őriszentpéter
433 napja tag
Szia, simon vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 57 éves
Társkereső őriszentpéter
533 napja tag
Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolti, 29 éves
Társkereső őriszentpéter
715 napja tag
Kedves látogató, igazat megmondva nem tudom hogy mit is írhatnék most ide. De ezért megpróbálkozók valami eladói marketinggel. 28éves facér emberke vagyok na ezért is vagyok itt hogy ezen változtassunk. Tiszteséges figyelmesnek tartom magamat akinek fontos hogy akit szeret, kedvel azt kiszolgálja elkényeztessen. Nagyon nagy állat barát vagyok ha lehetne minden állatot befogadnék. Nagy álmodó is vagyok egyik nagy tervem közt szerepel hogy egy saját készítésű lakó autóval bejárni kis európákant. Ez lennék én
Richárd, 23 éves
Társkereső őriszentpéter
1267 napja tag
Szia, Richárd vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Ildi (55), Budapest, XVI. Az ismerkedés kívülről befelé történik. Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
  • Erika (50), Eger Sziasztok! Erika vagyok, 50 éves. Vállalkozásom van, elváltam, 2 lányom egyetemista Budapesten.
  • Mariann (43), Veresegyház Sziasztok! Elvált 43 éves vagyok, keresem a társam. Csak szex kiméljenek nem érdekel!!! Nem vagyok előfizető, nem tudok mindenkinek írni
  • Csaba (50), Balatonszentgyörgy Sziasztok! Egy 3 gyerekes apuka vagyok jelenleg válófélben a gyerekek velem vannak.Olyan társat keresek aki szereti a gyerekeket és esetleg hasonló cipőben jár.Rólam annyit 192cm magas vagyok kb 100kg,család centrikus jól alkalmazkodó természet és állat szerető jelenleg kertes házban élek.

Társkeresés őriszentpéter-n

őriszentpéterőriszentpéter

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk