Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Batyk

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Györgyi (51), Baja Sziasztok! Szia, Györgyi vagyok Baján lakom. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Rossz egyedül, olyan társra vágyom , akivel minden együtt eltöltött pillanat öröm... Szeretek utazni más emberek kultúráját megismerni, túrázni, kerékpározni, úszni, zenét hallgatni, finomakat főzni sütni, idegen nyelveket tanulni, olvasni, képzéseken részt venni. Keresem a Társat, Szeretőt, a Szerelmet, aki mellett, akivel kölcsönösen biztonságot,figyelmet, kedvességet, játékosságot, vidámságot, kényeztetést, hűséget, tudunk adni egymásnak. Csendes összebújós meghitt esték ,izgalmas kalandok, csavargás új helyek felfedezése, össze kacsintós cinkos vidámság, megbízható őszinte társ az élethez, talán nem is olyan nagy álom. Álmodozó vagyok, tele vágyakkal, álmokkal,és teszek is az álmaim megvalósításáért.
  • Ildi (57), Dunaharaszti Sziasztok! Elvált vagyok, egy felnőtt gyerekkel.
  • Roland Csaba (31), Berettyóújfalu Sziasztok! Felesleges írni ide egy bemutatkozást, ismerj meg. Mivel nem vagyok előfizető, ezért nem fogok vissza írni, de, ha írsz elérhetőséget, akkor felkereslek!
  • Ágnes (41), Kiskunfélegyháza Társat keresek Sziasztok! Ágnes vagyok,barátkozni jöttem az oldalra. Szeretek kedves,őszinte emberekkel beszélgetni,ismerkedni. Szeretek túrázni,színhàzba járni.
  • Gábor (46), Budapest, XIX. \"Örizem a szemed\" Vidám vagyok és játékos szeretem hallani a csilingelő hangod, ahogy kacagva rohanunk fel a hegyre kergetjük a bárányfelhőket, majd fekve eltűnődve 1-1 hullócsillagon egymás szemébe feledkezve gyönyörködünk. Máskor meg megülni a kétkerekű lovat egész az Adriáig, ahol vitorlással kergetjük a lemenő napot. Igényes az öltözködésem sportban, munkában és a hétköznapi életben is. Sport az életem, és a munkám is sportos. Szeretem a természetet, erdőt, mezőt, hegyeket. Szeretek túrázni, barlangászni (ferrata, canyoning) ezenkívül, acroyoga, vitorlázást pedig most kezdtem. Igyekszem úgy élni, hogy mindenben megtaláljam a szépet. Fontos számomra a tanulás a fejlődés, szeretem tudni mitől, és hogyan működnek a dolgok. Ez azért is fontos, mert szeretném, hogy boldog légy, ha boldog vagy és látom az élettel teli szemeidet én is boldog vagyok.

BatykBatyk

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk