Társkereső Vép

Legújabb vépi női társkeresők

Rózsa , 59 éves
Társkereső Vép
170 napja tag
59éves vagyok 2nagy gyermekem van 2unokám. Koromhoz illö partnert keresekpartnerként családban élek találgatás céljából szélhámosok kiméljenek.Elfoglaltsàgom szinezésatelefonon. Köszönöm szépen.
Kriszti, 32 éves
Társkereső Vép
720 napja tag
Kriszti vagyok, 30 éves. Kedves, aranyos, őszinte lány, vékony testalkatú, zöld szemű, nem szeretem a hazugsagokat. Allatbarat vagyok. Szeretem az új dolgokat, könnyen barátkozó. Az ami a szívemen az a számon. 158 cm vagyok 46 kg.
Réka, 37 éves
Társkereső Vép
924 napja tag
170 cm kicsit molett testalkatú lány keresi párját komoly kapcsolatra.
Eva, 34 éves
Társkereső Vép
3643 napja tag
Itt mindenki a tökéletes párt keresi .Elárulom olyan nincs:)) Nekem jó a ló nélküli királyfi is jöhet gyalog én megvárom:)) Rólam kedves vagyok meg aranyos mint itt mindenki írhatok ide bármit mondjuk azt is hogy egy bombázó vagyok lehet valakinek igen és azért vagyok itt.Es türelmesen várok:)) Ne az után ítélj amit látsz .hanem amit a szemnek láthatatlan

Legújabb vépi férfi társkeresők

ferenc, 59 éves
Társkereső Vép
135 napja tag
Szia, ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
ferenc, 37 éves
Társkereső Vép
196 napja tag
Ferenc vagyok 37 eves, egyedülállo nemreg lett vege egy hosszabb kapcsolatomnak,szeretnek megismerkedni es komoly kapcsolatot kialakitani korban hozzam illo holgyel, gyermek nem akadaly.
József, 45 éves
Társkereső Vép
233 napja tag
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Norbert, 47 éves
Társkereső Vép
245 napja tag
Norbert vagyok, 47 éves, lakhelyem Vép. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás vépi társkereső férfiak

Sebastián, 27 éves
Társkereső Vép
Főiskolát végzett
Szia, Sebastián vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény vépi társkereső férfiak

Zoltán, 46 éves
Társkereső Vép
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
45 éves vagyok ,női társat keresek magamnak a megyéből , nagyjából egyidős legyen velem. Szeretek sportolni , kedvenc sportom a kerékpározás . Kirándulni is szeretek.
Ádám, 30 éves
Társkereső Vép
vallása: római katolikus
Olyan emberrel szeretnék megismerkedni, aki nem riad meg egy kis veszélytől és ő is szereti megismerni a világunkat még ha ez kis dolgokban történik is.

Fiatalabb, 30 év alatti vépi társkereső férfiak

Dani, 26 éves
Társkereső Vép
szia ha szeretnél meg ismer csak irj én válaszok

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Barna (59), Ajka Sziasztok! Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .
  • Mária (65), Kincsesbánya Sziasztok! Nyugdíjas vagyok fiatalos,őzvegy rendezett anyagi háttérrel,keresem hozámillő páromat, ha lehet káros szenvedélyektől mentes legyen.
  • Zoli (32), Földeák Sziasztok! Sziasztok komoj kapcsolatot keresek
  • Kriszti (22), Szarvas Sziasztok! Sziasztok! Szeretel beszélgetni tisztelettudó férfiakkal, ismerkedni, társalogni! Kapcsolat is szóba jöhet! 🥰
  • Róbert (42), Himod Sziasztok! Nem vagyok kigyúrt nagymenő, nincs kacsalábon forgó palotám sem fehér lovam, és nem tervezek BMW-t sem venni. Csupán annyira vágyom amit én is adni tudok: hűséges, megértő, testi-lelki társra.

Társkeresés Vép-n

VépVép

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk