Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Fertőszentmiklós

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tamás (40), Nagysáp Komoly kapcsolatot keresek
  • Detti (39), Budapest Sziasztok! 180 cm magas csaj keresi A férfit, aki *humoros, *kedves, *intelligens Ha magadra ismertél, írj egy üzenetet. :)
  • András (48), Pécs Szia kedves érdeklődő, szeretem a barátságos, őszintén kedves embereket. Csak komoly kapcsolat érdekel. Van egy felnőtt gyermekem, aki önálló életet él. Szeretek sportolni, családdal, barátokkal együtt lenni, de elsősorban Veled. Nagyon szép napot kívánok!
  • Marianna (68), Nagykanizsa .. Szeretek olvasni, csinos, fitt alakomat rendszeres sportolással tartom karban. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik. Vannak jó és kevésbé jó tulajdonságaim. Alapvetőleg optimista, a jég hátán is megélő ember vagyok. Csendes, őszinte, érzelmes, néha spontán, de átgondoltan cselekszem.,
  • Irén (64), Budapest, XI. Szeretnék megismerkedni, korban hozzám illő férfival, hosszú távú kapcsolatra, l. egyen jó kedvük és becsületes

FertőszentmiklósFertőszentmiklós

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]