Társkereső Fertőszentmiklós

Legújabb fertőszentmiklósi női társkeresők

Klára, 69 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
46 napja tag
Klára vagyok, vidéki 60-as :) Közel 10 éve lakom ebben a vidéki kisvársban, ahol a magam erejéből teremtettem szinte mindent. Szeretek kertészkedni, jókat sétálni, krándulni, szenvedélyesen szeretek olvasni.Két kutyussal élek, akik mindenben társaim :) keresek egy embertársat, akivel beszélgetni, csavarogni, adott esetben jókat hallgatni is lehet, és aki kedves társam lenne további utamon :) még nem vagyok előfizető, így nem tudok a levelekre válaszolni.
Andrea, 44 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
114 napja tag
170cm magas gazdag lelkúletü intelleigens viselkedni tudó molett hölgy vagyok.Keresem kandúrom!
Eszter, 46 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
344 napja tag
Eszter vagyok, 45 éves, lakhelyem Fertőszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mónika, 46 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
396 napja tag
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb fertőszentmiklósi férfi társkeresők

Lajos, 46 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
28 napja tag
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 47 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
41 napja tag
Szia! Telnek múlnak a napok rutin feladatok, új kihívások hozzá szokik az ember hogy egyedül old meg mindent.De rájön hogy hiányzik valaki. A társ akivel átélheti, megoszthatja az élet apró örömeit,szépségeit.A NŐ aki mellett FÉRFI lehetek.
Béla, 63 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
102 napja tag
Keresem a társam aki egyben a barátom is. Laza hosszutávú kapcsolatot keresek. Szeretem a jó zenéket természetet. Szeretek bringázni az aktív pihenést. Sajnos dohányzom.
István, 55 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
106 napja tag
István vagyok, 55 éves, lakhelyem Fertőszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás fertőszentmiklósi társkereső nők

Zsuzsanna, 52 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
Főiskolát végzett
Fodor Ákos Szerelem Ahogy a szél meglebbenti a függönyt nem a függöny, nem a szél. A lebbenés. ***** Tündérpárbeszéd Tudsz játszani? – Tudok. – És szeretsz is? – És szeretlek is. Olyan férfit keresek, akivel lehet csokitortát reggelizni. Aki nem ijed meg az elkötelezettségtől, de nem korlátoz és én sem őt. Akivel lehet beszélgetni bármiről, akár órákon át kézenfogva sétálva. Aki értékeli a humoromat, és jókat tudunk nevetni magunkon is akár. Ha egyedül akarok maradni azt is elfogadja.

Diplomás fertőszentmiklósi társkereső férfiak

László, 38 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
Főiskolát végzett
László vagyok, 38 éves, lakhelyem Fertőszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Róbert, 35 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
Egyetemi diplomás (gépészmérnök)
Szeretek olvasni, fotózni. Időnként túrázom , vagy kerékpározom. Nagyrészt rockzenét hallgatok, de ha jó a társaság, akkor a diszkózenét sem vetem meg.
Zsolti, 56 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
Főiskolát végzett
Próbálok jópofa lenni, szeretem a természetet, a jó zenéket és filmeket, jókat kirándulni, új helyeket felfedezni, vagy akár itthon lenni. Érzékeny, ragaszkodó és hűséges típus vagyok. Vallom, hogy az őszinteség a jó kapcsolat alapja. Hobbim: az autók, ezzel kapcsolatos a munkám is egyben. Van egy kis gyűjtőszenvedélyem (CD-k, régi rádiók, stb....), de ez egyre kevésbé fontos. Szeretnék egy rendes társat találni, aki lehetőleg 2-8 évvel fiatalabb nálam... Hogy pontosan kit is?? .... bizony nem tudom, de ha meglátom és lehetőségem nyílik megismerni Őt, remélem, tudni fogom!
Laci, 44 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
Főiskolát végzett
Van aki könnyen kapja meg azt akit szeret, van aki sír és szenved. Van aki könnyek nélkül tud feledni, van aki meghal, mert igazán tud SZERETNI! ”

Keresztény fertőszentmiklósi társkereső férfiak

Gábor, 41 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Gábor vagyok, 40 éves, lakhelyem Fertőszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibi, 33 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
római katolikus vallású (nem hiszek benne)
Tibinek hívnak, egy csendes kisvárosban, kertes házban egyedül élek. Komoly kapcsolatot keresek, vagy még annál is komolyabbat. Külföldön dolgozok, de Magyarországon élek, úgyhogy teljesen azért nem lettem hazaáruló, csak amennyire a helyzet megkívánta. Szabadidőmben szívesen sétálok, túrázok, biciklizek, edzek, filmezek, zenét hallgatok, bütykölöm az autómat, stb. nagyon sok mindent ki szeretnék még próbálni, új élményeket, helyeket, embereket megismerni, de egyedül azért semmi sem az igazi. Keresem korban hozzám illő és ellentétes nemű páromat. Köszönöm hogy végigolvastad! Szép napot! Szia!
Árpád, 36 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
római katolikus vallású
Nagy Árpád vagyok,olyan lányal,hölgyel megismerkednék akki tartos kapcsolatot szeretne.Szeretem a természetett és a nagy kirándulásokat.Sportot imádom de verseny szerüen nem üzök!Nehezen leszek szerelmes,de ha valakibe sikerül beleszertnem akkor azért a kapcsolatért mindent megteszek hogy müködjön!Nincs mobilom , mert nem tartom szükségesnek.Azokat az embereket akik túl anyagiasak azokat nem kedvelem,PÉNZ NEM BOLDOGIT!Öszinteség nálam egypárkaocsolatnál elengethetetlen.

Fiatalabb, 30 év alatti fertőszentmiklósi társkereső férfiak

Gergő, 29 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
Gergő vagyok, 26 éves, lakhelyem Sopron. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as fertőszentmiklósi társkereső férfiak

Attila, 36 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
Attila vagyok, 36 éves, lakhelyem Fertőszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú fertőszentmiklósi társkereső férfiak

Richárd, 41 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
Richárd vagyok, 40 éves, lakhelyem Fertőszentmiklós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti fertőszentmiklósi társkereső férfiak

László, 64 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ildikó (48), Mezőtúr Sziasztok! Ha szeretnek,az jó.,ha szeretsz még jobb.,ha szeretsz és szeretnek az minden." Természetet,állatokat szerető,családcentrikus,bújós,szeretetre vágyó nő vagyok. Határozott,érzelmekben gazdag férfit keresek,akivel egymás megbecsülésén,szeretetén alapuló komoly kapcsolatot lehetne kialakítani.
  • Àkos (22), Mezőberény Sziasztok! Sziasztok egy pozitív karakter vagyok mindig viccelődők mezőgazdaságban dolgozom olyan lányt keresek akki komolyan gondolja a kapcsolatot
  • Dorina (19), Budapest, X. Sziasztok! Nagyon ragaszkodó vagyok ha megkedvelek valakit. Sajnos nehezen nyílok meg de aki érdemes rá az úgyis megtud mindent rólam. Egy piknikre, egy sétára vagy egy kávéra szinte mindig vevő vagyok. nem keresek egyéjszakás kalandokat vagy barátsága extrákkal dolgot.
  • Istvàn (63), Kunszentmárton Sziasztok! Nyugdijas vagyok szeretek ismerkedni beszèlgetni...
  • Éva (67), Szolnok Pàrosan szép az élet Független,energikus nyugdìjas hölgyként keresem tàrsam. Szeretek úszni,kerékpàrozni,kiràndulni,olvasni.

Társkeresés Fertőszentmiklóson

FertőszentmiklósFertőszentmiklós

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk