Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Mosonmagyaróvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Éppen online mosonmagyaróvári társkereső nők

Anna (58)
Társkereső Mosonmagyaróvár
2 órája lépett be
Az Én Kedvesem, Olyan Legyen…. Az én kedvesem olyan legyen…. mint zord tél után, a napfény! Sugaraival felhőt űző, virágokat éltető! Óvjon Tűző naptól, akár a hűvös szellő! Homlokomról a gondokat, puha ajkával, csókolja le lágyan…. Ölelő karjaival, szítsa fel a vágyam! Pillantásával hitesse el, nincs nálam szebb sehol e világban! Hangjának baritonjával, szerelemittas mámorát, fülembe búgja…. Ha gyengéden érintem…. titkos hajlatát, ívben megfeszült testtel, vágytól hevült sóhaját, a levegőbe súgja! Az én kedvesem olyan legyen…. mint a víznek áramlása! Sodorjon el, ragadjon magával vadul, kavarjon örvényt, húzzon le a mélybe, aztán emeljen fel, egészen a magas égbe…. S tegyen le lassan, ringasson csendben, had simuljon el, a vihar bennem! Vigyázza álmomat, szorosan bújjon mellém, had érezzem, nincs ahol, nagyobb biztonságban lennék! S ha a csillagok benéznek az ablakon, láthassák arcomon a boldog mosolyom! Ne tudja más, csak a hold, hogy a földön nekem, Ő mind a négy elem! Tűz, víz, levegő, s a Szerelem! Pusztai Anna, 2013. Augusztus, 31. Tehát ha Te is vágysz egy őszinte társra, ha romantikus vagy, és a szerelemért, boldogságért nincs távolság számodra, írj nekem! Közös szimpátia esetén, nem vagyok helyhez kötve! A személyes találkozást részesítem előnyben! Nem vagyok előfizető így nem láthatom nagyban a képeidet! Kérlek tegyél fel olyan képet magadról amit láthatok, vagy adj meg elérhetőséget! És nagyon kérlek ne rázz le azzal, hogy nem engem keresel! Hiszen nem találkoztunk még soha, nem is vesztettél el, hát miért is keresnél? Én itt vagyok ismerj meg, és nem kell keresned többet! Ha Te őszinte és jó ember vagy, tőlem megkapod a szeretetet és az őszinte ölelést! Persze csak közös szimpátia esetén, egy személyes találkozás után! Várom, hogy jelentkezz, hogy jöjj az életembe végre!

Diplomás mosonmagyaróvári társkereső nők

Ildikó (66)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Főiskolát végzett
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nincs előfizetésem , kérlek küldj elérhetőséget ! Köszönöm !
Éva (76)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Főiskolai diplomás (Oktatás)
Ide bármit írhatok.… Ismerkedjünk , egy jó kávé mellett és, ha kölcsönös a szimpátia én nem zárkózom el a további randiktól.🥰 Jó emberismerő vagyok, ezért gyorsan észreveszem azt, aki rosszban sántikál!😜
Sarolta (70)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Főiskolát végzett
Jelenleg id dolgozó hölgy vagyok Fontos számomra a kölcsönös szeretet és tisztelet. Felnőtt gyermekeim vannak nem élnek velem. Családi állapotom özvegy. Optimista és életszereto ember vagyok. Fiatalos és vidám. A többit majd személyesen.
Timi (59)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Főiskolát végzett
Lassan három éve élek egyedül. Magamra maradtam a gondjaimmal és a gondolataimmal ebben a zűrzavaros világban. Érzem, hogy nem jó így, ezért próbálkozom. Nem összeköltözős kapcsolatra keresem mosonmagyaróvári vagy környéki férfi ismeretségét. 50 alatti korosztály bátran lapozzon tovább! Nem szórakoztató partnerre vágyom, hanem TÁRSRA, akivel megoszthatom örömömet, bánatomat, aki segít és én ezt viszonozhatom. Ha házi tündérre vágysz, nem én leszek a Te embered. Ha lelkitársra, akkor már jó helyen kutakodsz. Nem vágyom tengerpartra, de jó lenne egyet beszélgetni, sétálni a természetben, egy-egy napot kirándulni. Néha közösen ebédelni, egyszerűen ÉLNI! Legyen, ami motiváljon, ami értelmet, célt adjon a holnapnak, mert ez már inkább építő jellegű!

Keresztény mosonmagyaróvári társkereső nők

Melinda (53)
Társkereső Mosonmagyaróvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Komoly kapcsolatot keresek!
Györgyi (67)
Társkereső Mosonmagyaróvár
római katolikus vallású (alkalmanként)
62 éves hölgy keres komoly, megbízható, magára és környezetére igényes urat komoly kapcsolatra! Az első lépést az igazi férfi teszi meg!!
Renáta (51)
Társkereső Mosonmagyaróvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
sportos, humoros, őszinte, hűséges , romantikus típus vagyok.Szeretek biciklizni, utazni, táncolni és még sok minden mást. Nem dohányzom. Keresem hozzám illő társamat komoly kapcsolat céljából.
Andrea (55)
Társkereső Mosonmagyaróvár
hite: evangélikus (nem gyakorlom)
Andrea vagyok, 53éves, lakhelyem Mosonmagyaróvár. Nem vagyok előfizető,nem tudok válaszolni! Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Ha kellek, kelljek egészen. Már nem tudom beérni félmegoldásokkal, egyoldalú kompromisszumokkal vagy értelmetlen meghunyászkodásokkal. Nem akarom magamat másnak mutatni, mint aki vagyok. Rajtad múlik, hogy mihez is kezdesz mindezzel. Átokként megélve menekülőre fogod vagy úgy tekintesz rám, mint szürke hétköznapjaid megédesítőjére. Senki sem mondta, hogy a játék mit férfi és nő űz egymással könnyű lenne, azonban nincs is csodálatosabb, izzóbb e kiteljesedéstől. Ha kezem nyugodt szívvel kezedbe helyezhetem és te határozott léptekkel képes leszel vezetni, akkor én minden ellenfeszülés nélkül, készségesen követlek téged életünk táncában. Így simulva karjaidba lejtünk az élet lüktetésében, összhangban mozogva, hogy táncunk soha ne érhessen véget.

50 év feletti mosonmagyaróvári társkereső nők

Eszter (62)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Szívesen olvasok, szeretem a színházat, de a szabadban is jól érzem magan egy hosszú séta vagy kirándulás alkalmaval. Örömmel sütök és főzök a családomnak, unokáimnak. Szívesen ismerkednék józan éltű, nem dohanyzó, hasonló érdeklődési körrel rendelkező férfival 65 éves korig.
Éva (68)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Tudom már, hogy nagyon nehéz, de ennek ellenére szeretném megtalálni a másik felemet, tehát csakis komoly kapcsolatra vágyom! Romantikus, az átlagtól érzékenyebb lelkületű vagyok! Toleráns, jó szándékú, segítőkész vagyok másokkal szemben. Imádom a tavaszt és az őszt, és ezekben az évszakokban a nagy sétákat, és rácsodálkozni a csodálatos természetre! Szeretem a nagy beszélgetéseket, vidámságot, nevetést! Szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, a jó zenéket (a mostani új slágereket is!), ez nem életkor függvénye! Olyan kapcsolatra vágyom, amelyben a kölcsönös bizalom, tisztelet, megbecsülés, odaadás, szeretet mindkét fél számára fontos! Szeretnék igazán szeretni (tudok) és igazán szeretve lenni! Ehhez keresem a társamat, aki mindezekben igazi partner tud lenni! Ugye ez nem csak álom?
Andrea (59)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Őszinte, nyiltszívű, életvidám, független nő vagyok s bízom benne, hogy él a közelben hasonló tulajdonságokkal rendelkező Férfi, akivel színesebbé tehetjük egymás életét. Nincs határozott elképzelésem, kölcsönös vonzalom esetén olyan kapcsolatot szeretnék közösen kialakítani, melyben mindketten jól érezzük magunkat.
Gyöngyi (60)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Alapvetöen fiatalos ,lendúletes csaj vagyok szeretem a munkám szeretem a meleget a napfényt a homokos tengerpartot a vízpartot,szeretek sétálni, táncolni zenét hallgatni sportolni

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gyöngyi (36), Budapest, XX. Szia! Örülök hogy be nèztèl:) Keresem a társamat aki fel keltenè az èrdeklődèsemet. Húmoros jókedvű pasik előnyben.
  • Attila (55), Veszprém ELKELT !!!
  • Robi (29), Tatabánya Sziasztok ! Nyilt vagyok a komoly, hosszú tàvu kapcsolatra, illetve ismerkedès baràtkozàs alkalmi kiruccanàs is szòba jöhet ! Szeretek jönni ,menni èlni az èletet !! Nem vagyok kedvetlen lehangolt tìpusu (Hàla istennek) ha teszem neked keress bizalommal ! Csuma
  • Piroska (69), Budapest, XVIII. Táncolni nagyon szeretek(egy kicsit tudok is), táncos programokhoz keresek társat.
  • Kati (49), Érd Egyedülálló, 2 nagykorú gyermekem van. Állatszerető vagyok. Szeretek kirándulni. Barátra, szerető társra vágyom. Színház, mozi kedvelő vagyok.

Társkeresés Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár és környéke rengeteg szerelmes szívvel és sok-sok randihelyszínnel vár Téged és leendő partnered. Ha már szívesen találkoznál azzal, akivel hetek óta levelezgetsz, itt az ideje, hogy elolvasd összeállításunkat, hiszen rengeteg izgalmas program és gyönyörű helyszín vár benneteket Mosonmagyaróváron.

Első körben, ha egy hatalmas sétát tennétek és jó lenne sokat beszélgetni, irány a Rajkai Szoborpark, ahol a friss levegőn érdekes alakzatokkal színesített tájon ismerkedhettek meg egymással. Ha éjszaka érkeztek, tökéletes a hely egy kis romantikázáshoz a csillagok alatt. Ha szerencsétek van, még hullócsillagot is láthattok, így a végén talán együtt kívánhattok magatoknak egy boldog, szerelmes jövőt.

Ha igazán romantikus környezetben beszélgetnétek, látogassatok el a Hédervári Kastélyba, ahol a gótika, a reneszánsz, és a barokk egyesült az épületben. Ennél szebb helyet nem is választhatnátok első randevúnak, hiszen itt minden adott ahhoz, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Az idős platánfák árnyékában még a legnagyobb melegben is kellemesen érezhetitek magatokat.

A legmelegebb nyári napokon és a zimankós téli délutánokon is vár benneteket egy kis összebújásra a BIO Flexum-Termál Gyógyfürdő és Uszoda. A különböző vízhőfokú és méretű medencék közül kiválaszthatjátok a ti kedvenceteket is, akár egy kellemes úszást, akár egy meleg vizes lazítást szeretnétek átélni.

Ha lenyűgöző kilátásra vágytok, akkor irány Doba, ahol egy különleges, kiépített műemléknek köszönhetően az egész tájat belátni. Biztos lehetsz benne, hogy a randipartnerednek eláll majd a szava a látványtól, és a különleges helyszínen, egy pohár pezsgővel a kezetekben még a naplementét is megnézhetitek együtt.

Ha nem szeretnétek messzire utazni egy kis romantikához, pakoljátok teli a piknik kosarat és látogassatok ki a mosonmagyaróvári várhoz és a mellette található kis hídhoz. Telepedjetek le a fűbe és egy napernyő alatt beszéljétek meg azt, amit levélben nem lehetett. Ez egy tökéletes helyszín az első randevúhoz, hiszen romantikus, és ha mégsem szimpatikus az, akivel mentél, csak egy délutánt veszítettél.

Talán a legromantikusabb helyszín az ismerkedéshez a kunszigeti Tündérvár, ami mindössze néhány kilométerre fekszik Mosonmagyaróvártól. Már a neve alapján is varázslatos helyszín egy kis szerelmes délutánhoz, de ha ellátogattok ide, biztosan nem lesz nehéz egymásra hangolódnotok. A legenda szerint a kővé vált tündérek a vár kincseit őrzik, de ha igazán ügyes vagy, te egy valódi tündért vihetsz haza a randi után.

Ha még keresgélsz, ne feledd, minél több adatot adsz meg magadról, annál nagyobb a valószínűsége, hogy rád talál a szerelem. Írj levelet azoknak, akik szimpatikusak, hiszen sosem tudhatod, mikor botlasz bele a nagy Ő-be. Érdemes megnézned az ő általa adott jellemzéseket is, hiszen így egyből kiderül, miben passzoltok igazán.

Ha túl vagy egy kínos randin és szeretnéd elmondani valakinek anélkül, hogy kinevetnének, küld el nekünk Elcseszett randikjeligére, hiszen itt már nagyon sokan elmesélték ezeket a pillanatokat. így megnyugodhatsz, kellemetlen helyzetek nem csak veled történhetnek.

Ha megtaláltad az igazit és szeretnél reményt adni a többi társkeresőnek, meséld el, hogy akadtatok egymásra, milyen utat jártatok be vagy éppen mit terveztek a jövőre nézve. Hidd el ez erőt ad azoknak is, akik még nem találták meg az igazit, hogy ne adják fel és keresgéljenek tovább. Küld el a sikertörténeted, hogy segíts másoknak.

MosonmagyaróvárMosonmagyaróvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]