Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Mosonmagyaróvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Éppen online mosonmagyaróvári társkereső nők

Kinga (46)
Társkereső Mosonmagyaróvár
26 perce lépett be
miért ne szólítanál meg, s én miért ne szólítanálak meg! Bármi lehetséges.... Van 1 lányom, velem él. Kertészkedés, kreatívkodom a természet adta dolgokkal. Kutyám s macskám is van. Jógázom rendszeresen kirándulok alkalmanként s bicajozok adhoc jelleggel
Timi (47)
Társkereső Mosonmagyaróvár
2 órája lépett be
Üdv! Betegségek lelki okaival és a tudatos gondolkodást tanítom! Szeretem minden ami Olasz! 176 cm magas vagyok , úgyhogy 180cm alatt nincs esély!
Andrea (55)
Társkereső Mosonmagyaróvár
1 órája lépett be
Andrea vagyok, 53éves, lakhelyem Mosonmagyaróvár. Nem vagyok előfizető,nem tudok válaszolni! Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Ha kellek, kelljek egészen. Már nem tudom beérni félmegoldásokkal, egyoldalú kompromisszumokkal vagy értelmetlen meghunyászkodásokkal. Nem akarom magamat másnak mutatni, mint aki vagyok. Rajtad múlik, hogy mihez is kezdesz mindezzel. Átokként megélve menekülőre fogod vagy úgy tekintesz rám, mint szürke hétköznapjaid megédesítőjére. Senki sem mondta, hogy a játék mit férfi és nő űz egymással könnyű lenne, azonban nincs is csodálatosabb, izzóbb e kiteljesedéstől. Ha kezem nyugodt szívvel kezedbe helyezhetem és te határozott léptekkel képes leszel vezetni, akkor én minden ellenfeszülés nélkül, készségesen követlek téged életünk táncában. Így simulva karjaidba lejtünk az élet lüktetésében, összhangban mozogva, hogy táncunk soha ne érhessen véget.

Diplomás mosonmagyaróvári társkereső nők

Éva (76)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Főiskolát végzett
Szia! Éva vagyok, 76 éves, Mosonmagyaróváron élek. Özvegy vagyok, van egy felnőtt gyerekem, aki már külön él. Főiskolai végzettségem van és nem dohányzom. Nagyon szeretem a kutyákat, nekem is van egy kis kedvencem. Szívesen lennék tengerparton, ha tehetném, mert imádom a tengert és a nyugalmat, amit áraszt. Kedvenc ételem a töltött paprika paradicsomszósszal. Klasszikus otthonomban élek és olyan társat keresek, aki kedves, megértő és hasonló érdeklődésű. Ha magadra ismertél, írj bátran, ismerkedjünk meg!
Éva (76)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Főiskolai diplomás (Oktatás)
Ide bármit írhatok.… Ismerkedjünk , egy jó kávé mellett és, ha kölcsönös a szimpátia én nem zárkózom el a további randiktól.🥰 Jó emberismerő vagyok, ezért gyorsan észreveszem azt, aki rosszban sántikál!😜
Sarolta (71)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Főiskolát végzett
Jelenleg id dolgozó hölgy vagyok Fontos számomra a kölcsönös szeretet és tisztelet. Felnőtt gyermekeim vannak nem élnek velem. Családi állapotom özvegy. Optimista és életszereto ember vagyok. Fiatalos és vidám. A többit majd személyesen.
Timi (59)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Főiskolát végzett
Lassan három éve élek egyedül. Magamra maradtam a gondjaimmal és a gondolataimmal ebben a zűrzavaros világban. Érzem, hogy nem jó így, ezért próbálkozom. Nem összeköltözős kapcsolatra keresem mosonmagyaróvári vagy környéki férfi ismeretségét. 50 alatti korosztály bátran lapozzon tovább! Nem szórakoztató partnerre vágyom, hanem TÁRSRA, akivel megoszthatom örömömet, bánatomat, aki segít és én ezt viszonozhatom. Ha házi tündérre vágysz, nem én leszek a Te embered. Ha lelkitársra, akkor már jó helyen kutakodsz. Nem vágyom tengerpartra, de jó lenne egyet beszélgetni, sétálni a természetben, egy-egy napot kirándulni. Néha közösen ebédelni, egyszerűen ÉLNI! Legyen, ami motiváljon, ami értelmet, célt adjon a holnapnak, mert ez már inkább építő jellegű!
Gyöngyi (60)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Főiskolát végzett
Alapvetöen fiatalos ,lendúletes csaj vagyok szeretem a munkám szeretem a meleget a napfényt a homokos tengerpartot a vízpartot,szeretek sétálni, táncolni zenét hallgatni sportolni
Renáta (51)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Egyetemet végzett
sportos, humoros, őszinte, hűséges , romantikus típus vagyok.Szeretek biciklizni, utazni, táncolni és még sok minden mást. Nem dohányzom. Keresem hozzám illő társamat komoly kapcsolat céljából.

Keresztény mosonmagyaróvári társkereső nők

Angéla (46)
Társkereső Mosonmagyaróvár
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok!! :) Vidám természetű kerekesszékes nő vagyok.Célom,kitörni az egyhangúság világából,programozni sokat bohóckodni,nevetni.És ha ehhez még a társamat is megtalálnám,akkor lennék igazán BOLDOG!!Szóval,gyerünk,kalandra fel!!Írjatok,de mellékeljetek elérhetőséget is,mert nem vagyok előfizető,így sajnos az itt írt üzenetekre válaszolni nem tudok.Puszkóóó
Angéla (46)
Társkereső Mosonmagyaróvár
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
46 éves kerekesszékes nő vagyok.Ha van kedved megismerni egy életvidám csajt,írj!! :)
Melinda (53)
Társkereső Mosonmagyaróvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Komoly kapcsolatot keresek!
Ági (58)
Társkereső Mosonmagyaróvár
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Ági vagyok, Mosonmagyaróváron élek. 58 éves vagyok, és özvegy. Kereskedelemben dolgozom középvezetőként, és bár van gyerekem, nem velem él. Szívesen futok, amikor időm engedi. Komoly kapcsolatot keresek egy kedves, intelligens férfival, aki hasonlóan egészséges életmódot követ és nem dohányzik. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj bátran!
Timi (45)
Társkereső Mosonmagyaróvár
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
szinte mindegy mit irok ide.megismerni ugy fogsz ha irsz-irunk és akkor mindenre fény derül:)
Anna (58)
Társkereső Mosonmagyaróvár
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Az Én Kedvesem, Olyan Legyen…. Az én kedvesem olyan legyen…. mint zord tél után, a napfény! Sugaraival felhőt űző, virágokat éltető! Óvjon Tűző naptól, akár a hűvös szellő! Homlokomról a gondokat, puha ajkával, csókolja le lágyan…. Ölelő karjaival, szítsa fel a vágyam! Pillantásával hitesse el, nincs nálam szebb sehol e világban! Hangjának baritonjával, szerelemittas mámorát, fülembe búgja…. Ha gyengéden érintem…. titkos hajlatát, ívben megfeszült testtel, vágytól hevült sóhaját, a levegőbe súgja! Az én kedvesem olyan legyen…. mint a víznek áramlása! Sodorjon el, ragadjon magával vadul, kavarjon örvényt, húzzon le a mélybe, aztán emeljen fel, egészen a magas égbe…. S tegyen le lassan, ringasson csendben, had simuljon el, a vihar bennem! Vigyázza álmomat, szorosan bújjon mellém, had érezzem, nincs ahol, nagyobb biztonságban lennék! S ha a csillagok benéznek az ablakon, láthassák arcomon a boldog mosolyom! Ne tudja más, csak a hold, hogy a földön nekem, Ő mind a négy elem! Tűz, víz, levegő, s a Szerelem! Pusztai Anna, 2013. Augusztus, 31. Tehát ha Te is vágysz egy őszinte társra, ha romantikus vagy, és a szerelemért, boldogságért nincs távolság számodra, írj nekem! Közös szimpátia esetén, nem vagyok helyhez kötve! A személyes találkozást részesítem előnyben! Nem vagyok előfizető így nem láthatom nagyban a képeidet! Kérlek tegyél fel olyan képet magadról amit láthatok, vagy adj meg elérhetőséget! És nagyon kérlek ne rázz le azzal, hogy nem engem keresel! Hiszen nem találkoztunk még soha, nem is vesztettél el, hát miért is keresnél? Én itt vagyok ismerj meg, és nem kell keresned többet! Ha Te őszinte és jó ember vagy, tőlem megkapod a szeretetet és az őszinte ölelést! Persze csak közös szimpátia esetén, egy személyes találkozás után! Várom, hogy jelentkezz, hogy jöjj az életembe végre!

Keresztény mosonmagyaróvári társkereső férfiak

István (57)
Társkereső Mosonmagyaróvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
István vagyok, 55 éves. Társam keresem Mosonmagyaróvár környékéről. Bár társat keresek, nem rátelepedős kapcsolatra gondolok. Az én elképzelésem szerint kezdetekben, hétköznap mindkét fél éli a maga életét, s hétvégén közös programokon keresztül, ismerkedünk egymással.
Zsolti (37)
Társkereső Mosonmagyaróvár
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Zsolti vagyok, 35éves. Társam keresem Sopron környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor (64)
Társkereső Mosonmagyaróvár
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Keresem a pàrom akivel jò hangulatban el tudnàm tölteni a dèlutànokat, hètvègèkent.Komoly hosszù tàvù kapcsolat is èrdekel. Szeretek utazni, kiràndulni, jòkat enni ès ehhez keresek tàrsat.
Gábor (36)
Társkereső Mosonmagyaróvár
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Hosszabb célokhoz keresek még egy személyt. 😉 Ha érdekesnek találsz: jelölj, kacsints, üzenj vagy villogj rám ha látsz az úton. 😁 Ha kedveled a cicákat az plusz pont! 😊
Tom (56)
Társkereső Mosonmagyaróvár
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Őszinte hű társamat keresem.Szeretek színházba járni, kirándulni, kerékpározni, motorozni, főzni.... \"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\"/Antonine de Saint-Exupére/ https://www.youtube.com/watch?v=C8QJmI_V3j4
Péter (55)
Társkereső Mosonmagyaróvár
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Péter vagyok, 53 éves. Szeretnék megismerkedni egy kedves hölggyel, hogy közös szimpátia és a későbiekben egymás közti vonzalom alakulhasson ki. Ehhez persze meg kell tudnunk szokásainkat, modorunkat, stílusunkat, életvitelünket és sok minden mást is.Járjunk sikerrel!

50 év feletti mosonmagyaróvári társkereső nők

Eszter (62)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Szívesen olvasok, szeretem a színházat, de a szabadban is jól érzem magan egy hosszú séta vagy kirándulás alkalmaval. Örömmel sütök és főzök a családomnak, unokáimnak. Szívesen ismerkednék józan éltű, nem dohanyzó, hasonló érdeklődési körrel rendelkező férfival 65 éves korig.
Éva (68)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Tudom már, hogy nagyon nehéz, de ennek ellenére szeretném megtalálni a másik felemet, tehát csakis komoly kapcsolatra vágyom! Romantikus, az átlagtól érzékenyebb lelkületű vagyok! Toleráns, jó szándékú, segítőkész vagyok másokkal szemben. Imádom a tavaszt és az őszt, és ezekben az évszakokban a nagy sétákat, és rácsodálkozni a csodálatos természetre! Szeretem a nagy beszélgetéseket, vidámságot, nevetést! Szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, a jó zenéket (a mostani új slágereket is!), ez nem életkor függvénye! Olyan kapcsolatra vágyom, amelyben a kölcsönös bizalom, tisztelet, megbecsülés, odaadás, szeretet mindkét fél számára fontos! Szeretnék igazán szeretni (tudok) és igazán szeretve lenni! Ehhez keresem a társamat, aki mindezekben igazi partner tud lenni! Ugye ez nem csak álom? "Az értelmes ember számára a szerelem nem vak, és ha szeret, tudja, kit szeret és miért." Nyikolaj Vasziljevics Selgunov
Andrea (60)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Őszinte, nyiltszívű, életvidám, független nő vagyok s bízom benne, hogy él a közelben hasonló tulajdonságokkal rendelkező Férfi, akivel színesebbé tehetjük egymás életét. Nincs határozott elképzelésem, kölcsönös vonzalom esetén olyan kapcsolatot szeretnék közösen kialakítani, melyben mindketten jól érezzük magunkat.
Évi (67)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Töretlen optimizmussal rendelkezem ,mindenre nyitott . Szeretek kirándulni,túrázni,tájak szépségébe gyönyörködni. Biciklizni, táncolni, színházba, moziba járni. Hosszú nyári estéken beszélgetni. Kedves , rugalmas, érzelmileg gazdag, fiatalos vagyok . Keresem a hozzám hasonló férfit aki romantikus és jó humorú.
Kitti (62)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Nyugodt, vidám természetű vagyok. Jó színházba...moziba járni....ha adódik rá alkalom. Szabadidőmben igyekszem vízközelbe kerülni. imádom a Dunát, a Balatont. A holdat szeretem...nem vagyok egy "napimádó"....ami a meleget illeti............... U.i.:/ csak egy iciri-piciri megj./ .... olyan, hogy IGAZI,.... nem létezik!.....Popper Péter szavaival élve. De ha szerencsések vagyunk, találkozhatunk valakivel, aki igazivá válhat......................... Üdv.: Kitti
Marianna (63)
Társkereső Mosonmagyaróvár
Ne egy arcból ítél ne egy fénykép után szívünk mutatja meg kik vagyunk igazán. Csak e-mail címre tudok válaszolni! Jelenleg nem vagyok előfizető. Szeretem a természetet, az állatokat, volt 4 lovam, 5 kecském , egy őzem, 3 macskám most már csak 2 idős kutyám van és 2 cicám . Sokat utaztam most már inkább csak túrázok. Szeretem a finom ételeket , vitorlázni, búvárkodni, olvasni, színházba és moziba járni. Jó bor mellett esténként a barátokkal beszélgetni. Mélyen vallásos vagyok. A Televíziónál dolgoztam Budapesten mint felvételvezető. Jelenleg van egy vállalkozásom Mosonmagyaróváron most ott élek a Duna parton csendes környezetben. Hosszú évekig voltam egyedül, és rengeteget dolgoztam, ha volt egy kis szabadidőm örültem, hogy a fiammal lehetek vele jártam mindenhová, folyamatosan építkeztem, így nem volt időm társat keresni. Most már a Fiam felnőtt külön házban él .Szeretnék valakit találni akivel megoszthatom az ünnepeket, hétköznapokat és az életemet. Hobbim a festés. "Önmagában a szeretet nem elég, féltő gonddal kell őrködnünk az emberek felett akiket szeretünk, sosem elég azt mondani szeretlek, hanem minden áldott nap ki is kell mutatnunk azt a szeretet, még akkor is amikor akadályokat gördít elénk az élet.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Lajos (55), Hajdúszoboszló Az élet rövid, vedd észre a természet csodáit amíg láthatod. Egy őszinte hűséges társra vágyom, aki elfogad olyannak amilyen vagyok.
  • Solt (61), Balatonboglár Zsolt vagyok, 60. évet már betöltöttem... De ez nem mindig látszik..Pl. télen is edzem a vízen.. Társam keresem Balaton környékéről vagy BP-ről és/vagy Pest megyéből (közötti településről)ahol eddig laktam , de még visszajárok 1-2 hetente Ha megtetszettem, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Rendezvényszervezéssel, sportszervezéssel foglalkozom és sok szál köt a Balatonhoz, amely szinte "AZ ÉN TAVAM!", használd, ha vigyázol rá. A magam ura vagyok és ez eddig is működött, de egy új partnerrel szeretném folytatni a vidám és felhőtlen éveket kölcsönös igények kielégítése mellett. Ha eljössz egyeztetett időpontban Lellére, megtanítalak SUPozni! Nyár, víz napfény éltető elemeim(ez a korral sem változott) Imádom a Balatont , a görög tengereket, de már úsztam, fürödtem több Óceánban is! Keresem a legjobb barátom, párom. A fotóim frissek, az adatlapomon megadottak valósak! Vállaltam a korom, arcom ezt viszont is szeretném kérni! Hasonló korú Hölggyel ismerkednék szívesen! Számomra az őszinteség alap egy kapcsolatban! Ide másoltam számomra kedves gondolatokat, benne van minden amit keresek! "Egy nap majd rájössz, hogy amit annyira üldözöl, annak semmi értelme. A test szépsége eltűnik. A pénz nem minden. A karrier egyszer véget ér. A ruha már nem lesz divatos... Egy nap majd rájössz, hogy a legfontosabb dolog, hogy legyen valaki, akivel kézen fogva lehet sétálni a naplementében. Együtt ébredni és elaludni. Az a biztonság és a melegség érzése, amit csak a szeretet adhat neked... Egy nap majd rájössz, hogy a legfontosabb dolog érezni.!"
  • Annamária (47), Szlovákia Szia, Annamária vagyok, 47 évesen Szlovákiában élek. Egyetemet végeztem, és bár nem dohányzom, szeretek jó társaságban beszélgetni egy pohár bor mellett. Van egy gyerekem, aki már nem velem él, ezért most újra szeretnék jobban magamra és a boldogságomra koncentrálni. Szabadidőmben szeretek kirándulni és olvasni. Olyan férfit keresek, aki hasonlóan gondolkodik és szívesen megosztja velem az élet apró örömeit. Ha szimpatikus vagyok, írj bátran, és ismerkedjünk!
  • Márta (67), Keszthely Szeretni és szeretve lenni! Márta vagyok, 64 éves. Társam keresem Keszthely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *moderálva*Nem vagyok előfizető!
  • Géza (59), Budapest, XIX. "Ahhoz, hogy az öröm teljes értékét megkapd, kell valaki, akivel megoszthatod.“ -Mark Twain

Társkeresés Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár és környéke rengeteg szerelmes szívvel és sok-sok randihelyszínnel vár Téged és leendő partnered. Ha már szívesen találkoznál azzal, akivel hetek óta levelezgetsz, itt az ideje, hogy elolvasd összeállításunkat, hiszen rengeteg izgalmas program és gyönyörű helyszín vár benneteket Mosonmagyaróváron.

Első körben, ha egy hatalmas sétát tennétek és jó lenne sokat beszélgetni, irány a Rajkai Szoborpark, ahol a friss levegőn érdekes alakzatokkal színesített tájon ismerkedhettek meg egymással. Ha éjszaka érkeztek, tökéletes a hely egy kis romantikázáshoz a csillagok alatt. Ha szerencsétek van, még hullócsillagot is láthattok, így a végén talán együtt kívánhattok magatoknak egy boldog, szerelmes jövőt.

Ha igazán romantikus környezetben beszélgetnétek, látogassatok el a Hédervári Kastélyba, ahol a gótika, a reneszánsz, és a barokk egyesült az épületben. Ennél szebb helyet nem is választhatnátok első randevúnak, hiszen itt minden adott ahhoz, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Az idős platánfák árnyékában még a legnagyobb melegben is kellemesen érezhetitek magatokat.

A legmelegebb nyári napokon és a zimankós téli délutánokon is vár benneteket egy kis összebújásra a BIO Flexum-Termál Gyógyfürdő és Uszoda. A különböző vízhőfokú és méretű medencék közül kiválaszthatjátok a ti kedvenceteket is, akár egy kellemes úszást, akár egy meleg vizes lazítást szeretnétek átélni.

Ha lenyűgöző kilátásra vágytok, akkor irány Doba, ahol egy különleges, kiépített műemléknek köszönhetően az egész tájat belátni. Biztos lehetsz benne, hogy a randipartnerednek eláll majd a szava a látványtól, és a különleges helyszínen, egy pohár pezsgővel a kezetekben még a naplementét is megnézhetitek együtt.

Ha nem szeretnétek messzire utazni egy kis romantikához, pakoljátok teli a piknik kosarat és látogassatok ki a mosonmagyaróvári várhoz és a mellette található kis hídhoz. Telepedjetek le a fűbe és egy napernyő alatt beszéljétek meg azt, amit levélben nem lehetett. Ez egy tökéletes helyszín az első randevúhoz, hiszen romantikus, és ha mégsem szimpatikus az, akivel mentél, csak egy délutánt veszítettél.

Talán a legromantikusabb helyszín az ismerkedéshez a kunszigeti Tündérvár, ami mindössze néhány kilométerre fekszik Mosonmagyaróvártól. Már a neve alapján is varázslatos helyszín egy kis szerelmes délutánhoz, de ha ellátogattok ide, biztosan nem lesz nehéz egymásra hangolódnotok. A legenda szerint a kővé vált tündérek a vár kincseit őrzik, de ha igazán ügyes vagy, te egy valódi tündért vihetsz haza a randi után.

Ha még keresgélsz, ne feledd, minél több adatot adsz meg magadról, annál nagyobb a valószínűsége, hogy rád talál a szerelem. Írj levelet azoknak, akik szimpatikusak, hiszen sosem tudhatod, mikor botlasz bele a nagy Ő-be. Érdemes megnézned az ő általa adott jellemzéseket is, hiszen így egyből kiderül, miben passzoltok igazán.

Ha túl vagy egy kínos randin és szeretnéd elmondani valakinek anélkül, hogy kinevetnének, küld el nekünk Elcseszett randikjeligére, hiszen itt már nagyon sokan elmesélték ezeket a pillanatokat. így megnyugodhatsz, kellemetlen helyzetek nem csak veled történhetnek.

Ha megtaláltad az igazit és szeretnél reményt adni a többi társkeresőnek, meséld el, hogy akadtatok egymásra, milyen utat jártatok be vagy éppen mit terveztek a jövőre nézve. Hidd el ez erőt ad azoknak is, akik még nem találták meg az igazit, hogy ne adják fel és keresgéljenek tovább. Küld el a sikertörténeted, hogy segíts másoknak.

MosonmagyaróvárMosonmagyaróvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk