Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Tényő

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anita (48), Budapest, XV. Jó lenne megosztani a boldog és kevésbé boldog napjaimat is valakivel, aki megdobogtatja a szívem, akivel megtaláljuk azokat a dolgokat, amiket közösen tudunk élvezni. Fontos az érintés, az ölelés, a szeretet kifejezése! Egyszerre lakik bennem egy kislány és egy érett nő. Nyugodt, őszinte, érzékeny, bújós. Várom, hogy rámtalálj! Tartson örökké...
  • László (47), Budapest, XXI. Keresek egy hozzám íllo motorozni szerető házias nőt
  • Csaba (40), Budaörs Egy válás után jöttem fel dolgozni Pest megye.Talán még valamit tartogat meglepetéseket az èlet ehhez keresnék valakit akivel együtt újra boldog lehetek
  • Laci (75), Tárnok Társaságot, utazást, sportot és kulturát kedvelő ember vagyok, aki intelligens jóképü, érdeklődő partnert keres nem egyéjszakás kapcsolatra.
  • Krisztina (39), Vásárosnamény Krisztina vagyok, 39 éves, lakhelyem Vásárosnamény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

TényőTényő

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk