Társkereső Pannonhalma

Legújabb pannonhalmai női társkeresők

Szilvia, 47 éves
Társkereső Pannonhalma
181 napja tag
Szilvia vagyok, 47 éves. Társam keresem Pannonhalma környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztina, 49 éves
Társkereső Pannonhalma
845 napja tag
Krisztina vagyok, 47 éves. Társam keresem Pannonhalma környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzska, 37 éves
Társkereső Pannonhalma
963 napja tag
Komoly kapcsolat remènyèben regisztráltam. Ne külső alapján itèlj meg. Ismerj meg! Egy rendes szeretnivaló molett csajszi vagyok! Szeretek sütni főzni,kirándulni meg minden ami jó.
Zsuzska, 37 éves
Társkereső Pannonhalma
963 napja tag
Komoly kapcsolat remènyèben regisztráltam! Ne külső alapján itèlj meg! Ismerj meg! Szeretek sütni-főzni,kirándulni s minden ami jó. Egy szeretnivaló molett csajszi vagyok.

Legújabb pannonhalmai férfi társkeresők

Antal, 31 éves
Társkereső Pannonhalma
262 napja tag
Üdvözöllek! Értelmes, józan gondolkodású férfi az esetem, kérdés hogy a Tied én vagyok-e? 30 éves, jól szituált férfi vagyok, részletesebben lentebb olvashatsz rólam, hogy például 180 cm magas férfi vagyok.
Erik, 26 éves
Társkereső Pannonhalma
385 napja tag
Sziasztok hosszu távra keresek kapcsolatot mert már ideje volna szivböl valakit igazán szeretni és jo lenne végre nem csalodni egy igazi nö kellene
Anti, 34 éves
Társkereső Pannonhalma
392 napja tag
Egyenlőre ismerkedem
Dániel, 19 éves
Társkereső Pannonhalma
406 napja tag
Sziasztok én lázat kerések

Diplomás pannonhalmai társkereső férfiak

Sanyi, 63 éves
Társkereső Pannonhalma
Főiskolát végzett
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM, HA... Természet, család, utazás, zene, kulturális programok, baráti társasági élet szeretete, a társ tisztelete, egymás felemelése és nem elnyomása! Azaz: szeretet, tisztelet, becsület!Nem vagyok előfizető! Kapcsolat:*moderálva*

Keresztény pannonhalmai társkereső férfiak

Richárd, 46 éves
Társkereső Pannonhalma
hite: római katolikus (alkalmanként)
Keresem az utam Néha keresem a bajt És keresem azt, aki engem akart Akinek engem küldött Akit nekem szánt az ég!! " Ákos: Keresem az utam. Tehát keresem a másik felem. Aki kiegészít, aki felvidít, aki néha lelomboz, aki megnevettet, aki megríkat, akivel jókat tudunk beszélgetni, akivel élményeket tudunk gyűjteni, aki elfogad, amilyen vagyok, akit elfogadhatok, amilyen!! Akivel én vagyok a Jin, Ő meg a Jang!!! :-)

30-as pannonhalmai társkereső férfiak

Zsolt, 31 éves
Társkereső Pannonhalma
Olyan párt keresek magamnak aki elfogad engem úgy ahogy vagyok
Erik, 31 éves
Társkereső Pannonhalma
Erik vagyok, 30 éves, lakhelyem Pannonhalma. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bálint, 34 éves
Társkereső Pannonhalma
sport, munka na meg a motorozás! egy vicc az élet és észre se veszik.. nincs prémium tagsàgom se vip. felhasználás se semmi facen megtalalhato vagyok.

Középkorú pannonhalmai társkereső férfiak

Ovidiusz, 41 éves
Társkereső Pannonhalma
Gyermekét egyedül nevelő apa keresi társát.
Ákos, 43 éves
Társkereső Pannonhalma
Szia, Ákos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Attila (50), Kecskemét Ha teis vidám és optimista vagy.... Egyszerű férfi keresi egyszerű nő ismeretségét komoly kapcsolat reményében
  • Norbert (45), Szeged Az élet egy örök kaland :) Üdvözöllek az adatlapomon! Biztos kíváncsi lettél, hogy miért ez a jelmondatom, ha már ezen sorokat olvasod 😊 Így adok egy rövid magyarázatot akkor neked. Minden döntésünk egy kaland kezdetét jelzi, aminek se az idejét, se a kimenetlét nem tudjuk, de minden alkalommal pozitívan nézzük és lelkesen vágunk bele. Természetesen vannak gödrök az úton, de mikor ne lennének .) Ha meg elakadunk, akkor sincs gond mert a következő kaland továbbvisz 😊 Itteni jelenlétem is egy lehetséges kaland kezdetét jelentheti, de ebben a kalandban már nem egyedül vennék részt, hanem egy útitárssal :D Te is belevágnál? 😊
  • Edmond (38), Szerbia Merj élni! Kerámiával foglalkozom, sportolok, motorozom, szeretek utazni csak egy igazi társ hiányzik az életemből. Szeretem a gyerekeket, bár még nekem nincs. Kedves vagyok, figyelmes, számomra a párom boldogsága mindig az enyém előtt van. Ilyen vagyok! Ismerj meg! *moderálva*
  • Boglárka (45), Várpalota :) Társam szeretném megtalálni egy vagány, jófej 45-52 év közötti Apuka személyében. Önimádó Andersenek kamu meséi nem érdekelnek !!!
  • Katalin (57), Budapest, XVI. Sziasztok! Vidám,elvált budapesti nő vagyok.Független,kedves párom keresem.

Társkeresés Pannonhalmán

PannonhalmaPannonhalma

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk