Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Mór

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online móri társkereső férfiak

Gabor (45)
Társkereső Mór
2 órája lépett be
Sziasztok: Ez a legnehezebb rész, de azért megpróbálok egy értelmes bemutatkozást írni, Gábor vagyok Mór városában élek, van egy lányom Jázmin 15 éves és egy fiam Dániel aki a 19 dik évét tölti be idén. Egyedi gépgyártáson dolgozom, itt helyben. Szabadidőmben tanulok, épp nyelvvizsgára készülök, szeretek olvasni, de a mozgás sem áll távol tőlem, főleg úszni szeretek, ritkán futok, vagy egyéb torna gyakorlatokat végzek. Egyesek szerint humoros vagyok, mások szerint nem, ez rajtad is múlik, mit hozol ki belőlem. Hosszú távú kapcsoltat keresek, az sem lenne baj, ha a végleges társamat megtalálnám. A táv kapcsolatokban nem hiszek, szóval bizonyos távolságból ismerkednék elsősorban barátkoznék. - Az egzisztencia nem igazán érdekel, vagyis, hogy mid van, inkább az hogy milyen vagy. ( Nekem az alap felszeretségem, lakás autó megvan, de nincs luxus) És végül, milyen lányok jönnek be: A vékony közepes átlagos lányokat kedvelem, a telt lányokat (sajnos nem) Vidám természetű mosolygos ember vagyok , szeretem a vidámságot, szóval legyen egy szép mosolyod, Nem kedvelem a túlságosan rövid hajviseletet, nekem az fiús és csak ritkán tetszik egy ilyen frizura. Nem szeretem a dohányzást, de ha csak pár szálat szívsz az nem zavar. Azt mondják akik ismernek, intelligens vagyok, viszont nem tartom magamat műveltnek. - A levél írás nem kimondottan az én műfajom, beszélgetni szeretek , méghozzá élőben, persze előtte ha kölcsönössen szimpatikusak vagyunk, írhatunk messengeren. Csak abban az esetben írok levelet, ha megvan a kölcsönös szimpátia, tehát ha nem jelőlsz, akkor levelet sem fogsz kapni.

Diplomás móri társkereső nők

Adrienn (37)
Társkereső Mór
Főiskolai diplomás (Természettudomány)
Adrienn vagyok, 36 éves. Társam keresem Mór környékéről. Egyedül nevelem 9 éves kislányomat. Kizárólag hosszú távú kapcsolat érdekel, ez nem fog változni! Szeretném, ha megismernél és nyíltan megmutatnád magad is. Tisztelet-szeretet-gondoskodás kölcsönössége fontos! Lelki- és testi kapcsolódást keresek, olyan párt, aki értelmi- és érzelmi intelligenciával is rendelkezik. Ha beszélgetünk, kérlek légy JELEN abban a beszélgetésben. Nem két hetente egy "szia, hogy vagy"-ra vágyom. Kérlek adj elérhetőséget, ha szimpatikusnak találsz! :)
Brigitta (60)
Társkereső Mór
Főiskolát végzett
Nem vagyok előfizető, e-mailre vagy telefonszámra tudok válaszolni. Számomra most érkezett el az az idő, hogy társat keressek. Ami szivemen, az a számon, soha nem féltem kimondani a véleményem. Rend és tisztaság szerető vagyok. Szeretem az állatokat és a virágokat. Napi rendszerességgel edzek, ami jót tesz a lelkemnek és a testemnek is. Szeretek bringázni, sétálni, kertészkedni, a jó levegőn pihenni. Nagyon szeretek táncolni, kirándulni, utazni, színházba járni, de mindezek mellet füvet nyírok, kaszálok ha kell.A zene állandó kisérője napjaimnak. Szívesen töltöm a szabadidőmet az unokáimmal, de nem lehetek állandóan velük. Ezért keresem hasonló beállítottságú társam hosszú távú kapcsolatra. Remélem van még számomra egy kis boldogság az életben
Ági (48)
Társkereső Mór
Főiskolát végzett
Vidám, sokoldalú, természetet kedvelő hölgy keresi hozzá hasonló társát, tartós kapcsolatra.
Éva (51)
Társkereső Mór
Egyetemi diplomás (Magyar-történelem szak)
Olyan férfit keresek, aki mellett a 187 centim ellenére is nőnek érezhetem magam. Aki nem ijed meg a problémáktól, hanem közösen megoldjuk azokat. Aki képes elfogadni, hogy sokat dolgozom, de mellette élénken tartom a kapcsolatot a barátaimmal. Nagyon fontos számomra a humor, szeretem a pörgést, élvezni az életet, kirándulni, wellnessezni, táncolni, moziba, színházba, koncertre járni, de otthon is jól tudom magam érezni egy megfelelő partnerrel közös főzőcskézés, beszélgetés vagy tévézés közben. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress meg, hátha kölcsönös a szimpátia.

Keresztény móri társkereső férfiak

Laci (48)
Társkereső Mór
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Őszinte, barátságos ember vagyok. Szeretem a gyerekeimet a természetet a sportot és a szép dolgokat az életben.
László Csaba (43)
Társkereső Mór
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia tisztelt ismeretlen, vagy ismerős, mindegy mióta keressük egymást, az is mindegy hogy van-e közöttünk korkulombség, lehetsz fiatalabb vagy idősebb, csak az számít az elképzeléseinket, álmainkat, együtt sokáig boldogan élhessük meg.
GYULA (62)
Társkereső Mór
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
JÓ HUMORÚ, SZERETEK A SZABADBAN LENNI.HOBBIM HORGÁSZAT,FŐZÉS.
Péter (41)
Társkereső Mór
evangélikus vallású (alkalmanként)
Nem egyszerű néhány mondatban bemutatkozást írni, hiszen egyrészt nem tudhatom, mi az ami Neked meghatározó információ, másrészt az írott szöveg nem képes pótolni a személyes találkozás során megtapasztalt élményt. Igazodva az online társkeresés szabályaihoz, alább néhány mondatban összegyűjtöttem azokat a jellemzőket, amelyek segíthetnek eldönteni, hogy találkoznak-e az elképzeléseink. Gyermekszerető, családcentrikus, konzervatív értékendet valló, igényes férfi vagyok. Számomra legfontosabb emberi értékek: szeretet, gondoskodás, hűség, türelem, tisztelet, őszinteség. Szeretem a romantikus pillanatokat, jókat nevetni, sétálni a szabadban, színházba járni, utazni, új helyeket, kultúrákat felfedezni, imádom a természetet. Hiszek az élethosszig való tanulás fontosságában, ezért folyamatosan tanulok és képzem magam. Kizárólag komoly, tartós kapcsolatban gondolkodom, amely nálam defínicó szerint élethosszig tartó párkapcsolatot jelent, tehát nagyon hosszú távra tervezek, úgy 10.000+ éjszakára :-) Olyan igényes, családcentrikus társat keresek, akivel jól kiegészítjük egymást a hétköznapokban és a jó és rossz időkben is egyaránt számíthatunk egymásra. Céljaim között szerepel a családalapítás, gyermekvállalás ezért elsősorban olyan hölggyel ismerkednék, akinek hasonló tervei vannak és meghitt családi kötelékben képzeli el a párkapcsolatot.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Fanni (18), Kaposvár Nőt keresek párkapcsolatra
  • Alfréd (25), Szentgál Szabadidőmben főként kockulok, animét vagy sorozatot nézek.
  • Dóri (42), Rajka Dóri vagyok, 42 éves, lakhelyem Rajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Endre (51), Kiszombor Keresem a másik felem, talán itt megtalálom!
  • Zoltán (44), Fityeház Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

MórMór

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk