Társkereső Mór

Legújabb móri női társkeresők

Ágnes, 39 éves
Társkereső Mór
55 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek. Normális, kedves, intelligens, megbízható férfival ismerkednék akivel hosszú távra lehet tervezni. Szimpatikus vagyok írj rám viber vagy facebookon :)
Ibolya, 58 éves
Társkereső Mór
58 napja tag
Nyugdíjas vagyok, de dolgozom még. Magas, korban hozzám illő, mackós alkatú férfit keresek. Ha lehet nem dohányzót.Nem érdekelnek a házas, kalandra vágyó "" fiúk"".
Marika, 57 éves
Társkereső Mór
63 napja tag
Párkapcsolatot keresek,aki igényes magára és a környezetére. Aki szeret , és szerethető .És velem egykor. Szeretem a természetet utazni kirándulni.A fénykép alapján ha megvan a szimpátia,a személyes találkozás a döntő! *moderálva*
Éva, 49 éves
Társkereső Mór
94 napja tag
Éva vagyok, 49 éves. Társam keresem Mór környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb móri férfi társkeresők

Gábor, 54 éves
Társkereső Mór
9 napja tag
Gábor vagyok, 54 éves. Társam keresem Mór környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szabolcs, 46 éves
Társkereső Mór
14 napja tag
Van életcélom, keresem a társam normális, kedves, intelligens, megbízható önállő férfiként
Dávid, 38 éves
Társkereső Mór
19 napja tag
Dávid vagyok, 38 éves, lakhelyem Mór. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Norbert, 34 éves
Társkereső Mór
32 napja tag
Norbert vagyok, 34 éves, lakhelyem Mór. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online móri társkereső nők

Edina, 46 éves
Társkereső Mór
2 órája lépett be
Edina vagyok, 45 éves, lakhelyem Mór . Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! *moderálva*
Angéla, 63 éves
Társkereső Mór
1 órája lépett be
Független, szabad társat keresek.....

Diplomás móri társkereső nők

Tünde, 52 éves
Társkereső Mór
Főiskolát végzett
52 éves szingli vagyok már tőbb mint 8 éve. Jo lenne már változtatni. Van egy lányom, de nem el velem. 3 kutyusom és cicám van, akik fontos szerepet töltenek ki életemben. Szeretnék valakivel megismerkedni, akinek fontos az otthon melege és aki szívesen jön haza. Szerintem nem vagyok komplikált, szeretek mindent ami egy mosolyt csal az arcomra, meg a legegyszerűbb dolgokkal is. Egyelőre még Stuttgartban lakom, de jövő tavasszal szeretnek vissza költözni MO. Meg van mindenem, csak épp a nagy Ő hiányzik. Akkor hát rajta, lássuk ki lessz a nagy Ő. 😊
Alexandra, 20 éves
Társkereső Mór
Főiskolát végzett
Szia, Alexandra vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mária, 45 éves
Társkereső Mór
Főiskolát végzett
Mária vagyok, 44 éves. 8 éves korom óta sportolok. Szerintem a rendet, a fegyelmet és a nyugalmat. Csak komoly kapcsolat érdekel.
Ági, 46 éves
Társkereső Mór
Főiskolát végzett
Vidám, sokoldalú, természetet kedvelő hölgy keresi hozzá hasonló társát, tartós kapcsolatra.

Diplomás móri társkereső férfiak

Viktor, 42 éves
Társkereső Mór
Főiskolát végzett
Szia! Röviden magamról, Viktornak hívnak. Van egy 3,5 éves kisfiam, aki sajnos nem velem él. Ő a legfontosabb az életemben. Azért regisztráltam, hogy megismerhessek valakit, aki szintén fontossá válhat számomra. Ha többet szeretnél tudni rólam, ne félj kezdeményezni.
Viktor, 33 éves
Társkereső Mór
Főiskolát végzett
Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Róbert, 51 éves
Társkereső Mór
Főiskolát végzett
Róbert vagyok, 50 éves, lakhelyem Mór. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 64 éves
Társkereső Mór
Egyetemi diplomás (Kerteszmernok)
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény móri társkereső nők

Ági, 65 éves
Társkereső Mór
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia, Ági vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva, 56 éves
Társkereső Mór
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Hát ez az! Mit írjak ide? Hogyan mutassam be magamat? Tudom, hogy az adatlapon megadott paraméterek nem sokat árulnak el rólam, de amit ide írok, igazából abból sem fogod megtudni, hogy valójában milyen vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésed, beszélgessünk, ismerkedjünk, találkozzunk, aztán majd meglátjuk, hogy vajon létezik-e az a bizonyos sokak által emlegetett kémia?!
Marcsi, 62 éves
Társkereső Mór
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Marcsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szilvi, 27 éves
Társkereső Mór
hivő: római katolikus (nem hiszek benne)
Szia! :) Keresem a párom, kit nekem szánt az ég :)

Keresztény móri társkereső férfiak

GYULA, 61 éves
Társkereső Mór
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
JÓ HUMORÚ, SZERETEK A SZABADBAN LENNI.HOBBIM HORGÁSZAT,FŐZÉS.
Márk, 30 éves
Társkereső Mór
vallása: római katolikus
Keresem a másik felem, aki mellettem van jóban és rosszban egyaránt. Legyen olyan őrült, mint én, vicces, ha kell komoly, humoros és vidám.
Dávid, 24 éves
Társkereső Mór
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Norbert, 45 éves
Társkereső Mór
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti móri társkereső nők

Veronika, 25 éves
Társkereső Mór
22 éves vagyok ! Jó magas egy kicsit husis,de legalább van mit rajtam fogni ! A többit személyesen is megtudhatod,vagy írj és válaszolok ha tudok .

Fiatalabb, 30 év alatti móri társkereső férfiak

Máté, 22 éves
Társkereső Mór
Máté vagyok, 21 éves, lakhelyem Mór. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Norbert, 25 éves
Társkereső Mór
Szeretnék megismerkedni egy olyan lánnyal aki komoly kapcsolatra vágyik, aki úgy érzi, hogy szívesen ismerkedve velem, jelöljön kedvencnek, vagy írjon!
József, 28 éves
Társkereső Mór
József vagyok, 28 éves. Társam keresem Mór környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Isti, 26 éves
Társkereső Mór
Isti vagyok, 25 éves. Társam keresem Mór környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as móri társkereső nők

Dalma, 39 éves
Társkereső Mór
Dalma vagyok, 39 éves. Társam keresem Mór környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ibolya, 32 éves
Társkereső Mór
Ibolya vagyok, 30 éves, lakhelyem Mór. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
IBOLYA, 32 éves
Társkereső Mór
IBOLYA vagyok, 30 éves, lakhelyem Mór. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bea, 33 éves
Társkereső Mór
Zsákbamacska vagyok a köbön,mint ahogy az összes dolog az életben .Amúgy is macsekféle a beállítottságom ...????Persze a hozzáállásom nagymértékben függ a másik embertől,hazugokon-csalókon-alávalókon átnézek,viszont a kedves-magukkal ragadó-értelmes-kisugárzással bíró emberek örök lenyomatot hagynak életemben és remélhetőleg vica-versa ????????\/????????

30-as móri társkereső férfiak

Ferenc, 39 éves
Társkereső Mór
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 30 éves
Társkereső Mór
Gábor vagyok, 29 éves. Társam keresem Mór környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Viktor, 32 éves
Társkereső Mór
Viktor vagyok, 31 éves, lakhelyem Mór. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Árpád Endre, 32 éves
Társkereső Mór
Sziasztok, Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom. 31 éves vagyok, komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Ha szimpatikusnak találsz, írj egy üzit. Aztán ha nem jön össze? Legalább beszélgettünk egy jót, arra is szüksége van mindenkinek. ☺️

Középkorú móri társkereső nők

Zsuzsanna, 43 éves
Társkereső Mór
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsanna, 43 éves
Társkereső Mór
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Móni , 45 éves
Társkereső Mór
Sziasztok Móni vagyok 45 éves van két nagykorú gyermekem egyedül élek egy hosszútávú kapcsolatra keresem párom a többit majd személyesen
Kata, 40 éves
Társkereső Mór
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú móri társkereső férfiak

zoltán, 49 éves
Társkereső Mór
zoltán vagyok, 49 éves. Társam keresem Mór környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lászlo, 49 éves
Társkereső Mór
Szia, Lászlo vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tomi, 41 éves
Társkereső Mór
Tomi vagyok, 40 éves. Társam keresem Mór környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztian, 42 éves
Társkereső Mór
Szia, Krisztian vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti móri társkereső nők

Gyöngyi, 62 éves
Társkereső Mór
Gyöngyi vagyok, 62 éves. Társam keresem Mór környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Irén, 72 éves
Társkereső Mór
71 éves, de fiatalos gondolkodású ès lendületű nő vagyok. Szeretek jókat beszélgetni és finomakat enni. Jól főzök, családom rendszeren dícséri. Hobbim még az olvasás, elsősorban a regényeket kedvelem. Szívesen megismerkednék veled, ha hasonló az érdeklődési köröd, igényes vagy és ápolt!
Gizella, 60 éves
Társkereső Mór
Úgy gondolom a személyes találkozó dönti el a kölcsönös szimpátiát és a folytatást ...

50 év feletti móri társkereső férfiak

József, 63 éves
Társkereső Mór
Szia, József vagyok, most nem tudtam írni.
János, 68 éves
Társkereső Mór
János vagyok, 68 éves. Társam keresem Mór környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Mariann (43), Veresegyház Sziasztok! Elvált 43 éves vagyok, keresem a társam. Csak szex kiméljenek nem érdekel!!! Nem vagyok előfizető, nem tudok mindenkinek írni
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊
  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉

Társkeresés Móron

MórMór

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk