Társkereső Lovasberény

Legújabb lovasberényi női társkeresők

Piroska, 54 éves
Társkereső Lovasberény
204 napja tag
Piroska vagyok, 53 éves, lakhelyem Lovasberény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rozi, 41 éves
Társkereső Lovasberény
348 napja tag
Szia, Rozi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marika, 54 éves
Társkereső Lovasberény
504 napja tag
Légy őszinte , barátságos, nyitott és beszélgessünk. Szeretem a zenét , a dallamos rockkot , de szeretem a népzenét is , néptánc a hobbim . Szeretek sétálni a természetben , nyugodt ember vagyok , de sokat csalódtam . Ha csak kalandot keresel kímélj meg kérlek ! Köszönöm Nem vagyok előfizető , ha nem írsz nem tudom meg ki vagy !
Bea Monika, 46 éves
Társkereső Lovasberény
557 napja tag
Bea Monika vagyok, 44 éves, lakhelyem Lovasberény. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb lovasberényi férfi társkeresők

Zoli, 31 éves
Társkereső Lovasberény
55 napja tag
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Martin, 20 éves
Társkereső Lovasberény
62 napja tag
Halli 20 éves dolgozó srác vagyok szeretek filmet,sorozatot,animét nézni szeretem az állatokat általában kedves vagyok.Sok a negatív tapasztalatom úgyhogy ha nem olyan vagyom amijenre számítasz előre is bocsi
Martin, 20 éves
Társkereső Lovasberény
79 napja tag
Halli 20 éves srác vagyok. Jelenleg a szüleimmel élek albérletben. Szeretek filmet nézni,zenét hallgatni,rajzolni,sportolni,animét nézni, Egy vagány lányt keresek aki érti a viccet és elnézi a **😅
Martin, 20 éves
Társkereső Lovasberény
79 napja tag
Martin vagyok, 20 éves. Társam keresem Lovasberény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás lovasberényi társkereső férfiak

péter, 50 éves
Társkereső Lovasberény
Főiskolát végzett
Szia, Péter vagyok.Ötven éves leszek áprilisban. Azt hiszem ,amit akartam elértem, és megvalósítottam. Van két nagykorú gyermekem ,egzisztenciám,és egy olyan vállalkozásom amit imádok csinálni.Már csak egy dolog hiányzik.... Ha Valakit esetleg érdekel eme életvidám középkorú férfi, akkor a sukorói vagy lovasberényi borászat cím alatt utánam érdeklődhet,és talál elérhetőséget. u.i Sajnos csak úgy tudok kapcsolatot teremteni Veled, ha kapok egy elérhetőséget. Ez nem túl lovagias,de nem vagyok egyenlőre előfizető. Nem nagyon hiszek az online párkeresésben. Egy kicsit régimódi az életfelfogásom.
Peti, 43 éves
Társkereső Lovasberény
Egyetemet végzett
Érdekel a zene, tánc, sport, kirándulás, egyéb tartalmas időtöltések. Szeretem a spontán, a nem hétköznapi, szokatlan dolgokat, mások szerint jó humorérzékem van...:) Mindig új célt tűzök ki magamnak, ha az előzőt már elértem.

Keresztény lovasberényi társkereső férfiak

István, 46 éves
Társkereső Lovasberény
hivő: római katolikus
Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál meg minket.....

Fiatalabb, 30 év alatti lovasberényi társkereső férfiak

Dávid, 25 éves
Társkereső Lovasberény
Dávid vagyok, 24 éves. Társam keresem Lovasberény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gergő, 29 éves
Társkereső Lovasberény
Gergő vagyok, 28 éves. Társam keresem Lovasberény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztián, 23 éves
Társkereső Lovasberény
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gergő, 27 éves
Társkereső Lovasberény
Gergő vagyok, 25 éves. Társam keresem Lovasberény környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as lovasberényi társkereső férfiak

Gàbor, 33 éves
Társkereső Lovasberény
Szia, Gàbor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú lovasberényi társkereső nők

Andi, 46 éves
Társkereső Lovasberény
41 éves vagyok! A válås közepén keresem őszinte társam aki tudna szeretni engem és két gyermekemet is! Szeretek szórakozni , kirándulni !

Középkorú lovasberényi társkereső férfiak

Ottó, 49 éves
Társkereső Lovasberény
tartós kapcsolat .kevés chatelés.
István, 42 éves
Társkereső Lovasberény
Sokmindent lehetne ide, de szerintem nem érdemes. Ismerkedj beszélgess és meglátjuk mi lessz belőle.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Péter (43), Svájc Sziasztok! Szeretnék megismerkedni egy kedves, értelmes nővel.
  • Nóra (35), Dunakeszi Az életet megélni kell, túlélni nem lehet! Az utóbbi években rá kellett jönnöm: csak olyan férfival van értelme komolyabb kapcsolat építésébe bonyolódni, akivel energetikailag teljes a harmónia! Ez elsőre elég misztikusan hangozhat, de leegyszerűsítve azt jelenti, hogy mindketten feltöltődünk a másik társaságában, anélkül, hogy bármelyikünk energiát veszítene. Hosszútávon ez mindennek az alapja, csak utána lehet egyéb gyakorlatiasabb szempontokat mérlegelni, esetleg bizonyos dolgokban kompromisszumokat kötni...Sajnos sok olyan kapcsolatot látok a környezetemben, ahol egyenlőtlenek ezek az alapok, és így az egyik fél áldozattá, a másik élősködővé válik benne. Egy párkapcsolatnak akkor van értelme, ha mindkét fél számára egy könnyebb életet biztosít, anélkül, hogy függőségben tartanánk a másikat, amiben nem plusz terheket rakunk egymás vállára a meg nem oldott problémáinkkal, a zavaros és lezáratlan múltunkkal, hanem látjuk benne a hosszútávú perspektívát, a nyugodt, kiegyensúlyozott jövő ígéretét. Nem megváltót keresek az életemre, de én sem akarom megváltani senkiét.
  • Hédi (46), Nagymaros Sziasztok! Szia, 46 éves vagyok, van egy 16 éves lányom. Elsősorban beszélgetőpartnert keresek.
  • Attila (55), Győr Sziasztok! Pozitív mentalitású,komoly de jó humorú,őszinte,szókimondó,lojális,rendre-higiéniára igényes,következetes,természetesség és természetbarát,romantikus független férfi vagyok. Hobbim:gasztronómia(főzés),kerékpározás,természetjárás,tudományos-ismeretterjesztő filmek,olvasás. Gyűlölöm a hazugságot és az erőszak minden formáját. Köszönöm hogy elolvastad a bemutatkozásomat!
  • Andrea (53), Budapest, XIII. Sziasztok! Szeretek utazni,kirándulni. Gyerekekkel fogkalkozom .Hobbim kreativoskodás. Nem szoktam el tervezni a programjaimat .Csak elindulok valamerre! Egyszerüen és könnyedén élvezem az életet.Van 3 gyerekem és 3 unokám. Olyan társat keresek aki szintén élvezi az életet.Nem kényszer a kirándulás meg a mozgás. Éljünk egyszerüen és könnyedén.

Társkeresés Lovasberényben

LovasberényLovasberény

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk