Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Dunavarsány

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Jolán (52), Románia Szia, Jolán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Niki (49), Budapest, XVII. Szia, Niki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Lajos (51), Iharosberény Szia! Èn egy hűséges, megértő, 175 cm magas, zöld szemű, normál testalkatú, 88 kg súlyú falusi, leány gyermekes férfi vagyok! Szeretek kerékpározni, erdőt jàrni, tv-t és you tube-ot nézni, aludni, ennni, üdtőt inni, összebújni a választottammal, élőben randizni, és szeretnék egy hasonló beálîtottságú 43-49 év közötti társat találni, aki szívesen élne velem, akár nálam is! Jelenleg Édesanyámmal , és a lányommal élek, édesanyám 77, a Lányom 20 éves! Dióhéjban ennyi! Ha fölkeltettem az érdeklődésedet kérlek írj vissza az e-mailemre! Lajos
  • Viola (40), Budapest, IV. Szia, Viola vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Zoltán (50), Kalocsa Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

DunavarsányDunavarsány

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk