Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Szeged

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Éppen online szegedi társkereső nők

Edit (47)
Társkereső Szeged
2 órája lépett be
Megismernélek, ha kedveled a mosolygós reggeleket és vidámságot. Ha szeretnéd megélni a hétköznapok nyugodt pillanatait. Ha hiányzik mellőled egy vonzó, nyugodt, de huncut nő. Ha hozzád bújhatok és füledbe súghatom, hogy te vagy a hős lovagom. Ha keresel valakit, aki mellett az a férfi lehetsz, aki mindig is szerettél volna lenni.
Tündi (49)
Társkereső Szeged
8 órája lépett be
Ha megszeretnél ismerni, írj elérhetőséget, mert nem vagyok előfizető. Szegedi, saját rendezett és független élettel, egzisztenciával rendelkező intelligens, kedves, kölcsönös tiszteletre és őszinte szerelemre vágyó férfival ismerkednék, a mindennapokra épülő kapcsolat céljából. Távkapcsolat, hétvégi összefutós, csak szex(kapcsolat) NEM érdekel, illetve nem vonz az "aputest", az extrém sörpocak, az ápolatlanság, a butaság. Kérlek, csak akkor jelölgess, ha valóban meg szeretnél ismerni, mert 6000. tetszikre nincs szükségem!
Gabi (45)
Társkereső Szeged
2 órája lépett be
Gabi vagyok, 45 éves, lakhelyem Szeged. Nem fogok minden levélre válaszolni, ezért ne haragudjatok, bocsánat...🙏
Katalin (67)
Társkereső Szeged
1 órája lépett be
Bennem, körülöttem (szinte) minden lényeges rendben van, jól vagyok.. De..szeretve lenni és szeretni (ha nem is bolondulásig.. ) ismét jó lenne! Önmagára és társára is igényes, fiatalos, családcentrikus, de széles érdeklődési körű, természetet, kultúrát, utazást kedvelő nőként hasonló értékrendű, aktív életet élő férfiembert keresek társamnak.

Diplomás szegedi társkereső férfiak

László (55)
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett
Vidám, őszinte, komoly gondolkodasú, fiatalos, magára és környezetére igényes, sportot-mozgást kedvelő szegedi férfi vagyok, aki a konyhában is megállja a helyét. Szeretek kirándulni, kedvelem a természetet, a vizet,a Balatont, a közös túrákat-sétákat, a jókedvű pozitív gondolkodású embereket.
Tibor (46)
Társkereső Szeged
PhD végzettségű
Szia! 45 éves, elvált, független. Rendezett egzisztenciával rendelkezem. Rendszeresen sportolok és olvasok, színházba, koncertre , kiállításra járok. A többit, ha érdekel.....
Endre (32)
Társkereső Szeged
PhD végzettségű
"Csak akkor születtek nagy dolgok, ha bátrak voltak, akik mertek!" (Gróf Széchenyi István) Igyekszem e szerint élni az életem. Szeretek a természetben lenni, sétálni, gyalogtúrázni, biciklizni. Vízitúrázni is szeretek, elsősorban kenuval. Egy este, egy pohár bor, egy kevéske hozzá illő sajt és már el is felejtem a napi gondokat. Legjobb mindez nyári este, kint a kertben. :) Nagy álmom, hogy egy vitorláson borozgassak és grillezzek egy nyugis estét eltöltve a Balaton közepén. ;)
Dani (20)
Társkereső Szeged
Egyetemet végzett
Sziasztok! A Szegedi Tudományegyetem régész hallgatója vagyok. Jelenleg másod éves. Szívesen találnék egy lányt magam mellé akivel a hideg téli estéken és máskor is szorosan összebújva tudnék boldog lenni.

Keresztény szegedi társkereső nők

Tünde (56)
Társkereső Szeged
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretek utazni,olvasni,filmet nézni,de szeretem a nyugodt beszélgetős estéket is.Mozi,színház is szóba jön egy kis kikapcsolódásra.Szeretem a házias ételeket, jól tudok főzni,de szívesen megyek étterembe is.A hazugságot kábítást viszont ki nem állhatom.Csak őszintén akarok egy olyan férfit akivel jól eltölthetjük a szabadidőnket.Csak korombeli férfit keresek és nem vágyom mindjárt komoly kapcsolatra. Esetleg az idő múltával elválik ,hogy mi lesz egy ismerkedés vége.
Tünde (51)
Társkereső Szeged
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Életvidám, nőies, társaságkedvelő vagyok, boldoggá tesz, ha mosolyt tudok csalni az arcodra és együtt tudunk nevetni. Igényes vagyok a megjelenésemre és fontos az egészségem megőrzése, a mozgásnak fontos szerepe van az életemben. Örömmel beszélgetnék veled séta után egy kávé mellett vagy csak fogni egymás kezét. Boldogan bújnék hozzád a naplemenetében a tengerparton, kirándulnék veled várakba, kastélyokba, wellness hétvégére, vagy elmehetünk társaságba, koncertre...
Zsuzsi (53)
Társkereső Szeged
vallása: egyéb keresztény (rendszeresen gyakorlom)
Ahogy Péter mondja a Bibliában: Gyermekeim, ne szóval szeressünk, hanem cselekedettel és valósággal. Milyen szép lenne, ha mind így tudnánk élni. Rajta vagyok egy úton, amin járva hiszem, hogy egyre "jobb" lehetek. Keresek egy olyan társat, akivel kézenfogva járhatnék ezen az úton. Nem vagyunk tökéletesek, nem is leszünk sosem, de mivel nem jó az embernek egyedül lenni, igyekezzünk egymáshoz csiszolódni. Ez ebben az életkorban nem túl könnyű, neked pont annyira nem, mint nekem. De megpróbálhatjuk, ha az alapvető szimpátia megvan, ugye? És ne feledkezzünk el a humorról sem. Arról nagyon ne! A konzervatív értékrendem szerint az a szerencsés, ha a férfi kezdeményez...🙂
Zsuzsi (58)
Társkereső Szeged
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szegedi,pozitiv hozzáállású,vidám,őszinte,hűséges,házias,kedves,inteligens hölgy vagyok aki nagyon tud szeretni,és nagyon szerethető.Szeretem a természetet,kirándulást,utazást,színház mozi.Nem dohányzom,15éves fiammal élek saját lakásunkban.Hasonló urak irjak,csak komoly kapcsolat.

50 év feletti szegedi társkereső férfiak

András (61)
Társkereső Szeged
A munkámban felpörgök, ezért a szabadidőmben a meghitt, lecsendesedett kapcsolatot keresem. A szabadidőm nagyon kevés és ez még évekig jellemző lehet, legalább 5 évig dolgoznom kell. Most a szórakozásom kimerül az otthoni filmekben és a zenehallgatásban, hétvégén 1-2 óra szakmai anyag olvasásában. Szeretek színházakba járni, Pál Feri előadásaira, az IH-ban tartott Pedagógiai Esték-re. A járvány korlátozások után, remélem ezekre újból lesz lehetőség. Ennyi fért bele a kora esti órákba ... korábban. A zenében a különlegességet keresem, a metál zúzó hangja a napi stresszre adott válasz. A komolyzenében a harmóniát élvezem, különösen Mozart zongoraversenyeit, a kamarazenéjét, Ravel zongorára írt műveit. Az operát nagyon nem szeretem hallgatni. Szeretem a verseket, különösen az 1960 utáni kortárs szerzőktől. Hétvégén, pihenten verset olvasni ... Úgy gondolom, hogy a szabadidő hiánya miatt a többségnek, keveset tudok nyújtani. Jobb így őszintén tisztázni, hogy milyen korlátozó tényezők vannak. A korombeli nők a nyugdíj kezdetén vannak, a meghitt, de valamennyire aktív szabadidő megélésének az idejét töltik. Az őszinteségem hátránya a kommunikációban, hogy könnyen eljutok a tényekkel való szembesítésig. Az a véleményem, hogy el kell fogadnunk, a korosztályunkban már kialakult egy meghatározott életvitel belső elfogadása, az már bekerült a személyiségünkbe. Elfogadás a másiktól, elfogadás a részemről .... a találkozás eredményétől vagy eredménytelenségétől függetlenül. Nem lehet kényszer semmilyen kapcsolatban.
András (63)
Társkereső Szeged
András vagyok, 62 éves. Szeretnélek Nő ként szeretni s az elkövetkezendő 100évet kellemesen szeretetben leélni veled .Ide bár mit írhatnánk de én a személyes találkozás híve vagyok. MEGLÁTNI MEGISMERNI MEGSZERETNI .Ha megfelelőek az elképzeléseinek hívj *moderálva* nem fogok visszaélni a bizalmaddal.*moderálva*
Gábor (66)
Társkereső Szeged
Gábor vagyok, Szegeden élek. Keresek egy megértő társat, akivel kellemes időt tölthetnénk el.
László (72)
Társkereső Szeged
Egyedül élek egy kis magán házban!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Klári (72), Budapest, Szőke,temperamentumos ,sportos Régóta élek egyedül,keresem a szenvedélyes szerelmen alapuló társat.Legyen jó humoru , diplomás,sportos,egészséges életvitelü,tudjon sielni, uszni, szeresse a tengerparti és hegyvidéki nyaralásokat, legyen egyéniség!TBeszélje a magyar nyelvet, de jó ha idegennyelvet is tud. Én tornászversenyző ,twistkirálynő, bálkirálynő is voltam diákkoromban,de fontos volt a diploma megszerzése. 15 évig tanitottam, majd vállalkozó lettem. Gyermekeim felnőttek, élik a saját életüket,amit végre én is szeretnék. Hiszem, hogy megtalálom azt a férfit ,akivel egy csodálatos harmónikus kapcsolat alakulhat.Mindenem van csak szerelmem nincs!
  • Zorán (65), Budapest, XVIII. Írj nekem! Egy gazdag férfi és egy nő, akik csak komoly(!) kapcsolatot keresnek, megismerkednek az interneten. A férfi első találkozóra hívja a nőt egy vendéglőbe. Evés közben azt mondja a nőnek: - Be kell vallanom valamit.... Nős vagyok és két gyermekem van. Erre a nő a szívéhez kap : - Jaj, de megijesztettél! Már azt hittem, azt fogod mondani, hogy a drága kocsi, amivel jöttél nem a tiéd. Ez a mai világ, ezért nem találok társat, mert én ebből kilógok. A kedves hölgyeket egy férfiben két dolog érdekli : a férfi pénze, vagy hogy odaadó, hű szolgát találjanak személyében. Igazi értelemben vett társat itt szinte senki nem keres. Ha keresne, akkor ő is kezdeményezhetne.
  • Jani (50), Dávod Szia! Mások szerint koromnál fiatalabb, jókedélyű, nyugodt, természetet, mozgást kedvelő ember vagyok. Azt a társat keresem, akivel tudunk együtt nevetni. Tapasztalataim alapján azt kell mondanom, hogy aki a regisztrációt követő két-három hétben nem találja meg azt akit keres, csak az idejét pocsékolja. Vagy mert maga sem tudja, mit is akar valójában, és/vagy mert az őt irányító tudatalatti programok, félelmek miatt senkit sem fog közel engedni magához. Vagy- amire szintén van egy kevés esély- tényleg nincs itt éppen az, akit keresünk. Mindenesetre azt hiszem, ideje visszavonulót fújni, marad a jól bevált személyes ismerkedés. Hamarosan lejár az előfüzim, azzal együtt én is elbúcsúzom.
  • Detti (40), Ausztria Várom a párom Szia! Egy kedves lány vagyok, szerteágazó érdeklődéssel. Sajnos még nem sikerült megtalálnom életem párját, de nem adom fel! Ezért vagyok most is itt! Ha szeretnél megismerni, írj bátran, én válaszolok, veszíteni valóm nincsen! De kérlek, ha csak kalandot keresel, inkább ne fáradj a levél írásával! Köszönöm!
  • Csaba (34), Sopron Vidám, kedves és hűséges!! Sziasztok! Csaba vagyok 31éves egy őszinte,hűséges és humoros férfi vagyok! Olyan hölgy jelentkezését várom aki hűséges, őszinte, jó kedvű és humoros. Ha ilyen vagy, és szeretnél velem megismerkedni akkor vedd fel velem a kapcsolatot.

Társkeresés Szegeden

Szeged, a Dél-Alföld városa, Csongrád-Csanád megyében, a Tisza és a Maros folyó összefonódásánál található. Tudtad, hogy Magyarország 4. legnépesebb városa? Itt igazán nagy az esély arra, hogy megtaláld azt a személyt, aki számodra az egyetlen, a rengeteg ember közül.

Ha nincs semmi ötleted, hova is vihetnéd el az első randevún, vagy nem tudod, mennyire passzoltok egymáshoz, akkor induljatok el a Tisza melletti sétányon, ahol rengeteg szegedi szerelmes beszélgette már át a nappalokat és az éjszakákat is. Ha elfáradtatok, üljetek be egy süteményre, a Stefánia kávézóba, ahol sok-sok különleges édesség között válogathattok.

Nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékon megnézhetitek, hogyan romantikázik a leghíresebb szerelmes pár az Elfújta a szél című előadásban. Scarlett O’Hara és Rhett Buttler heves csókcsatáin még a legmacsóbb férfi szíve is ellágyul. Ha inkább szerelmes dallamokra ringatóznátok egy csillagfényes nyári, szegedi éjszakán, nézzétek meg a Dóm téren, a Mamma Mia! című darabot.

Amikor a forró nyári napok után már kellemesebbek az éjszakák, akkor a szegediek kiülnek a Dóm előtti térre beszélgetni. Ha a mozit te sem szereted, mert nem lehet beszélgetni és egy zsúfolt étteremben sem szeretnél túlkiabálni másokat, akkor telepedjetek le a romantikus fényekkel megvilágított Szegedi Dóm lépcsőjére egy fagyival a kezetekben, hiszen itt a sok szerelmes között kicsit mindenki bátrabbnak érzi magát.

Ha már vége a nyárnak és beköszöntött a hideg, irány a varázslatos karácsonyi vásár, ahol a romantikus fényekkel és finom ételekkel teli forgatagban biztosan egymásra találtok majd. A szegediek kedvence egyértelműen a szökőkútban található, kivilágított csodaszarvas. Szerintünk érdemes az első képeteket ott elkészíteni, hogy erre a boldog pillanatra mindig emlékezhessetek majd. Már nagyon átfáztatok? Igyatok meg mindketten egy illatos forraltbort, így a hulló hópelyhek között talán a ti első csókotok is elcsattan.

A Randivonal Csongrád-Csanád megyei társkeresőjén biztosan megtalálod a hozzád illő társat, akivel ezeket a pillanatokat közösön átélheted. Lehetsz fiatal vagy idősebb, a Randivonal segítségével biztosan megtalálod a hozzád tökéletesen illő párt Szeged és környékén, aki végre majd igazán boldoggá tesz.

Azért viszont neked is tenned kell, hogy rád találhasson a szerelem! Először regisztrálj az oldalra, töltsd fel fényképeid illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Írj sok levelet, és ismerkedj minél többet!

A Randivonal segít Neked ebben is. Ha egy lehangolt délután szeretnél egy kicsit felvidulni, olvass el egy pár elcseszett randit, hogy lásd, néha nem épp pozitívan sülnek el az első találkák. De tudd, hogy bár néha nem könnyű a randizás, mindenkinek megvan a párja valahol! Ne add fel, ha egy kis reményre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket és vesd bele magad újra az ismerdekésbe!

SzegedSzeged

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk