Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Kiszombor

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb kiszombori férfi társkeresők

Mihály (55)
Társkereső Kiszombor
40 napja tag
A legjobb tanár az élet.A szexben minden szabad ha a két.félmek tetszol.!
Zsolt (36)
Társkereső Kiszombor
73 napja tag
Szeretnék szeretni és szeretve lenni!
Attila (56)
Társkereső Kiszombor
2027 napja tag
Korban hozzámillő társat keresek. 16 éves lányomat egyedül nevelem egy vidéki családi házban lakom..
Istvan (58)
Társkereső Kiszombor
2256 napja tag
Kedves érdeklődő ,köszönöm hogy megtiszteltél azzal hogy elolvasod a bemutatkozó adatlapom ,és igy esélyt adtál arra hogy megismerhetjük egymást valamilyen szinten !! Hiszem hogyha az ember valamibe belekezd ,és eredményt akar elérni azt szível-lélekkel muszáj csinálni ,mert más különben nem ér az egész semmit!!Egy hosszú kapcsolaton vagyok túl ,sok meg próbáltatással ,de rá kellett jönnöm ,nincs mit tenni el kell engednem mert csak egy életem van, és azt meg nem mindegy hogy hogy élem le!!!!!Ezért vagyok itt köztetek ,mert megért bennem is szándék egy új végleges- hosszú komoly kapcsolat iránt !Magamról csak annyit ,egyedül élek ,vállalkozó vagyok ,kereskedéssel és munkagépi szolgáltatással foglallkozóm.A sok munka ellenére azért fiatalosan tartom magam ,és nyitott vagyok a világ új-és szép dolgai iránt .Természetesen szakitok időt pihenésre és szórakozásra ,és ezért is keresem a másik felemet akivel ezt megoszthatnám és élvezhetném !Ha látsz bennem fantáziát és kellő képen felkeltettem az érdeklődésedet ,jelezd hisz nem veszítesz vele semmit ,és hátha lesz belőle valami!! Még egyszer megköszönöm hogy türelemmel végig olvastál ,és ha rövid időre is ,de gondolatban velem voltál......

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csilla (32), Miskolc Csilla vagyok, 32 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Erzsébet (67), Pásztó Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • András (39), Pilisborosjenő Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ottó (61), Budapest, XVII. Ottó vagyok, 61 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Levi (20), Fót Levi vagyok, 20 éves, lakhelyem Fót. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

KiszomborKiszombor

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk