Társkereső Orosháza

Legújabb orosházai női társkeresők

Virág, 30 éves
Társkereső Orosháza
7 órája tag
Egy vidám,pozitív felfogású lány vagyok
Andi, 43 éves
Társkereső Orosháza
3 napja tag
Andi vagyok, 43 éves. Társam keresem Orosháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Niki, 22 éves
Társkereső Orosháza
8 napja tag
Ha felkellettem az érdeklődésed írj és válaszolok.
Gyöngyi, 63 éves
Társkereső Orosháza
19 napja tag
Szia, Gyöngyi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb orosházai férfi társkeresők

Attila, 98 éves
Társkereső Orosháza
11 napja tag
Attila vagyok, 98 éves. Társam keresem Orosháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bence, 22 éves
Társkereső Orosháza
12 napja tag
A bemutatkozásom jelenleg maradjon titok...;) Gyere beszélgessünk és akkor ott elmondok mindent... ;)
Stréling, 30 éves
Társkereső Orosháza
12 napja tag
Szia, Szerintem még nem ismerjük egymást. Arra gondoltam, hogy ezen változtassunk, feltéve hogy szóbaállsz velem (egy idegen pasival a semmiből) . 🤔😀 Egy kis intro magamról, mert egy úr vagyok, de nem trubadúr😋 Extrovertált férfi vagyok introvertált "vonásokkal" tarkítva az érzelmesebb fajtából. Éltem már határon innen és túl, végül a hon- és tudásvágy hazahúzott. A világra nyitott maradtam. Idehaza is keresem az új élményeket. Mikor nem a kódot túrom, akkor spinningelek, futok, úszok és mint látod ismeretlen nőknek firkálgatok 😀 Szóbaállsz velem? 🙂
Dávid, 30 éves
Társkereső Orosháza
12 napja tag
Dávid vagyok, 30 éves. Társam keresem Orosháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online orosházai társkereső nők

Bea, 50 éves
Társkereső Orosháza
1 órája lépett be
Szia, Bea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online orosházai társkereső férfiak

Peti, 42 éves
Társkereső Orosháza
2 órája lépett be
Én egy nőben többet keresek egy háziasszonynál, vagy egy szexpartnernél, társat szeretnék, akivel hosszú távon megszépíthetnénk egymás napjait. Nem tudom, hogy jó helyen keresgélek-e, sose próbálkoztam társkeresőn, de úgy gondolom itt az ...

Diplomás orosházai társkereső nők

Angéla, 57 éves
Társkereső Orosháza
Főiskolai diplomás (Pénzügy)
\"Egyetlen boldogság van az életben, szeretni és szeretve lenni. És amikor valaki meglátja bennünk azt, amit mi már egy ideje elveszettnek hittünk.\"
Eva, 39 éves
Társkereső Orosháza
Főiskolát végzett
Eva vagyok, 39 éves. Társam keresem Orosháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tünde, 54 éves
Társkereső Orosháza
Főiskolát végzett
Tünde vagyok, 53 éves. Ismerkedni barátkozni vagyok ezen az oldalon. . Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot a *moderálva* email címen. Köszönöm 😊
Virag, 69 éves
Társkereső Orosháza
Egyetemi diplomás (orvos)
Maradandó emberi értékeket becsülöm.

Diplomás orosházai társkereső férfiak

Sanyi, 50 éves
Társkereső Orosháza
Főiskolát végzett
Szia, Sanyi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 43 éves
Társkereső Orosháza
Egyetemet végzett
Szia, Attila vagyok! Egy alapvetően vidám, kedves, szorgalmas embernek tartom magam. Igyekszem jó ember lenni, azt gondolom ez sikerül is. Szeretem a rendet magam körül, a mozgás mellett a hobbim a sütés-főzés és persze szeretek jókat enni.. Egy őszinte, jól működő, boldog kapcsolatra vágyon. Ehhez keresek szövetségest. :-)
Zoltán, 51 éves
Társkereső Orosháza
Egyetemi diplomás (Történelem, Ember, és vallásismeret, Teológia, Kulturális manager, Pályaválasztási tanácsadó, könyvelési cégben Ügyvezető Igazgató, volt rádiós műsorvezető, volt helyi tévés híradós és narrátor, csak akasztott ember nem voltam még. Ja, meg idegenvezető.)
Nos... Történelemtanárként funkcionálok (Etika szakos is vagyok, de egyházi iskolában nem gyakorlom, hiszen itt Hittan van.) Drága sulim: református két tanítási nyelvű (angol és magyar) általános. Magam evangélikus vagyok. Skorpióként pedig: dögig vagyok Érzelmekkel, mik nagyon Fontosak számomra. Imádom a Gyerekeket, hisz Ők az Életem. Derűs lélek vagyok. A humort nagyra becsülöm. Romantikus alkatként nagyon tudok Szeretni. Anyaországi magyar vagyok, de Erdélyünkben is idegenvezetek. Szerelmem Erdélyünk. Igyekszem sokoldalú lenni.
Béla, 56 éves
Társkereső Orosháza
Főiskolát végzett
Fiatalos,sportos külsővel és erős érzelmi intelligenciával és romantikával rendelkezem! hasonló hölgy ismeretségét keresem! *moderálva*

Keresztény orosházai társkereső nők

Gizella, 63 éves
Társkereső Orosháza
vallása: római katolikus
Ismerkedni szeretnék Alapjában véve vidám természetü öszinte ember vagyok. Xex öröltek mellözzenek Nem vagyok elöfizetö igy csak email cimen tudok válaszolni. *moderálva*
Erzsèbet, 52 éves
Társkereső Orosháza
vallása: görög katolikus (nem gyakorlom)
ELVÀLT VAGYOK SZERETÖ TÀRSAT KERESEK ..MINDENFÈLE ZENÈT KEDVELEK..SZERETEM A HUMORT..
Marika, 66 éves
Társkereső Orosháza
hite: római katolikus (alkalmanként)
Orosházán èlek nyugdias vagyok, szeretnék megismerjedni korban hozzam koret úriemberel szeretek utazni, szélhámosok kíméljenek.
Tünde, 61 éves
Társkereső Orosháza
egyéb keresztény vallású (alkalmanként)
Toleráns, őszinte, keresztény ember vagyok. Szeretet nagyon fontos számomra! Keresem a társam aki ezen tulajdonságokat értékeli ill. számitásba veszi😀 Szeretem a humort, kirándulást utazást. Rajongója vagyok a régiségeknek,. Tárgyak, építészeti elemek, autók. Nem lenne gond ha ebben is patnerre találnék😀Mivel nem vagyok előfizető írj elérhetőséget ! Köszönöm😀

Keresztény orosházai társkereső férfiak

Robi, 58 éves
Társkereső Orosháza
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 20 éves
Társkereső Orosháza
hivő: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Egy rejtélyes videós Regényíró srác vagyok.
Tamás, 41 éves
Társkereső Orosháza
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! Csak attól szeretnék visszajelzést, vagy levelet kapni, akit Érdekel egy olyan pasas, aki már sok mindent látott élete során, nem érdeklik többé a kalandok, hűséges, udvarias, és ha szeret, tisztel valakit, akkor azt teljes szívéből teszi! A többieknek is kívánom, hogy találják meg a párjukat! Köszönöm, hogy elolvastátok! Sok sikert!
András, 46 éves
Társkereső Orosháza
hivő: római katolikus (alkalmanként)
András Vagyok, 35 éves. Társam keresem Orosháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti orosházai társkereső nők

Fanni, 18 éves
Társkereső Orosháza
romantikus vagyok szeretem az állatokat szakácsnak tanulok kérdezz ha tudni akarsz még rólam
Tímea, 27 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Tímea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Réka, 21 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Réka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. *moderálva*
Rebeka, 22 éves
Társkereső Orosháza
Komoly kapcsolatott keresek

Fiatalabb, 30 év alatti orosházai társkereső férfiak

Gábor, 19 éves
Társkereső Orosháza
Gábor vagyok, 19 éves. Társam keresem Orosháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter Márk, 27 éves
Társkereső Orosháza
Kedves igényes. Szeretetre vágyó férfi vagyok
Tomi, 27 éves
Társkereső Orosháza
Tomi vagyok, 27 éves, lakhelyem Orosháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Roland, 25 éves
Társkereső Orosháza
Roland vagyok, 25 éves, lakhelyem Orosháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as orosházai társkereső nők

Ági, 38 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Ági vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Brigus, 31 éves
Társkereső Orosháza
Brigus vagyok, 31 éves, lakhelyem Orosháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tímea, 35 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Tímea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Adrienn, 31 éves
Társkereső Orosháza
Adrienn vagyok, 30 éves, lakhelyem Orosháza. Rengeteg csalódás után keresem az igazit. Nem igazán tudok most mit írni. Írj rám nyugodtan. Szeretek beszélgetni, ismerkedni. 😊😊😊

30-as orosházai társkereső férfiak

Zoltán, 31 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Róbert, 37 éves
Társkereső Orosháza
Róbert vagyok, 37 éves, lakhelyem Orosháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztián, 38 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 37 éves
Társkereső Orosháza
László vagyok, 36 éves, lakhelyem Orosháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú orosházai társkereső nők

Tündi, 49 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Tündi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildi, 43 éves
Társkereső Orosháza
Ildi vagyok, 42 éves, lakhelyem Orosháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztina, 45 éves
Társkereső Orosháza
45eves vagyok komoly kapcsolat céljából keresek társat 45 50 között 2 családom van egyedül álló
Ilona, 44 éves
Társkereső Orosháza
Kizárólag csak fényképes profillal rendelkezőkkel vagyok hajlandó ismerkedni. Ha te titokban szeretnéd tartani a kilétedet, tiszteletben tartom de arctalanul nem ismerkedem.

Középkorú orosházai társkereső férfiak

Mihály, 45 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Mihály vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Norbi, 46 éves
Társkereső Orosháza
Norbi vagyok, 45 éves. Társam keresem Orosháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor, 44 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 46 éves
Társkereső Orosháza
Egyenes őszinte ember vagyok akinek fontos a tudatos Boldog élet... :)

50 év feletti orosházai társkereső nők

Margit, 69 éves
Társkereső Orosháza
Margit vagyok, 69 éves, lakhelyem Orosháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Eva, 65 éves
Társkereső Orosháza
Leirni barmit lehet! Szemelyes talalkozas hive vagyok, amit megeloz a beszelgetes e-mailen! Idonkent Nemetorszagban tartozkodom. Levelekre nem tudok valaszolni! Mas elerhetoseget kerek Toled! :)
Marika, 67 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Marika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ágnes, 68 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti orosházai társkereső férfiak

Robert, 61 éves
Társkereső Orosháza
Robert vagyok, 61 éves, lakhelyem Orosháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 64 éves
Társkereső Orosháza
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Antal, 59 éves
Társkereső Orosháza
Antal vagyok, 59 éves. Társam keresem Orosháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 69 éves
Társkereső Orosháza
Ez úton keresem a párom egy kedves és megértő hölgy személyében.Én180cm/82kg/68 éves egyedül élő saját házzal rendelkező nyugdíjas férfi vagyok.Szeretem a rendet a tisztaságot az ápolt emberi megjelenést.Lehetőleg 50km körzetben lakjon.Teltkarcsúak válaszát is várom.Űdv.Attila

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Béla (66), Pápa Sziasztok! Kapcsolat kialakítása céljából keresek hölgy ismerősöket. Nyugdíjas vagyok, de jelenleg is vagyonőrként dolgozom. Nem szeretem a tétlenséget. Ahol dolgozom nincs internet, ezért a későbbiekben egyezetés után a személyes találkozót részesítem előnyben. 65éves özvegy férfi vagyok, de még vágyom a társaságra.
  • Angi (50), Tata Mindennapokra Extráktól mentes csaj keresi, vízpartot, természetet, vidéki életet kedvelő, okos, humoros, jókedvű ( még ha mogorva is) pasiját! A mindennapokra! 😉
  • Mariann (50), Budaörs Sziasztok! mariann vagyok, 50 éves, lakhelyem Budaörs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Gréti (67), Érd Sziasztok üdvözlök Mindenkit ! röviden,vállalkozásom, 1 éve befejeztem, megragadva a lehetőséget, most már élvezem, a szabad független életet. Párom, sajnos 2 éve elhunyt, 23 évig éltünk együtt. Szép Családom van, 2 lányom, Vejeim és szinte felnőtt Unokák, akik a közelemben élnek. Önálló egzisztenciával rendelkezem. Szeretem az életem, sokat kirándulunk barátokkal, szeretek Wellnessbe járni, úszni, szaunázni,de futni és sportolni is Miért keresek társat ? A szépet szebbé tenni :-) Fiatalos, lendületes az életem,ehhez keresek megfelelő társat, hasonló értékrenddel. Nincsenek elvárásaim. Igényeim vannak. Legyél független, lezárt, rendezett kapcsolat nem gond .legyen alkalmanként szabadidőd, és megfelelő háttér, hogy együtt utazhassunk, és fedezhessünk fel mindent ami széppé teszi közös jövőnket És a legfontosabb kölcsönös vonzalom, és szimpátia, nagyjából közös érdeklődés. Röviden ennyi, a többit majd személyesen :- És most szívesen vennék Tőled,pont egy ilyen bemutatkozó levelet. Köszönöm Üdv. Gréti
  • László (44), Szolnok Sziasztok! LACI vagyok 44 éves egyedül álló nőtlen szeretem a természetett szeretek horgászni nyugodt békés barátkozos tipusú ember vagyok.Öszinte ember vagyok ézért elmondom hogy van egy gyermekori enyhe fokú ephylepsziás betegségem tüneteim nincsenek gyógyszert szedek rá.ugyan ilyen öszinte meleg szivű társat keresek.

Társkeresés Orosházán

Társkeresés Orosházán

Egy orosházi randin nem feltétlen kell csak a város határain gondolkoznod a programokkal kapcsolatban, hisz a környéken is sok szépség található.

Ha Orosháza, akkor sokaknak az Alföld gyöngyeként ismert üdülőhely, Gyopárosfürdő jut eszükbe, ami a város üdülő negyedében található Gyopáros-tó mellett található. Bár a víz nagyon erős gyógyászati hatással rendelkezik, nem a gyógymedencék mellett élményelemekkel felszerelt medencék is találhatók a fürdő területén. A négy zárttéri, és három nyitott medencében kipróbálhatjátok a sodrófolyosót, a masszázst, a buzgárt, a jakuzzit, a gejzírt, kedvetekre mókázhattok a két óriáscsúszdán. Ha pedig meguntátok a vízben való szórakozást, csónakázhattok, vizibiciklizhettek, vagy akár strandröplabdázhattok is a fürdő hatalmas területén, aminek jelképe a Panoráma kilátó. Innen szép kilátás nyílik az egész tórendszerre.

Akik jobb szeretnek kirándulni, azok ellátogathatnak a Körös-Maros Nemzeti Parkba, ami alapvetően különbözik a többi nemzeti parktól. A park elrendezése mozaikos, ami a Körös és a Maros vízrendszerének holtágai, ősmocsarak maradványai, ártéri erdők, gyepek, szikes puszták alkotnak és tarkítanak. A terület központja az Anna-ligetben épült Csáky-kastély, ahonnan tanösvény indul a vadregényes tájon át.

Ha nem tudod, hova vidd szerelmedet, de legszívesebben az egész országot bebarangolnád vele, akkor mi tudjuk a választ!

Látogassatok el Szarvasra, és nézzétek meg a Mini Magyarországot. Az arborétumban a növényritkaságok mellett akár az egész országot is bejárhatjátok néhány óra alatt. Ugyanis a parkban az ország legnevezetesebb épületeinek tökélete, lekicsinyített másai is helyet kaptak 2013-ban. A Lánchíd kőoroszlánjaitól a Kecskeméti Cifrapalotán keresztül a Hősök teréig minden látnivalót megtaláltok itt. A Szarvasi Arborétum hazánk legnagyobb botanikus kertje, ami az 1800-as évek vége óta várja látogatóit. A parkban a makettpark mellett sok már látnivaló is található, például a Pepi-kert, ahol több száz éves fák között sétálhattok, miközben megcsodálhatjátok annak gazdag állat- és növényvilágot.

Ha már természet, akkor ne hagyjátok ki a közeli vadasparkot se, a Mezőhegyesi Ménesbirtokot, ahonnan az ország leghíresebb lófajtái, a Nóniusz, a Furioso-North Star és a Gidrán származnak. Amellett, hogy megcsodálhatjátok ezeket a pompás álatokat, számos programon is részt vehettek, mint például a kocsikázás, a hintó, a lovas szán, a lovaglás és még sok más.

Békéscsabán is remek lehetőségek vannak, ha nem orosházi randit terveztek. Az évszázados épületek, a város virágokkal szegélyezett parkjai, hangulatos sétányai, gyönyörű ligetei és a Sétálóutca már önmagukban kellemes környezetet biztosítanak egy randihoz. A város egyik leghangulatosabb része az Élővíz csatorna, ami a Fehér-Köröstől indul és a Kettős-Körösbe torkollik. Ez mellett találjátok a Széchenyi ligetet. Itt besétálhattok a Zenepavilon épületébe, ahol ma egy ökoturisztikai látgató központ vár benneteket. A park egyedi növényvilágának, a város nagyjait idéző szobroknak, és a szép pihenőrészeknek köszönhetően nagyszerű hely egy romantikus sétához, sőt itt található a Körösök Völgye Látogatóközpont.

Hogy biztosan levedd a lábáról a partneredet, üljetek be a Mese Cukrászdába, ahol isteni sütiket kóstolhattok.

Kicsit szkeptikusan vágsz bele a társkeresésbe? Olvass el néhány el sikertörténetet, és meglátod, valahol mindenkinek el kell kezdenie és nem szabad feladni, hiszen valahol mindenkinek ott keresgél élete párja.

OrosházaOrosháza

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: